Jump to content

Tablet μέχρι 100 ευρώ για διάβασμα και surfing.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια, ψάχνω για μια φίλη μου tablet. Δεν χρειάζεται 3G και η οθόνη καλό θα είναι να 8 με 10 ιντσες.Δεν έχω πρόβλημα να παραγγείλω και απο Κίνα. Ακούω γνώμες!

Τίποτα με 2GB RAM δεν παίζει?

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_144806.html

Για δες αυτό, δεν έχω ιδέα αν αξίζει... Απλά το είχα δει όταν έψαχνα εγώ για tablet... ;)

Πάντως για διάβασμα και browsing δε νομίζω να αντιμετωπίσεις ιδιαίτερο πρόβλημα και με 1gb Ram... Δες ή κάνα Lg G Pad που αναφέρθηκε ή κανένα Lenovo από Skroutz... ;)

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_144806.html

Για δες αυτό, δεν έχω ιδέα αν αξίζει... Απλά το είχα δει όταν έψαχνα εγώ για tablet... ;)

Πάντως για διάβασμα και browsing δε νομίζω να αντιμετωπίσεις ιδιαίτερο πρόβλημα και με 1gb Ram... Δες ή κάνα Lg G Pad που αναφέρθηκε ή κανένα Lenovo από Skroutz... ;)

Παρτο με κλειστα τα ματια... Ειναι σφαιρατο και μια χαρα το ταμπλετακι....

Δεν προκειται να βρεις τιποτα αναλογο σε αυτη την τιμη...

Αμα εχεις περιθωριο παρε και την θηκη με πληκτρολογιο bluetooth (25$) και εισαι μια χαρα... Α σημειωσε 32gb rom/ 2gb ram και dual OS (Windows 8.1-Android 4.4)

Το πηρα και επαθα πλακα...

Εδω το νημα του...Θα βρεις και ενα μικρο hands on που εγραψα οταν το παρελαβα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412735

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Παρτο με κλειστα τα ματια... Ειναι σφαιρατο και μια χαρα το ταμπλετακι....

Δεν προκειται να βρεις τιποτα αναλογο σε αυτη την τιμη...

Αμα εχεις περιθωριο παρε και την θηκη με πληκτρολογιο bluetooth (25$) και εισαι μια χαρα... Α σημειωσε 32gb rom/ 2gb ram και dual OS (Windows 8.1-Android 4.4)

Το πηρα και επαθα πλακα...

Εδω το νημα του...Θα βρεις και ενα μικρο hands on που εγραψα οταν το παρελαβα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412735

Thanks για την ενημέρωση φίλε, είδα και το νήμα. :)

Το ψιλιάστηκα εξαρχής όταν το είδα, ότι αξίζει, αλλά δεν είχα προσωπική άποψη για τη συσκευή... Με 100 $ και εγώ δεν έχω βρει τουλάχιστον κάτι καλύτερο και μην ξεχνάμε και το τρομερό πλεονέκτημα του dual boot και τα 2gb ram... ;)

Thanks για την ενημέρωση φίλε, είδα και το νήμα. :)

Το ψιλιάστηκα εξαρχής όταν το είδα, ότι αξίζει, αλλά δεν είχα προσωπική άποψη για τη συσκευή... Με 100 $ και εγώ δεν έχω βρει τουλάχιστον κάτι καλύτερο και μην ξεχνάμε και το τρομερό πλεονέκτημα του dual boot και τα 2gb ram... ;)

Αδερφε το παραγγειλα για φιλο...Το χαζεψα 2-3 ωρες και αυτο που εχω να πω ειναι οτι για τα λεφτα του πεταει...Σαφως εχει μικροθεματακια (καμερες) αλλα μονο και μονο οτι ουσιαστικα εχεις ταμπλετ αλλα και wndows laptop με 100$ αρκει για να το παρει κανεις...

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Αν ανέβω κανα 50αρικο αλλάζουν πολλά πράγματα?

Για να πετυχεις ταμπλετ με αντιστοιχες δυνατοτητες αυτου που σου προτεινα θα πρεπει να πας πανω απο 200€

Εσυ επιλεγεις

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Αν ανέβω κανα 50αρικο αλλάζουν πολλά πράγματα?

Από Ελλάδα μάλλον οχι αν μιλάμε για οποιαδήποτε μάρκα, σίγουρα οχι αν μιλάμε για κάποια γνωστή όπως το LG που σου ανέφερε ο φίλος στην αρχή (εκτός και μου διαφεύγει κάτι)...

Από εκεί και πέρα όπως σου είπα και πριν, για τα πράγματα που λες ότι θες (browsing-διάβασμα) μην αγχώνεσαι και το 1gb Ram αρκεί, με την προϋπόθεση ότι δε θα το φορτώσεις φουλ... Δε νομίζω ότι απαιτείται κάτι τρελό για να browsing και διάβασμα... Μέχρι 150 λοιπόν μπορείς να βρεις συσκευές και από Eλλάδα που να σε καλύπτουν...

Αν θες οπωσδήποτε 2gb Ram, είδες αυτό που σου προτείναμε; Στα 90~ ευρώ, δε νομίζω να βρεις κάτι άλλο αξιόλογο με 2gb ram και dual boot...

Ναι φαίνεται αρκέτα ενδιαφέρον και μεγάλο plus το dual boot

Έχει όμως επιπτώσεις στο χώρο αποθήκευσης. Κάπου είχα διαβάσει ότι κάπως μοιράζεται ανάμεσα στα λειτουργικά και ο ελεύθερος χώρος που απομένει είναι λίγος στο κάθε ένα. Ψάξτο λίγο αυτό πριν κάνεις κάποια κίνηση.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Έχει όμως επιπτώσεις στο χώρο αποθήκευσης. Κάπου είχα διαβάσει ότι κάπως μοιράζεται ανάμεσα στα λειτουργικά και ο ελεύθερος χώρος που απομένει είναι λίγος στο κάθε ένα. Ψάξτο λίγο αυτό πριν κάνεις κάποια κίνηση.

Το ταμπλετακι το εχω αγορασει πριν 1-2 εβδομαδες...

Αφηνει περιπου 6.5gb διαθεσιμα σε καθε λειτουργικο (6.5gb σε android & 7.5gb σε windows)

Με μια 32αρα καρτουλα (15€ απο eshop) εισαι απλα μια χαρα.

Απλα θα ξαναπω καλες οι χαμηλες αρχικες απαιτησεις αλλα σχεδον παντα μετα απο μερικες εβδομαδες χρησης διαπιστωνουμε οτι θελουμε κατι λιγο παρα πανω

Edited by ADISSON

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina