geovass Δημ. September 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Ξανακοίταξα το post..κατάλαβα λάθος.. Τέλοσπαντων το σημαντικό είναι πως το πρόβλημα του geovass λύθηκε.. Αν έχει το qtek 9000 Widcomm μάλλον την επόμενη μέρα θα αποκτήσουν και τα jasjar/t-mobile widcomm.. Μακάρι.. :lol: :lol: :lol: :lol: λοιπον, εβαλα το BRUTE VGA support στο destinator.exe αρχειο αλλα δεν ειδα διαφορα. Κανω κατι λαθος? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Το μονο που με ξενερωσε στο jasjar ειναι το χρωμα του λιγο :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: λοιπον, εβαλα το BRUTE VGA support στο destinator.exe αρχειο αλλα δεν ειδα διαφορα. Κανω κατι λαθος? :( Βλέπεις να έχει δημιουργηθεί ένα αρχείο Destinator.exe.0409.MUI περίπου 10kb στο ίδιο directory? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Βλέπεις να έχει δημιουργηθεί ένα αρχείο Destinator.exe.0409.MUI περίπου 10kb στο ίδιο directory? Ναι το βλεπω... :D Τι το κανω ? Προσπαθησα να συνδεσω το Jasjar με το GPS receiver μου (TELETYPE) αλλα δεν γουσταρει! Σε ποια κολοπορτα πρεπει να το δηλωσω? San Incoming Port ή σαν Outgoing port ? Και σε ποια κολοcom ?? Δεν με αφηνει ουτε στην 6 ουτε στην 7 ! Βοηθειααααααααα...........! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Ναι το βλεπω... :D Τι το κανω ? Προσπαθησα να συνδεσω το Jasjar με το GPS receiver μου (TELETYPE) αλλα δεν γουσταρει! Σε ποια κολοπορτα πρεπει να το δηλωσω? San Incoming Port ή σαν Outgoing port ? Και σε ποια κολοcom ?? Δεν με αφηνει ουτε στην 6 ουτε στην 7 ! Βοηθειααααααααα...........! ;) Pigene koimisou avrio tha exeis katharotero mialo... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Pigene koimisou avrio tha exeis katharotero mialo... :lol: Ναι μπαμπα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Ναι μπαμπα... ;) Vre xamene :p pedevese apo to meshmeri to kefali sou einai kourkouti avrio tha eisai mia xara kai tha exeis parei kai tiw apnathseis apo ta dekades forum pou rwthses :P :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Ναι το βλεπω... :D Τι το κανω ? Προσπαθησα να συνδεσω το Jasjar με το GPS receiver μου (TELETYPE) αλλα δεν γουσταρει! Σε ποια κολοπορτα πρεπει να το δηλωσω? San Incoming Port ή σαν Outgoing port ? Και σε ποια κολοcom ?? Δεν με αφηνει ουτε στην 6 ουτε στην 7 ! Βοηθειααααααααα...........! ;)outgoing port pio akribos den ksero giati den exo Destinator doste mou to cab na dokimaso ki ego lool Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Ναι το βλεπω... :D Τι το κανω ? Προσπαθησα να συνδεσω το Jasjar με το GPS receiver μου (TELETYPE) αλλα δεν γουσταρει! Σε ποια κολοπορτα πρεπει να το δηλωσω? San Incoming Port ή σαν Outgoing port ? Και σε ποια κολοcom ?? Δεν με αφηνει ουτε στην 6 ουτε στην 7 ! Βοηθειααααααααα...........! ;) Μάλλον το tweaks2k2 και αυτός ο τρόπος δε θα δουλεύουν σε wm2005..Θα ψάξω να βρω ένα link που εξηγεί έναν άλλο τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Ξερει κανεις προγραμα για να κανει soft reset, αντε να του βαζω ¨δαχτυλο¨? Αυτο που ειχα, το shutdownxp δεν δουλευει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 gia pes mas tis entiposeis sou geovass, aksizei ta lefta tou h einai iperektimimeno? pos einai h akoustikothta stis kliseis, einai kaliteri apo tou pda2k? ti kamera pos tin briskeis? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Καλά ρε σεις, είπα να λείψω λίγες μέρες για δουλειά και γυρνώντας βρήκα το thread on fire! Καλορίζικο geovass, panaros, NET, απ'ό,τι φαίνεται το μηχανάκι σκίζει, γράψτε και τίποτα πιο αναλυτικό όταν "κάτσει η σκόνη" του πρώτου σκαλίσματος ! :D Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 θέλω να το δω απο κοντά φίλτατε Παναγιώτη...!!! :worry: :) Κι εγώ, κι εγώ, γείτονες είμαστε και οι τρεις άλλωστε ;) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 gia pes mas tis entiposeis sou geovass, aksizei ta lefta tou h einai iperektimimeno? pos einai h akoustikothta stis kliseis, einai kaliteri apo tou pda2k? ti kamera pos tin briskeis? :) Λοιπον, ειναι πολυ εντυπωσιακο. Ειναι οσο και εαν σου φαινεται περιεργο "μικρο" και μαζεμενο. Εχει μια στιβαροτητα κατασκευης πολυ καλη. Σχεδον ολη την ωρα το εχω σαν laptop ανοιχτο και σπανια θα το κλεισω με την οθονη απο πανω! Ο επεξεργαστης του ειναι πολυ πολυ γρηγορος και τα wn2005 φαινονται πιο γρηγορα και με πολυ πολυ λιγοτερα bugs! Ο ηχος κλησης ειναι πολυ πολυ καθαρος και δυνατος. Το ιδιο και το ηχειο κλησης! Θα το παω μια βολτα τωρα στις κατεφεριες τις γλυφαδας και θα τα ξαναπουμε το μεσημερι ! Ειναι το απολυτο μηχανημα-γκατζετ !!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Λοιπον, ειναι πολυ εντυπωσιακο. Ειναι οσο και εαν σου φαινεται περιεργο "μικρο" και μαζεμενο. Εχει μια στιβαροτητα κατασκευης πολυ καλη. Σχεδον ολη την ωρα το εχω σαν laptop ανοιχτο και σπανια θα το κλεισω με την οθονη απο πανω! Ο επεξεργαστης του ειναι πολυ πολυ γρηγορος και τα wn2005 φαινονται πιο γρηγορα και με πολυ πολυ λιγοτερα bugs! Ο ηχος κλησης ειναι πολυ πολυ καθαρος και δυνατος. Το ιδιο και το ηχειο κλησης! Θα το παω μια βολτα τωρα στις κατεφεριες τις γλυφαδας και θα τα ξαναπουμε το μεσημερι ! Ειναι το απολυτο μηχανημα-γκατζετ !!!! ;) Πολύ καλα νέα Γιώργο μου αντε και να λύθεί συντομα και το πρόβλημα με το GPS και να μας πεις πως συμπεριφέρεται το PN .. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Λοιπν και αλλα νεα... Οσες προσπαθειες και να καναμε με τον φιλο pocupine (εκεινος με PDA2Κ) και εγω με το Jasjar, συνδεση μεσο BT (ανταλαγη αρχειων) ...γιοκ ! ;) Οι συσκευες εγιναν paired, αλλα στο send to, to Jasjar εβρικε ολα τα υπολοιπα κινητα του χωρου εκτος απο το ppc του πορκ! Τελικα τα αρχεια πηγαν με IR !!! ;) (back to the future κατασταση!) Συνεχιζω να ΜΗ μπορω να συνδεθω με BT της TELETYPE. Αυτες οι com ports θα με τρελανουν! Εχω δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ! Δεν το βρισκει το γ@μιμενο το GPS ! :mad: Καμια βοηθεια κανεις? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Λοιπν και αλλα νεα... Οσες προσπαθειες και να καναμε με τον φιλο pocupine (εκεινος με PDA2Κ) και εγω με το Jasjar, συνδεση μεσο BT (ανταλαγη αρχειων) ...γιοκ ! ;) Οι συσκευες εγιναν paired, αλλα στο send to, to Jasjar εβρικε ολα τα υπολοιπα κινητα του χωρου εκτος απο το ppc του πορκ! E, MS BT Stack ti perimeneis... :down: :mad: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Λοιπν και αλλα νεα... Οσες προσπαθειες και να καναμε με τον φιλο pocupine (εκεινος με PDA2Κ) και εγω με το Jasjar, συνδεση μεσο BT (ανταλαγη αρχειων) ...γιοκ ! ;) Οι συσκευες εγιναν paired, αλλα στο send to, to Jasjar εβρικε ολα τα υπολοιπα κινητα του χωρου εκτος απο το ppc του πορκ! Τελικα τα αρχεια πηγαν με IR !!! ;) (back to the future κατασταση!) Συνεχιζω να ΜΗ μπορω να συνδεθω με BT της TELETYPE. Αυτες οι com ports θα με τρελανουν! Εχω δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ! Δεν το βρισκει το γ@μιμενο το GPS ! :mad: Καμια βοηθεια κανεις? :wacko: Βρε συ geovass, θεωρητικά τα 2005 πρέπει να έχουν στο Control Panel ένα εικονίδιο για GPS (δεν ξέρω αν το έχει το Jasjar) με το οποίο καθορίζεις την σειριακή που θα βλέπουν οι εφαρμογές για το GPS και την πραγματική σειριαή του GPS. Για ρίξε μια ματιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Βρε συ geovass, θεωρητικά τα 2005 πρέπει να έχουν στο Control Panel ένα εικονίδιο για GPS (δεν ξέρω αν το έχει το Jasjar) με το οποίο καθορίζεις την σειριακή που θα βλέπουν οι εφαρμογές για το GPS και την πραγματική σειριαή του GPS. Για ρίξε μια ματιά... Δεν εχει τιποτα τετοιο... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Μου κανει τρομερη εντυπωση που λετε οτι το spb pocket plus 3.0 δεν παιζει στο jasjar με wm5.0 Ειναι καινουρια version που και στο site τους λενε οτι υποστιριζει κανονικα τα 5.0 Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Δεν εχει τιποτα τετοιο... :( Μπορει να πω βλακεια αλλα μηπως φταιει το συγκεκριμενο gps;Μπορεις να βρεις να δοκιμασεις καποιο αλλο bt; Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Μπορει να πω βλακεια αλλα μηπως φταιει το συγκεκριμενο gps;Μπορεις να βρεις να δοκιμασεις καποιο αλλο bt; Ειναι το 3το ppc που περναει απο τα χερια μου και το ιδιο GPS σε ολα. (2020,PDA2K,Jasjar) Με κανενα απο τα πρωτα 2 δεν ειχα προβλημα. Κατι παιζει με τα WM2005 μου φαινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Ειναι το 3το ppc που περναει απο τα χερια μου και το ιδιο GPS σε ολα. (2020,PDA2K,Jasjar) Με κανενα απο τα πρωτα 2 δεν ειχα προβλημα. Κατι παιζει με τα WM2005 μου φαινεται... Δεν εννοω να ειναι χαλασμενο απλως να μην το 'γουσταρουν' τα 2005.Παντως εγω την εχω πατησει ετσι γιαυτο μηπως..... Οταν ειχα κατεβασει το GPSGATE ειχα δει για ενα προγραμματακι το οποιο επαιζε με τις θυρες συνδεσης του gps.Βεβαια δεν ξερω αν τρεχει με τα 2005 αλλα μπορεις να βρεις το προγραμμα στο σαιτ του GPSGATE Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Ειναι το 3το ppc που περναει απο τα χερια μου και το ιδιο GPS σε ολα. (2020,PDA2K,Jasjar) Με κανενα απο τα πρωτα 2 δεν ειχα προβλημα. Κατι παιζει με τα WM2005 μου φαινεται... episis exo duo kai ixa to s100 me tis windows 2003 kai tin windows 203se den ixa problimata me to gps mono me tin wm5.0 kai me to tomtom .. alla pos pezete kati mou mirizi ki emena Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jindem Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 είναι γελοπια η προσπα΄θεια τησ κιοθ τεκ στη προκειμένη περιπτωση Παράθεση Celluloid fan and occasional sinner... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts