Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kalimera

kseris kanis kapion tropo na vlepis web selides mesa apo vodafone a la card

i

kapio software na vlepis wap mesa apo to qtek 9000

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραιος !!!:D :D :D :D

Ίσως όχι και τόσο ωραίος τελικά, γιατί σε κάποια από τα μηνύματά μου με αυτή τη μορφή, ο παραλήπτης παίρνει μόνο ερωτηματικά. Υποψιάζομαι πως γίνεται μόνο σε παλιές συσκευές τύπου 8310 κλπ, αλλά ίσως τελικά η απενεργοποίηση του "Unicode" δε συνίσταται, και βιάστηκα. :O Τεστάρετέ το κι εσείς.

By the way, geovass, είχες πει παλαιότερα ότι κατάφερες να εμφανίσεις την Πράσινη εφαρμογή συγχρονισμού με τις διάφορες επιλογές, σε Vista RC1 με Office 2007 Και Technical Refresh for Beta 2 για Office?

Γιατί ανάφερα και δύο-τρεις εβδομάδες πιο πριν ότι σε εμένα δε δούλεψε... Μήπως θέλει κανένα άλλο κολπάκι, ή όντως με την τελευταία έκδοση των Vista που προτείνεις, δουλεύει και μάλιστα χωρίς τίποτε άλλο;

EDIT: Άκυρο το δεύτερο σκέλος, εντόπισα το λογισμικό που αναφέρεις. :-)

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

Ίσως όχι και τόσο ωραίος τελικά, γιατί σε κάποια από τα μηνύματά μου με αυτή τη μορφή, ο παραλήπτης παίρνει μόνο ερωτηματικά. Υποψιάζομαι πως γίνεται μόνο σε παλιές συσκευές τύπου 8310 κλπ, αλλά ίσως τελικά η απενεργοποίηση του "Unicode" δε συνίσταται, και βιάστηκα. :O Τεστάρετέ το κι εσείς.

By the way, geovass, είχες πει παλαιότερα ότι κατάφερες να εμφανίσεις την Πράσινη εφαρμογή συγχρονισμού με τις διάφορες επιλογές, σε Vista RC1 με Office 2007 Και Technical Refresh for Beta 2 για Office?

Γιατί ανάφερα και δύο-τρεις εβδομάδες πιο πριν ότι σε εμένα δε δούλεψε... Μήπως θέλει κανένα άλλο κολπάκι, ή όντως με την τελευταία έκδοση των Vista που προτείνεις, δουλεύει και μάλιστα χωρίς τίποτε άλλο;

EDIT: Άκυρο το δεύτερο σκέλος, εντόπισα το λογισμικό που αναφέρεις. :-)

Εχω κανει πληρη αναφορα στο Thread των Vista. Παιζει μια χαρα!:D

Ξερει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει javascript για wm5? προσπαθώ να ανοίξω κάποιο λινκ που είναι σε javascript αλλα δεν μου το ανοίγει

Ξερει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει javascript για wm5? προσπαθώ να ανοίξω κάποιο λινκ που είναι σε javascript αλλα δεν μου το ανοίγει

Νομίζω ότι ο OPERA (κανονική έκδοση όμως) υποστηρίζει στοιχειώδη javascript. Εναλλακτικά, ψάξε τον NetFront browser που ούτως η άλλως αναφέρεται ότι υποστηρίζει Javascript 1.5 ...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

1,5 mhnos alla "exei xasei thn egguhsh" :cry: leei.... :P to dinei k se polu xamhlh timh 350e :shifty: ( + 1GB mnhm+buetooth GPS reciever)sto hardware exei parousiastei kapoio provlhma sto sugkekrimeno PPC?:( eimai se trelo dilhma ....:wacko:

1,5 mhnos alla "exei xasei thn egguhsh" :cry: leei.... :P to dinei k se polu xamhlh timh 350e :shifty: ( + 1GB mnhm+buetooth GPS reciever)sto hardware exei parousiastei kapoio provlhma sto sugkekrimeno PPC?:( eimai se trelo dilhma ....:wacko:

Τώρα να σου πώ την αλήθεια... Μόνο το Bluetooth GPS και η μνήμη μαζί έχουν κοντά 150ευρώ... Οπότε το κινητό είναι σαν να σου το δίνει 200-250Ευρώ.

Μου φαίνεται παράξενο να μην έχει κάτι. Αν ΟΝΤΩΣ δεν έχει, τότε θα είσαι τρελός αν δεν το πάρεις. :-) Απλά κι ωραία.

Τώρα να σου πώ την αλήθεια... Μόνο το Bluetooth GPS και η μνήμη μαζί έχουν κοντά 150ευρώ... Οπότε το κινητό είναι σαν να σου το δίνει 200-250Ευρώ.

Μου φαίνεται παράξενο να μην έχει κάτι. Αν ΟΝΤΩΣ δεν έχει, τότε θα είσαι τρελός αν δεν το πάρεις. :-) Απλά κι ωραία.

ela re man opws eipa rixnei thn timh toso epeidh exei xasei thn apodeiksh(egguhsh) avrio kanonisa rantevou n ato dw.. an einai ontws se kalh katastash to phra...(telika 300 euro alla xwris ton GPS reciever...!!! esu to qtek 9000 exeis? xtupa ksulo alla sou exei vgalei kanena provlhma.. ektos apo reboot-arismata k kolhmata? thanx gia to xrono sou man ;)

ela re man opws eipa rixnei thn timh toso epeidh exei xasei thn apodeiksh(egguhsh) avrio kanonisa rantevou n ato dw.. an einai ontws se kalh katastash to phra...(telika 300 euro alla xwris ton GPS reciever...!!! esu to qtek 9000 exeis? xtupa ksulo alla sou exei vgalei kanena provlhma.. ektos apo reboot-arismata k kolhmata? thanx gia to xrono sou man ;)

Κανένα...

Κανένα...

ETSI ETSI... FTIAKSEMEEEEEEEE:cool: .... makari na einai k se kalh katasthsh..(exw diavasei oti exei polu kalh kataskevh k de trizei k tetoia..) exeis na protineis kapoio shmeio pou na dwsw perissoterh prosoxh sto psaxoulema-checkarimsa?

ETSI ETSI... FTIAKSEMEEEEEEEE:cool: .... makari na einai k se kalh katasthsh..(exw diavasei oti exei polu kalh kataskevh k de trizei k tetoia..) exeis na protineis kapoio shmeio pou na dwsw perissoterh prosoxh sto psaxoulema-checkarimsa?
Κοίταξε την οθόνη για καμμένα pixels, πάτησε τα πλήκτρα ενα-ενα να δείς αν ανταποκρίνονται σωστά, βάλε να παίξει κάποιον ήχο για να δοκιμάσεις τα ηχεία και τέλος πάρε ένα τηλέφωνο για δοκιμή ακουστικού-μικροφώνου-σήματος. Αυτά... :)

Κοίταξε την οθόνη για καμμένα pixels, πάτησε τα πλήκτρα ενα-ενα να δείς αν ανταποκρίνονται σωστά, βάλε να παίξει κάποιον ήχο για να δοκιμάσεις τα ηχεία και τέλος πάρε ένα τηλέφωνο για δοκιμή ακουστικού-μικροφώνου-σήματος. Αυτά... :)

tststs,, eisi k esu TRIS megistos :P hehe thanx gia tis sumvoules man!!! (exw diavasei oti exei sklhro plhktrologio (k 8eloun kapoia dunamh ta plhktra.. h kanw la8os,edw sthn parousiash tou to diavasa!! ) thanx again man ;) paw na voltarw twra anhmerwsh avrio ;)

Τελικά τι έγινε, το πήρες; Άλλος ένας ευχαριστημένος χρήστης; ΑΚU 3.2 να περάσεις. :-ρ

otan travao video me to qtek kai meta pao na ta sbhso mou bgazei to exhs munhma pos to clip akoma anaparagagetai kai den mporei na sbhstei me 2 logia.kai auto ginetai otan anoigo to video,meta to kano stop kai pao na to xegrapso.telika ta xegrafo otan kano diarkos rebbot to thelefono.xerei giati sumbainei kaneis auto?mhpos einai kanena bug?
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

na rwtisw kati?

to AKU 3.2 einai symvato me to SPV M5000 mou? einai to antistoixo jasjar alla tis orange.An nai apo pou mporw na to katevasw?

Όλα τα HTC Universal είναι συμβατά. Πήγαινε στο http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=281

paidia poia thiki mou protinete na paro gia to 9000 mou ? exo dei mia orea apo alouminio sto play247 alla dn xero mipos einai kalutera na paro dermatini ?

paidia poia thiki mou protinete na paro gia to 9000 mou ? exo dei mia orea apo alouminio sto play247 alla dn xero mipos einai kalutera na paro dermatini ?
Εμένα με έχει βολέψει αυτή :)

παιδια εσπασε η οθονη σε ενα φιλο μου,και η qtek ζηταει 300 ευρω,υπαρχει κανεις που να ξερει τιποτα αλλο.
Γιώργος

παιδια εσπασε η οθονη σε ενα φιλο μου,και η qtek ζηταει 300 ευρω,υπαρχει κανεις που να ξερει τιποτα αλλο.

Εγώ. 300 Ευρώ. Τι άλλο.

Κατά τη γνώμη μου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι Hard Reset, πλήρη επαναφορά της αρχικής του κατάστασης δηλαδή. Μπορείς με Backup προγράμματα (π.χ. Spb Backup) να κάνεις ένα αντίγραφο ασφαλείας πρώτα, ώστε μετά να δοκιμάσεις να επαναφέρεις τουλάχιστον τα PIM σου (επαφές και ημερολόγιο δε σε νοιάζουν, επανέρχονται από το outlook μέσω activesync, τα SMS κλπ όμως μπορεί να σε ενδιαφέρουν) με επιλεκτικό Restore (είναι εύκολη διαδικασία από το Spb Backup)...

Έχω το mio A701 και έχω περάσει το spb backup.Κάνω backup και αποθηκεύ ω το αρχείο στην storage card.Όλα καλά.αλλά γιατί δεν βλέπω καμία λειτουργία restore;Πώς θα κάνω ανάκτηση αν χρειαστεί;Και αν γνωρίζει κανείς για κάποιο πρόγραμμα sprite backup(αν θυμάμαι καλά το όνομα).Ευχαριστώ...

Καλημέρα.

Ειμαι κάτοχος του Ν93 Νοκια και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το κινητό, αλλα με αυτο το SYMBIAN νομίζω ότι το κινητο μου είναι καθηστερημένο.

Σαν παλιός χρήστης WINDOWS MOBILE (MPX200 Motorola) μου λείπουν τα Windows.

Σκεφτομαι λοιπον να το ανταλλάξω με κάποιο παιδι, και να παρω το Qtek 9000 (απο οσο καταλαβα της O2 απο Αγγλία)

Τέσσερις ερωτήσεις έχω για να μην σας κουράζω.

1. Το Skype στο QTEK ειναι μονο για κείμενο ή και για φωνή??

2. To Destinator PN (το έχει ένας φίλος(κρ@κ)) παίζει στο QTEK 9000??

Θα συνεργαστεί με το ΒΤ GPS που έχω??

3. Στην σύνδεση μέσω WIFI μπορείτε να ρυθμίσετε απο ποιον PROXY SERVER Θα παίρνει Internet???(Το Aσύρματο Δίκτυο Καβάλας μοιράζει Internet (Free) αλλα μέσω Proxy.)

4. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για VOIP με πρωτόκολο SIP???

Ευχαριστώ...