Jump to content

Xiaomi Mi 4i

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά είναι αλήθεια ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο ζεματάει και έχει λαγκαρισματα; Σε ξένο site έλεγαν ότι μπορείς να σιδερώσεις πουκάμισα... Τόσο πολύ ζεματάει;;;;

Εξαρτάται, αν και τα περισσότερα είναι υπερβολές.

Είναι αλήθεια ότι το κινητό δεν έχει την καλύτερη διαχείριση θερμοκρασίας, αλλά δε σιδερώνεις πουκάμισα. Αν δεν είσαι gamer δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα μα κανένα πρόβλημα. Εγώ δεν παίζω παιχνίδια και η μόνη περίπτωση στην οποία το κινητό ανέβαζε θερμοκρασία ήταν κατα το φλασάρισμα νεας ρομ, εκεί ναι, ζεματούσε, αλλά όσο φλασάρει δε νομίζω να το κρατάς γιατί δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έτσι κι αλλιώς.

Αν βάλεις και μια πλαστική πλάτη (για προστασία) δε νιώθεις ζέστη ούτε όταν παίζεις.

Είχα το κινητό για 3,5 μήνες, τους 3 απ τους οποίους σε performance mode και δεν είχα ποτέ μα ποτέ θέμα με θερμοκρασία.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 380
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα, παρελαβα το mi4i και ο π@π@ρ@ς ο πωλητης παρολο που του ειπα να εχει ελληνικη γλωσσα, εβαλε μια αγγλοκινεζικη rom χωρις ελληνικα. Προσπαθωντας λοιπον να βαλω την ελληνικη ρομ απο το λινκ που βρηκα εδω μεσα, δεν τα καταφερα ενω εκανα αναλυτικα οτι λεει ο οδηγος. Απλα στο τελευταιο βημα δεν κανει boot σε twrp αλλα bootαρει κανονικα και μπεινει system. υποψιαζομαι οτι φταινε οι drivers αλλα μιας και εχω βαλει και mipcsuite και miflash ωστε να μπουν ολοι οι απαραιτηταοι drivers τι αλλο μπορω να κανω??? ο αδηγος ειναι αυτος https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9390-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Mi-4i/

και η ρομ που λεω να βαλω ειναι η τελευταια stable δλδ αυτη https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6000-Stable-V7-1-3-0-Xiaomi-MI-4i/#files

Εχω win 10 και ακομα εκανα και disable τα drivers authentication οπως ειχατε προτεινει καπου εδω μεσα

Στο device manager οταν συνδεω το κινητο μου εμφανιζει other devices με ερωτηματικο. Στο ιδιο πισι εχω και drivers για oneplus one

update: τελικα προσπαθησα να βαλω την ελληνικη ρομ μεσω fastboot rom... εβαλ λοιπον την fastboot rom και κατοπιν οταν πηγα μεσα απο το μενου της ρομ να flasaρω την ρομ μετα απο λιγο ανοιξε το mi recovery και επεστρεψε σφαλμα ''instal update.zip failed!update.zip signature verification failed.

και τωρα εχω μεινει με την fastboot rom χωρις play store και ελληνικα και δεν ξερω τι να κανω

Edited by eveles

καλησπερα, παρελαβα το mi4i και ο π@π@ρ@ς ο πωλητης παρολο που του ειπα να εχει ελληνικη γλωσσα, εβαλε μια αγγλοκινεζικη rom χωρις ελληνικα. Προσπαθωντας λοιπον να βαλω την ελληνικη ρομ απο το λινκ που βρηκα εδω μεσα, δεν τα καταφερα ενω εκανα αναλυτικα οτι λεει ο οδηγος. Απλα στο τελευταιο βημα δεν κανει boot σε twrp αλλα bootαρει κανονικα και μπεινει system. υποψιαζομαι οτι φταινε οι drivers αλλα μιας και εχω βαλει και mipcsuite και miflash ωστε να μπουν ολοι οι απαραιτηταοι drivers τι αλλο μπορω να κανω??? ο αδηγος ειναι αυτος https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9390-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Mi-4i/

και η ρομ που λεω να βαλω ειναι η τελευταια stable δλδ αυτη https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6000-Stable-V7-1-3-0-Xiaomi-MI-4i/#files

Εχω win 10 και ακομα εκανα και disable τα drivers authentication οπως ειχατε προτεινει καπου εδω μεσα

Στο device manager οταν συνδεω το κινητο μου εμφανιζει other devices με ερωτηματικο. Στο ιδιο πισι εχω και drivers για oneplus one

update: τελικα προσπαθησα να βαλω την ελληνικη ρομ μεσω fastboot rom... εβαλ λοιπον την fastboot rom και κατοπιν οταν πηγα μεσα απο το μενου της ρομ να flasaρω την ρομ μετα απο λιγο ανοιξε το mi recovery και επεστρεψε σφαλμα ''instal update.zip failed!update.zip signature verification failed.

και τωρα εχω μεινει με την fastboot rom χωρις play store και ελληνικα και δεν ξερω τι να κανω

Ακολουθησες τον δευτερο τροπο απο τον οδηγο με flash του TWRP recovery? Aν δυσκολευεσαι ή φοβασαι, ζητα απο τα παιδια του xiaomi-miui.gr να σε βοηθησουν. Ειναι παρα πολυ καλα παιδια!

Εγω που ειχα προβλημα και ειχα "τρελαθει" με βοηθησαν αμεσως!

Γενικά ο οδηγός εγκατάστασης δε δούλεψε ούτε εμένα με Windows, 10 και 7. Το έκανα με mi 4i tool. Έχασα όμως το μαμά recovery. Οπότε μόνο με twrp. Νομίζω ότι έχασα το ota update. Αλλά κατά τα άλλα όλα δουλεύουν ρολόι. Στο φόρεμα της rom είχε 69 βαθμούς θερμοκρασία. Σε νορμάλ κατάσταση είναι πολύ κρύο.

Γενικά ο οδηγός εγκατάστασης δε δούλεψε ούτε εμένα με Windows, 10 και 7. Το έκανα με mi 4i tool. Έχασα όμως το μαμά recovery. Οπότε μόνο με twrp. Νομίζω ότι έχασα το ota update. Αλλά κατά τα άλλα όλα δουλεύουν ρολόι. Στο φόρεμα της rom είχε 69 βαθμούς θερμοκρασία. Σε νορμάλ κατάσταση είναι πολύ κρύο.

Να πω ότι έχω επίσης το mipad 1 το mi3w και παλιότερα το mi note 1.Σε όλα ήταν πολύ εύκολη η διαδικασία root, custom recovery, flash rom. Εκτός από το mi 4i.

Ακολουθησες τον δευτερο τροπο απο τον οδηγο με flash του TWRP recovery? Aν δυσκολευεσαι ή φοβασαι, ζητα απο τα παιδια του xiaomi-miui.gr να σε βοηθησουν. Ειναι παρα πολυ καλα παιδια!

Εγω που ειχα προβλημα και ειχα "τρελαθει" με βοηθησαν αμεσως!

το εκανα και αυτό και μαλιστα παραπανω απο μια φορα. Οτι και να προσπαθουσα δεν επαιζε. Μετα ακολουθησα εναν αλλον οδηγο εδω μεσα που ελεγε να βαλω πρωτα μια fastboot rom και ετσι μεσα απο τον updater της fastboot rom θα φλασαρα και θα εμπαινε με twrp (εδω ηταν το προβλημα) η νεα ρομ. Ελα μου ομως που αντι να ανοιξει καποιο twrp αυτο προσπαθουσε με mirecovery οποτε επεστρεφε error και τπτ δεν γινοταν. Τεσπα πηρα την προτοβουλία χχωρις να το διαβασω καπου και εβαλα ενα toolkit v4 που βρηκα στο xda τμε το οποιο εκανα root και εβαλα twrp (κανονικο twrp αυτη τη φορα) και μετα μεσα απο τον updater ολα τρεξαν μια χαρα, Το μονο που με παραξενεψε ειναι οτι τωρα δεν εχω root (και εχω βαλει και την ελληνικη ρομ developer edition που καπου διαβασα οτι ειναι rootarismeni) Τεσπα πολύ μπερδεμα. Ισως ξανατρεξω το toolkit και ξναβαλω με αυτον τον τροπο root αλλα ισως παλι οχι. Αυτα καλημερα