lepes Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 παιδες Help!! θελω ενα καλο software για alarm..εχω δοκιμασει το SPB αλλα τζιφος και αυτο :(...κατα τα αλλα η ρομ παει σφαιρα εχει ενα addon στυλ touch για τα contacts ;) αα και η καμερα δεν παιζει σωστα(δεν σε αφηνει να πειραξεις τις ρυθμισεις!!) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 γιατι δεν βαζεις κι εσυ την ρομ που εχω κι εγω? με τη videocall !! δεν εχω παρατηρηση καποιο κολλημα σε αυτη !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 γιατι δεν βαζεις κι εσυ την ρομ που εχω κι εγω? με τη videocall !! δεν εχω παρατηρηση καποιο κολλημα σε αυτη !! αυτη ειχα και μου ειχε βγαλει το λαδι...δεν ανοιγοκλεινε το τηλεφωνο (σαν device) και μου εκανε διαφορα κολληματα!!! ειναι μη σου κατσει στραβα!!! βρηκα ενα ωραιο προγραμματακι για alerts (AlarmToday) και λυθηκε το προβλημα με το alarm ;) αλλα με εχει τρελανει το touch που εχει στα contacts..ειναι Φανταστικο... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 βγαλε κανενα screenshot να το δουμε :) εμενα με τα 05 με ειχε τρελανει !! 2-3 φορες την μερα το εκανα ρεσετ !!με αυτη τη ρομ τωρα παει μια χαρα !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 θα βαλω videaki η αποψε η αυριο...γιατι αλλιως δεν φαινετε το μεγαλειο χαχα Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 χεχε :) οκ περιμενουμεε:) το qtek σου ειναι το ελλινικο απο την ace? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 paidia exasa thn grafida sto qtek mou!!!! exei kapoios kamia extra please:cry: den exw kamia grafida extra!!!!!!! thessaloniki eimai :worry: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Hackfree σου εστειλα και πμ για την αγγελια αμα ειναι καλο το 9000 μη σε νοιαζει θα το παρει ο φιλος μου (απλα θα του το δωσεις 315 χαχαχα γιατι οι 3 γραφιδες εχουν 20 ευρω)... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 δεν μπορω να σηκωσω βιντεο γιατι φαινοντε ολα μου τα τηλ... χαχα θα κοιταξω να κανω καμοια μαιμουδια.....αλλα αμα δεις το νεο touch μενου απο την htc ειναι παρομοιο αλλα μονο για τα contacts οχι για ολο το λειτουργικο!! 2η μερα παντως χωρις κανενα προβλημα και ταχυτητατη.. σημερα θα το δοκιμασω με το destinator..... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 θελουμε βιντεο :) χεχε !! γμτ σημερα πηγα σε ενα σπιτι με wi-fi !! και μερικες φορες το εβρισκε και μερικες οχι !! δεν μπορω να καταλαβω το γιατι !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 ειναι αυτες οι ρομ αλλο πραγμα χαχαχα Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 εχουν βγει original wm 06 για το 9000? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 original για το 9000 δεν νομιζω :( παμε και 2 βιντεακια χαχα http://uk.youtube.com/watch?v=3zdEYfze-yc http://uk.youtube.com/watch?v=pBjpjXtaIY8 δεν ειναι καλη αναλυση αλλα δειχνει το touch αμα εχεις και φωτο στα contacts ειναι πολυ καλυτερο!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 πολυ καλοο!! :) αυτο που με χαλαει λιγο στο 9000 ειναι η οθονη του !!παρολο που ειναι αψογη για να σερφαρεις κτλ !! οι πιο πολλεσ εφαρμογες τρεχουν καπως παραμορφωμενες οπως και τα παιχνιδια γιατι ειναι για πιο μικρη αναλυση !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 καποτε ειχα βρει ενα προγραμμα που αλλαζε την αναλυση στο 9000 για να ειναι συμβατο ....θα το ψαξω και θα σου πω ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 α αν το βρεις με σωζεις :) γμτ παλι σημερα πηγα στου φιλου μου ποθ εχει ασυρματο !! ενω με το ν93 το εβρισκα και εκανα σθνδεση κανονικα με το 9000 ενω το εβρισκε και ελεγε available δεν μου εκανε συνδεση με τπτ !! παταγα connect και μετα δεν συνδεοταν !!:) εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο? μηπως φταιει οτι εχω βαλει και τις ρυθμισεις για το wind plus? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 σε αλλα ασυρματα εισαι οκ;αν ναι τοτε κατι παιζει με τις ρυθμισεις του φιλου σου στο ρουτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 δεν το εχω δοκιμασει !!:) αυτο βρηκα και προσπαθησα να μπω !! θα πεταχτω αν ειναι μεχρι το συνταγμα πιο μετα να δω ¨:) απλα θυμαμαι οτι και στο σ200 οταν ειχα ενεργοποιησει το wind plus ειχα προβλημα με τα wireless!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 τσεκαρε το αφου εισαι κοντα στο συνταγμα,και βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 καποτε ειχα βρει ενα προγραμμα που αλλαζε την αναλυση στο 9000 για να ειναι συμβατο ....θα το ψαξω και θα σου πω ;) αυτο το προγραμμα ψαχνω και εγω...δεν θυμαμαι και πως το λενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 τι προγραμματα του εχετε περασει ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Εγω εχω : Xcpuscalar 2007 v3.00 Netfront 3.3 Resco Photo Viewer Pro 6.33 Resco Audio Recorder 4.01 Resco Pocket Radio 1.71 Flash Player 7 Vito Moblile downloader RealOne player 1.1 Adista winmobile torrent Destinator 6 Pocket RaR TCPMP 0.72 Resco Explorer 5.31 Pocket mechanic 2.30.172 Resco Keyboard 4.35 Helenic Calendar AEK Map Kαι απο παιχνιδια : SPB Arkaball 1.0 Bejeweled 2.52 Bounce Out Bounty hunter pinball Freecell Insaniquarium Pocket Athlete Resco Diamonds :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 τα παιχνιδια στα τρεχει καλα? και στην οθονη τα δειχνει σωστα? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Τι να πω ρε παιδια...Ακουω απο πολλους οτι εχουν προβλημα στην αναλυση κλπ , αλλα εμενα δεν εχει παρουσιαστει κατι τετοιο.Βαζω ακριβως τα ιδια πραγματα που εβαζα παλιοτερα στο 9100 και τρεχουν χωρις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 μα και σε μενα τρεχουν !! το θεμα ειναι οτι πολλα τα δειχνει πιο μεγαλα απο το κανονικο !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts