kostas_thess Δημοσιεύτηκε April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2015 Καλησπέρα . Επειδή το χρειάζομαι στην δουλειά θα ελεγα οτι πρέπει να παρω . Το θέμα είναι πιο να πάρω για να ειναι value for money . Είμαι ανάμεσα σε δυο ( προς το παρόν ) Samsung galaxy S5 LTE LG Flex 2 Εχει να προτείνει κανείς καποιο αλλο ? Δεν θα ηθελα αγορα απο εξωτερικό γιατι το χρειάζομαι αμεσα . Ευχαριστώ . Παράθεση My Phones : HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p) Nokia N95-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπέρα . Επειδή το χρειάζομαι στην δουλειά θα ελεγα οτι πρέπει να παρω . Το θέμα είναι πιο να πάρω για να ειναι value for money . Είμαι ανάμεσα σε δυο ( προς το παρόν ) Samsung galaxy S5 LTE LG Flex 2 Εχει να προτείνει κανείς καποιο αλλο ? Δεν θα ηθελα αγορα απο εξωτερικό γιατι το χρειάζομαι αμεσα . Ευχαριστώ . Value For money αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να είναι το g flex. Πόσα δίνεις βασικά μιας και 4g συσκευές υπάρχουν πολλές πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 LG G2 και σου μένουν λεφτά από το να έπαιρνες το G Flex Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 LG G2 και σου μένουν λεφτά από το να έπαιρνες το G Flex Δεν νομίζω να υποστηρίζει 4g+. Αν και καλά καλά δεν το υποστηρίζουν οι πάροχοι για να κοιτάει καποιος μόνο 4g+ συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν νομίζω γιατί έτσι είναι και οι συσκευές που υποστηρίζουν 3G υποστηρίζουν και 3.5G που είναι το HSPA. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν νομίζω γιατί έτσι είναι και οι συσκευές που υποστηρίζουν 3G υποστηρίζουν και 3.5G που είναι το HSPA. το g2 δεν έχει 4g+,το πρώτο smartphone με 4g+ (cat6) ήταν το honor 6 της huawei http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_LTE_Advanced (απο 300Mbps και πάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Οκ δεν το' ξερα,περίμενα ότι έτσι ήταν. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_thess Δημ. April 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Value For money αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να είναι το g flex. Πόσα δίνεις βασικά μιας και 4g συσκευές υπάρχουν πολλές πια. Θα ελεγα περιπου 500 ~ 550 ευρω. Το θεμα ειναι οτι κανένας δεν πουλαει το s5-LTE-a στην ελλαδα ..... Μετα σκέφτηκα το ΝΟΤΕ 4 Που εχει 4G+ Ευχαριστω για της απαντήσεις σας . Παράθεση My Phones : HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p) Nokia N95-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Θα ελεγα περιπου 500 ~ 550 ευρω. Το θεμα ειναι οτι κανένας δεν πουλαει το s5-LTE-a στην ελλαδα ..... Μετα σκέφτηκα το ΝΟΤΕ 4 Που εχει 4G+ Ευχαριστω για της απαντήσεις σας . Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος του Note 4 πάρε το με κλειστά μάτια! έχει και πενάκι που θα σε βοηθήσει στην δουλειά σου. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Αν είναι για δουλειά πάρε note 4. Καλή αυτονομία και μεγάλο μέγεθος οθόνης. Αλλιώς μπορείς να πας και σε galaxy alpha. Εναλλακτικά βλέπεις nexus 6 & flex 2. Εγώ θα έλεγα note 4 λόγω και του κόσμου που δηλώνει ικανοποιημένος και μιας και η συσκευή έχει κυκλοφορήσει καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Θα ελεγα περιπου 500 ~ 550 ευρω. Το θεμα ειναι οτι κανένας δεν πουλαει το s5-LTE-a στην ελλαδα ..... Μετα σκέφτηκα το ΝΟΤΕ 4 Που εχει 4G+ Ευχαριστω για της απαντήσεις σας . kosta το εχω παρει εγω το s5 g906s prime cat6...τωρα πως το βρηκα μεγαλη τυχη...στην κορεα πωλειται 586..καλατο κινητο ειναι τουμπανο,το s6 το κοντραρει στα ισια,577 ppi..το 4G+ θα σου ειναι αχρηστο,δεν ειμαστε ακομα για τετοια εδω..εγω ουτε που το δοκιμασα στο the mal..παρε ενα απλο.ολα εχουν cat 4 150 mbs και πανω,εκτος g2 ,s4 i9500,s4 i9505..το note 4 μονο το f εχει cat 6!!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_thess Δημ. April 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 kosta το εχω παρει εγω το s5 g906s prime cat6...τωρα πως το βρηκα μεγαλη τυχη...στην κορεα πωλειται 586..καλατο κινητο ειναι τουμπανο,το s6 το κοντραρει στα ισια,577 ppi..το 4G+ θα σου ειναι αχρηστο,δεν ειμαστε ακομα για τετοια εδω..εγω ουτε που το δοκιμασα στο the mal..παρε ενα απλο.ολα εχουν cat 4 150 mbs και πανω,εκτος g2 ,s4 i9500,s4 i9505..το note 4 μονο το f εχει cat 6!!!! Μα οπως ειπα το θελω για την "δουλεια" μου ..... Αν είναι για δουλειά πάρε note 4. Καλή αυτονομία και μεγάλο μέγεθος οθόνης. Αλλιώς μπορείς να πας και σε galaxy alpha. Εναλλακτικά βλέπεις nexus 6 & flex 2. Εγώ θα έλεγα note 4 λόγω και του κόσμου που δηλώνει ικανοποιημένος και μιας και η συσκευή έχει κυκλοφορήσει καιρό. Το μονο που με προβληματιζει ειναι να πάρω Note 4 910C η 910F ? H να παω σε S6 ? Η LG Flex 2 ? Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος του Note 4 πάρε το με κλειστά μάτια! έχει και πενάκι που θα σε βοηθήσει στην δουλειά σου. Δεν με ενοχλεί καθόλου το μέγεθος ( μεχρι 5.5 ) Παράθεση My Phones : HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p) Nokia N95-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Note 4 & flex 2 έχει στα 550....Το s6 ακόμη έχει στο φθηνότερο 580. Καλύτερα note 4 λόγω ram μιας και το flex 2 σε αυτά τα λεφτά είναι με 2gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 note 4 και απο μενα..παρε το f που εχει cat6..το s6 ειναι πανακριβο ακομα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scorpionste Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Note 4 προτείνω κι εγω.. Το s5 με το 4g+ το χω δει μονο στη vodafone και στα 550€, πιο ακριβά δηλαδή απ'ότι βρισκεις το note 4 και με λιγοτερη ram και μπαταρια και λιγο χειροτερη κάμερα. Οπότε αφού δεν εχεις θέμα με το μέγεθος του το note 4 είναι το ιδανικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_thess Δημ. April 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Απο οτι βλεπω θα παω για το ΝΟΤΕ . Το θεμα ειναι ποιο απο τα δυο να παρω? Αυτα που βρηκα ειναι : Νοτε4 F Model S5+ S6 Δεν ξερω πιο να παρω..... Βοηθήστε . Πειτε υπερ/κατα απο αυτα τα τρια . Edited April 24, 2015 by kostas_thess Παράθεση My Phones : HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p) Nokia N95-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_thess Δημ. April 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Τελικα κατέληξα στα παρακάτω δυο .... Samsung galaxy note 4 F Model ( 550E ) Samsung Galaxy S6 32GB ( 580E ) H διαφορά στην τιμη ειναι 30 ευρω . Το θεμα ειναι οτι το ενα κυκλοφόρησε πριν ενα χρονο σχεδόν ενο το αλλο τώρα. Ειμαι σε δίλημμα .... Δεν ξερω ποιο να διαλέξω απο τα δυο .... Παράθεση My Phones : HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p) Nokia N95-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 s6 τοτε...η διαφορα ειναι πολυ μικρη και ειναι και καλυτερο σε καποια πραγματα και ποιο καινουριο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Για εμένα είναι πιο σημαντικό το ότι το Note 4 παίρνει microSD και ότι μάλλον έχει καλύτερη αυτονομία (και αποσπώμενη μπαταρία βέβαια) από το λίγο καλύτερες επιδόσεις που μπορεί να έχει το S6. Έτσι κι αλλιώς και με τα δύο θα μπορώ να κάνω τα πάντα οπότε μάλλον θα κοίταζα την ευκολία μου στην καθημερινή χρήση της συσκευής... Από εκεί και πέρα υπάρχει και το θέμα μέγεθος που για πολλούς είναι σημαντική παράμετρος... Edited April 28, 2015 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts