TAZ_DEV Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 σε ελληνικό cosmote έχει έρθει η αναβάθμιση είτε μέσω οτα είτε μέσω lg bridge? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Μολις το πηρα στα 439 ελληνικο απο Voda unbranded με δερματινο καπακι. Vfm τιμη Εχει και ραδιοφωνο! Καλορίζικο φίλε. Αν δούλευες φωτογραφική compact βλέπω να την ξεχνάς σε κάνα συρτάρι όπως και εγώ.... :lol: Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Να ρωτήσω κάτι παιδιά που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί; χθες τράβηξα ένα βίντεο και χρησιμοποίησα και το ζουμ. Όταν το έβαλα σήμερα να παιξει στο κινητο, ο ήχος ακούγεται εντελώς χάλια με παραμορφώσεις. Ήταν σε κλειστό χώρο σε σχολική γιορτή... Απογοήτευση... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 ρε παιδες ολα τα g4 εχουν ζελατινα φορεμενη? παιζει να εχει και μενα και να μη την βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εχει δει κανεις αυτο θεμα http://forum.xda-developers.com/g4/general/relock-bootloader-video-coming-soon-t3274729 Μαλλον θα μας φτιαξει.... Άν διαβάσεις τα σχόλια απο κάτω, θα δεις ότι είναι μούφα η όλη ιστορία δυστυχώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 ρε παιδες ολα τα g4 εχουν ζελατινα φορεμενη? παιζει να εχει και μενα και να μη την βλεπω? Είχε σε μένα αλλά δεν ήταν κάτι της προκοπής και την έβγαλα και έβαλα μια άλλη. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Να ρωτήσω κάτι παιδιά που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί; χθες τράβηξα ένα βίντεο και χρησιμοποίησα και το ζουμ. Όταν το έβαλα σήμερα να παιξει στο κινητο, ο ήχος ακούγεται εντελώς χάλια με παραμορφώσεις. Ήταν σε κλειστό χώρο σε σχολική γιορτή... Απογοήτευση... :( Κάπου είχα διαβάσει (μου διαφεύγει που) πως όταν κάνεις ζουμ στο βίντεο, αλλάζει το μικρόφωνο που καταγράφει τον ήχο (γράφει από διαφορετικό από ότι κανονικά) με τα αποτελέσματα που περιγράφεις. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Άν διαβάσεις τα σχόλια απο κάτω, θα δεις ότι είναι μούφα η όλη ιστορία δυστυχώς. Διάβασα μέχρι τη δεύτερη σελίδα. Μέχρι στιγμής λέει ότι βρήκε τρόπο κλειδώματος, αλλά είναι σχεδόν έτοιμος και για ξεκλείδωμα. Θα το διαβάσω όλο το θέμα πιο μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Κάπου είχα διαβάσει (μου διαφεύγει που) πως όταν κάνεις ζουμ στο βίντεο, αλλάζει το μικρόφωνο που καταγράφει τον ήχο (γράφει από διαφορετικό από ότι κανονικά) με τα αποτελέσματα που περιγράφεις. Ναι το εκανε στην 5.1 αλλα με την αναβαθμιση στην mm δεν το κανει πια..Μολις το δοκιμασα τραβωντας 3 βιντεο και δεν αλλαξε ο ηχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Μολις το πηρα στα 439 ελληνικο απο Voda unbranded με δερματινο καπακι. Vfm τιμη Εχει και ραδιοφωνο! Γιατι τα σλλα τζι 4 δεν εχουν;ολα εχουν Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Γιατι τα σλλα τζι 4 δεν εχουν;ολα εχουν απλά το επισημαίνει....μάλλον από τη χαρά του Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Γιατι τα σλλα τζι 4 δεν εχουν;ολα εχουν Δεν έχουν όλα, υπάρχουν και τα μόνο πλαστικά Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Κάπου διάβασα για 394 στο Γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Xαρη στην vodafone εκανα και εγω την μεταβαση απο το γερασμενο lg l9 II στο G4. Ευχαριστημενος απο την συσκευη απλα μερικες ερωτησεις 1. Στην lockscreen μπορουμε να αλλαξουμε το ρολοι? 2. To knock διαβασα για καποιες εφαρμογες για να φτιαξω εικονιδιο να το ενεργοποιω/απεν οταν θελω αλλα μαλλον κατι δεν κανω σωστα ή με την ΜΜ αλλαξαν κατι. 3. Τα πισω πληκτρα μπορουμε να αλλαξουμε τις εφαρμογες που ανοιγουν (πχ αντι για σημειωσεις να ανοιγει ο φακος?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Xαρη στην vodafone εκανα και εγω την μεταβαση απο το γερασμενο lg l9 II στο G4. Ευχαριστημενος απο την συσκευη απλα μερικες ερωτησεις 1. Στην lockscreen μπορουμε να αλλαξουμε το ρολοι? 2. To knock διαβασα για καποιες εφαρμογες για να φτιαξω εικονιδιο να το ενεργοποιω/απεν οταν θελω αλλα μαλλον κατι δεν κανω σωστα ή με την ΜΜ αλλαξαν κατι. 3. Τα πισω πληκτρα μπορουμε να αλλαξουμε τις εφαρμογες που ανοιγουν (πχ αντι για σημειωσεις να ανοιγει ο φακος?) 1. Δεν μπορεις να το αλλαξεις 2. Δεν γνωριζω 3. Με αυτο θα κανεις τη δουλεια σου http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/key-plus-change-lg-g4-volume-key-t3109370 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Κάπου διάβασα για 394 στο Γερμανό. Που το διάβασες;; Με ενδιαφέρει αν ισχύει !! Αν και δεν νομίζω. 769€ το βλέπω στον γερμανο! Μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να το φτάσει 394€ ο γερμανός!!! Εκτός κ αν το πάρεις με σύνδεση... Δεν ξέρω τοτε Πως πάει η τιμη!! Edited December 21, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christar Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Αν δεν κανω λαθος, η προσφορα του Γερμανου ειναι 50% στα αξεσουαρ LG που θα παρεις μαζι με το τηλεφωνο και οχι για το ιδιο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Αν δεν κανω λαθος, η προσφορα του Γερμανου ειναι 50% στα αξεσουαρ LG που θα παρεις μαζι με το τηλεφωνο και οχι για το ιδιο το τηλεφωνο. Άλλο αυτό...... Καθόλου απίθανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Κάπου διάβασα για 394 στο Γερμανό. Καλά εκεί τα αποθέματα τελειώνουν πριν ξεκινήσει η προσφορά :lol::lol: Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ενώ όλοι παίρνουν την ΜΜ 6 εγώ σήμερα πήρα την V10K 105 mb.....τι κάνουμε εκεί στην Lg θα τρελαθώ....Lg g4 dual SIM H818P....Από αραβικά Εμιράτα. Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ενώ όλοι παίρνουν την ΜΜ 6 εγώ σήμερα πήρα την V10K 105 mb.....τι κάνουμε εκεί στην Lg θα τρελαθώ....Lg g4 dual SIM H818P....Από αραβικά Εμιράτα. Το συνδεσες στον υπολογιστή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Κάπου είχα διαβάσει (μου διαφεύγει που) πως όταν κάνεις ζουμ στο βίντεο, αλλάζει το μικρόφωνο που καταγράφει τον ήχο (γράφει από διαφορετικό από ότι κανονικά) με τα αποτελέσματα που περιγράφεις. Προχθές έβγαλα βίντεο με ζουμ ιν ζουμ ουτ μπόλικα σε σχολική εορτή, ο ήχος τρομερός. Με mm. Επίσης στο συγκεκριμένο, το βίντεο από το s6 της γυναίκας ήταν ένα κλικ χειρότερο σε ευκρίνεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Και εγω το πειρα απο vodafone και μεχρι 24 ατοκες για οποιον ενδιαφερετε Edited December 22, 2015 by kostasa1gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) 1)Το g4 έχει προβλήματα με υπερθερμανσεις όπως έχει το g2 με το που πηρε την λοπιποπ;;;; Έχετε παρατηρήσει κάτι με λολιποπ η ΜΜ;;; 2)Έχουν παρουσιαστεί κιτρινιλες σε οθονες; Edited December 22, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Και στο Πλαίσιο στα 439 ευρώ http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/LG-G4-Leather-Black-LGH815-ACSMLD.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts