Tasos19s Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 οχι ρε συ!! δεν σου μιλαω για το πιν της καρτας!! βαζω κανονικα το πιν ξεκλειδωνει η καρτα και μετα ανοιγει διαφορετικο πλαισιο (απο το κινητο) που λεει "βαλτε το pin για ξεκλειδωμα(!!!!) δικτυου!!! και σου εμφανιζει οτι εχεις 10 προσπαθειες! Δεν ειμαι τοσο ασχετος.... το κινητο εχει κλειδωμενο δικτυο......και εμεις το pin της καρτας νομιζαμε οτι ξαναζηταγε, μετα δοκιμασαμε και το puk γι'αυτο εχουν μεινει 5 απο τις 10 προσπαθειες! Για την ακριβεια γραφει "αριθμος pin ξεκλειδωματος δικτυου καρτας sim, προσπαθεια ξεκλειδωματος 5 απο 10" και εχει την επιλογη "ξεκλειδωμα η απορριψη" αν πατησεις απορριψη ανοιγει κανονικα το κινητο χωρις σημα και data ενω εχει δεχτει πριν την καρτα sim κανονικα! επισης εκει που γραφει κανονικα cosmote πανω αριστερα γραφει "το δικτυο κλειδωθηκε". Η συσκευη ειναι κλειδωμενη σε καποιον παροχο του εξωτερικου. Μπορει βεβαια να ξεκλειδωσει υπαρχουν σελιδες αλλα το πιο σωστο ειναι να πας αμεσως την συσκευη πισω να σου δωσουν μια νεα συσκευη ξεκλειδωτη. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Ελαττωματικό G4 κρατούσατε στα χέρια. Μακάρι να είναι ελλατωματικό και αυτό θα ήθελα να εξακριβώσω γιατί τυχαίνει να είναι το δικό μου,μιας μέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Τηλέφωνο στο σκρουτζομαγαζο πηρες? Είναι ακριβώς ίδια παρτίδα με το δικο σου? Πάντως είναι εμφανές ότι έχει κλειδωμένο δικτυο. Εγώ θα το πακετάρισμα και θα τους το έστελνα πίσω . Ειναι ιδια παρτιδα με το δικο μου ναι S/N 505KPSL261102 και εχει διπλα απο το emei και την ενδειξη ORR Το καταστημα ειναι το e-deal, τους εχω στειλει e-mail απο το απογευμα αλλα πρεπει να ειχαν κλεισει. Θα επικοινωνησω και αυριο το πρωι μαζι τους να δω τι θα μου πουνε, παντως με το δικο μου δεν εμφανιστηκε καποιο θεμα και γι'αυτο ειπα να προχωρησω και σε δευτερη αγορα, απο εκει και περα ειναι κριμα για την ολη ταλαιπωρια πρωτον γιατι δουλευουμε και δεν εχουμε χρονο για ολη αυτη την ταλαιπωρια και δευτερον γιατι η κοπελα μου αναγκαστηκε να κανει αλλαγη καρτας σιμ με αποτελεσμα τωρα να μην εχει κινητο με συμβατη καρτα για την δουλεια της αυριο που θα το χρειαζεται. Edited October 14, 2015 by kokogr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Ειναι ιδια παρτιδα με το δικο μου ναι S/N 505KPSL261102 και εχει διπλα απο το emei και την ενδειξη ORR Το καταστημα ειναι το e-deals, τους εχω στειλει e-mail απο το απογευμα αλλα πρεπει να ειχαν κλεισει. Θα επικοινωνησω και αυριο το πρωι μαζι τους να δω τι θα μου πουνε, παντως με το δικο μου δεν εμφανιστηκε καποιο θεμα και γι'αυτο ειπα να προχωρησω και σε δευτερη αγορα, απο εκει και περα ειναι κριμα για την ολη ταλαιπωρια πρωτον γιατι δουλευουμε και δεν εχουμε χρονο για ολη αυτη την ταλαιπωρια και δευτερον γιατι η κοπελα μου αναγκαστηκε να κανει αλλαγη καρτας σιμ με αποτελεσμα τωρα να μην εχει κινητο με συμβατη καρτα για την δουλεια της αυριο που θα το χρειαζεται. Βαλε μια αλλη σιμ δοκιμασετο βαλε τη δικια σου πχ να δης Μηηηπως Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Το άσπρο του είναι σαν γάλα! Δίπλα σ' εκείνο το κιτς S6 Edge, το κάνει ρεζίλι! Άσε που η "ασπρίλα" δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που προσδιορίζει την τελειότητα μιάς οθόνης. Το λευκο του G4 ειναι αρκετα ψυχρο και μπλεδιζει ελαχιστα, αντιθετα του s6 ειναι πιο θερμο και κιτρινιζει. Πιο σωστο θεωρειται του s6 γιατι πλησιαζει τα παγκοσμια στανταρντς στη θερμοκρασια χρωματος, απο κει και περα ειναι θεμα προσωπικου γουστου του καθενος. Για μενα το καλυτερο λευκο του εχουν το BB Passport και το iPhone. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Βαλε μια αλλη σιμ δοκιμασετο βαλε τη δικια σου πχ να δης Μηηηπως το εχω κανει ηδη! το ιδιο αποτελεσμα εχει, βαζεις το pin της καρτας και μετα σου βγαζει το πλαισιο του κινητου που σου ζηταει pin για ξεκλειδωμα δικτυου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Καταρχήν να πω πως έχω παραγγείλει και εγώ το g4 και αύριο θα το έχω στα χέρια μου.ΑΛΛΆ το G4 δεν έχει ρε παιδιά και την καλύτερη οθονη.Μην τρελαθούμε κιολας. Εντάξει καλή είναι αλλά όχι έτσι όπως την περιγράφουν όλοι σαν τρομερή και φοβερη. Έχω δει τρία lg g4 και δεν μπορεί να ήταν και τα τρία ελατωμματικα. Εκείνα παντως που μου είχαν κάνει εντύπωση για την οθόνη τους όταν τα είχα πιάσει στα χέρια μου ήτανε μακράν το lenovo vibe z2 pro και μετά το z3. Tο g4 οχι. Μια απλά καλή οθονη. Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό και ολοκληρωμένο τηλεφωνο. Edited October 14, 2015 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Το Ζ3 εχει την πιο μπλεδιστικη οθονη που εχω δει σε κινητο, hell ακομα και μπροστα στο Ζ2 η οθονη του ωχρυουσε. Σε καμμια μα καμμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερη ετσω ουτε καν ισαξια με του G4 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καταρχήν να πω πως έχω παραγγείλει και εγώ το g4 και αύριο θα το έχω στα χέρια μου.ΑΛΛΆ το G4 δεν έχει ρε παιδιά και την καλύτερη οθονη.Μην τρελαθούμε κιολας. Εντάξει καλή είναι αλλά όχι έτσι όπως την περιγράφουν όλοι σαν τρομερή και φοβερη. Έχω δει τρία lg g4 και δεν μπορεί να ήταν και τα τρία ελατωμματικα. Εκείνα που μου είχαν κάνει εντύπωση για την οθόνη τους όταν τα είχα πιάσει στα χέρια μου ήτανε μακράν το lenovo vibe z2 pro και μετά το z3. Tο g4 οχι. Μια απλά καλή οθονη. Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό και ολόκληρομε ο τηλεφωνο. αυτη τη στιγμη το G4&S6 εχουν τις καλυτερες οθονες, μακραν απο καθε αλλο κινητο στην αγορα. Το λεμε και εμεις εδω και ολος ο κοσμος, και επειδη του Σ6 πρασινιζει λιγο σαν καλη αμολεντ εγω λεβ οτι του G4 ειναι καλυτερη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 To ORR παραπέμπει σε Orange Romania και το Google συνηγορεί στην διάθεση κλειδωμένων συσκευών αυτού του δικτύου. Ερμηνεύω απλά τα στοιχεία που δίνεις...δεν βγάζω ενυπόγραφο πόρισμα. https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=orange%20romania%20phone%20network%20locked&es_th=1 Συμφωνω εχει importator:LG ROUMANIA και το δικο μου ετσι ειναι αλλα εμενα ειναι ξεκλειδωμενο! Ισως ξεχασαν να το ξεκλειδωσουν η δεν εκαναν σωστα την διαδικασια η αληθεια ειναι οτι οταν το ανοιξα για πρωτη φορα ξεκινησε διαφορετικα σαν να ειχε μεινει καποια διαδικασια στην μεση, αντι να προβαλλει το logo της lg (οπως εκανε με το δικο μου) εβγαλε το ανθρωπακι του andoid και προχωρουσε καποια διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Γι' αυτό ακριβώς το λευκό του G4 είναι εντελώς λευκό και το άλλο δεν είναι. Δεν ξέρω ποιά στάνταρντς θεωρούν ότι το σωστό λευκό κιτρινίζει. Τα παγκοσμια στανταρντς θεωρουν ως το ιδανικο λευκο αυτο που ειναι κοντα στους 6500 βαθμους αν θυμαμαι καλα και καπου εκει ειναι και του s6. http://www.displaymate.com/Galaxy_Note5_ShootOut_1.htm Τσεκαρετε αυτο το site ειναι πολυ κατατοπιστικο. Γενικα οταν κρινεις μια οθονη δεν κοιτας μονο το λευκο της, αλλα την πιστοτητα χρωματων, το μαυρο, την αντιθεση, τη φωτεινοτητα, την καταναλωση ενεργειας κτλ. Το καλυτερο IPS panel ανηκει στο iPhone αν δεν κανω λαθος. Μετα ακολουθει του G4. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 αυτη τη στιγμη το G4&S6 εχουν τις καλυτερες οθονες, μακραν απο καθε αλλο κινητο στην αγορα. Το λεμε και εμεις εδω και ολος ο κοσμος, και επειδη του Σ6 πρασινιζει λιγο σαν καλη αμολεντ εγω λεβ οτι του G4 ειναι καλυτερη Έχεις δει την οθόνη του lenovo z2 pro? Και δεν είναι amoled φυσικα.Αν το βάλεις δίπλα στα s6 kai g4 θα γελάσει και το παρδαλό κατσικι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εντάξει ο καθένας μας μπορεί να πιστεύει πως το κινητό του είναι από τα καλύτερα και έχει την καλύτερη οθόνη μακράν. Εμένα μου έγινε μια ερώτηση και απάντησα με συγκριτικά στοιχεία τα οποία τα είδα με τα μάτια μου,αυτό που είδα λοιπόν ΔΕΝ με ικανοποίησε. Αύριο θα πάρω σβάρνα τις γνωστές αλυσίδες που έχουν live τα G4 να τα συγκρίνω με το δικό μου,και εύχομαι στο τέλος να καταλήξω στο service και όχι στις αγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εντάξει ο καθένας μας μπορεί να πιστεύει πως το κινητό του είναι από τα καλύτερα και έχει την καλύτερη οθόνη μακράν. Εμένα μου έγινε μια ερώτηση και απάντησα με συγκριτικά στοιχεία τα οποία τα είδα με τα μάτια μου,αυτό που είδα λοιπόν ΔΕΝ με ικανοποίησε. Αύριο θα πάρω σβάρνα τις γνωστές αλυσίδες που έχουν live τα G4 να τα συγκρίνω με το δικό μου,και εύχομαι στο τέλος να καταλήξω στο service και όχι στις αγγελίες. Αύριο που θα παραλάβω και εγώ το δικό μου θα γράψω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Έχεις δει την οθόνη του lenovo z2 pro? Και δεν είναι amoled φυσικα.Αν το βάλεις δίπλα στα s6 kai g4 θα γελάσει και το παρδαλό κατσικι. Συγκριτικά με το Note 4 Και το Zte Nubia Z7max Που είχα ... Το ZTE είχε την πιο λευκή οθόνη από όλα όταν λέμε λευκό μιλάμε για γάλα όπως από ότι μου έχουν πει Και έτυχε να δω για πολύ λίγο ισάξια του Lenovo z2 pro.... Το NOTE4 είχε την πιο φωτεινή αλλά το λευκό κίτρινιζε βέβαια στο σύνολο φαινόταν πιο premium από του LG αλλά είχε μια υπερβολή....καλά ούτε λόγος σε πιοτητα απεικόνισης με το Zte το οποίο ήταν πολύ φτωχό Και το LG έχει καλύτερο λευκό από το NOTE και πιο ρεαλιστική απεικόνιση χρωμάτων Και ευτυχος λείπει η υπερβολή που βγάζει το NOTE.... Εκεί που το LG υπερτερεί από όλα με διαφορά (όταν λέω όλα εννοώ HUAEEI MATE 7,S6,NOTE4,ZTE NUBIA Z7,IPHONE 6 PLUS.LENOVO Z2 PRO) είναι σε τεστ που κάναμε σε βίντεο από YouTube με 4K time lapse....Εκεί τα δείχνει όλα...Εκεί θα δείτε τη σημαίνει LG G4....Από το πώς απεικονίζει το βίντεο ρεαλιστική αποδοση-εναλλαγή χρωμάτων-σκιων και σωστή απόδοση CPU-GPU.... Και όλα Αυτά στην μικρότερη Ίσως συσκευή 5.5" με μόλις 400€....Τι άλλο να ζητήσεις....για να μην πιάσω σε λεπτομέριες λειτουργικου dual SIM....Εκεί άστα κλαφτα....Όλες οι ναυαρχιδες των μεγάλων εταιριών είναι σε αυτόν τον τομέα αρκετά χειρότερα από κινέζικα των 120 ευρώ....ενώ το G4 απλά και εκεί τα σπάει.... Edited October 14, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Download Firmware Version: V10E Country: ORE/ORANGE(SPAIN) Model: LGH815 Dimension: 2 B μαγκες εμενα μου εβγαλε αυτα το τηλεφωνο μου για ρουμανια λεει το κουτι!! λειτουργει κανονικα παντως... μπορει καποιος να γινει πιο κατατοπιστικος? το εχω με red leather το οποιο πιστευει μοιράζει πονο!! απο μπαταρια τα παω πολυ καλα βεβαια δεν το λιωνω στο wifi αλλα με κλησεις πιο πολυ κ στεκεται πολυ καλα! πολυ καλη καμερα σε σχεση με τα τηλ π ειχα (4ς,g2mini, και leagoo elite 2) *υγ ο κινεζος μου στεκεται ισαξια κ ισως κ λιγο καλυτερα στο θεμα του ιντερνετ κ σε ταχυτητα φορτισης :p:p:p Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Συγκριτικά με το Note 4 Και το Zte Nubia Z7max Που είχα ... Το ZTE είχε την πιο λευκή οθόνη από όλα όταν λέμε λευκό μιλάμε για γάλα όπως από ότι μου έχουν πει Και έτυχε να δω για πολύ λίγο ισάξια του Lenovo z2 pro.... Το NOTE4 είχε την πιο φωτεινή αλλά το λευκό κίτρινιζε βέβαια στο σύνολο φαινόταν πιο premium από του LG αλλά είχε μια υπερβολή....καλά ούτε λόγος σε πιοτητα απεικόνισης με το Zte το οποίο ήταν πολύ φτωχό Και το LG έχει καλύτερο λευκό από το NOTE και πιο ρεαλιστική απεικόνιση χρωμάτων Και ευτυχος λείπει η υπερβολή που βγάζει το NOTE.... Εκεί που το LG υπερτερεί από όλα με διαφορά (όταν λέω όλα εννοώ HUAEEI MATE 7,S6,NOTE4,ZTE NUBIA Z7,IPHONE 6 PLUS.LENOVO Z2 PRO) είναι σε τεστ που κάναμε σε βίντεο από YouTube με 4K time lapse....Εκεί τα δείχνει όλα...Εκεί θα δείτε τη σημαίνει LG G4....Από το πώς απεικονίζει το βίντεο ρεαλιστική αποδοση-εναλλαγή χρωμάτων-σκιων και σωστή απόδοση CPU-GPU.... Και όλα Αυτά στην μικρότερη Ίσως συσκευή 5.5" με μόλις 400€....Τι άλλο να ζητήσεις....για να μην πιάσω σε λεπτομέριες λειτουργικου dual SIM....Εκεί άστα κλαφτα....Όλες οι ναυαρχιδες των μεγάλων εταιριών είναι σε αυτόν τον τομέα αρκετά χειρότερα από κινέζικα των 120 ευρώ....ενώ το G4 απλά και εκεί τα σπάει.... Παρόλο που είμαι lg fan boy, έχω μία ένσταση στην απόδοση cpu - gpu διότι ξέρουμε ότι του s6 είναι αρκετά καλύτερες και οι δύο. Συμφωνώ με τα υπόλοιπα τα οποία αναφέρεις. Και εγώ θεωρώ ότι για τη τιμή του, η οποία λόγω cc άργησε να πέσει θεωρείται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Download Firmware Version: V10E Country: ORE/ORANGE(SPAIN) Model: LGH815 Dimension: 2 B μαγκες εμενα μου εβγαλε αυτα το τηλεφωνο μου για ρουμανια λεει το κουτι!! λειτουργει κανονικα παντως... μπορει καποιος να γινει πιο κατατοπιστικος? το εχω με red leather το οποιο πιστευει μοιράζει πονο!! απο μπαταρια τα παω πολυ καλα βεβαια δεν το λιωνω στο wifi αλλα με κλησεις πιο πολυ κ στεκεται πολυ καλα! πολυ καλη καμερα σε σχεση με τα τηλ π ειχα (4ς,g2mini, και leagoo elite 2) *υγ ο κινεζος μου στεκεται ισαξια κ ισως κ λιγο καλυτερα στο θεμα του ιντερνετ κ σε ταχυτητα φορτισης :p:p:p Να φανταστω εβαλες το imei σου στον συνδεσμο που ειχαν δωσει τα παιδια! σε ολους νομιζω το ιδιο λεει και μενα τα ιδια στοιχεια εδεινε αλλα στο κουτι λεει roumania και ORR που σημαινει ORANGE ROYMANIA. και εγω red leather πηρα οπως και της κοπελας μου, εμενα ειναι ενταξει και της κοπελας μου κλειδωμενο.....πολυ καλα κινητα κατα τ'αλλα, δεν μασανε τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Να φανταστω εβαλες το imei σου στον συνδεσμο που ειχαν δωσει τα παιδια! σε ολους νομιζω το ιδιο λεει και μενα τα ιδια στοιχεια εδεινε αλλα στο κουτι λεει roumania και ORR που σημαινει ORANGE ROYMANIA. και εγω red leather πηρα οπως και της κοπελας μου, εμενα ειναι ενταξει και της κοπελας μου κλειδωμενο.....πολυ καλα κινητα κατα τ'αλλα, δεν μασανε τιποτα! ναι εκει το εχω βαλει και το κουτι λεει ρουμανια ορρ(στα αγγλικα :p) ελπιζω να βγαλεις ακρη ελπιζω να μν τα κατασκευαζει διαφορετικα για ρουμανια κ αλλιως για αλλες χωρες σε θεμα ποιοτητας εννοω!! υγ φοβερο ηχο εχει το ατιμο ευχαριστιεμαι μουσικη... Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 ναι εκει το εχω βαλει και το κουτι λεει ρουμανια ορρ(στα αγγλικα :p) ελπιζω να βγαλεις ακρη ελπιζω να μν τα κατασκευαζει διαφορετικα για ρουμανια κ αλλιως για αλλες χωρες σε θεμα ποιοτητας εννοω!! υγ φοβερο ηχο εχει το ατιμο ευχαριστιεμαι μουσικη... Εχω την εντυπωση οτι η Orange ρουμανιας τα ξαναπροωθει σε αλλες χωρες ξεκλειδωτα και για καποιο λογο στο ενα απο τα δυο που πηρα δεν εγινε. Ναι εχει φοβερο ηχο και γενικα καλο customize να κανεις το κινητο οπως σου αρεσει! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Παρόλο που είμαι lg fan boy, έχω μία ένσταση στην απόδοση cpu - gpu διότι ξέρουμε ότι του s6 είναι αρκετά καλύτερες και οι δύο. Συμφωνώ με τα υπόλοιπα τα οποία αναφέρεις. Και εγώ θεωρώ ότι για τη τιμή του, η οποία λόγω cc άργησε να πέσει θεωρείται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου σε ότι αφορά Γενικός τις αποδόσεις αλλά εγώ Είμαι πολύ προσεκτικός στο τι λέω και αυτό που είπα αναφερόταν αποκληστικα στην συμπεριφορά οθονης-GPU-CPU κατά την αναπαραγωγη time lapse 4Κ βίντεο από youtube και πως συνεργάζονται όλα μαζί για να δωσου αυτο το υπέροχο αποτέλεσμα... Edited October 14, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου σε ότι αφορά Γενικός τις αποδόσεις αλλά εγώ Είμαι πολύ προσεκτικός στο τι λέω και αυτό που είπα αναφερόταν αποκληστικα στην συμπεριφορά οθονης-GPU-CPU κατά την αναπαραγωγη time lapse 4Κ βίντεο από youtube και πως συνεργάζονται όλα μαζί για να δωσου αυτο το υπέροχο αποτέλεσμα... Τώρα παρακολουθώ το norway - a time lapse Adventure 4K στα 1440p στο s6 και αδυνατώ να αντιληφθώ αυτό το οποίο αναφέρεις. Μου φαίνεται τέλειο. Σίγουρα τέλειο θα είναι και στο G4 αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τον ισχυρισμό σου περί καλύτερης απόδοσης οθόνης + cpu + gpu. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Mιας και λεγονται διαφορα για την οθονη, να πω οτι μπορειτε να διαβασετε στο παρακατω link, ολες τις μετρησεις που εγιναν στην οθονη του. http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/18184-lg-g4-display-review.html Συνοπτικα, την καλυτερη αντιθεση την εχει στο 85% φωτεινοτητας της οθονης. Η οθονη ειναι αρκετα ψυχρη (8600 κ) που σημαινει οτι οσοι απο εσας αρεσκονται σε ληψεις φωτογραφιων σε manual mode, να ξερετε οτι θα βλεπετε την καμερα με πιο ψυχρο λευκο απο οτι στην πραγματικοτητα. Edited October 15, 2015 by nemaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 http://techblog.gr/software/lg-g4-update-android-6-marsmallow-1819/ Για κάτι τέτοια την έχω την LG τόσο ψηλά πλέον...Και άσε τα s6 να περιμένουν το 2016... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Αντε και την αλλη βδομάδα Marshmallow.. http://m.androidcentral.com/lg-announces-its-first-android-60-marshmallow-update?utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_content=561f01a404d3011d90000001&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts