gkp Δημοσιεύτηκε April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 30, 2015 (edited) Το κινητό αναπαυεται από εχθές στα χέρια μου και έφτιαξα ένα βιντεο με το unboxing του. Edited April 30, 2015 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Το κινητό αναπαυεται από εχθές στα χέρια μου και έφτιαξα ένα βιντεο με το unboxing του. Αυτό το μοντέλο το φέρνει στην Ευρώπη η μόνο για Ασία το βγάζει; Ρωτώ για θέμα εγγύησης, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkeram Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Είναι και οι δύο κάρτες 4g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_patra Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Είναι και οι δύο κάρτες 4g ? Και οι 2 είναι 4G απλά δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Μόνο η κάρτα που χρησιμοποιείς για το INTERNET είναι 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Γενικά οι γνώμες σας είναι ότι αξίζει; ή είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει, συν ότι δεν υπάρχει εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkeram Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Και οι 2 είναι 4G απλά δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Μόνο η κάρτα που χρησιμοποιείς για το INTERNET είναι 4G Δηλαδή δεν χρειάζεται να αλλάζω σλοτ αν κατάλαβα καλά. Διαλέγω κάθε φορά από ποια θέλω να έχω Internet από το menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_patra Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Δηλαδή δεν χρειάζεται να αλλάζω σλοτ αν κατάλαβα καλά. Διαλέγω κάθε φορά από ποια θέλω να έχω Internet από το menu Ακριβώς...αλλάζεις από το μενού ποιο δίκτυο θες για ίντερνετ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικά οι γνώμες σας είναι ότι αξίζει; ή είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει, συν ότι δεν υπάρχει εγγύηση; Το κινητό το έχω ένα μήνα και αξίζει τα λεφτά του, πριν είχα το S6 με τη 1 sim, και είναι ακριβώς το ίδιο! Το μόνο που δεν έχει πάρει είναι ακόμα την αναβάθμιση σε 5.1.1. Το έχω πάρει από ελληνικό κατάστημα και μου είπαν ότι έχει εγγύηση και από την SAMSUNG εδώ στην Ελλάδα αλλά και από το κατάστημα που το αγόρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Παιδιά SΟS, έχω πάρει το s6 duos, είχα lenovo δικαρτο και όταν έκανα κλήση μου έβγαζε την επιλογή (ερώτηση) από πια κάρτα να γίνει η κλήση κάτι που δεν μπορώ να το βρω στο s6 μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Παιδιά SΟS, έχω πάρει το s6 duos, είχα lenovo δικαρτο και όταν έκανα κλήση μου έβγαζε την επιλογή (ερώτηση) από πια κάρτα να γίνει η κλήση κάτι που δεν μπορώ να το βρω στο s6 μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Βάλε το Truedialer και ησύχασες! Ότι καλύτερο υπάρχει Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Βάλε το Truedialer και ησύχασες! Ότι καλύτερο υπάρχει Να σαι καλά, σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Έχει πάρει κανείς το δίκαρτο S6 SMG920FD να μας γράψει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_patra Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Έχει πάρει κανείς το δίκαρτο S6 SMG920FD να μας γράψει εντυπώσεις; Είμαι κάτοχος του S6 duos blue topaz εδώ και 8 μήνες, το κινητό πάει σφαίρα δεν έχει κολλήσει ποτέ το μόνο θέμα που έχει είναι όπως όλα τα S6, με την μπαταρία του! Κατά τα άλλα όλα τέλεια! Μάλιστα προχθές αναβαθμήστικε και με την τελευταία έκδοση ANDROID 6.0.1 Marshmallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chipakos_origin Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Εχω ένα S6 δίκαρτο με 5.0.2 Lolipop το οποίο έχει έρθει από Κίνα και δεν κάνει αναβαθμίσεις. Το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά αλλά θα ήθελα να έχω την τελευταία αναβάθμιση Android 6 Marshmallow:p. Υπάρχει κάτι?? εννοώ κάποια έκδοση που να λειτουργεί σωστά στο S6 μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Εχω ένα S6 δίκαρτο με 5.0.2 Lolipop το οποίο έχει έρθει από Κίνα και δεν κάνει αναβαθμίσεις. Το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά αλλά θα ήθελα να έχω την τελευταία αναβάθμιση Android 6 Marshmallow:p. Υπάρχει κάτι?? εννοώ κάποια έκδοση που να λειτουργεί σωστά στο S6 μου?? Κλώνο έχεις ή αυθεντικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chipakos_origin Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Κλώνο έχεις ή αυθεντικό; Είναι κλώνος το αγόρασα μεταχειρισμένο και τουλάχιστον αυτό μου είπε το παλικάρι που το αγόρασα. Είχε ένα Firmware Κινέζικο και τα menu ήταν όλα στα Κινέζικα απ ότι μου είπε. Του έβαλε μία Rom Ευρωπαική και τώρα όλα είναι στα Ελληνικά και λειτουργικό κατά 99% διότι από τότε που έβαλε την Ευρωπαική Rom δεν λειτουργεί η πίσω κάμερα. Αυτό είναι το ένα θέμα που έχω με τη συσκευή μου δηλαδή δεν δουλεύει η πίσω κάμερα και το δεύτερο θέμα είναι ότι δεν κάνει καθόλου αναβαθμίσεις.Τα υπόλοιπα λειτουργούν καλά. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος θα ήθελα να το τροποποιήσω και να το βελτιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Αμ αγόρασες κλώνο ,αμ το αγορασες και δευτερο χέρι!!!!:X Αν δεν ξέρεις ποιο μοντέλο ακριβώς είναι μην ασχολείσαι καθόλου. Ελπίζω να μην το πλήρωσες ακριβά.Ασε που το έχεις βάλει και σε λάθος θέμα,τι σχέση έχει με samsung και S6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chipakos_origin Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Αμ αγόρασες κλώνο ,αμ το αγορασες και δευτερο χέρι!!!!:X Αν δεν ξέρεις ποιο μοντέλο ακριβώς είναι μην ασχολείσαι καθόλου. Ελπίζω να μην το πλήρωσες ακριβά.Ασε που το έχεις βάλει και σε λάθος θέμα,τι σχέση έχει με samsung και S6? Δεν έχει καμία σημασία σε αυτό το νήμα η αξία του τηλεφώνου μου ούτε το πόσο το αγόρασα.Το μοντέλο είναι SM-G9200 και είναι Samsung S6 Dual Sim. Δεν κατάλαβα επειδή πουλιέται το συγκεκριμένο στην Κίνα δεν είναι Samsung??Τέλος πάντων στο θέμα μας αν κάποιος έχει γνώσεις πάνω σε αυτό που ρωτάω ας απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Δεν έχει καμία σημασία σε αυτό το νήμα η αξία του τηλεφώνου μου ούτε το πόσο το αγόρασα.Το μοντέλο είναι SM-G9200 και είναι Samsung S6 Dual Sim. Δεν κατάλαβα επειδή πουλιέται το συγκεκριμένο στην Κίνα δεν είναι Samsung??Τέλος πάντων στο θέμα μας αν κάποιος έχει γνώσεις πάνω σε αυτό που ρωτάω ας απαντήσει. Είναι κλώνος το αγόρασα μεταχειρισμένο και τουλάχιστον αυτό μου είπε το παλικάρι που το αγόρασα. Είχε ένα Firmware Κινέζικο και τα menu ήταν όλα στα Κινέζικα απ ότι μου είπε. Του έβαλε μία Rom Ευρωπαική και τώρα όλα είναι στα Ελληνικά και λειτουργικό κατά 99% διότι από τότε που έβαλε την Ευρωπαική Rom δεν λειτουργεί η πίσω κάμερα. Αυτό είναι το ένα θέμα που έχω με τη συσκευή μου δηλαδή δεν δουλεύει η πίσω κάμερα και το δεύτερο θέμα είναι ότι δεν κάνει καθόλου αναβαθμίσεις.Τα υπόλοιπα λειτουργούν καλά. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος θα ήθελα να το τροποποιήσω και να το βελτιώσω. Τελικά τι ισχύει; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chipakos_origin Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το μοντέλο είναι SM-G9200 και είναι Samsung S6 Dual Sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το μοντέλο είναι SM-G9200 και είναι Samsung S6 Dual Sim. http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G9200/ αν είναι αυθεντικό Περίμενε τι θα γράψουν και πιο έμπειροι στο θεμα γιατι αν κάνεις κάτι λάθος θα το χαλάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Το μοντέλο είναι SM-G9200 και είναι Samsung S6 Dual Sim.Το ότι γράφει SM-G9200 δε λέει κάτι, μπορούσε να έγραφε και Ολυμπιακός αν είναι αντίγραφο. Το θέμα είναι, αγόρασες κλώνο ή γνήσιο; Αρχικά λες ότι πήρες κλώνο και μετά μας λες άλλα. Αν πιστεύεις ότι είναι γνήσιο πάρε ένα τηλέφωνο στη samsung και δίνοντας το imei θα στο επιβεβαιώσει. Αν πάλι είναι κλώνος μην ασχολείσαι καθόλου με αλλαγές ρομ και ερωτήσεις στα θέματα της samsung. Edited October 22, 2016 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chipakos_origin Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Το ότι γράφει SM-G9200 δε λέει κάτι, μπορούσε να έγραφε και Ολυμπιακός αν είναι αντίγραφο. Το θέμα είναι, αγόρασες κλώνο ή γνήσιο; Αρχικά λες ότι πήρες κλώνο και μετά μας λες άλλα. Αν πιστεύεις ότι είναι γνήσιο πάρε ένα τηλέφωνο στη samsung και δίνοντας το imei θα στο επιβεβαιώσει. Αν πάλι είναι κλώνος μην ασχολείσαι καθόλου με αλλαγές ρομ και ερωτήσεις στα θέματα της samsung. Ναι ναι φίλε μου έχω πολύ στενή συνεργασία με την Samsung και σήμερα το απόγευμα στο meeting που έχουμε θα τους το θέσω σοβαρά υπ όψιν γιατί ξέχασαν να βάλουν update στην δική μου συσκευή.Κάποια γάτα έχει βάλει firmware στην συσκευή που κρατάω στα χέρια μου και το τηλέφωνο είναι ένα τέλειο όσον αφορά την λειτουργικότητα,απλά έχει δύο θεματάκια και ρωτάω ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ κάποιος ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ δεν θέλω όλοι να μου πουν τις γνώμες τους μόνο αν κάποιος έχει άποψη και γνωρίζει κάτι περισσότερο από αυτό που μου έχει πει ο Bill 33 τότε ας γράψει σε αυτό το νήμα. Edited October 22, 2016 by chipakos_origin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Πέρνα την https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=el και επιβεβαίωσε ότι είναι αυθεντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chipakos_origin Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Σωστός ο Bill . Λοιπόν το πέρασα αλλά βλέπω να έχει ελλειπή στοιχεία. Δηλαδή γράφει ότι ο κατασκευαστής είναι η Samsung ¨οτι το μοντέλο είναι το SM-G9200 Device type είναι το SM-G9200 και Product Name SM-G9200 αλλά από εκεί και κάτω όλα τα άλλα είναι κενά. Country of Origin.........Manufacturing Date............Knox Warranty Void.............Color/Internal Storage.......και στην επιλογή Hardware/board γράφει......mt6582 / SM-G9200[32-BIT] νομίζω ότι αυτό το τελευταίο στοιχείο είναι σαν να λέει ότι δεν είναι Samsung αν καταλαβαίνω καλά και επίσης στο Android Serial Number γράφει 0123456789ABCDEF άλλο ένα στοιχείο της επέμβασης που έχει γίνει στο κινητό. Οπότε σαν να λέμε ότι είναι μαιμού Samsung σωστά??Αν έχω λοιπόν καταλάβει καλά μπορεί να γίνει κάτι σε αυτό το κινητό έτσι ώστε να αναβαθμίσω σε έκδοση 6 Marlsmarow??ή δεν υπάρχουν επιλογές?? Edited October 22, 2016 by chipakos_origin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Πόσο το πλήρωσες;Εν τω μεταξύ το 9200 είναι για Χονγκ Κονγκ http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6-6849.php Κοίτα ένα κλώνο δίπλα σε αυθεντικό http://www.devicespecifications.com/en/comparison/c93730e77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts