cocous Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Το GPS για να βρει την θέση σου και να κάνεις πλοήγηση σε συγκεκριμένη διεύθυνση χρειάζεται απαραίτητα σύνδεση στο διαδίκτυο ή μπορεί να γίνει και μόνο με το κλείδωμα δορυφόρων; Εννοειται μπορει απο μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Ευχαριστώ! Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Μια ερώτηση, πως μπορούμε να σταματήσουμε να τρέχει στο παρασκήνιο η εφαρμογή LGHealth ; Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Έχουμε ωραίο εργαλείο πως να το κάνουμε!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Σε αντιστοιχο φορουμ κάποιος δίνει ένα κόκκινο δερμα G4 σχεδόν τσάμπα.. Απίστευτο @cocous για δες το Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Σε αντιστοιχο φορουμ κάποιος δίνει ένα κόκκινο δερμα G4 σχεδόν τσάμπα.. Απίστευτο @cocous για δες το Πραγματικα πολυ καλη τιμη αλλα μου στελνουν καινουριο οποτε αυριο θα σας πω αν επιτελους πετυχα κατι καλο. Το ελπιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 υπάρχει κάποιος πού δεν χρησιμοποιεί τα ακουστικά του G4 (Quadbeat 3) και θα ενδιαφερόταν να τα πουλήσει..? Αν ναι τότε pm me. ευχαριστώ! sorry αν έχω κουράσει αλλα τα θέλω.. :p Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 υπάρχει κάποιος πού δεν χρησιμοποιεί τα ακουστικά του G4 (Quadbeat 3) και θα ενδιαφερόταν να τα πουλήσει..? Αν ναι τότε pm me. ευχαριστώ! sorry αν έχω κουράσει αλλα τα θέλω.. :p Στην procordia εχεις πάρει τηλέφωνο;;Δεν νομίζω να τα δίνουν ακριβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Παιδες, μολις μου ρθε update 180mb και το περασα... Αναφερει διαφορες διορθωσεις. Ξερει κανεις λεπτομερειες; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Για την ποιότητα του ακουστικού και του μικροφώνου έχει κανένας άποψη;; Επίσης ή εναλλαγή από 2g σε 3g γίνεται γρήγορα;;Γιατί και στο g2/g3 αργούσε αρκετά.. Επίσης σε σήμα κινητής και wifi, πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Για την ποιότητα του ακουστικού και του μικροφώνου έχει κανένας άποψη;; Επίσης ή εναλλαγή από 2g σε 3g γίνεται γρήγορα;;Γιατί και στο g2/g3 αργούσε αρκετά.. Επίσης σε σήμα κινητής και wifi, πως τα πάει; Ακουστικο εξαιρετικο, εναλλαγη απο 2g σε 3g δεν εχω παρατηρησει να ειναι προβληματικη. Σημα κινητης μια χαρα και wifi επισης καλο. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Ακουστικο εξαιρετικο, εναλλαγη απο 2g σε 3g δεν εχω παρατηρησει να ειναι προβληματικη. Σημα κινητης μια χαρα και wifi επισης καλο. Έτσι ακριβώς! Καμία σχέση με τη προβληματική LG που φοβόμουν(κακια εμπειρία με nexus 5/ G2) ειδικά στο θέμα ακουστικό ποιότητα επικοινωνίας. Επίσης και αρκούντως δυνατό ηχείο Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 λοιπον.... βλεπω καταναλωση στην μπαταρια ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ! το βραδυ (6-7) ωρες stand by ετρωγε 3% εχει 3 μερες που στις ιδιες ωρες τρωει 10% μπαταρια .... το μονο που εκανα ηταν το update 180mb και ενα παιχνιδι με κατι σαλιγκαρια turbo κατι.... εκανα uninstall το παιχνιδι μηπως ετρεχε πραγματα απο πισω αλλα το πρωι σημερα που ξυπνησα παλι ελειπαν 10% απο την μπαταρια .... εχετε δει καμια τετοια διαφορα απο το update και μετα ? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Εμενα το βραδυ μου τρωει 1% μπαταρια μια φορα που το αφησα. Το ηχειο του ειναι απιστευτα καλο, δυνατο και με βαθος. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 να αρχισω τα restore ? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Έκτος από τη μπαταρία, υπάρχει κάτι άλλο που να προβληματίζει? Γενικώς, από τη μικρή μου ενασχόληση με τη συσκευή σε πλαίσιο/public, θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με κορυφαία οθόνη/κάμερα ενώ ρολάρει απίστευτα, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας κυρίως για το αν υπάρχει κάτι που προβληματίζει. Επίσης, αν κάποιος είχε και το Note edge, θα ήθελα να μου πει πως τα πάει η μπαταρία σε συγκρτικά με το note & γενικά αν αξίζει η μετάβαση (ξέρω ότι χάνω πένα & πλαινή οθόνη, τα υπόλοιπα με ενδιαφέρουν- επειδή οι συγκρίσεις είναι off topic ας μου στείλει pm.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 (edited) Έκτος από τη μπαταρία, υπάρχει κάτι άλλο που να προβληματίζει? Γενικώς, από τη μικρή μου ενασχόληση με τη συσκευή σε πλαίσιο/public, θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με κορυφαία οθόνη/κάμερα ενώ ρολάρει απίστευτα, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας κυρίως για το αν υπάρχει κάτι που προβληματίζει. Επίσης, αν κάποιος είχε και το Note edge, θα ήθελα να μου πει πως τα πάει η μπαταρία σε συγκρτικά με το note & γενικά αν αξίζει η μετάβαση (ξέρω ότι χάνω πένα & πλαινή οθόνη, τα υπόλοιπα με ενδιαφέρουν- επειδή οι συγκρίσεις είναι off topic ας μου στείλει pm.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το τηλ αγορινα ειναι κορυφαιο. Αν εξαιρεσεις μπαταρια η οποια δεν ειναι κακη και σε καποιες περιπτωσεις οπως εγω ας πουμε που εχω 3 στα 3 που πηρα light bleeding στην οθονη και αυριο περιμενω το τεταρτο και ας ελπισω και τελευταιο, το κινητο τα σπαει. Πραγματικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σημερα με διαφορα και ας μην κερδιζει σε specs. Edited July 8, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Το τηλ αγορινα ειναι κορυφαιο. Αν εξαιρεσεις μπαταρια η οποια δεν ειναι κακη και σε καποιες περιπτωσεις οπως εγω ας πουμε που εχω 3 στα 3 που πηρα light bleeding στην οθονη και αυριο περιμενω το τεταρτο και ας ελπισω και τελευταιο, το κινητο τα σπαει. Πραγματικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σημερα με διαφορα και ας μην κερδιζει σε specs. Με την γρουσουζιά που έχουμε τωρα με τα ζωα που μπλέξαμε σε βλέπω πάλι να πέφτεις σε 4ο bleeding,εύχομαι όχι αλλά μάλλον πάλι.....μετά πάρτο απόφαση και κράτα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Έκτος από τη μπαταρία, υπάρχει κάτι άλλο που να προβληματίζει? Γενικώς, από τη μικρή μου ενασχόληση με τη συσκευή σε πλαίσιο/public, θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με κορυφαία οθόνη/κάμερα ενώ ρολάρει απίστευτα, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας κυρίως για το αν υπάρχει κάτι που προβληματίζει. Επίσης, αν κάποιος είχε και το Note edge, θα ήθελα να μου πει πως τα πάει η μπαταρία σε συγκρτικά με το note & γενικά αν αξίζει η μετάβαση (ξέρω ότι χάνω πένα & πλαινή οθόνη, τα υπόλοιπα με ενδιαφέρουν- επειδή οι συγκρίσεις είναι off topic ας μου στείλει pm.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είχα και το edge όπως και όλα τα note 4(C/F). Το G4 ρολάρη καλύτερα, είναι πιο smooth, έχει πιο καλή κάμερα στα δύσκολα και ή μπαταρία που σε ενδιαφέρει είναι στα επίπεδα των απλών νοτε και λίγο καλύτερη απ του edge. Με Wi-Fi καθώς με data δεν έχω καλή εμπειρία, ίσως φταίει και το χάλια σήμα που έχω εδώ αλλά με data δε τα πάει το ίδιο καλά. Στο μέσο όρο θα έλεγα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Μάνο συμφωνώ σε κάποια πράγματα όπως η κάμερα και πιθανώς κάποιοι δισταγμοί που υπάρχουν σε όλα τα Samsung. Όμως όλα εξαρτώνται από τα ζητούμενα του χρήστη. Σχετικά με το Edge που το θεωρώ διαφορετικό από το Note4 υπάρχουν τομείς που υπερτερεί έναντι του G4 όπως χάνει σε άλλους. 1. Ποιότητα και υλικά κατασκευής. Δεν υπάρχει σύγκριση. Ένα Edge ακόμα και με την official flip, δείχνει την ποιότητα του η οποία είναι ανώτερη του Ν4. Το έχω από το Πάσχα με την flip χωρίς κανένα screen protector και δεν έχει πουθενά το παραμικρό σημάδι. 2. Καλύτερη οθόνη από το G4 ανεξάρτητα προτίμησης LCD η amoled. (Έχω και το Μ8). Όποιος χρησιμοποιεί την πλαϊνή οθόνη του edge γνωρίζει ότι δεν υπάρχει πιο γρήγορο και απλούστερο multitasking. Δεν ζεσταίνεται με τίποτα. Η μπαταρία του χωρίς να είναι σπουδαία πιστεύω απ όσα διαβάζω ότι ξεπερνά σε μικτή χρήση αυτή του G4, S6, M8. Mε χρήση 50-50 WiFi - 3g περνάω άνετα τις 4 ώρες οθόνης καθημερινά. Συνεπώς εξαρτάται τι θέλει κάποιος από το κινητό του. Το G4 είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει την καλύτερη κάμερα αυτή την στιγμή και μια αξιόπιστη συσκευή στην καλύτερη τιμή. [ATTACH]62834[/ATTACH] Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Με την γρουσουζιά που έχουμε τωρα με τα ζωα που μπλέξαμε σε βλέπω πάλι να πέφτεις σε 4ο bleeding,εύχομαι όχι αλλά μάλλον πάλι.....μετά πάρτο απόφαση και κράτα το. Προτιμω απ ολα αυτα που εγραψες να κρατησω το "ευχομαι οχι". Τα αλλα κανω πως δεν τα διαβασα. Σημερα λογικα το απογευμα θα το εχω οποτε θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 2. Καλύτερη οθόνη από το G4 ανεξάρτητα προτίμησης LCD η amoled. (Έχω και το Μ8). Με χρήση 50-50 WiFi - 3g περνάω άνετα τις 4 ώρες οθόνης καθημερινά. Συνεπώς εξαρτάται τι θέλει κάποιος από το κινητό του. Το G4 είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει την καλύτερη κάμερα αυτή την στιγμή και μια αξιόπιστη συσκευή στην καλύτερη τιμή. Ας αναλυσουμε λιγο το θεμα "οθονη": ΜΑΥΡΟ: οι amoled σαφως και ειναι καλυτερες, ομως το μαυρο στο G4 ειναι εκπληκτικο και δε σου κανει αισθηση οτι αφησες μια οθονη τελεια σε μαυρο (amoled) για να πας σε κατι χειροτερο (ips - g4). ΛΕΥΚΟ: εδω λυπαμαι που θα το πω αλλα το λευκο του S6 ειναι μεν καλυτερο απο Νοτε, αλλα απεχει πολυ μακρια απο το αψογο λευκο του G4. Εχει την κλασσικη κιτρινιλα της sammy (προφανως λογω ρυθμισης θερμοκρασιας) και υπο γωνια πρασινιζει ελαχιστα. ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ: λιγο καλυτερη στο S6 αλλα στην πραξη, δηλαδη κατω απο τον ηλιο ειναι ισαξια. ΧΡΩΜΑΤΑ: αν θελεις οσο το δυνατον πιο φυσικα χρωματα, βαζεις τη ρυθμισης στο s6 και εχεις αυτο που θελεις. Αν δε σε νοιαζει κατι τετοιο τοτε οι 2 οθονες ειναι ισαξιες σε πιστοτητα. Με λιγα λογια αφηνοντας s6 και amoled στην ακρη για g4 και ips, δε μου φανηκε πουθενα οτι πηγα σε κατι κατωτερο στην οθονη και ειδικα στις οθονες ειμαι πολυ ψειρας. Τωρα να γραφουμε οτι βγαζει ενα κινητο 4 ωρες οθονης και να ανεβαζουμε screenshot με 10% μπαταρια δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο, πρωτον γιατι κανουμε κακο στην μπαταρια και δευτερον γιατι αν προκυψει κατι και υπαρχει μονο 10% ακομα τοτε κινδυνευουμε να μεινουμε "κρεμασμενοι". Το G4 ειναι το καλυτερο all rounder στην καλυτερη τιμη με μοναδικα μειον, οτι ειναι λιγοτερο εντυπωσιακο (και για μενα ασχημοτερο) απο τον ανταγωνισμο. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Ας αναλυσουμε λιγο το θεμα "οθονη": ΜΑΥΡΟ: οι amoled σαφως και ειναι καλυτερες, ομως το μαυρο στο G4 ειναι εκπληκτικο και δε σου κανει αισθηση οτι αφησες μια οθονη τελεια σε μαυρο (amoled) για να πας σε κατι χειροτερο (ips - g4). ΛΕΥΚΟ: εδω λυπαμαι που θα το πω αλλα το λευκο του S6 ειναι μεν καλυτερο απο Νοτε, αλλα απεχει πολυ μακρια απο το αψογο λευκο του G4. Εχει την κλασσικη κιτρινιλα της sammy (προφανως λογω ρυθμισης θερμοκρασιας) και υπο γωνια πρασινιζει ελαχιστα. ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ: λιγο καλυτερη στο S6 αλλα στην πραξη, δηλαδη κατω απο τον ηλιο ειναι ισαξια. ΧΡΩΜΑΤΑ: αν θελεις οσο το δυνατον πιο φυσικα χρωματα, βαζεις τη ρυθμισης στο s6 και εχεις αυτο που θελεις. Αν δε σε νοιαζει κατι τετοιο τοτε οι 2 οθονες ειναι ισαξιες σε πιστοτητα. Με λιγα λογια αφηνοντας s6 και amoled στην ακρη για g4 και ips, δε μου φανηκε πουθενα οτι πηγα σε κατι κατωτερο στην οθονη και ειδικα στις οθονες ειμαι πολυ ψειρας. Τωρα να γραφουμε οτι βγαζει ενα κινητο 4 ωρες οθονης και να ανεβαζουμε screenshot με 10% μπαταρια δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο, πρωτον γιατι κανουμε κακο στην μπαταρια και δευτερον γιατι αν προκυψει κατι και υπαρχει μονο 10% ακομα τοτε κινδυνευουμε να μεινουμε "κρεμασμενοι". Το G4 ειναι το καλυτερο all rounder στην καλυτερη τιμη με μοναδικα μειον, οτι ειναι λιγοτερο εντυπωσιακο (και για μενα ασχημοτερο) απο τον ανταγωνισμο. To 7% μου έδωσε ακόμα μισή ώρα οθόνης. Αρκετό για χρήση ανάγκης χωρίς browsing κλπ. Αυτό που υποστηρίζω εγώ στην ερώτηση του συμφορουμιτη είναι ότι η απόφαση εξαρτάται από τις ανάγκες καθενός. Από το 2007 που χρησιμοποιώ πραγματικά smartphones (WM, iPhone, android), η σειρά Note είναι αυτή που με εξυπηρετεί περισσότερο σε επαγγελματική και προσωπική χρήση. Συν ότι η ποιότητα κατασκευής και υλικών παίζουν σημαντικό ρόλο στις επιλογές μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Συνεπώς αν ο φίλος που σκέπτεται να δώσει το edge δεν ενδιαφέρεται για όσα προσφέρει μόνο αυτό, τότε η επιλογή του G4 είναι η καλύτερη καθώς θα του φανεί πιο χρήσιμο από το S6 που υπερτερεί μόνο σε ποιότητα και οθόνη. Άλλωστε έχω δηλώσει πως δεν αγοράζω Samsung εκτός Note. Η σειρά galaxy S δεν μ έχει πείσει. Προσωπικά το μόνο που "ζηλευω" είναι η κάμερα του G4. Αν ήταν άλλες εποχές θα το είχα ήδη αγοράσει σαν δεύτερη συσκευή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Ας αναλυσουμε λιγο το θεμα "οθονη": ΜΑΥΡΟ: οι amoled σαφως και ειναι καλυτερες, ομως το μαυρο στο G4 ειναι εκπληκτικο και δε σου κανει αισθηση οτι αφησες μια οθονη τελεια σε μαυρο (amoled) για να πας σε κατι χειροτερο (ips - g4). ΛΕΥΚΟ: εδω λυπαμαι που θα το πω αλλα το λευκο του S6 ειναι μεν καλυτερο απο Νοτε, αλλα απεχει πολυ μακρια απο το αψογο λευκο του G4. Εχει την κλασσικη κιτρινιλα της sammy (προφανως λογω ρυθμισης θερμοκρασιας) και υπο γωνια πρασινιζει ελαχιστα. ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ: λιγο καλυτερη στο S6 αλλα στην πραξη, δηλαδη κατω απο τον ηλιο ειναι ισαξια. ΧΡΩΜΑΤΑ: αν θελεις οσο το δυνατον πιο φυσικα χρωματα, βαζεις τη ρυθμισης στο s6 και εχεις αυτο που θελεις. Αν δε σε νοιαζει κατι τετοιο τοτε οι 2 οθονες ειναι ισαξιες σε πιστοτητα. Με λιγα λογια αφηνοντας s6 και amoled στην ακρη για g4 και ips, δε μου φανηκε πουθενα οτι πηγα σε κατι κατωτερο στην οθονη και ειδικα στις οθονες ειμαι πολυ ψειρας. Τωρα να γραφουμε οτι βγαζει ενα κινητο 4 ωρες οθονης και να ανεβαζουμε screenshot με 10% μπαταρια δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο, πρωτον γιατι κανουμε κακο στην μπαταρια και δευτερον γιατι αν προκυψει κατι και υπαρχει μονο 10% ακομα τοτε κινδυνευουμε να μεινουμε "κρεμασμενοι". Το G4 ειναι το καλυτερο all rounder στην καλυτερη τιμη με μοναδικα μειον, οτι ειναι λιγοτερο εντυπωσιακο (και για μενα ασχημοτερο) απο τον ανταγωνισμο. η μπαταρια στο 10% παθαινει κακο πλακα μας κανεις?τιποτα δεν παθαινουν ελεος πια με αυτη την ανοησια.κρεμασμενος μενεις αναλογα ποια συσκευη εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 (edited) η μπαταρια στο 10% παθαινει κακο πλακα μας κανεις?τιποτα δεν παθαινουν ελεος πια με αυτη την ανοησια.κρεμασμενος μενεις αναλογα ποια συσκευη εχεις Καλό ειναι οταν φτάσει η μπαταρία στο 15-20% να το φορτίζουμε. Αυτο σου λέει στην ουσια. Για μακροβιότητα και διατήρηση αυτονομίας σε υψηλά επίπεδα σε βάθος χρόνου. Δεν κανει καλό στην μπαταρία να την απο φορτίζουμε εντελώς και μονο τότε να το φορτίζουμε. Μειώνεις την απόδοση της πιο γρήγορα. Το εχω παρατηρήσει με αρκετα κινητα και tablet. Οταν φορτίσω μεταξυ 5-10% εχω χειρότερη αυτονομια απο οτι αν φορτίσω μεταξυ 15-20%. Και σε αναμονή και χρηση. Και να κάνουμε πλήρες κύκλους φορτίσεις και οχι του στυλ το βάζουμε μισάωρο εως παει 60% και το βγάζουμε. Εκτός αν θες να προβείς πιο γρηγορα σε αντικατάσταση μπαταρίας η δεν σε νοιάζει καθολου. Edited July 9, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts