Spireto_2158 Δημοσιεύτηκε May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 4, 2015 Ειμαι ήδη κάτοχος μ8 αρκετα ευχαριστημένος εως πολυ αν και σε μερικά πραγματάκια οπως η κάμερα τα χαλάμε δυστυχώς η ευτυχώς απο εκει που δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στις φωτογραφιες οι ορέξεις άλλαξαν και μου αρεσει να τραβάω οτιδήποτε κάτσει όμορφο εκείνη τη στιγμη χωρις φανφάρες και λοιπα. (Αν και συνήθως προτιμώ φωτογραφική μηχανη είτε μικρη είτε dslr) Το θέμα ειναι το εξής πλησιαζει ο καιρος να το αλλάξω μιας και τα κραταω Μαξ ενα χρονο αφου μετα η μεταπωλητική αξία παει στα ταρταρα, το μ9 το ειδα απο κοντά δεν μπορω να πω οτι ενθουσιάστηκα, ακούγονται και διαφορα για εκεινο οποτε μαλλον μας τα χάλασε η htc, s6 αν και επιτελους το κάνανε όμορφο κατα εμε ακούγονται πολλές τραυματικές εμπειρίες για την μπατάρια του συν οτι το touchwiz εξακολουθεί να μου φαινεται λειψό αν και ακούγονται εξαιρετικά λόγια για την κάμερα του. Τέλος το μήλο εχω σκεφτεί να αγοράσω ενα 6αρι η 6αρι πλας αν και μου φαινεται οτι δεν ειναι πρακτικό πολυ το πλας δεδομένου οτι το λειτουργικό το ξερω ειχα παλια και τεσσάρι και εχω και ipad δηλαδη να παρω τωρα το μήλο με τα όλα τα κουλα του να τη βγάλω για φέτος και να περιμενω νεξτ γιαρ για την επόμενη γενιά των ναυαρχίδων android. Γνώμες ;;; Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 γιατι δεν κοιτας και το meizu mx4 που ερχεται επισημα σε λιγο στην ελλαδα απο τον γερμανο; σε πολυ καλη τιμη μαλιστα, θα σου μεινουν και λεφτα :p καποια παιδια στο θεμα του mx4 ειχαν το m8 και μειναν ευχαριστημενοι απο το mx4, βεβαια ψαξτο λιγο, γουστα ειναι αυτα, και μπορει να μην σε καλυπτει σε αλλα πραγματα, παντως ειναι premium κατασκευη σε ολα του και κατι διαφορετικο απο τα γνωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Δεν μου πολυ τραβάει πολυ το μάτι το meizu, ασε που φοβάμαι τι θα παίζει με εγγυήσεις κλπ κλπ Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 ασε που φοβάμαι τι θα παίζει με εγγυήσεις κλπ κλπ 2 χρόνια εγγύηση από τη cellcom αν το αγοράσεις από το Γερμανό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Προτείνω s6 edge η iPhone 6. MΕ προτίμηση το δεύτερο διαφορετικά μείνε όπως είσαι. Ούτε για αστείο μην σκεφτείς να πας σε κινεζικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 οντως παιδια, μην το σκεφτειτε καν, αφηστε για μας τα κινεζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Εγώ θα έβγαζα και το καλοκαίρι καθώς αρκετές συσκευές θα βγουν μέσα σε αυτό το διάστημα. Επίσης θα έχεις και μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις ναυαρχίδες που έχουν κυκλοφορήσει. Άλλωστε και το Μ8 παραμένει μια πολύ καλή συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 s6 πηγαινε αν μπορεις..το m8 ειναι πολυ καλη συσκευη.m9 ειναι ακριβος το ιδιο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλησπερα, αρχικα για κινεζικο γενικα δεν με πολυεμπνεει, επιπλεον νομιζω οτι ηδη εχουν βγει ηδη ολες οι ναυαρχιδες μ9 s6 g4 κλπ. Να πω την αληθεια το s6 αν και δεν με πολυ εμπνεει το touchwiz μιας και θεωρω κορυφη το sense επαθα πλακα με τον φακο που βαλανε και τις φωτογραφιες που τραβαει αλλα διαβαζω για αστειες αυτονομιες και δεν θελω τα γνωστα παλια χαλια που μεσα στη μερα μου πεθαιναν απο μπαταρια οι συσκευες. Το m9 σημερα που το δοκιμασα σε αλλο μαγαζι μου φανηκε πολυ πιο γρηγορο απο την προηγουμενη φορα αλλα ισχυει οτι κανανε υποχωρησεις στην ποιοτητα και ιδιως στο πανελ, μου φανηκαν αρκετα ξεπλυμμενα τα χρωματα, επιπροσθετως το 6ari καλο χρυσο γνωστη φαση, λογικα θα εχει στρωσει και το ios 8 και θα κρατησει και μεταπωληση. Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seriousam Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 LG g4, to g3 είχε πολυ καλή κάμερα με OIS και τωρα στο G4 έχει γίνει πολύ καλύτερη με ταχύτατη εστίαση με laser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν μου αρέσει ούτε σαν συσκευη ουτε σαν εταιρεία πολλα εχουν ακουστει τοσο για το G3 οσο και για το G4 Κοιταω αυστηρά μεταξύ iPhone 6 s6 και ίσως μ9 Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seriousam Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν μου αρέσει ούτε σαν συσκευη ουτε σαν εταιρεία πολλα εχουν ακουστει τοσο για το G3 οσο και για το G4 Κοιταω αυστηρά μεταξύ iPhone 6 s6 και ίσως μ9 τι έχει ακουστεί? το g4 δεν κυκλοφόρησε καλά καλά...το g3 το έχει η κοπέλα μου σχεδόν ένα χρόνο και δεν έχει κανένα θέμα. Αλλα μιας και είναι υποκειμενικό και δεν θέλεις LG, και έχεις υψηλό budget, απο τα παραπάνω προτείνω s6, αποκλείω μ9 λόγω αποτυχημένης κάμερας. Αν πάλι δεν σε πειράζει το Ios μπορείς να πάρεις το iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts