periptero Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Παιδια μερικες ερωτησεις για το qtek 9000 (για μερικους ισως ανοητες αλλα οταν εισαι νεοπας...:p ) ( μολις το πηρα με την ελληνικη rom της ace ): 1) Οταν δουλευεις το ppc φορτωνεις την μνημη, για να την αδειασουμε εκτος απο soft reset , μπορουμε να παμε : εναρξη-ρυθμισεις-συστημα-μνημη-ενεργα προγραμματα , και να τερματισουμε αυτα που τρεχουν στην λιστα.(υπαρχει και κατι αλλο να κανουμε ?) γιατι οταν τρεχει μονο το ActiveSync , στην κυρια μνημη στα προγραμματα μου λεει : Συνολο 49.72 mb Χρηση 22.25 mb ελευθερη 22.47 mb καλα ειναι δηλαδη ? 2) Περασα photo στην sd σε αναλυση 640χ480 και 640χ963χ24b jpeg.Απο τις επαφες οταν βαζω μια να βγαινει στην κληση μου την βγαζει κατω δεξια και πολυ μικρη (θες μεγενθυτικο φακο για να δεις ποιος ειναι :wacko: ) Υπαρχει λυση ? και full screen αν γινετε ακομα καλυτερα !!!! 3) Εσεις που ξερεται βρε παιδια δωστε μου BEST solutions : α) bluetooth ακουστικο με αναγνωριση κλησης 80-100 ευρο + - (το jabra bt800 καλο ειναι ? Η' εβγαλε προβληματα ? ) ακουσα και για Sonyericsson αλλα δεν ξερω ποιο... β) bluetooth usb stick για να δουλευω το ActiveSync και φυσικα να μπορω να μπω στο internet μεσω pc (τζαμπα ;) ) με μεγαλη εμβελεια ομως :rolleyes: γ) Θελω να αγορασω την μεγαλη μπαταρια 3800. ΘΗΚΗ ΟΜΩΣ ? Βρηκα μια ( krusel Pictor with Multidapt - L ) πολυ καλη ακουσα αλλα που μπορουμε να την βρουμε εδω στην ελλαδα ? και για την μικρη μπαταρια μια παρομοια θα ηταν οτι πρεπει.Δεν εχω βρει σχετικα posts (καποια παλια link δεν υπαρχουν).Σημερα που μιλαμε υπαρχουν θηκες???(ΜΕ ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΖΩΝΗ ΠΑΝΤΑ) και style σαν αυτην που προαναφερα (πλαγια θεση και να μπορει να βγαινει μονο το qtek απο μεσα, οχι μαζι με την θηκη.... Αντε βρε παιδια γιατι αρχιζω και απογοητευομαι :( Καλα μην βαρατε που εκανα τοσες ερωτησεις !!!! Αλλα αμα δεν τα πω στους 'ΕΙΔΙΚΟΥΣ' ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ :!: :!: :!: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ :wacko: email , msn acount : paulos_@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 καλησπερα.κατεβασα την rom UNI_QTEK_WWE_13077_130176_10900_WWE_Ship_GR2.0.1.exe ειναι η ελληνικη που εχουν τα qtek 9000 στην ελλαδα?εχω το MDA PRO TMOBILE.θα μπορεσω να την περασω?σε περιπτωση που μου βγαλει το λεγομενο country error τι κανω?πως το παρακαμπτω?μπορει καποιος να μου εξηγησει?απο το site xda-developers δεν καταλαβα οταν κοιταξα στο tread με την αναβαθμιση των universal.κατεβασα και την aku 3.2 αλλα στις οδηγιες υπαρχουν ασαφειες.οποιος ρε παιδια αναβαθμισε ας βοηθησει κ εμας τους καινουριους.να στε σιγουροι οτι ειμαστε αρκετοι που δεν εχουμε καταλαβει. Να είσαι σίγουρος ότι ούτε εμείς ήμαστε διαφορετικού μυαλού άνθρωποι. Απλώς αφιερώνουμε κάποιο χρόνο στο να Διαβάσουμε και αυτά που λέει το οποιοδήποτε thread/post πριν κατεβάσουμε το αρχείο από αυτό. Επίσης μπορείς να είσαι σίγουρος και για το ότι η διαδικασία έχει εξηγηθεί ήδη και εδώ αρκετ(ότατ)ές φορές. Σχετικά με το πρώτο σκέλος πάντως, έχω την αίσθηση ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις ή και να τρέξεις την ελληνική ROM αν δεν διαθέτεις ένα από τα εγκεκριμένα (ACEοειδή) IMEI συσκευής. Δηλαδή δεν κλειδώνει μόνο κατά την αναβάθμιση, αλλά και μετά. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Παιδια μερικες ερωτησεις για το qtek 9000 (για μερικους ισως ανοητες αλλα οταν εισαι νεοπας...:p ) ( μολις το πηρα με την ελληνικη rom της ace ): 1) Οταν δουλευεις το ppc φορτωνεις την μνημη, για να την αδειασουμε εκτος απο soft reset , μπορουμε να παμε : εναρξη-ρυθμισεις-συστημα-μνημη-ενεργα προγραμματα , και να τερματισουμε αυτα που τρεχουν στην λιστα.(υπαρχει και κατι αλλο να κανουμε ?) γιατι οταν τρεχει μονο το ActiveSync , στην κυρια μνημη στα προγραμματα μου λεει : Συνολο 49.72 mb Χρηση 22.25 mb ελευθερη 22.47 mb καλα ειναι δηλαδη ? 2) Περασα photo στην sd σε αναλυση 640χ480 και 640χ963χ24b jpeg.Απο τις επαφες οταν βαζω μια να βγαινει στην κληση μου την βγαζει κατω δεξια και πολυ μικρη (θες μεγενθυτικο φακο για να δεις ποιος ειναι :wacko: ) Υπαρχει λυση ? και full screen αν γινετε ακομα καλυτερα !!!! 3) Εσεις που ξερεται βρε παιδια δωστε μου BEST solutions : α) bluetooth ακουστικο με αναγνωριση κλησης 80-100 ευρο + - (το jabra bt800 καλο ειναι ? Η' εβγαλε προβληματα ? ) ακουσα και για Sonyericsson αλλα δεν ξερω ποιο... β) bluetooth usb stick για να δουλευω το ActiveSync και φυσικα να μπορω να μπω στο internet μεσω pc (τζαμπα ;) ) με μεγαλη εμβελεια ομως :rolleyes: γ) Θελω να αγορασω την μεγαλη μπαταρια 3800. ΘΗΚΗ ΟΜΩΣ ? Βρηκα μια ( krusel Pictor with Multidapt - L ) πολυ καλη ακουσα αλλα που μπορουμε να την βρουμε εδω στην ελλαδα ? και για την μικρη μπαταρια μια παρομοια θα ηταν οτι πρεπει.Δεν εχω βρει σχετικα posts (καποια παλια link δεν υπαρχουν).Σημερα που μιλαμε υπαρχουν θηκες???(ΜΕ ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΖΩΝΗ ΠΑΝΤΑ) και style σαν αυτην που προαναφερα (πλαγια θεση και να μπορει να βγαινει μονο το qtek απο μεσα, οχι μαζι με την θηκη.... Αντε βρε παιδια γιατι αρχιζω και απογοητευομαι :( Καλα μην βαρατε που εκανα τοσες ερωτησεις !!!! Αλλα αμα δεν τα πω στους 'ΕΙΔΙΚΟΥΣ' ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ :!: :!: :!: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ :wacko: email , msn acount : paulos_@hotmail.com 1. Welcome to the Windows Club (and Microsoft in general). Ναι, είναι λογικό, το λειτουργικό σύστημα και 2 άλλα πραγματάκια που τρέχουν κρυφά, τρώνε τα μισά. Αναγκαστικά θα καταφεύγεις στο soft-reset μια και ούτε ο τερματισμός όλων των εφαρμογών δεν έχει τα αποτελέσματα που πρέπει (απλώς κλείνει εφαρμογές, δεν ελευθερώνει 'φαγωμένη' μνήμη)... Με τις νέες ROM (σιγά σιγά θα μάθεις πως και τι, αφού χαρείς την Ελληνική...) και ιδίως με του Helmi, δίδεται μαζί και προεγκατεστημένη εφαρμογούλα που κάνει κάτι σαν RAM Optimize, όποτε το τρέχεις, σαν ένα μικρό boost της συσκευής. Αμφίβολλη η αποτελεσματικότητά του. 2. Αν εννοείς το κλασσικό μέγεθος, ότι πιάνει σχεδον από το κάτω μέρος του λευκού πλαισίου που εμφανίζεται με την κλήση, ως σχεδόν το πάνω μέρος του ιδίου πλαισίου, τότε ναι, τόση είναι η δυνατότητα. Υπάρχουν 1002 άλλες εφαρμογές όμως (μην ξεχνάς, τώρα αντί για κινητό έχεις Windows powered πολυdevice...) οπότε ένα πρόγραμμα που θα σου κάνει τη δουλειά (δε το έχω δοκιμάσει) είναι το h**p://www.pocketx.net/products/photocontacts_ppc/ και γενικότερα ότι ψάξεις σε "full screen caller id wm5 vga". 3a. Δε γνωρίζω δεν απαντώ... 3b. Καλύτερα να πάρεις usb BT stick με πρότυπο v2.0 το οποίο έχει εμβέλεια ως 100m ΑΛΛΑ δε θα έχει όφελος στο 9000, απλά θα σου μείνει για άλλες χρήσεις, μια και το 9000 χρησιμοποιεί BT v1.2 και άρα η μέγιστη εμβέλεια είναι πάνω κάτω στα 10 μέτρα. Παρ' όλα αυτά, με έναν wireless router, μπορείς σε ΠΟΛΥ πιο μεγάλες αποστάσεις, να έχεις πρόσβαση PocketPC - > WiFi Router - > DSL - > Internet καθώς και τοπικό δίκτυο κλπ κλπ κλπ, εννοείται ότι για τη σύνδεση δεν θα απαιτείται καν να είναι ανοικτός ο Υπολογιστής σου. Σε αυτή την περίπτωση όμως ο router έχει γύρω στα 60Ευρώ (τα πιο φθηνά) ενώ το BT stick 15-20Ευρώ, συν ότι στο WiFi δεν μπορείς να έχεις σύνδεση με ActiveSync (IP Based ActiveSync Connection over WLAN network), ο Bill αποφάσισε να αφαιρέσει τη δυνατότητα για λόγους ασφαλείας. 3c. Μα γιατί; Κάτσε να χαρείς το κινητό σου, πρέπει να γίνει κοτρώνα από την αρχή; :) Πάντως once again, δε γνωρίζω δεν απαντώ. Έχω μια άψογη θήκη που υποστηρίζει κλειστή και portrait mode συσκευή, πιάνεται στη ζώνη κλπ, αλλά δεν έχω βάλει άλλη μπαταρία (και για να είμαι ειλικρινής, σχεδόν ένα χρόνο μετά η μπαταρία κρατάει ΜΙΑ ΧΑΡΑ - καμία σχέση με Nokia και μπαρουφωειδή λοιπά χαζοκινητάκια...) ! * ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 9000!!! * Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ευχαριστω Brokenphonez για την γρηγορη απαντηση σου. Στο θεμα του call id η εικονα που μου βγαζει ειναι πολυ μικρη.μικροτερη και απο το μεγεθος του (κερματος 1 ευρο ) . Δεν μπορεις να την δεις. Ασε που ειναι και θαμπη.θα δοκιμασω μικροτερες αναλυσεις.Παντος απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει καμια ρυθμιση για το μεγεθος της εικονας (απο το εργοστασιακο rom της ace) Τελικα ομως πες μου εσυ ποια θηκη χρησιμοποιεις , απο που την πηρες και πως ? Αν εχεις link ακομα καλυτερα !!!:rolleyes: Αν μπορουν και αλλοι ας δωσουν κι αλλες απαντησεις ... καλοδεχουμενες θα ειναι ολες:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas28 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 παιδια καλισπερα.εχω ενα προβλημα,περασα στο qtek μου το προγραμα skype αλλα οταν πηγα να το απεγκαταστισω απο την προσθαφαιρεση του κινητου μου λεει οτι δεν μπορη.τι κανουμε τωρα;ξερεισ κανεισ μια λυση για αυτο; Παράθεση ποτε δεν ειναι αργα,αμα δεν ειναι και νωρις!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ευχαριστω Brokenphonez για την γρηγορη απαντηση σου. Στο θεμα του call id η εικονα που μου βγαζει ειναι πολυ μικρη.μικροτερη και απο το μεγεθος του (κερματος 1 ευρο ) . Δεν μπορεις να την δεις. Ασε που ειναι και θαμπη.θα δοκιμασω μικροτερες αναλυσεις.Παντος απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει καμια ρυθμιση για το μεγεθος της εικονας (απο το εργοστασιακο rom της ace) Τελικα ομως πες μου εσυ ποια θηκη χρησιμοποιεις , απο που την πηρες και πως ? Αν εχεις link ακομα καλυτερα !!!:rolleyes: Αν μπορουν και αλλοι ας δωσουν κι αλλες απαντησεις ... καλοδεχουμενες θα ειναι ολες:happy:εννοουσε ο φιλος την εξτρα εφαρμογη photocontacts που κανει και αλλα πραγματα εκτος απο το να σου δειχνει την φωτο σε ολοκληρη την οθονη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Να είσαι σίγουρος ότι ούτε εμείς ήμαστε διαφορετικού μυαλού άνθρωποι. Απλώς αφιερώνουμε κάποιο χρόνο στο να Διαβάσουμε και αυτά που λέει το οποιοδήποτε thread/post πριν κατεβάσουμε το αρχείο από αυτό. Επίσης μπορείς να είσαι σίγουρος και για το ότι η διαδικασία έχει εξηγηθεί ήδη και εδώ αρκετ(ότατ)ές φορές. το γνωριζω οτι εχει εξηγηθει η διαδικασια απειρες φορες.απλα δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το country error και αν εμφανιστει τι μπορω να κανω για να το παρακαμψω.την ελληνικη ρομ την βρηκα απο το γνωστο site για αναβαθμισεις pda,οποτε μπορει να παιξει προβλημα αν την εγκαταστησω? επισης θ ηθελα να ας ρωτησω: 1.πως μπορω να απενεργοποιησω το 3g για να μη μου τρωει μπαταρια, 2.πως μπορω να βλεπω τον χρονο ομιλιας των εξερχομενων κλησεων ωστε να μην υπερβαινω το δωρεαν χρονο ομιλιας μου. 3.να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας ωστε να φαινεται καλυτερα το αποθεμα της. αν σας κουρασα ζηταω συγνωμη αλλα την συσκευη την πηρα χθες κ δεν γνωριζω πολλα πραγματα γυρω απο αυτην.αυτο που γνωριζω μονο ειναι οτι ειναι μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ!!! Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Να είσαι σίγουρος ότι ούτε εμείς ήμαστε διαφορετικού μυαλού άνθρωποι. Απλώς αφιερώνουμε κάποιο χρόνο στο να Διαβάσουμε και αυτά που λέει το οποιοδήποτε thread/post πριν κατεβάσουμε το αρχείο από αυτό. Επίσης μπορείς να είσαι σίγουρος και για το ότι η διαδικασία έχει εξηγηθεί ήδη και εδώ αρκετ(ότατ)ές φορές. το γνωριζω οτι εχει εξηγηθει η διαδικασια απειρες φορες.απλα δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το country error και αν εμφανιστει τι μπορω να κανω για να το παρακαμψω.την ελληνικη ρομ την βρηκα απο το γνωστο site για αναβαθμισεις pda,οποτε μπορει να παιξει προβλημα αν την εγκαταστησω? επισης θ ηθελα να ας ρωτησω: 1.πως μπορω να απενεργοποιησω το 3g για να μη μου τρωει μπαταρια, 2.πως μπορω να βλεπω τον χρονο ομιλιας των εξερχομενων κλησεων ωστε να μην υπερβαινω το δωρεαν χρονο ομιλιας μου. 3.να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας ωστε να φαινεται καλυτερα το αποθεμα της. αν σας κουρασα ζηταω συγνωμη αλλα την συσκευη την πηρα χθες κ δεν γνωριζω πολλα πραγματα γυρω απο αυτην.αυτο που γνωριζω μονο ειναι οτι ειναι μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ!!! Το update στο xda (που λογικά από εκεί το κατέβασες) δεν έχει κάτι παραπάνω από αυτό που δίδεται στο qtek.gr, ούτε είναι 'σπασμένο', απλώς επειδή από το qtek.gr για να το κατεβάσεις θέλεις και έγκυρο IMEI, γι'αυτό το έβαλαν στο xda. Κατά τα άλλα, ο έλεγχος γίνεται εκτός από το download, και στην εγκατάσταση και στην πρώτη εκτέλεση κλπ κλπ, οπότε άποψή μου μη δοκιμάσεις καν να το περάσεις. Προτείνω να χαρείς την ROM που έχεις λίγο μέχρι να το μάθεις, και σε κανένα μήνα, να περάσεις την AKU 3.5 που μπορείς να βρεις στο ίδιο site. Τώρα, για το country error, υπάρχει ένας φάκελος επιπλέον, του οποίου τα αρχεία τα ΑΠΟΚΟΠΤΕΙΣ και ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ αυτά στον κεντρικό φάκελο. π.χ. αν είχε στον φάκελο της αναβάθμισης ένα αρχείο abc.exe, και μέσα στον υποφάκελο map_countryerror (ή κάπως έτσι) άλλο ένα abc.exe, αντικαθιστάς το πρώτο με το δεύτερο. Μετά, όταν τρέξεις την αναβάθμιση, ο πρώτος έλεγχος παρακάμπτεται. Καλό είναι επίσης, πριν από όποια αναβάθμιση να βάλεις το κινητό σε bootloader mode. Δηλαδή πριν τρέξεις το αρχείο στον υπολογιστή και Πριν συνδέσεις το κινητό στην USB, πατάς όλα μαζί, τα, POWER, LIGHT και RESET οπότε εμφανίζεται μια οθόνη χωρίς φωτισμό που λέει "Serial" και μετά συνδέεις το καλώδιο και λέει πλέον USB. Ύστερα τρέχεις κανονικά την αναβάθμιση. 1. Για απενεργοποίηση 3g, πηγαίνεις, Ρυθμίσεις, Προσωπικές, Τηλέφωνο, και στην καρτέλα Μπάντα (ή κάτι τέτοιο) δεν επιλέγεις Automatic ή WCDMA, αλλά GSM. 2. Το χρόνο ομιλίας μπορείς να τον δεις μόνο με άλλα προγραμματάκια (πολύ μεγάλη βλακεία όντως...) όπως το phonealarm που βρίσκεις εδώ... http://www.pocketmax.net/phoneAlarm.html 3. Βάζεις εφαρμογή στο today screen που στο δείχνει σε μεγαλύτερο, π.χ. το SPB Pocket Plus από το http://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/?en Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Το update στο xda (που λογικά από εκεί το κατέβασες) δεν έχει κάτι παραπάνω από αυτό που δίδεται στο qtek.gr, ούτε είναι 'σπασμένο', απλώς επειδή από το qtek.gr για να το κατεβάσεις θέλεις και έγκυρο IMEI, γι'αυτό το έβαλαν στο xda. Κατά τα άλλα, ο έλεγχος γίνεται εκτός από το download, και στην εγκατάσταση και στην πρώτη εκτέλεση κλπ κλπ, οπότε άποψή μου μη δοκιμάσεις καν να το περάσεις. Προτείνω να χαρείς την ROM που έχεις λίγο μέχρι να το μάθεις, και σε κανένα μήνα, να περάσεις την AKU 3.5 που μπορείς να βρεις στο ίδιο site. Τώρα, για το country error, υπάρχει ένας φάκελος επιπλέον, του οποίου τα αρχεία τα ΑΠΟΚΟΠΤΕΙΣ και ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ αυτά στον κεντρικό φάκελο. π.χ. αν είχε στον φάκελο της αναβάθμισης ένα αρχείο abc.exe, και μέσα στον υποφάκελο map_countryerror (ή κάπως έτσι) άλλο ένα abc.exe, αντικαθιστάς το πρώτο με το δεύτερο. Μετά, όταν τρέξεις την αναβάθμιση, ο πρώτος έλεγχος παρακάμπτεται. Καλό είναι επίσης, πριν από όποια αναβάθμιση να βάλεις το κινητό σε bootloader mode. Δηλαδή πριν τρέξεις το αρχείο στον υπολογιστή και Πριν συνδέσεις το κινητό στην USB, πατάς όλα μαζί, τα, POWER, LIGHT και RESET οπότε εμφανίζεται μια οθόνη χωρίς φωτισμό που λέει "Serial" και μετά συνδέεις το καλώδιο και λέει πλέον USB. Ύστερα τρέχεις κανονικά την αναβάθμιση. 1. Για απενεργοποίηση 3g, πηγαίνεις, Ρυθμίσεις, Προσωπικές, Τηλέφωνο, και στην καρτέλα Μπάντα (ή κάτι τέτοιο) δεν επιλέγεις Automatic ή WCDMA, αλλά GSM. 2. Το χρόνο ομιλίας μπορείς να τον δεις μόνο με άλλα προγραμματάκια (πολύ μεγάλη βλακεία όντως...) όπως το phonealarm που βρίσκεις εδώ... http://www.pocketmax.net/phoneAlarm.html 3. Βάζεις εφαρμογή στο today screen που στο δείχνει σε μεγαλύτερο, π.χ. το SPB Pocket Plus από το http://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/?en eyxaristw poly Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas28 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 βοηθηστε βρε παιδια.πως μπορω να σβησω ενα προγραμμα οταν δεν το σβηνει η προσθαφαιρεση προγραμματων του 9000; Παράθεση ποτε δεν ειναι αργα,αμα δεν ειναι και νωρις!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ποια ειναι η καλυτερη ρομ μεχρι τωρα? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 βοηθηστε βρε παιδια.πως μπορω να σβησω ενα προγραμμα οταν δεν το σβηνει η προσθαφαιρεση προγραμματων του 9000; Χειροκίνητα σβήνοντας το φάκελο του στο program files είτε της κάρτας, είτε της κεντρικής μνήμης. ΑΛΛΑ οι wm5 συσκευές έχουν γενικότερο πρόβλημα στο να αφαιρούν εφαρμογές όταν λειτουργούν για αρκετή ώρα, οπότε πρώτα να δοκιμάζεις να κάνεις ένα soft-reset και μετά καπάκι να προσπαθείς πάλι να το απεγκαταστήσεις από την προσθαφαίρεση. Αν δεν πετύχει, τότε σβήσε το φάκελο. ποια ειναι η καλυτερη ρομ μεχρι τωρα? Η Aku 3.5 που μπορείς να βρεις από τον χρήστη helmi_c στο forum.xda-developers.com κατηγορία "Upgrades κλπ κλπ κλπ για HTC Universal". Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 H ελληνικη ρομ εχει "σπασει" και περναει κανονικοτατα σε οποιαδηποτε συσκευη εδω και πολυ καιρο.Το θεμα εχει αναλυθει στο παρελθον... Αν ψαξεις καλυτερα και εδω αλλα και περισσοτερο στο xda-developers θα βρεις σιγουρα τις απαντησεις που χρειαζεσαι... Φιλικα Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ρωτησα και πιο πανω, πως γινετε σε ελληνικο qtek 9000 να τρεξω καποια προγραμματα σε real vga mode (τουλαχιστον καποιον browser)? Τα εχω ψιλοπαρει με την φιλοσοφια της microsoft, τσαμπα χαμενη παει η vga οθονη, ακομα και το παναρχαιο 9210i που εχω, ειναι καλυτερο στην εμφανιση σελιδων και ας κανει δυο ωρες rendering. Δοκιμασα με το tweak2k2 να κανω vga bruteforce και δεν δουλευει, επισεις με το ozvga το λειτουργικο δειχνει αδυναμιες στο να εκμεταλευτει την vga οθονη. Aν και η πλοηγηση γινετε μακρα καλυτερη (για την ακριβεια οπως θα επρεπε να ειναι με vga οθονη) σχεδον οτιδηποτε αλλο γινετε χαλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Δυο ερωτήσεις: Για overclock ποιά εφαρμογή χρησιμοποιείτε; Σε τι ταχύτητα το πάτε; Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 H ελληνικη ρομ εχει "σπασει" και περναει κανονικοτατα σε οποιαδηποτε συσκευη εδω και πολυ καιρο.Το θεμα εχει αναλυθει στο παρελθον... Αν ψαξεις καλυτερα και εδω αλλα και περισσοτερο στο xda-developers θα βρεις σιγουρα τις απαντησεις που χρειαζεσαι... Φιλικα εχω ψαξει.την ρομ την βρηκα αλλα αουσα οτι εχει προβληματα με τα μμς.ασε που στο τουτοριαλ λεει για 2 αρχεια cab που δεν υπαρχουν πουθενα.τα ειχαν ανεβασει στο rs αλλα πια τα αρχεια δεν υπαρχουν. καποια σταθερη ρομ αξιοπιστη χωρις προβληματα υπαρχει?κ ασ μην ειναι ελληνικη.η aku 3,2 helmi τι λεει?την εχει περασει κανενας κ την εχει τεσταρει?οχι τιποτε αλλο αν κατι δεν παει καλα πως θα το περασω στην ρομ που εχω τωρα? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosteve Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Na rwthsw kati "xazo" kai egw... Otan stelnw mhnyma apo to keyboard ths o8onhs mporw na sthlw me ellinikous xarakthres. Otan omws xrhsimopoiw to qwerty plhktologio ths syskebeis stelnei mono me agglikoys xarakthres. Dior8wnetai auto kai an nai pws??? Thx & Kalh Xronia se olous... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightg3 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Για να αλλάξεις γλώσσα από το qwerty πατάς δύο φορές το Cap Lock. Παράθεση --- SUZUKI IGNIS Sport --- ------ 4 ever ------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 εχω ψαξει.την ρομ την βρηκα αλλα αουσα οτι εχει προβληματα με τα μμς.ασε που στο τουτοριαλ λεει για 2 αρχεια cab που δεν υπαρχουν πουθενα.τα ειχαν ανεβασει στο rs αλλα πια τα αρχεια δεν υπαρχουν. καποια σταθερη ρομ αξιοπιστη χωρις προβληματα υπαρχει?κ ασ μην ειναι ελληνικη.η aku 3,2 helmi τι λεει?την εχει περασει κανενας κ την εχει τεσταρει?οχι τιποτε αλλο αν κατι δεν παει καλα πως θα το περασω στην ρομ που εχω τωρα? Ρώτησες παραπάνω για την καλύτερη ROM, και σου απάντησα. :) Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Η Aku 3.5 που μπορείς να βρεις από τον χρήστη helmi_c στο forum.xda-developers.com κατηγορία "Upgrades κλπ κλπ κλπ για HTC Universal". Δουλευει με το ελληνικο qtek? Και για ποιο λογο να χρησιμοποιεις μια beta rom που απο τι ειδα εχει απενεργοποιημενη την εξυπνη κληση και αν και φτιαχνει καποια bug δημιοιυργει αλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Δουλευει με το ελληνικο qtek? Και για ποιο λογο να χρησιμοποιεις μια beta rom που απο τι ειδα εχει απενεργοποιημενη την εξυπνη κληση και αν και φτιαχνει καποια bug δημιοιυργει αλλα? Φυσικά και δουλεύει. Όσο για προβλήματα, εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα, το SmartDial δεν το χρησιμοποιώ αν και υπάρχουν workarounds και άλλες εφαρμογές που το αντικαθιστούν. Έχεις ούτως ή άλλως ένα κέρδος σε ταχύτητα που σε κάποιες περιπτώσεις έιναι εως και 4x φορές καλύτερο. :-) Η Universal είναι απίστευτη συσκευή κι όμως, με τόσο ταχύ επεξεργαστή και σέρνεται στο επίσημο firmware. Αυτά όχι μόνο επιταχύνουν τα πάντα, αλλά δίνουν και λειτουργίες που υπάρχουν σε νέες εκδόσεις os, άρα σε νέα pocketpc's. P.S. Κι εγώ ήμουν εξαιρετικά διστακτικός στην αρχή, αλλά trust me, επειδή πέρασα από αρκετά beta firmware που όντως δε λειτουργούσαν καλά, από την 3.2 και μετά, όχι μόνο τα προσέχουν πολύ, αλλά πράγματι δίνουν όσα υπόσχονται. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Φυσικά και δουλεύει. Όσο για προβλήματα, εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα, το SmartDial δεν το χρησιμοποιώ αν και υπάρχουν workarounds και άλλες εφαρμογές που το αντικαθιστούν. Έχεις ούτως ή άλλως ένα κέρδος σε ταχύτητα που σε κάποιες περιπτώσεις έιναι εως και 4x φορές καλύτερο. :-) Η Universal είναι απίστευτη συσκευή κι όμως, με τόσο ταχύ επεξεργαστή και σέρνεται στο επίσημο firmware. Αυτά όχι μόνο επιταχύνουν τα πάντα, αλλά δίνουν και λειτουργίες που υπάρχουν σε νέες εκδόσεις os, άρα σε νέα pocketpc's. P.S. Κι εγώ ήμουν εξαιρετικά διστακτικός στην αρχή, αλλά trust me, επειδή πέρασα από αρκετά beta firmware που όντως δε λειτουργούσαν καλά, από την 3.2 και μετά, όχι μόνο τα προσέχουν πολύ, αλλά πράγματι δίνουν όσα υπόσχονται. Οκ, χαλαλι αφου ειναι και Σ/Κ λεω να την δοκιμασω και να ξαναπερασω ολα τα τα progs, γιατι πραγματι δεν ειναι ιδιαιτερα γρηγορο για 520ΜΗz. Το κακο ειναι οτι χανεις το ελληνικο μενου και την ευκολια να γραφεις Ελληνικα, χωρις extra prog. Τελος παντων, αν δεν μου αρεσει θα κανω restore... Για πες μου και κατι ακομα αν ξερεις, εχω το tweaks2k2 (version που υποστηριζει wm5.0) και προσπαθω να κανω vga bruteforce σε καποια προγραμματα οπως ο netfront 3.3, ο IE και ο acrobar reader γιατι οπως ειπα ειναι μαμακια να εχεις vga οθονη ...χωρις πραγματικα να εχεις. Ομως το tweaks2k2 δεν δουλευει! Τι κανω λαθος? Υπαρχει κατι αλλο? Εκτος το ozvga. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Οκ, χαλαλι αφου ειναι και Σ/Κ λεω να την δοκιμασω και να ξαναπερασω ολα τα τα progs, γιατι πραγματι δεν ειναι ιδιαιτερα γρηγορο για 520ΜΗz. Το κακο ειναι οτι χανεις το ελληνικο μενου και την ευκολια να γραφεις Ελληνικα, χωρις extra prog. Τελος παντων, αν δεν μου αρεσει θα κανω restore... Για πες μου και κατι ακομα αν ξερεις, εχω το tweaks2k2 (version που υποστηριζει wm5.0) και προσπαθω να κανω vga bruteforce σε καποια προγραμματα οπως ο netfront 3.3, ο IE και ο acrobar reader γιατι οπως ειπα ειναι μαμακια να εχεις vga οθονη ...χωρις πραγματικα να εχεις. Ομως το tweaks2k2 δεν δουλευει! Τι κανω λαθος? Υπαρχει κατι αλλο? Εκτος το ozvga. Thanks! Εκτος του oz? Χμ... για να σκεφτώ... :-) To ΟΖ! :-) Η αλήθεια είναι ότι το δίνουν μαζί με όλες τις ROM τώρα (σε ένα φάκελο extras στα Programs) ως την πιο απλή λύση. Δεν ξέρω γιατί δε δουλεύει στο Tweak, αλλά ίσως να δοκιμάστηκε μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις, άλλες συσκευές και ότι Universal. Ελληνικά βάζεις με τη μια, μέσω του aekmap keyboard, και έχεις τρια προφιλ που αλλάζουν π.χ. με το "SYM", τα Αγγλικά, τα Ελληνικά, και τα Ελληνικά για SMS (κεφαλαία, 160 χαρακτήρες). Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 επισης η aku 3,5 helmi ειναι η μοναδικη rom απο οσες κατεβασα που ειχε ολους τους φακελους μεσα ακομα και τον φακελο country error.οι αλλες δεν τον ειχαν.ειχαν απλα ενα αρχειο που το ετρεχες απο το pc και υποτιθεται οτι εκαναν την αναβαθμιση.τελοσπαντων.αν περασω rom αλλη πως κανω roll back σ αυτη που εχω?πρεπει να την κατεβασω και μετα να flashaρω παλι?σας εχω πρηξει το γνωριζω,αλλα δεν εχω ασχοληθει ξανα με flashαρισμα σε ppc. α, κ κατι ακομα.ποιο ρε παιδια ειναι το προγραμμα για να γραφω ελληνικα με το screen πληκτρολογιο?δοκιμασα ενα προγραματακι της paragon αλλα μου εξελληνιζε το μενου των windows και μερικα πραγματα δεν μου λειτουργουσαν καλα. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Εκτος του oz? Χμ... για να σκεφτώ... :-) To ΟΖ! :-) Η αλήθεια είναι ότι το δίνουν μαζί με όλες τις ROM τώρα (σε ένα φάκελο extras στα Programs) ως την πιο απλή λύση. Δεν ξέρω γιατί δε δουλεύει στο Tweak, αλλά ίσως να δοκιμάστηκε μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις, άλλες συσκευές και ότι Universal. Ελληνικά βάζεις με τη μια, μέσω του aekmap keyboard, και έχεις τρια προφιλ που αλλάζουν π.χ. με το "SYM", τα Αγγλικά, τα Ελληνικά, και τα Ελληνικά για SMS (κεφαλαία, 160 χαρακτήρες). To oz δουλευει πολυ καλυτερα με την rom που μου προτεινες, αλλα και γενικα ολη η rom ειναι ανελπιστα καλυτερη της ACE. :) Οντως παει πολυ πιο γρηγορα ακομα και με το Advance desktop 2 φορτωμενο, επισεις εχει νεο ωραιο desigh και ενα σωρο free utilities εγκαταστημενες στην rom, που σχεδον ολοι χρησιμοποιουμε. :) :) Για το ελληνικο menu δεν με απασχολει, αυτο που ηθελα ειναι να γραφω Ελληνικα και αφου γινετε δεν υπαρχει προβλημα. ->drmdtsap. Για να κανεις roll back στην rom της ACE πρεπει να μπεις στο site της και να την κατεβασεις. Η διαδικασια ειναι τελειως απλη, ενα .exe το τρεχεις περιμενεις 20 λεπτα και εχεις παλι της παλια σου rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts