Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2004 αγορασα το silent boost cooler της thermaltake (κοολερ) και το cooler master shinEtsu και απο τοτε η θερμοκρασια του επεξεργαστη απο τα 45επεσε στα 25 :eek: εχω athlon xp 1800+ ειναι φυσιολογικο αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Από ότι είδα το ένα είναι cooler και το άλλο θερμμοαγώγιμη κόλλα! :) Από 45 έπεσε στα 25???? Πολύ καλή φάση! Γιατί να μην είναι φυσιολογικό; Μπορείς να μας πεις από που τα αγόρασες αυτά; :) Από κατάστημα εν Ελλάδι ή από το Internet? Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 απο τα multirama :) 28 το cooler και η θερμοαγωγιμη κολλα 8ευρο ο λογος που ρωταω αν ειναι φυσιολογικο , ειναι οτι μου φενεται υπερβολικα χαμηλη η θερμοκρασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Ρε παιδιά τι κάνει αυτή η κόλλα; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 ειναι η γνωστη κολλα που μπενει πανω στον επεξεργαστη :) αλλα ισως η συγγεκριμενη να εχει καλλιτερα αποτελεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Από θόρυβο πώς είναι το cooler; Ψάχνω κάτι πραγματικά ήσυχο για να αντικαταστήσω τον default της Intel. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 ειναι ησυχο , υπερβολικα ησυχο θα ελεγα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (28 Νοέ. 2004 , 14:28) αγορασα το silent boost cooler της thermaltake (κοολερ) και το cooler master shinEtsu και απο τοτε η θερμοκρασια του επεξεργαστη απο τα 45επεσε στα 25 :eek: εχω athlon xp 1800+ ειναι φυσιολογικο αυτο ? Γιατί να μην είναι ; Το αντίθετο θα ήταν πρόβλημα! :p Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Πως βλεπουμε την θερμοκρασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (28 Νοέ. 2004 , 20:03) Γιατί να μην είναι ; Το αντίθετο θα ήταν πρόβλημα! :p Μιχάλης :alien: πρωτη φορα βλεπω το χαμηλες :) για αυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tomtoub (28 Νοέ. 2004 , 20:35) Πως βλεπουμε την θερμοκρασια? δοκιμασε το speedfan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Τι λετε ρε παιδια σοβαρα? Παω να τα αγορασω κι εγω :rolleyes: Εμενα στον AMD μου ψηνεις παϊδάκια :( Στους 55 βαθμους ειμαι και βαλε... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος samoapark (29 Νοέ. 2004 , 11:12) Τι λετε ρε παιδια σοβαρα? Παω να τα αγορασω κι εγω :rolleyes: Εμενα στον AMD μου ψηνεις παϊδάκια :( Στους 55 βαθμους ειμαι και βαλε... :blink: αυτη την στιγμη που ακουω μουσικουλα και ειμαι στο ιντερνετ ο επεξεργαστης ειναι στους 24 :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος samoapark (29 Νοέ. 2004 , 11:12) Τι λετε ρε παιδια σοβαρα? Παω να τα αγορασω κι εγω :rolleyes: Εμενα στον AMD μου ψηνεις παϊδάκια :( Στους 55 βαθμους ειμαι και βαλε... :blink: Κι εμένα κάπου εκεί κυμαίνεται... :rolleyes: Ωραίος ο Exposed bone ;) Καιρός για overclocking για να αναπληρώσεις το "χαμένο έδαφος" της θερμοκρασίας... :D :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (29 Νοέ. 2004 , 22:20) Κι εμένα κάπου εκεί κυμαίνεται... :rolleyes: Ωραίος ο Exposed bone ;) Καιρός για overclocking για να αναπληρώσεις το "χαμένο έδαφος" της θερμοκρασίας... :D :lol: μην μου βαζεις τετοιες ιδεες , λες ? μπα οχι ... μην επιμενεις , σου λεω μη :p η μητρικη μου δεν τραβαει εδω που τα λεμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Καλά άμα δεν είσαι "ανήσυχος χρήστης" δεν χρειάζεται να το κάνεις ;) Καλύτερα να καθόμαστε στα αυγά μας καμιά φορά! :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (29 Νοέ. 2004 , 23:00) Καλά άμα δεν είσαι "ανήσυχος χρήστης" δεν χρειάζεται να το κάνεις ;) Καλύτερα να καθόμαστε στα αυγά μας καμιά φορά! :) ανησυχος ειμαι , λεφτα δεν εχω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (29 Νοέ. 2004 , 23:09) ανησυχος ειμαι , λεφτα δεν εχω :) Ε και που κολλανε τα λεφτά βρε? Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (30 Νοέ. 2004 , 13:07) Ε και που κολλανε τα λεφτά βρε? αν καψω τιποτα τοτε bye bye ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 mono na kapseis kati den prokeitai..... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 γιατι ? αν γινει καποιο λαθος , δεν υπαρχει περιπτωση να καψω (/καταστρεψω) τον επεξεργαστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Se kammia periptosi. Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 αν υπερθερμανθει τι γινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 tipota. apla meta apo kapoia thermokrasia kleinei, i apla den ksekinaei katholou. Mipos ksereis poia mhtrikh exeis? Exeis katholou gnoseis apo to esoteriko? Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Paidia mias kai milame gia coolers autos einai kalos gia P4 (Northwood)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts