msdxgr Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Σε ένα nexus 5 που είχα και είχα πρόβλημα με την φόρτιση, μου ζήτησαν και το κινητό και τον φορτιστή με το καλώδιο. Ήρθε το courier το πήρε και σε 3 μέρες μου το γύρισαν με καινούργιο φορτιστή και καλώδιο. Α καλύτερα να πάρω εγώ έναν παρα να μην έχω κινητό για 3 μέρες.Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Αν εισαι Αθηνα και πας απο procordia φανταζομαι θα στον αλλαξουν επιτόπου μωρε..Στειλε ενα mail να τους ρωτησεις,απαντανε αμεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Αν εισαι Αθηνα και πας απο procordia φανταζομαι θα στον αλλαξουν επιτόπου μωρε..Στειλε ενα mail να τους ρωτησεις,απαντανε αμεσα.. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Αν εισαι Αθηνα και πας απο procordia φανταζομαι θα στον αλλαξουν επιτόπου μωρε..Στειλε ενα mail να τους ρωτησεις,απαντανε αμεσα.. Σωστός. Εγώ είμαι επαρχία. Άμα είσαι Αθήνα πήγαινε από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Έστειλα μήνυμα να δω τι θα μου πουν και αν είναι θα πάω από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Νομιζω μετα την 508 ολα ειναι οκ Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος. Στην ουσια καμια παρτιδα δεν εχει προβλημα, ισως καποια πολυ λιγα τηλεφωνα απο την πρωτη παρτιδα 505 να ειχαν μικροπροβληματα και αυτα ηταν πολυ πολυ λιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 10 μερες με το g4 σημερα ανακαληυψα οτι εχει 4 καμμενα pixel. με εφτιαξε παλι το καρμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 10 μερες με το g4 σημερα ανακαληυψα οτι εχει 4 καμμενα pixel. με εφτιαξε παλι το καρμα Πως το ανακάλυψες έβαλες κάποια εφαρμογή ή τώρα άρχισαν να φαίνονται?? :confused: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Πως το ανακάλυψες έβαλες κάποια εφαρμογή ή τώρα άρχισαν να φαίνονται?? :confused: εβαλα deadpixel μονο στο μαυρο χρωμα φαίνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ξεκλειδωσα πριν 3 βδομαδες νομιζω..Συμπληρωνεις ολα τα πεδια σωστα; Μου κανει φοβερή εντυπωση. Ευχαριστώ. Έκανα νέο λογαριασμό και μου ήρθε άμεσα το αρχείο στο email. Τώρα με twrp τι κάνω backup για να είμαι ok; Ρωτάω γιατί πρώτη φορά βλέπω να έχει system και system image στις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να είχε s6 να μου πει αν αξίζει η μετάβαση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να είχε s6 να μου πει αν αξίζει η μετάβαση? Αξίζει! Θα χαρείς πολύ με την μπαταρία του και πολλές φορές θα τρομάζεις με το multitasking.Θα βρίσκεις εφαρμογές ανοιχτές που ούτε θα το περιμένεις Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να είχε s6 να μου πει αν αξίζει η μετάβαση? Και εγώ την ίδια ερώτηση κάνω στον εαυτό μου. Αξίζει ή όχι; Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Να πας απο s6 σε g4 η το αντίθετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Να πας απο s6 σε g4 η το αντίθετο; Από s6 σε g4. Να ξεκαθαρίσω ότι από το s6 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι λόγω μεγέθους οθόνης. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Από s6 σε g4. Να ξεκαθαρίσω ότι από το s6 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι λόγω μεγέθους οθόνης. Όχι εκτός και αν το βαρέθηκες.Τώρα αν θες μέγεθος πάρε note 5 άμα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σκέφτομαι κυρίως αυτονομία κάμερα είναι το ίδιο καλό από ότι διάβασα. Παίρνει sd που είναι μεγάλο + για μένα και παίζεις εύκολα με ροοτ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σκέφτομαι κυρίως αυτονομία κάμερα είναι το ίδιο καλό από ότι διάβασα. Παίρνει sd που είναι μεγάλο + για μένα και παίζεις εύκολα με ροοτ Να συμπληρώσω και το multitasking που το G4 είναι βασιλιάς μπροστά στην βελάκια που κάνανε στο s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αυτο που ειπε ο panosfx ειναι λογος αλλαγης,τιποτα αλλο..Βρισκεις εφαρμογες 2 ημερων πριν και απλα ειναι ανοιχτες στο ιδιο σημειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση ....όταν είσαστε σε κλειστό χώρο....και έχετε την οθόνη στον αυτόματο φωτισμό ....κάνει αυξομειώσεις έτσι στο άκυρο ...? Διορθώνεται κάπως αυτό....? Μια να είναι σκοτεινό ...μια φωτεινό ...αν εχει καμία πηγή φωτός στο δωμάτιο ή φώτα σε μπαρ να τρώει γερή φρίκη .....έχω θέμα ...? Σε ανοιχτό χώρο ως το απόγευμα μια χαρά λειτουργεί ο αυτόματος φωτισμός. Τώρα όταν πέσει το φως ή σε φως δωματίου έχει αρκετές αυξομειωσεις γι αυτό και γω επιλέγω χειροκίνητη ρύθμιση φωτισμού γύρω στο 50% και είμαι οκ. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να είχε s6 να μου πει αν αξίζει η μετάβαση? Αυτονομια: λιγο καλυτερη το S6 edge Οθονη: ισοδυναμες, αν και προσωπικα προτιμω την amoled Καμερα (φωτο και βιντεο): συνολικα λιγο καλυτερη του S6 Multitasking: τραγικο στο S6, εκπληkτικο στο G4 Ηχειο: καλυτερο του G4 Ακουστικο: καλυτερο του S6 Eμφανιση: υποκειμενικο, αλλα νομιζω οτι S6 edge ειναι κοσμημα. Το G4 εχει ωραιο πισω μερος, αλλα αδιαφορο και βαρετο εμπρος. Επισης στο G4 εχεις αποσπωμενη μπαταρια και micro sd card slot. Ζυγιζεις και διαλεγεις! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σε κάμερα & οθόνη προσωπικά προτιμώ G4.(Προφανώς μιλάμε για μικροδιαφορές) Σε μπαταρία το G4 είναι χειρότερο(πάλι μιλάμε για σχετικά μικρές διαφορές)αλλά πλεονεκτεί στο ότι είναι αποσπώμενη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σε ανοιχτό χώρο ως το απόγευμα μια χαρά λειτουργεί ο αυτόματος φωτισμός. Τώρα όταν πέσει το φως ή σε φως δωματίου έχει αρκετές αυξομειωσεις γι αυτό και γω επιλέγω χειροκίνητη ρύθμιση φωτισμού γύρω στο 50% και είμαι οκ. Οκ μια από τα ίδια.... Απλά δεν περίμενα να επηρεάζεται τόσο από τις εσωτερικές αλλαγές.... Ειδικά αν έχεις σομπα πίσω σου και πιάσει ο αισθητήρας το θερμό φως... Δείτε το και θα καταλάβετε.... Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.. Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Η αυτονομία αλλάζει αν αλλάξεις την ανάλυση της οθόνης που γίνεται με root Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Πάρε G4 να παθεις πλάκα...!! Μην το σκεφτεσε άλλο.!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts