Jump to content

Htc One M8vs LG G3vs Sony Xperia Z3 vs Samsung Galaxy Note 3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. To γεγονός οτι το Z3 έχει πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, δέν σημαίνει πως το G3 έχει άθλια διάρκεια. Από την άλλη, το g3 έχει αποσπώμενη μπαταρία, Θέλω να δω τι θα κάνεις όταν χαλάσει η μπαταρία στο Ζ3 (είναι κανόνας πως είναι θέμα χρόνου να χαλάσει μια μπαταρία)

2. Με 538 ppi λογικό είναι να έχει χαμηλότερη φωτεινότητα. Είναι θέμα επιλογής, αν θέλεις ppi ή brightness. Αν και δεν ξέρω κανέναν να έχει τέρμα την φωτεινότητα στο κινητό του. Στο g3 το τέρμα με τυφλώνει και δεν μπορώ να δω.

3. Μ'αρέσει που εσύ έλεγες "να μην παραπλανούμε τον κόσμο"...όχι και ίδιες επιδώσεις με το moto g. Δες εδώ τι βγάζουν στο antutu:

Με lollipop, ίδια CPU και RAM πάνω κάτω ίδιες αποδόσεις έχουν...δεν θέλει και πολύ φαντασία.

4. Προτιμώ να έχω πλαστικό κινητό με αποσπωμενο καπάκι, πάρα γυάλινο χωρίς αποσπώμενο για να μπορώ να αλλάξω μπαταρία και να βάλω και wireless charging άμα θέλω.

5. Για τους λόγους που ανέφερα στα προηγούμενα post, επειδή έχει 32gb rom και επειδή μιλάμε για διαφορά 100ευρώ γιαυτό προτείνω το g3! Και σε ρωτάω...μπορεί το z3 να συγκριθεί με ένα κινητό 100ευρώ ακριβότερό του?

Η μέγιστη φωτεινότητα δεν έχει καμία σχέση με την ανάλυση. Απόδειξη η ίδια η οθόνη του g4 για να μην πάω σε άλλες οθόνες.

Η μέγιστη φωτεινότητα δεν έχει καμία σχέση με την ανάλυση. Απόδειξη η ίδια η οθόνη του g4 για να μην πάω σε άλλες οθόνες.

Σε αντίθεση με τις OLED οθόνες, στις LCD τα pixels δεν εκπέμπουν φως, αλλά φωτίζονται από backlight (το lcd panel φωτίζεται από πίσω για να εμφανιστεί η εικόνα μπροστά). Όσο πιο πυκνά τα pixels τόσο πιο δύσκολα περνάει το φως, με αποτέλεσμα ή να έχεις χαμηλότερη φωτινότητα ή να σπαταλάς περισσότερη ενέργεια για να έχεις μια πολύ φωτεινή οθόνη.

Ένα τυχαίο άρθρο...

"the QHD panels are still quite the battery and screen brightness hogs"

http://www.phonearena.com/news/5-phones-with-the-highest-pixel-density_id61496

Edited by seriousam

Σε αντίθεση με τις OLED οθόνες, στις LCD τα pixels δεν εκπέμπουν φως, αλλά φωτίζονται από backlight (το lcd panel φωτίζεται από πίσω για να εμφανιστεί η εικόνα μπροστά). Όσο πιο πυκνά τα pixels τόσο πιο δύσκολα περνάει το φως, με αποτέλεσμα ή να έχεις χαμηλότερη φωτινότητα ή να σπαταλάς περισσότερη ενέργεια για να έχεις μια πολύ φωτεινή οθόνη.

Ένα τυχαίο άρθρο...

"the QHD panels are still quite the battery and screen brightness hogs"

http://www.phonearena.com/news/5-phones-with-the-highest-pixel-density_id61496

G3-g4 δεν έχουν oled οθόνη..... Όπως αντίστοιχα τα sharp..

Edited by enigma84

το z3 και το m8 είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, το ίδιο καλη οθόνη, απροβλημάτιστα με μπαταρία που θα σου βγάλει τη μέρα ότι και να γίνει. Στα μείον του z3 κατ εμέ τα άθλια εικονίδια του launcher (αλλάζουν εννοείται) και στα συν του htc η μεγάλη δυνατότητα παραμετροποιήσης που θα έρθει με το sense 7.

Καθόλου κοντά m8 με z3 και ειδικά στην μπαταρία,χαώδες διαφορά.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καθόλου κοντά m8 με z3 και ειδικά στην μπαταρία,χαώδες διαφορά.

δεν είπα ότι είναι κοντά, είπα ότι βγάζουν τη μέρα και τα 2. Το βασικό για τον περισσότερο κόσμο αυτό είναι άλλωστε

δεν είπα ότι είναι κοντά, είπα ότι βγάζουν τη μέρα και τα 2. Το βασικό για τον περισσότερο κόσμο αυτό είναι άλλωστε

Το z3 με εντατική χρήση,εν ολίγην λιώσιμο θα την βγάλει στάνταρ,το m8 δεν μου την έβγαζε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ερχόμενος από iOS μετά τρία χρόνια η πρώτη προσπάθεια μου ήταν το G3 32gb.

Πρώτη εντύπωση καθόλου καλή,πολλά lag,ξεθωριασμένα χρώματα οθόνης ,η retina του 5s φαντάζει 4k μπροστά του.

Γινόταν φούρνος μετά από περιήγηση στο internet,προσπάθησα να κατεβάσω το real racing 3 και μπλόκαρε το σύμπαν + οριζόντιες γραμμές στην οθόνη.

Σε μια μέρα επιστροφή DOA ,παραλαβή σφραγισμένης συσκευής και πώληση αυθημερόν.

Bye bye LG:!: