Gispect Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Να ξερετε παντως οσοι εχετε προβλημα με τη μπαταρια πως μπορειτε να εξοικονομησετε αρκετη μπαταρια με μια θηκη qick circle. Και αυτο γιατι ως γνωστον η οθονη τρωει την περισσοτερη μπαταρια. Με τη θηκη μπορει κανεις να μην ανοιξει καθολου ολοκληρη την οθονη για να δεχθει η να παρει ενα τηλεφωνο, να δει την ωρα κ να τραβηξει μια φωτογραφια. Πιστεω αναλογως του χρηστη ενα 10% περισσοτερο χρονο μπαταριας θα το δινει Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ο λόγος που έφυγα από το φοβερό g2 και μετέβη στο g3 η εμφάνιση-στήσιμο με την εν λόγο θήκη.Σε συνδυασμό με την τιμή ευκαιρία πακέτου g3 32 + quick circle στα 300 ευρώ όλα καινούρια συν φυσικά τα 200 ευρώ από την πώληση του εξαιρετικού g2 νομίζω πώς η μετάβαση ήταν μονόδρομος.Με αυτά όμως που διαβάζω εδώ βλέπω να το πασσαρω στη γυναίκα μιας και χρειάζεται νέο κινητό και να χτυπάω το g4 εκεί κοντά στον Φλεβάρη. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Από οθόνη ποιό είναι καλύτερο? Και οι 2 οθόνες είναι φοβερές. Στο Νοτε τα χρώματα είναι πιο έντονα λόγω amoled και έχεις και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 3 ρυθμίσεις. Από την άλλη του G4 Νομίζω έχει καλύτερο λευκό Όταν όμως έχεις την φωτεινότητα σε υψηλά επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 1-2 βδομαδες με MM(factory reset) και εχω 2 προβληματα που με ανησυχουν ~~6/10 ξεκλειδώματα, αφου βαλω το knock code ή swipe, η αρχικη οθονη γκριζάρει και βγαζει ενα loading για 0,5sec(περιπου) ~~στην καμερα οταν υπαρχει φως οσο περιπου ενα απογευμα(λιγο παραπανω ) κανει κατι κυματισμούς σαν τις παλιες καμερες οταν τραβουν μια τηλεοραση(μονο στην 16αρα καμερα),το εκανε και σε λολιποπ το κινητο ειναι μαμισιο και οσο πιο απλο μπορειτε να το φανταστηστε ,με μια κυρια οθονη και με 4 εφαρμογες,fb,insta,snapchat,whatsapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι η τελευταία software version? Έχω την V10d-202-01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos07 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Και εγω σαν καινουργιος κατοχος g4 (μετα απο ανταλλαγη με το g3) δυστηχως δεν μπορω να το συχρονισω με το moto360. Εκανα factory reset στο ρολοι, αλλα τιποτα. Εχει καποιος καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει. Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Από οθόνη ποιό είναι καλύτερο? Και κι δύο είναι εξαιρετικές. Δύσκολα θα μπορούσα να πω ποια είναι καλύτερη. Σε φωτεινότητα και στον ήλιο είναι σίγουρα καλύτερη του G4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι η τελευταία software version? Έχω την V10d-202-01 Εγώ έχω v10g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Για θήκη προστασιας κατι σε διαφανη σιλικονη τι θα προτεινατε? Όσο γίνεται να είναι πιο μικρή και διακριτική Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εγώ έχω v20b Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Terrapin αψογη και διακριτική. Απο Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Κάπου είδα στο ιντερνετ ότι Τα πίσω κουμπιά είναι χρυσά! Ισχύει; το είδα σε ένα κατάστημα από κοντα το κινητο βέβαια αλλά Δεν θυμάμαι τι χρώμα ήταν τα πίσω κουμπιά. Είναι Χρύσα σε όλες τις συσκευές; Ασχετα με το χρώμα του δέρματος που το έχει πάρει κανείς;; Edited December 26, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Κάπου είδα ότι Τα πίσω κουμπιά είναι χρυσά! Ισχύει; το είδα σε ένα κατάστημα το κινητο βέβαια αλλά Δεν θυμάμαι τι χρώμα ήταν τα πίσω κουμπιά. Είναι Χρύσα σε όλες τις συσκευές Ασχετα με το χρώμα του δέρματος που το έχει πάρει κανείς;; Οχι δεν ειναι σε ολα χρυσο. Το δικό μου που ειχε πλαστικό γκρι σκουρο καπακι τα κουμπιά ειναι γκρι σκούρα Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι η τελευταία software version? Έχω την V10d-202-01 Εγώ έχω v10g Εγώ έχω v20b Χάθηκα... Τελικά ποια είναι η latest version? Εγώ το πήρα από Γερμανό...και με το που έβαλα τη sim μου κατέβασε κάποια extra app μαζί με μερικά της cosmote τα οποία μπορώ και τα κάνω uninstall. Επίσης, στο boot / shutdown ξαφνικά μου εμφανίζει cosmote wallpaper... Παίζει να είναι branded...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Κάπου είδα στο ιντερνετ ότι Τα πίσω κουμπιά είναι χρυσά! Ισχύει; το είδα σε ένα κατάστημα από κοντα το κινητο βέβαια αλλά Δεν θυμάμαι τι χρώμα ήταν τα πίσω κουμπιά. Είναι Χρύσα σε όλες τις συσκευές; Ασχετα με το χρώμα του δέρματος που το έχει πάρει κανείς;; Με μαύρο δέρμα το δικό μου και έχει χρυσά κουμπιά και 2ο χρυσό πλαστικό κάλυμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Χάθηκα... Τελικά ποια είναι η latest version? Εγώ το πήρα από Γερμανό...και με το που έβαλα τη sim μου κατέβασε κάποια extra app μαζί με μερικά της cosmote τα οποία μπορώ και τα κάνω uninstall. Επίσης, στο boot / shutdown ξαφνικά μου εμφανίζει cosmote wallpaper... Παίζει να είναι branded...? Ναι φίλε μου, ειναι branded. Πέρνα με lgup ή bridge την 6.0 και θα έχεις ''καθαρή'' και πιο πρόσφατη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Όμως πρίν βάλω τη sim μου κατέβασε ένα σκασμό updates. Όταν έβαλα τη sim έκανε τα παραπάνω. Αν είναι branded πώς μπορώ και κάνω uninstall τα cosmote app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Όμως πρίν βάλω τη sim μου κατέβασε ένα σκασμό updates. Όταν έβαλα τη sim έκανε τα παραπάνω. Αν είναι branded πώς μπορώ και κάνω uninstall τα cosmote app? Όταν ενεργοποιείς το τηλέφωνο σου βγάζει εικόνα της cosmote που γράφει "Ο κόσμος μας εσύ"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Όταν ενεργοποιείς το τηλέφωνο σου βγάζει εικόνα της cosmote που γράφει "Ο κόσμος μας εσύ"; Ναι μου την εμφανίζει... Όμως, όπως ξαναείπα, πριν βάλω τη sim δεν μου την εμφάνιζε και ούτε κατέβασε extra apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ναι μου την εμφανίζει... Όμως, όπως ξαναείπα, πριν βάλω τη sim δεν μου την εμφάνιζε και ούτε κατέβασε extra apps. Λογικά αφού είναι από τον Γερμανό πρέπει να είναι branded της Cosmote και να είχε την εικόνα από πριν. Αυτό όμως θα μπορέσει να το επιβεβαιώσει στα σίγουρα κάποιος άλλος που το αγόρασε επίσης από τον Γερμανό. Το δικό μου που είναι unbranded από το Πλαίσιο δεν μου βγάζει κάποιο λογότυπο εταιρίας κινητής τηλεφωνίας αλλά μου κατέβασε τις εφαρμογές της vodafone όταν έβαλα την sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Λογικά αφού είναι από τον Γερμανό πρέπει να είναι branded της Cosmote και να είχε την εικόνα από πριν. Αυτό όμως θα μπορέσει να το επιβεβαιώσει στα σίγουρα κάποιος άλλος που το αγόρασε επίσης από τον Γερμανό. Το δικό μου που είναι unbranded από το Πλαίσιο δεν μου βγάζει κάποιο λογότυπο εταιρίας κινητής τηλεφωνίας αλλά μου κατέβασε τις εφαρμογές της vodafone όταν έβαλα την sim. Όχι την εικόνα δεν την είχε από πριν. Έκανα πριν από λίγο factory reset χωρίς τη sim και κάνει boot/shutdown χωρίς την εικόνα όπως επίσης δεν κατεβάζει εφαρμογές cosmote. Τώρα που έβαλα την sim κατέβασε τα apps και εμφανίζει πλέον και την εικόνα Αρά και εσένα κατεβάζει εφαρμογές vodafone, αλλά η διαφορά σου είναι το λογότυπο... Μπορείς να μου πεις software version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Όχι την εικόνα δεν την είχε από πριν. Έκανα πριν από λίγο factory reset χωρίς τη sim και κάνει boot/shutdown χωρίς την εικόνα όπως επίσης δεν κατεβάζει εφαρμογές cosmote. Τώρα που έβαλα την sim κατέβασε τα apps και εμφανίζει πλέον και την εικόνα Αρά και εσένα κατεβάζει εφαρμογές vodafone, αλλά η διαφορά σου είναι το λογότυπο... Μπορείς να μου πεις software version? Και μου έλεγαν από τον Γερμανό ότι όλα τους τα τηλέφωνα είναι branded της cosmote και το πήρα 45 ευρώ ακριβότερα από το Πλαίσιο επειδή ήθελα unbranded! Με τις τελευταίες ενημερώσεις μέσω Wifi έχω την έκδοση V10d-EUR-XX (έκδοση android 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Κάπου είδα στο ιντερνετ ότι Τα πίσω κουμπιά είναι χρυσά! Ισχύει; το είδα σε ένα κατάστημα από κοντα το κινητο βέβαια αλλά Δεν θυμάμαι τι χρώμα ήταν τα πίσω κουμπιά. Είναι Χρύσα σε όλες τις συσκευές; Ασχετα με το χρώμα του δέρματος που το έχει πάρει κανείς;; Δεν είναι χρυσό ακριβώς...πιο πολύ σε bronze φαιρνει. Εντελώς ανθρακι είναι σε αυτά που έχουν γκρι καπάκι πλαστικό. Επειδή είχα και το ένα και το άλλο, δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 V10d έχω κι εγώ, αλλά αντι EUR έχω 202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Παρέλαβε κανένας από την προσφορά της βονταφον? Είναι unbranded τα δικά τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts