TgE Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 ξεκλειδωσα εγω το δικο μου πριν απο καμια βδομαδα, δεν ειναι τπτ τραγικο... το βραδυ που θα μπω απο το σπιτι θα σου δωσω κ λινκ. ΥΓ: ρε παιδες, μια ρομ wm5 με οσο το δυνατον λιγοτερα progs (με ενδιαφερει παρα πολυ η ραμ) εχει να προτεινει κανεις? εβαλα χτες μια (του KDSkamal) αλλα σημερα διαπιστωσα οτι δεν παιζει gprs/3g :() κ μου εδινε 28-29mb free γμτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=343194 εχω ακουσει καλα λογια για αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naftilosII Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Προφανώς μόνος μου δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω. Δεν γνωρίζω αγγλικά . Όποτε αν δεν μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποιο μαγαζί η κάποιον τεχνικό που να μπορεί να το αναλάβει, θα περιμένω μέχρι να μπορέσει ένας φίλος που ξέρει κάτι παραπάνω από μένα να προσπαθήσει να το κάνει. Πάντως ευχαριστώ για της πληροφορίες, αν μη τι άλλο δίνουν μια ελπίδα. Γιατί ομολογώ ότι είχα απελπιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 σε μαγαζι δυσκολα θα σου περασουν ελληνικη ρομ γιατι βασικα ειναι παρανομο(εκτος αν σε ξερουν),σιγουρα μπορει να γινει αυτο που θελεις,και ισως και τωρα που μιλαμε η συσκευη σου να ειναι ξεκλειδωμενη αλλα ας ειμαστε σιγουροι,σε ποια περιοχη μενεις;παντως η ρομ που θελεις υπαρχει αυτη την στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 sto 9volto den mporoun na kanoun tpt? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος με ποιο αρχειο ξεκλειδωνει η συσκευη του,μετα ειναι ευκολα ολα,εχει καιρο να μπει και ο lepes-akpe να μας δωσουν ενα χερακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naftilosII Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Στο 9volto πήρα τηλ αλλά δεν αναλαμβάνουν. Σταυρό αγ. Παρασκευής Γλυκά νερά μένω. Η συσκευή μάλλον θα έπρεπε να είναι ξεκλείδωτη γιατί είχε ελληνικό λογισμικό, αλλά μετά την αναβάθμιση στην ACE μπορεί και να είναι κλειδωμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος με ποιο αρχειο ξεκλειδωνει η συσκευη του,μετα ειναι ευκολα ολα,εχει καιρο να μπει και ο lepes-akpe να μας δωσουν ενα χερακι εξαφανίστηκαν όλοι απο το forum !! :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Στο 9volto πήρα τηλ αλλά δεν αναλαμβάνουν. Σταυρό αγ. Παρασκευής Γλυκά νερά μένω. Η συσκευή μάλλον θα έπρεπε να είναι ξεκλείδωτη γιατί είχε ελληνικό λογισμικό, αλλά μετά την αναβάθμιση στην ACE μπορεί και να είναι κλειδωμένησιγουρα ηταν ξεκλειδωτη,αλλα τωρα δεν ξερω τι εγινε μετα την ace:Oνα το επιχειρησουμε;τι λες;και ο θεος βοηθος:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 εξαφανίστηκαν όλοι απο το forum !! :)καπου κοπροσκυλιαζουν τασο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 κρεπαααλλληηη καλη χρονια να εχουμε :):):) δεν το εχω ξαναδει να ειναι Lock το κινητο ΑΛΛΑ καπου διαβασα οτι.... κανεις το rom upgrade με το παρακατω αρχειο MaUpgradeUt_noID.exe(οι παλιες ρομ το ειχαν ενσωματομενο) Οταν λεμε Lock δηλαδη προσπαθησες να του περασεις αλλη ρομ αλλα αυτο τιποτα?? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Τελικά παίδες ποιός έχει την πιο πρόσφατη, και ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ Rom? Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naftilosII Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Διερωτώμαι αν πήγαινα τη συσκευή μου άραγε, σε ένα μαζί servis όχι για να μου περάσουν λογισμικό απλά για να ελέγξουν αν είναι κλειδωμένο, και αν είναι κλειδωμένο να το ξεκλειδώσουν, δεν θα μου το κάνουν? Είναι και αυτό παράνομο? Να δοκιμάσω λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 κρεπαααλλληηη καλη χρονια να εχουμε :):):) δεν το εχω ξαναδει να ειναι Lock το κινητο ΑΛΛΑ καπου διαβασα οτι.... κανεις το rom upgrade με το παρακατω αρχειο MaUpgradeUt_noID.exe(οι παλιες ρομ το ειχαν ενσωματομενο) Οταν λεμε Lock δηλαδη προσπαθησες να του περασεις αλλη ρομ αλλα αυτο τιποτα??καλη σου χρονια lepes:)ωραια η ρομ που εχω με τα ελληνικα για τον φιλο το εχει αυτο το αρχειο,οποτε θα κανει την δουλεια του:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Διερωτώμαι αν πήγαινα τη συσκευή μου άραγε, σε ένα μαζί servis όχι για να μου περάσουν λογισμικό απλά για να ελέγξουν αν είναι κλειδωμένο, και αν είναι κλειδωμένο να το ξεκλειδώσουν, δεν θα μου το κάνουν? Είναι και αυτό παράνομο? Να δοκιμάσω λέω.φιλε ναυτιλος στειλε μου με pm το τηλεφωνο σου να την κανουμε την δουλεια,μετα απο την απαντηση του lepes;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 τελικα τι εγινε;βγηκε τιποτα;γιατι εχει και ενας φιλος παρομοιο προβλημα,θελει ελληνικα στο spv5000 που εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 και βεβαια βγηκε:)περασε ο φιλος απο το σπιτι και σε 15' ηταν οκ:up:σου εστειλα μαιλ χρηστο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 και βεβαια βγηκε:)περασε ο φιλος απο το σπιτι και σε 15' ηταν οκ:up:σου εστειλα μαιλ χρηστο;) Δηλαδή μπορώ να περάσω κι εγώ σε ένα XDA Exec που έχω την Ελληνική rom; Αν είναι έτσι μου στέλνεις κι εμένα τίποτις :rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Τελικά παίδες ποιός έχει την πιο πρόσφατη, και ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ Rom? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=352203 εγω αυτη εχω και ειναι μια χαρα (σταθερη-μικρο memery leak) @lagoudaki εισαι καταπληκτικος!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naftilosII Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Είμαι χαρούμενος, χαρούμενος πολύ. Επιτέλους είδα φως στο τούνελ, δουλεύει άψογα. Καταλαβαινόμαστε επιτέλους μετά από ενάμισι χρόνο. Λαγουδάκι είμαι βαθύτατα υποχρεωμένος. Είχα απελπιστεί το ομολογώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csoteria Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Γεια σας φιλοι έω ένα ξεκλειδωτο jasjar δοκίμασα πάρα πολλές ROM αλλά όσο και αν έψαξα δε βρήκα ελλήνική. Αν κάποιος έχει όταν μπορέσει να μου τη στείλει . csoteria@yahoo.com thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Όπα γιατί χάνω επεισόδια (**** τις επισκευές της ACE που κάνουν χίλια χρόνια) - υπάρχει Ελληνική ROM για 9000 εκτός των βαρυφορτωμένων της ACE; WM 5 ή 6; ... και φυσικά, πού τις βρίσκουμε αυτές;:D Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Δηλαδή μπορώ να περάσω κι εγώ σε ένα XDA Exec που έχω την Ελληνική rom; Αν είναι έτσι μου στέλνεις κι εμένα τίποτις :rolleyes:.χαλαρα και ανετα:Dσου στελνω pm απλα το βαζεις σε bootloader και τρεχεις το αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Γεια σας φιλοι έω ένα ξεκλειδωτο jasjar δοκίμασα πάρα πολλές ROM αλλά όσο και αν έψαξα δε βρήκα ελλήνική. Αν κάποιος έχει όταν μπορέσει να μου τη στείλει . csoteria@yahoo.com thanksεχεις και εσυ pm,δεν σου εστειλα μαιλ γιατι ειμαι εκτος αθηνων και δεν το εχω ενεργο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=352203 εγω αυτη εχω και ειναι μια χαρα (σταθερη-μικρο memery leak) @lagoudaki εισαι καταπληκτικος!!!απλα εδωσες φιλε lepes εσυ τα φωτα σου με το που μας ειπες ποιο ειναι το αρχειο:):)γιατι δεν θα το επιχειρουσα ποτε σε ξενη συσκευη,την δικια μου να την καψω αλλα οχι του ξενου ανθρωπου:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts