Guest lagoudakis Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 απο 300 εως 350 θα το βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 απο 300 εως 350 θα το βρεις α ωραία :happy:!! σ’ ευχαριστώ :rolleyes:! αύριο θα κατέβω Αθήνα.. και αμα το βρω σε αυτά τα λεφτά θα το πάρω :D. edit: Υποθέτω ότι θα μπορώ να του περάσω wm6 :worry:?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 ανετα,στο φορουμ τις ace δινει καποιος ενα xda στα 280 αν δεν βρεις πες μου να σου δωσω το τηλ.του,επισης στο e-market ριξε μια ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Τί έγινε ξαφνικά !! Όλοι 9000 θέλουν !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 λογικο τωρα που εχει πεσει η τιμη του σαν δευτερο χερι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Ναι όντως έχει πολύ καλή τιμή για μεταχειρισμένο !! :) Ωραία γέμισε κόσμο το φορουμ !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 πελατες μουυυυ χαχαχα 2 χρονια τωρα το εχουμε κανει πλουσιο αυτο το θεμα :) ασε που λιγα εργαλεια σαν το δικο μας εχει θεμα πανω πανω... Παντως η ρομ του Jwrightmcps ειναι για τα ΜΠΑΖΑ!! οταν μιλαω με το BT 1 στις 3 κανει soft reset!!!αντε να περασουν 11 μερες να δουν φως τα ματακια μου !! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 θα δουμε;:Oη θα μπλεξουμε;:Dη βιντεοκληση θα δουλευει;χλωμο ε;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 πελατες μουυυυ χαχαχα 2 χρονια τωρα το εχουμε κανει πλουσιο αυτο το θεμα :) ασε που λιγα εργαλεια σαν το δικο μας εχει θεμα πανω πανω... Παντως η ρομ του Jwrightmcps ειναι για τα ΜΠΑΖΑ!! οταν μιλαω με το BT 1 στις 3 κανει soft reset!!!αντε να περασουν 11 μερες να δουν φως τα ματακια μου !! χεχε!!Ελπίζω η καινούρια να είναι καλύτερη!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Old_Trafford Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 lagoudakis αυτο εψαχνα σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=325466 απο οτι λενε οι ειδικοι ειναι μια απο τις καλες,αλλα περιμενε αρχες νοεμβριου που βγαινει νεα οπως λεει ο φιλος lepes,η βαλτην και οταν βγει η νεα την περνας αν εχεις χρονο Την πέρασα. Καμία σχέση με την original που είχε αρχικά και σε αυτή δουλεύει το wifi που δεν δούλευε στην άλλη που είχα περάσει! :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 05 είχες αρχικα? Τα 06 έχουν μεγάλη διαφορα απο τα 05 !! Και σε ταχύτητα και σε εμφάνιση!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Την πέρασα. Καμία σχέση με την original που είχε αρχικά και σε αυτή δουλεύει το wifi που δεν δούλευε στην άλλη που είχα περάσει! :yahoo:καλοριζικη:Dαντε σε 10 μερες με την καινουργια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 lagoudakis αυτο εψαχνα σε ευχαριστω πολυτιποτα φιλε μου,να εισαι καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 εγώ το μόνο που βαριέμαι είναι να ξαναπεράσω όλα τα προγράμματα!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 ασε μην μου λες τετοια βραδυατικα γιατι θα εχω εφιαλτες:Dεχω φαει και ενα ταψι μουσακα και αντε να κοιμηθω τωρα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Το αγόρασα και εγώ σήμερα :happy:! 400 ευρώ το έδινε αλλά αντάλλαξα το motoV8 και έδωσα διαφορά 80 ευρώ. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν ήταν και σε πολύ καλή κατάσταση :(. Αλλά δεν πειράζει γιατί είναι "εργαλείο" :cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Καλορίζικοοοο !!:) πο πο κόσμος που μαζεύτηκε :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 καλοριζικο φιλε ακη και απο μενα:)τι εγινε ρε παιδια;πολυς κοσμος πλακωσε:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Καλορίζικοοοο !!:) πο πο κόσμος που μαζεύτηκε :) καλοριζικο φιλε ακη και απο μενα:)τι εγινε ρε παιδια;πολυς κοσμος πλακωσε:p:p Σας ευχαριστώ :rolleyes:. ... Με αυτήν την τιμή που το βρίσκεις σαν μεταχειρισμένο και λίγοι είναι (είμαστε τώρα ποια :p) :shifty:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 τιποτα φιλε μου,να εισαι καλα:) πηρες εσυ και ζηλεψαν και οι αλλοι :) χεχε Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδιά, με τη ρομ που έβαλα το gsm κρασάρει. Μάλλον θα περιμένω την "καλή"... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 εγω παιδα εχω δοκιμασει 3 εκδοσεις και δεν μπορω να κανω αναβαθμιση αν εχει radio μεσα.Αν το σβησω τοτε ολα καλα.Τι λετε να τρεχει;μεχρι τωρα και καμερα οκ και πλοηγηση μεσω ασυρματου δικτυου ενταξει.Ξερετε πως να ανοιξω βιντεο απο youtube αν γινεται.εχω τον οπερα και παρ'ολο που εχω και τον flash 7 & javascript ακομα μου τα ζηταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 εχω τρελο θεμα με τη ρομ του Jwrightmcps...χθες εκει που μιλαγα ακουσα οτι ερχεται sms και μπουμ!! σβυνει τελειως το 9000,ανοιξε μετα απο 10 λεπτα :(:( αντε 10 μερες εμειναν για τη σωστη τη καλη τη γρηγορη και σταθερη ρομ!!! Σε αλλον ετυχε αυτο?? @Leolipop καπου το εχω δει αλλα δεν θυμαμαι μολις το βρω θα σε ενημερωσω.. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Leolipop δές εδώ δίνει μερικούς τρόπους για να βλέπεις τα βίντεο. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts