Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπααα.. Απο 2μιση πηγα 3 ,το ξεπατωνω ομως οπως καταλαβαινεις.. (4G, σημα μετριο, φωτεινότητα δυνατα, ολα ανοιχτα)

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασα και cyanogen 13 απο χτες. Παει κομμάτια αλλα δεν μου γυρνάει σε 3G 4G οποτε ξαναγυρναω σε καποια M. Σε μερικες μερες θα ναι απιστευτη λογικα..

[/color]

Aν δεν κάνω λάθος μπορείς να φλασαρεις οποιαδήποτε επίσημη rom άλησ χώρας. Αρκεί να είναι για το μοντέλο σου το ευρωπαϊκό είναιLG G4 Η815. Στο g3 είχα δοκιμάσει πολλές επίσημες rom άλλον χορών. Στο G4 δεν έχω δοκιμάσει ακόμα

Ναι αλλα αμα βαλουμε με το lg flash tooll 2014 αυτην π.χ στο δικο μου που ειναι γαλλικο και για καποιον λογο θελουμε να ξαναβαλουμε την 5.1.1 δεν μπορουμε να γυρισουμε πισω σωσστα ??? Ετσι δεν θα εχουμε εγγυηση μεχρι να βγει η 6.0 V20A της χωρας μας σωστα?? ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Μια εύκολη ερώτηση γιατι εχω μείνει πίσω ...

1)Αν κανεις unlock bootloader/root/custom rom , χάνεις εγγύηση ?

2)Υπάρχει toolkit για το G4 ?

1. Ναι

2. Οχι

Ακομα και αν γυρισεις στην μαμισια ρομ χανεις εγγυηση?Υπάρχει καποιος counter που δεν μηδενίζει τυπου samsung ?

Ακομα και αν γυρισεις στην μαμισια ρομ χανεις εγγυηση?Υπάρχει καποιος counter που δεν μηδενίζει τυπου samsung ?

Έχει ένα switch που λέει ότι η συσκευή είναι unlocked και δεν επανέρχεται..

Παίδες μια ερώτηση κι από μένα, μπορούμε να περάσουμε .kdz με locked bootloader?

Επίσης έχει κανείς την v10e σε .kdz γιατί ακόμα δεν μου έχει έρθει το update?

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803

Μια νεα μεθοδοςγια upgrade k down χωρις να εισα ροοτ

Για ριχτε μια ματια

Μιας και αναφερθηκάτε σε πειράγματα σκέτο root(όχι custom recovery & rom) πάλι θέλει ξεκλείδωμα bootloader άρα και δια παντός απώλεια της εγγύησης??

Επίσης, πέρασμα άλλης official rom γίνεται (όπως στα samsung μέσω odin), χωρίς να απαιτείται το ξεκλείδωμα boatloader?

Μιας και αναφερθηκάτε σε πειράγματα σκέτο root(όχι custom recovery & rom) πάλι θέλει ξεκλείδωμα bootloader άρα και δια παντός απώλεια της εγγύησης??

Επίσης, πέρασμα άλλης official rom γίνεται (όπως στα samsung μέσω odin), χωρίς να απαιτείται το ξεκλείδωμα boatloader?

Για σκέτο root δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader.. Δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/g4/general/lg-g4-100-root-success-directives-root-t3180586

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803

Μια νεα μεθοδοςγια upgrade k down χωρις να εισα ροοτ

Για ριχτε μια ματια

Το εχει δοκιμασει καποιος?? Δουλευει?? Φαινεται πολυ ευκολο παντως να περασεις αλλη ρομ .kdz με αυτο το εργαλειο ειδικα εφοσον δεν θελει ρουτ η ολη διαδικασια και γραφει και πως να πας σε UPGRADE 6.0 MM και πως να ξανα βαλεις - γυρησεις πισω DOWNGRADE σε 5.1. LP .. Το θεμα ειναι ποιος τολμηρος θα κανει πρωτος την δοκιμη με αυτο τον τροπο για να ξερουμε οτι δουλευει σωστα το προγραμμα και δεν θα εχουμε απροοπτα... :lol:

Στα κινητα lg σε g2, g3 , κλπ το περασμα άλλης official rom γίνεται χωρις ξεκλείδωμα boatloader το ιδιο ισχυει και στο g4 (ας με διορθωσει καποιος αν θα πω κατι λαθος) ηταν και ειναι με το εργαλειο lg flash tool 2014 δες εδω http://forum.xda-developers.com/g4/general/guide-lg-g4-stock-firmware-to-stock-kdz-t3107848 το θεμα ειναι οτι με αυτον τον τροπο στο g4 μπορουσες να περασεις οποια ρομ ηθελες στο κινητο αλλης χωρας η version π.χ v10.b v10.c η v.10d αλλα μονο LP αν εβαζες MM με το lg flash tool 2014 δεν μπορουσες να γυρισεις πισω... Τωρα οπως βλεπεις στο παραπανω ποστ υπαρχει αλλο προγραμμα που μπορεις να κανεις αυτην την δουλεια...!!! ;) ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατόν να έχει εξαφανιστεί το ραδιόφωνο απο το μενού; Δεν υπάρχει ούτε στο app drawer, ούτε στα γραφικά στοιχεία αλλά ούτε και στη διαδρομή Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/καρτέλα ''Ολα''

Στην καρτέλα ''Απενεργοποιημενη'' έχω βάλει βιβλία google play, περίπτερο google play, ταινίες google play, google drive, google+, hangouts και lg health agent.. δε νομίζω να σχετίζεται κάποιο απο αυτά με το ραδιοφωνο

Το τηλέφωνο είναι τελείως στοκ, δεν έχω πειράξει τίποτα..

Edited by bill_thes

καλησπέρα παιδιά,

υπαρχουν παρτίδες με θέματα?

αν ναι ποια παρτίδα και τι θέματα είχε?

Δεν υπαρχει κανενα θεμα με τις παρτιδες. Τωρα εσυ αν θελεις απεφυγε (για ψυχολογικους λογους) τη 505 που ειναι η πρωτη .

Δεν υπαρχει κανενα θεμα με τις παρτιδες. Τωρα εσυ αν θελεις απεφυγε (για ψυχολογικους λογους) τη 505 που ειναι η πρωτη .

Εγώ έχω 505 και δεν έχω κανένα θέμα.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατόν να έχει εξαφανιστεί το ραδιόφωνο απο το μενού; Δεν υπάρχει ούτε στο app drawer, ούτε στα γραφικά στοιχεία αλλά ούτε και στη διαδρομή Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/καρτέλα ''Ολα''

Στην καρτέλα ''Απενεργοποιημενη'' έχω βάλει βιβλία google play, περίπτερο google play, ταινίες google play, google drive, google+, hangouts και lg health agent.. δε νομίζω να σχετίζεται κάποιο απο αυτά με το ραδιοφωνο

Το τηλέφωνο είναι τελείως στοκ, δεν έχω πειράξει τίποτα..

Προφανως εχει σβηστει.Πηγαινε στο Ρυμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-κεντρο ενημερωσης-ενημερωση εφαρμογης,βρες το ραδιοφωνο fm και κατεβασε το...

Poco X3 nfc 6/128

Προφανως εχει σβηστει.Πηγαινε στο Ρυμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-κεντρο ενημερωσης-ενημερωση εφαρμογης,βρες το ραδιοφωνο fm και κατεβασε το...

Σ ευχαριστώ πολύ, όντως εκεί ήταν και συγκεκριμένα στις ''αδρανείς εφαρμογές''

Και λογικά φταίει η ρύθμιση που έχω κάνει στο smart cleaning, αυτή το εξαφάνισε..

Όποιος χρησιμοποιεί Windows 10 με το update του Νοεμβρίου μπορεί να μου πει αν βάζοντας το κινητό σε download mode το βλέπει το pc ή όχι..

Γιατί εμένα πλέον μου λέει device not recognized..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όποιος χρησιμοποιεί Windows 10 με το update του Νοεμβρίου μπορεί να μου πει αν βάζοντας το κινητό σε download mode το βλέπει το pc ή όχι..

Γιατί εμένα πλέον μου λέει device not recognized..

Τους Drivers τους ξαναεβαλες??

Κάνε επαναφορά σε προηγούμενο σημείο αν έχει θέμα.!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Hidden Menu δεν μου δειχνει το Reconditioned status στο .......:wacko::wacko::wacko:

Το ίδιο συμβαίνει και σ εμένα ένα αυτοκόλλητο πάνω στο άλλο αλλά η ταινία συσκευασίας άθικτο,τους πήρα τηλέφωνο λέγοντας μου ,ότι το τηλέφωνο είναι καινούργιο, να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.Το τηλέφωνο δεν έχει κανένα θέμα ούτε γρατσουνιά έχει ακόμα την εργοστασιακή ζελατίνα.Δεν ξέρω τι να κάνω.

Το ίδιο συμβαίνει και σ εμένα ένα αυτοκόλλητο πάνω στο άλλο αλλά η ταινία συσκευασίας άθικτο,τους πήρα τηλέφωνο λέγοντας μου ,ότι το τηλέφωνο είναι καινούργιο, να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.Το τηλέφωνο δεν έχει κανένα θέμα ούτε γρατσουνιά έχει ακόμα την εργοστασιακή ζελατίνα.Δεν ξέρω τι να κάνω.

Εννοείται να τα κρατήσεις κ να το χαρείς..... Σε βρίσκω λιγάκι υπερβολικό

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Για σκέτο root δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader.. Δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/g4/general/lg-g4-100-root-success-directives-root-t3180586

Επειδή είμαι νέος με android, δεν κατάλαβα καλά, πρέπει να κάνω reboot σε Ubuntu σε κάποια φάση ; Άλλη μέθοδος δεν υπάρχει;

Ναι θέλει να κάνεις το injection μέσω Linux. Δεν είναι τίποτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4