Leolipop Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 προσπαθησα 2 φορες να την βαλω αλλα ενω η εγκατασταση γινεται με επιτυχια η συσκευη κολλαει στο λογοτυπο της qtek. Κριμα γιατι μεχρι στιγμης μου εχει βγει πολυ καλη... Γρηγορη ,χωρις προβληματα και σταθερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Παιδες!Τεσταρω νεα Rom!! Αυτην συγκεκριμενα : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=412830 ΟΤι ακριβως ηθελα.Ολη η σαβουρα πεταμενη εξω.Εξωπραγματικα γρηγορη, 21MB περιπου flashdisk + 10 extended storage και κοντα στα 28ΜΒ RAM ελευθερα στην εκκινηση! Θα επιστρεψω με νεοτερα... οσες και αν εχω δοκιμασει απο pdaviet ηταν αθλιες οχι μονο για το 9000 αλλα και για αλλα ppc που ειχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 sorry an exei xanapanththei alla mhpos eiparxei ena prog pou na kanei to 9000 san to htc diamond?? me touch flo??kai h 7,7 ftiaxnei kapos thn camera?? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 και εγω δοκιμασα 2 απο pdaviet πιο παλια και ειχαν πολλα προβληματα,βεβαια τωρα μπορει να αλλαξαν τα πραγματα και δεν εχω λογο να μην πιστευω τον leolipop,αλλα δεν μπαινω στην διαδικασια να αλλαξω ρομ και να χασω 3 ωρες να την φερω στα μετρα μου(προγραμματα-ρυθμισεις) απο την στιγμη που στην 7.7 ολα μου δουλευουν σωστα και απροβληματιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 και εγω δοκιμασα 2 απο pdaviet πιο παλια και ειχαν πολλα προβληματα,βεβαια τωρα μπορει να αλλαξαν τα πραγματα και δεν εχω λογο να μην πιστευω τον leolipop,αλλα δεν μπαινω στην διαδικασια να αλλαξω ρομ και να χασω 3 ωρες να την φερω στα μετρα μου(προγραμματα-ρυθμισεις) απο την στιγμη που στην 7.7 ολα μου δουλευουν σωστα και απροβληματιστα Αν ολα δουλευαν σωστα και απροβληματιστα 50% γρηγοροτερα;;;; :lol: Δεν ξερω παιδια τι εμπειριες εχετε με παλιοτερες εκδοσεις παντως η συγκεκριμενη μεχρι στιγμης δεν με εχει απογοητευσει. Μια χαρα τρεχει, γρηγορα και χωρις προβληματα, επισης αυτο που ανεφερε ενα αλλο παιδι στο xdadev που ξεχασα να αναφερω ειναι η καλυτερη διαχειριση ενεργειας, υπολογιζω 25%-30% μεγαλυτερη αυτονομια σε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 καλησπερα,καιρο ειχα να γραψω γιατι ειμουνα στο χωριο και με dial up δεν τη παλευα!!! (μονο φυλετικες μαχες επαιζα ). Αλλα ειναι ωραιο να εχεις 2 συσκευες γιατι εχεις παντα μια μπαταρια στο 100% δεν εμεινα καθολου απο μπαταρια,κατι που παρατηρησα ειναι οτι επειδη το σημα ηταν χαλια μου ετρωγε την μπαταρια σε 24 ωρες (μαλλον απο τη προσπαθεια να εχει σημα). Και τελος μου ηρθε μια ωραια ιδεα στο χωριο.. εαν εστελνα και τα 2 9000 στη γερμανια και μου βγαζαν απο το 1 την 64αρα και τη βαζαν στο αλλο δεν θα μου ερχοταν πιο φθηνα??? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Αν ολα δουλευαν σωστα και απροβληματιστα 50% γρηγοροτερα;;;; :lol: Δεν ξερω παιδια τι εμπειριες εχετε με παλιοτερες εκδοσεις παντως η συγκεκριμενη μεχρι στιγμης δεν με εχει απογοητευσει. Μια χαρα τρεχει, γρηγορα και χωρις προβληματα, επισης αυτο που ανεφερε ενα αλλο παιδι στο xdadev που ξεχασα να αναφερω ειναι η καλυτερη διαχειριση ενεργειας, υπολογιζω 25%-30% μεγαλυτερη αυτονομια σε εμενα.πολυ καλα τα νεα τοτε:)τα mms δουλευουν σωστα;επισης δοκιμασες αν κανει συνχρονισμο μεσω bt;ειναι κατι που το δουλευω συχνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 μια και λεμε για bluetooth, σημερα πηρα ενα orbit 35Ε απο γερμανο για το uni και δουλευει αψογα...Απλα για να το ξερετε... Μακαρι να μπορουσα και γω να βαλω την ρομ που συζητατε... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 μια χαρα ειναι και η 7.7 που φορας,να παρω ενα τηλ. τον λαγουδακη που κανει διακοπες στην σαντορινη να τον βαλω στην μπριζα να φλασαρει;:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 paidia me thn 7.7 poy foraw pa8ainw to e3hs:olh mera kyrile ola alla to brady molis pesei h mpataria katw apo 38% trabaei shut down apo mono tou kai to kanei ayto mono thn stigmh pou pataw call gia na parw thl h otan pataw to send gia mhnyma!mhpws paizei kati me to back up ths mpatarias? Bariemai na thn 3anaflasharw!!! :( :( :( to xei pa8ei kaneis? Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 παιδιά μπορείτε να μου δώσετέ λινκ ποια να κατεβάσω; λέω να του περάσω σήεμρα νέα ρομ :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 πολυ καλα τα νεα τοτε:)τα mms δουλευουν σωστα;επισης δοκιμασες αν κανει συνχρονισμο μεσω bt;ειναι κατι που το δουλευω συχνα Αλλος χρηστης αναφερει πως δεν τιθεται θεμα προβληματος οποιασδηποτε συνδεση. Δεν κανω συνδεση μεσω ΒΤ γιατι δεν εχω! Δεν εχει μεσα MMS οποτε δεν εχω δοκιμασει και μαλλον δεν προκειται. Διαβαστε το θεμα στο xda για περισσοτερες πληροφοριες, αντιθετα με αλλες ρομ ,τα ποστ λενε τι καλο παρατηρει ο καθενας και οχι τι δεν δουλευει οπως σε αλλες...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 O lagoudakis ποτε επιστρεφει; Λετε να παρακολουθει σιωπηλα; :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 πέρασα την 7,7 του ranju και τώρα το κινητό εν ανοίγει. Ενώ την ολοκληρώνει κανονικά. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 βαλτο σε bootloader και ξαναπερνα την και αν δεν δουλεψει παλι περνα κποια αλλη μετα... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 πρότεινε κάποια άλλη; γιατί μόνο αυτή ήξερα :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 πρότεινε κάποια άλλη; γιατί μόνο αυτή ήξερα :) http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Universal_Cooked_ROMs δοκιμασε καποια απο δω. δεν ξερω πολλες και γω. γνωριζω ομως οτι ποιο στθερη ειναι η 7.7 ranju. η αυτη που την εχει δοκιμασει ο leolipop χωρις ιδιαιτερα προβληματα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=412830 Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 οκκκκκκ έστρωσε :) ακολούθησα κάτι οδηγίες για να το ξεκολλήσω και τώρα είναι μια χαρά. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 οκκκκκκ έστρωσε :) ακολούθησα κάτι οδηγίες για να το ξεκολλήσω και τώρα είναι μια χαρά. και ποια εβαλες τελικα;:rolleyes: Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Tomal's - v8.0: WM6.1 Pro:) χεχε, απ ότι λέει τρέχει και sdhc κάρτες, μακάρι γιατί θέλω μια . Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 αν θυμαμαι καλα αυτη εχει κατι ψιλοπροβληματακια με το μπλουτουθ στα οποια εχει βρεθει λυση στα ποστ στο xda. το τσεκαρεις μια να μας πεις και μας τι γινεται; δουλευει η οχι; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 ναι δεν δουλεέυει. Δεν μπορώ να στείλω από το e90 στο 9000. Γράφει οτι απέτυχε η αποστολή. Θα το ψάξω να το βρώ. thnks!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 εγω παλι με την 8 δουλευει αψογα το μπλε δοντακι μου χιχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 εγω παλι με την 8 δουλευει αψογα το μπλε δοντακι μου χιχ την εχω δοκιμασει και γω την 8 και μου φενοταν οτι η συσκευη ειχε πιο ωραια ανταποκριση αλλα δεν την ειχα κρατησει για πολυ και ετσι δεν τσεκαρα τιποτα! Κανενα αλλο προβλημα εχει; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 πραγματικά είνια πολύ γρήγορη,. Αλλά λίγο που διάβασα αναφέρουν αρκετά προβλήματα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts