Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά έχετε υπόψιν κανένα μαγαζί για άμεση αγορά από το κατάστημα (όχι ταχυδρομικώς), θήκης διάφανης και screenprotector; Αθήνα πάντα...

Περήφανος κάτοχος κι εγώ από σήμερα του G4 σε καφέ δέρμα... η κάμερα απλά ΔΕΝ υπάρχει...

Βλάση, μια σύγκριση με το flex2? Το είχες και αυτό και με ενδιαφέρει η γνώμη σου

Βλάση, μια σύγκριση με το flex2? Το είχες και αυτό και με ενδιαφέρει η γνώμη σου

δεν το είχα...το έχω!!!:p είναι λιγάκι νωρίς ακόμη για να σου πω. Το σίγουρο είναι ότι σε θέματα κάμερας, οθόνης, τόσο σε ευκρίνεια όσο και σε φωτεινότητα είναι αρκετά μακριά το g4 από το flex2

Για εμένα μονο και μονο που υπερτερεί σε φωτεινότητα και ευκρίνεια οθόνης ειναι σοβαρός λόγος προτίμησης του G4 έναντι του flex 2

Η κάμερα βέβαια ειναι ενα + επιπλέον,αλλα στα LG θέλει λίγο υπομονή διοτι οι τιμες πέφτουν πολυ γρήγορα και δεν αξιζει να δίνεις τωρα πολλά λεφτά.

Σε 1 μήνα το κοβω στα 400-420 ευρω άνετα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπερα σας και παλι...

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ g4 euro (σκρουτζομαγαζα) και των ελληνικων? περα απο το δερματινο καπακι που το δινουν δωρο μονο στα ελληνικα g4...

ρε παιδιά έχετε υπόψιν κανένα μαγαζί για άμεση αγορά από το κατάστημα (όχι ταχυδρομικώς), θήκης διάφανης και screenprotector; Αθήνα πάντα...

Καλησπέρα. Για ρίξε μια ματιά εδώ φίλε...

http://www.extreme-mobile.gr/search?q=lg+g4

ζητάς το Νίκο...

Iσχυει μεχρι 31 Ιουλιου και για οσους το εχουν αγορασει ηδη, αλλα με την προϋπόθεση να εχει αγοραστει απο τα καταστηματα που αναφερει το αρθρο...

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΔΩΡΟ !

Οι τελευταίοι που το αγοράσατε έχετε παρτίδα 506(Ιουνίου) η ακόμα 505(Αρχική Μάιου παρτίδα κυκλοφορίας)

Το σκέφτομαι και εγώ αλλά από 506 και έπειτα ίσως και 507 αν κάνω την αγορά προς τα μέσα του επόμενου μήνα μπας και ελαχιστοποίησω να μου τύχει προβληματική παρτίδα μιας και από skroutz σκέφτομαι αγορά.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι σε παρτίδα 505 από Vodafone που έχω στη κατοχή μου δεν έχει κανένα θέμα...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Iσχυει μεχρι 31 Ιουλιου και για οσους το εχουν αγορασει ηδη, αλλα με την προϋπόθεση να εχει αγοραστει απο τα καταστηματα που αναφερει το αρθρο...

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΔΩΡΟ !

Σήμερα κάλεσα και μου είπαν πως θα παραλάβω σε 2 εβδομάδες... Απ΄οτι μου είπαν ΜΟΝΟ ελληνικά θα λάβουν το δώρο...

Μπορείς όμως να το τσεκάρεις τηλεφωνώντας και δίνωντας το imei της συσκευής

Σήμερα αγόρασα αυτές τις 3 θήκες από uniqueshop...Πολύ καλοφτιαγμενες και με άριστη εφαρμογή[ATTACH]62364[/ATTACH][ATTACH]62365[/ATTACH]

Καλησπερα ! Παιδια ηρθε το κινητο (Καφε) αλλα δεν το παρελαβα... ακομα το σκεφτομαι..... :ρ Να το κανω το βημα; Η να περιμενω το pro ;

Καλησπερα ! Παιδια ηρθε το κινητο (Καφε) αλλα δεν το παρελαβα... ακομα το σκεφτομαι..... :ρ Να το κανω το βημα; Η να περιμενω το pro ;

Αντε βρε συ τραβα παρτο. Μεχρι να βγει το pro και αν θα βγει ποιος ζει ποιος πεθαινει. Και αν παρουσιαστει Οκτωμβριο καλο Δεκεμβριο με Ιανουαριο στην Ελλαδα. Εγω παντως αν μου ελεγαν ότι ηρθε θα περίμενα απο χθες.

Χαχαχα :rolleyes:

Αντε βρε συ τραβα παρτο. Μεχρι να βγει το pro και αν θα βγει ποιος ζει ποιος πεθαινει. Και αν παρουσιαστει Οκτωμβριο καλο Δεκεμβριο με Ιανουαριο στην Ελλαδα. Εγω παντως αν μου ελεγαν ότι ηρθε θα περίμενα απο χθες.

Χαχαχα :rolleyes:

Χμμμμ. Το θελω για τα επομενα 3χρονια γιαυτο δυσκολευομαι τεσπα παραγγελνω θηκη και tempered glass Και αυριο παω να το παραλαβω

θηκη

http://www.ebay.com/itm/Spigen-LG-G4-Case-Slim-Armor-Champagne-Gold-PET-/181730422997?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a4ffa30d5

tempered glass

http://www.ebay.com/itm/141674484460?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Edited by ArGy-mObiLe

Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω σε lg για root και xposed framework τι ακούγεται ;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Σήμερα αγόρασα αυτές τις 3 θήκες από uniqueshop...Πολύ καλοφτιαγμενες και με άριστη εφαρμογή[ATTACH]62364[/ATTACH][ATTACH]62365[/ATTACH]

στην διαφανη μηπως εχεις προβλημα με τις βραδινες φωτο με φλας?ειχα το ιδιο θεμα (μου άσπριζε την φωτο )στο g3.

Γιαννης

Όχι φίλε μου, ΚΑΝΈΝΑ θέμα στις βραδυνές με φλας.το τσέκαρα χθες το βράδυ...Είναι σα να μην υπάρχει...

καλημερα ειμαι ετοιμος να παρω το g4 τι θα πρεπει να προσεξω; σκεφτομουν να τσεκαρω το κινητο πριν το παρω απο το καταστημα για bleeding ..μπορει καποιος να βοηθησει πως μπορω να το τσεκαρω; να βαλω καποιο φοντο πισω;

καλημερα ειμαι ετοιμος να παρω το g4 τι θα πρεπει να προσεξω; σκεφτομουν να τσεκαρω το κινητο πριν το παρω απο το καταστημα για bleeding ..μπορει καποιος να βοηθησει πως μπορω να το τσεκαρω; να βαλω καποιο φοντο πισω;

Ακόμα και στο boot θα το καταλάβεις αν έχεις bleeding η όχι απλά να είσαι σε σκοτεινό χώρο.

Εναλλακτικά βάζεις καμία screen test εφαρμογή από το play store που υπάρχουν να τρέξει για να δεις αν έχεις θέμα με την οθόνη σε όλα τα χρώματα φόντο και όχι μόνο μαύρο πχ αν έχεις κάποια ανομοιομορφία η καμένα pixel.

Edited by alextrela

Όχι φίλε μου, ΚΑΝΈΝΑ θέμα στις βραδυνές με φλας.το τσέκαρα χθες το βράδυ...Είναι σα να μην υπάρχει...

Αφου δεν εχει αυτο το θεμα ειναι πραγματικα καλη αγορα με γειά :)

Γιαννης

Λοιπον γεια σας και απο εμενα ! το εχω στα χερια μου και σας γραφω απο αυτο!!!! Ειναι κουκλι υπέροχη οθονη. :) το βραδάκι θα το σκαλισω αρκετα. Πρωτη ερωτηση ομως φακελουσ στο μενου πως δημιουργουμε? Το καφε το περιμενα 1 τονο ποιο σκουρο

@taxidiotis

Γιάννη οι φωτογραφίες που ανεβασες σαν συγκριτικό μεταξυ G4 & S6 δεν είναι αντιπροσωπευτικές και δεν δείχνουν ότι στα δυσκολα, δηλαδη βραδινές φωτο το G4 τα πάει πολύ καλύτερα ακομα και στο αυτόματο.

Οχι οτι η καμερα του S6 ειναι υποδεεστερο. Απλά η samsung χάλασε το σωστο αλγοριθμο που είχε στα Note 4 και με τον οποίο θα μπορούσε να εκμεταλευτεί πολύ καλύτερα το f1.9 που έχει ο αισθητήρας του S6.

Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες αλλά το G4 υπερτερει. Δεν ξέρω τι μπορεί να γινει στο galaxy με χρηση εφαρμογής απο το google play αλλά στο αυτόματο χάνει στα δυσκολα. Δεν μιλώ για ημερησιες οπου ολα τα πάνε καλά.

Τωρα σαν ποιοτητα κατασκευής και υλικών ενταξει είναι σαφως ανωτερο το S6. Το πολύ μικρό lag εξισσοροείται απο την μεγαλύτερη ταχυτητα εναντι του G4 στις βαρειες εφαρμογές και στο browsing.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@taxidiotis

Γιάννη οι φωτογραφίες που ανεβασες σαν συγκριτικό μεταξυ G4 & S6 δεν είναι αντιπροσωπευτικές και δεν δείχνουν ότι στα δυσκολα, δηλαδη βραδινές φωτο το G4 τα πάει πολύ καλύτερα ακομα και στο αυτόματο.

Οχι οτι η καμερα του S6 ειναι υποδεεστερο. Απλά η samsung χάλασε το σωστο αλγοριθμο που είχε στα Note 4 και με τον οποίο θα μπορούσε να εκμεταλευτεί πολύ καλύτερα το f1.9 που έχει ο αισθητήρας του S6.

Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες αλλά το G4 υπερτερει. Δεν ξέρω τι μπορεί να γινει στο galaxy με χρηση εφαρμογής απο το google play αλλά στο αυτόματο χάνει στα δυσκολα. Δεν μιλώ για ημερησιες οπου ολα τα πάνε καλά.

Τωρα σαν ποιοτητα κατασκευής και υλικών ενταξει είναι σαφως ανωτερο το S6. Το πολύ μικρό lag εξισσοροείται απο την μεγαλύτερη ταχυτητα εναντι του G4 στις βαρειες εφαρμογές και στο browsing.

Κωστα οντως το G4 είναι καλυτερο ελαφρως απ το S6 στα δυσκολα με χαμηλο φωτισμο στο Auto παντα.

Εχουν περασει 3-4 S6 απ τα χερια μου απλα και edge το τελευταιο πριν λιγες μερες και το θυμαμαι καλα,εχω και φωτογραφιες στα ιδια σημεια αλλα όχι βεβαια ταυτόχρονα.

Επειδή όμως το τελευταιο S6 το εδωσα σε κολλητο μου εδώ στη Χαλκιδα υπαρχει δυνατοτητα αμεσης σύγκρισης και μερα και νυχτα(κεφι όπως παλια δυστυχως δεν υπαρχει:p:lol:).

Επισης εδώ να ξαναπω πως απ το Σαββατο που το εχω το κινητο απλα πεταει,ουτε λαγκ ουτε τιποτα με τη Free RΑΜ του στο 1 με 1.3 σταθερα και ανεπαναληπτο multitasking σχεδόν επιπεδου Nexus 6,και όλα αυτά με ταπεινα specs(snap 808) και μαλιστα με Quad HD display.

Μπραβο στην LG!!

Το μονο θεμα είναι ότι με 3G εξω δε μου τα λεει πολύ καλα αλλα τουλάχιστον δε ζεστενεται με τη καμια σα το flex2 που ειχα.

Και είναι και κουκλα με το δερματινο πισω καφε καπακι!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Κωστα οντως το G4 είναι καλυτερο ελαφρως απ το S6 στα δυσκολα με χαμηλο φωτισμο στο Auto παντα.

Εχουν περασει 3-4 S6 απ τα χερια μου απλα και edge το τελευταιο πριν λιγες μερες και το θυμαμαι καλα,εχω και φωτογραφιες στα ιδια σημεια αλλα όχι βεβαια ταυτόχρονα.

Επειδή όμως το τελευταιο S6 το εδωσα σε κολλητο μου εδώ στη Χαλκιδα υπαρχει δυνατοτητα αμεσης σύγκρισης και μερα και νυχτα(κεφι όπως παλια δυστυχως δεν υπαρχει:p:lol:).

Επισης εδώ να ξαναπω πως απ το Σαββατο που το εχω το κινητο απλα πεταει,ουτε λαγκ ουτε τιποτα με τη Free RΑΜ του στο 1 με 1.3 σταθερα και ανεπαναληπτο multitasking σχεδόν επιπεδου Nexus 6,και όλα αυτά με ταπεινα specs(snap 808) και μαλιστα με Quad HD display.

Μπραβο στην LG!!

Το μονο θεμα είναι ότι με 3G εξω δε μου τα λεει πολύ καλα αλλα τουλάχιστον δε ζεστενεται με τη καμια σα το flex2 που ειχα.

Και είναι και κουκλα με το δερματινο πισω καφε καπακι!:)

Κόφτη φωτεινότητας εχεις παρατηρήσει Μανο;

Ειναι ενα ενοχλητικό χαρακτηριστικό που το εχει και στο G3 και flex 2 οταν λίγο το ζορίζεις εγω πχ το παρατηρώ ακόμα και με 3G πλοήγηση στο Ίντερνετ κανα τέταρτο πχ ειδικά οταν η εξωτερική θερμοκρασία ειναι 30+

Κόφτη φωτεινότητας εχεις παρατηρήσει Μανο;

Ειναι ενα ενοχλητικό χαρακτηριστικό που το εχει και στο G3 και flex 2 οταν λίγο το ζορίζεις εγω πχ το παρατηρώ ακόμα και με 3G πλοήγηση στο Ίντερνετ κανα τέταρτο πχ ειδικά οταν η εξωτερική θερμοκρασία ειναι 30+

Όχι Αλεξ δε μου εχει τυχει εως τωρα.

Βεβαια δεν εκανε και πολύ ζεστη τις μερες που το εχω.

Κοφτη εχω δει μονο στο G Flex 2 που ειχα και στο....iPhone 6plus το 64 ενός γνωστου(καπου ειχα ανεβασει και φωτο δε θυμαμαι).

Στο G4 όλα Super μεχρι τωρα και ειδικα με wifi είναι μετα από 1 και 2 ωρες browsing εως και δροσερο.

Με 3G εξω σημερα ηταν πιο ζεστο αλλα κοντα μια ωρα που περιμενα τη γυναικα εξω απ την οδοντιατρο και ημουν στο αμαξι με 28β εξωτερικη θερμοκρασια το κρατουσα ανετα γιατι δεν ειχε ακουσει από ζεστη,καμια σχεση με το flex2 όπως τουλάχιστον το αφησα πριν 1 μηνα που αρπαζε αμεσως.:)

Παντα φιλικα Μανος

Όχι Αλεξ δε μου εχει τυχει εως τωρα.

Βεβαια δεν εκανε και πολύ ζεστη τις μερες που το εχω.

Κοφτη εχω δει μονο στο G Flex 2 που ειχα και στο....iPhone 6plus το 64 ενός γνωστου(καπου ειχα ανεβασει και φωτο δε θυμαμαι).

Στο G4 όλα Super μεχρι τωρα και ειδικα με wifi είναι μετα από 1 και 2 ωρες browsing εως και δροσερο.

Με 3G εξω σημερα ηταν πιο ζεστο αλλα κοντα μια ωρα που περιμενα τη γυναικα εξω απ την οδοντιατρο και ημουν στο αμαξι με 28β εξωτερικη θερμοκρασια το κρατουσα ανετα γιατι δεν ειχε ακουσει από ζεστη,καμια σχεση με το flex2 όπως τουλάχιστον το αφησα πριν 1 μηνα που αρπαζε αμεσως.:)

Κατάλαβα.

Εχει βελτιωθεί πάντως στο θέμα θερμοκρασία το flex 2 με την 5.1.1 αρκετα απλά και λίγο να ζεσταθεί οπως σου περιέγραψα μου την ρίχνει στο 90 η και 80% πράγμα σπαστικό και ειδικά με την μέτρια ευκρίνεια ειναι θέμα ειδικά εμένα που μου αρέσουν οπως ξέρεις οι φωτεινές οθόνες :)

Στην ουσια αυτο με προβληματίζει στα lg οπως και ο φόβος μην μου κάτσει προβληματική παρτιδα ειδικά με την οθονη που δεν ειναι και τέρας αξιοπιστίας εδω που τα λεμε διοτι αν το παρω θα το παρω απο skroutz λόγο τιμής καθαρά.

Κατάλαβα.

Εχει βελτιωθεί πάντως στο θέμα θερμοκρασία το flex 2 με την 5.1.1 αρκετα απλά και λίγο να ζεσταθεί οπως σου περιέγραψα μου την ρίχνει στο 90 η και 80% πράγμα σπαστικό και ειδικά με την μέτρια ευκρίνεια ειναι θέμα ειδικά εμένα που μου αρέσουν οπως ξέρεις οι φωτεινές οθόνες :)

Στην ουσια αυτο με προβληματίζει στα lg οπως και ο φόβος μην μου κάτσει προβληματική παρτιδα ειδικά με την οθονη που δεν ειναι και τέρας αξιοπιστίας εδω που τα λεμε διοτι αν το παρω θα το παρω απο skroutz λόγο τιμής καθαρά.

Πιστευω και ευχομαι να εισαι τυχερος αν το τολμήσεις τελικα.

Παντως για μενα το κινητο και ειδικα με το δερμα πισω είναι πολύ ομορφο και γενικα αξιζει για αγορα,ειδικα αν σκεφτεις το ποσο ωραια δουλευει,σε σημειο εκπληξη για μενα,δε το περιμενα,ασε που με την 5.5 οθονη κανεις σαφως πιο ευκολα μερικα πραγματάκια απ το S6.

Και αν βαλεις στη ζυγαρια και το απιστευτο(ειδικα σε σχεση με το πανισχυρο S6 multingtasking του) και τη καμερα του τοτε η ζυγαρια γερνει προς αυτό,εγω παντως αν και samsungακιας χρονια τα απαρνηθηκα όλα για χαρη του!

Παντα φιλικα Μανος

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4