Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χτες που ρωτησα στο πλαισιο το ειχαν 929,αν το ειδες τοσο προφανως δεν ηξεραν τι τους γινεται!!!!πολυ καλη τιμη για το συγκεκριμενο

750 ευρώ το έχει.Άλλαξε η τιμή.Με προβληματίζει που έχει μόνο 64 ΜΒ μνήμη.Είναι πιστεύεις αρκετή?Με τα καινούργια windows δεν ξέρω αν θα επαρκεί.

Τι θα πάθεναν αν έβαζαν 128 μνήμη?Τόσο ακριβές είναι?Για να μην πω ότι με τόσο λεφτα θα έπρεπε να είχε 256...

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest manthos
750 ευρώ το έχει.Άλλαξε η τιμή.Με προβληματίζει που έχει μόνο 64 ΜΒ μνήμη.Είναι πιστεύεις αρκετή?Με τα καινούργια windows δεν ξέρω αν θα επαρκεί.

Τι θα πάθεναν αν έβαζαν 128 μνήμη?Τόσο ακριβές είναι?Για να μην πω ότι με τόσο λεφτα θα έπρεπε να είχε 256...

???

to imate JASJAR exei 128 mb...to qtek 9000 exei 64?

128mb rom εχει και 64 ram που ειναι υπεραρκετα σε πληροφορω.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

???

to imate JASJAR exei 128 mb...to qtek 9000 exei 64?

to imate JASJAR έχει 128 ΜΒ RAM?Είσαι σίγουρος?Το 9000 έχει 64 ΜΒ RAM και 128 ROM.Τι να την κάνω όμως την ROM?Βάζω και SD.Η RAM είναι η σημαντική.

Ισως να είναι αρκετά τα 64 ΜΒ αλλά αν είχε 128 θα πετούσε.Εκαναν ένα κορυφαίο μηχάνημα και τσιγκουνέυτηκαν άλλα 64 ΜΒ?ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

to imate JASJAR έχει 128 ΜΒ RAM?Είσαι σίγουρος?Το 9000 έχει 64 ΜΒ RAM και 128 ROM.Τι να την κάνω όμως την ROM?Βάζω και SD.Η RAM είναι η σημαντική.

Ισως να είναι αρκετά τα 64 ΜΒ αλλά αν είχε 128 θα πετούσε.Εκαναν ένα κορυφαίο μηχάνημα και τσιγκουνέυτηκαν άλλα 64 ΜΒ?ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Μα καλα το εχεις δουλεψει ? Επισης δεν γνωριζω καμια συσκευη wm5 που να εχει πανω απο 64 RAM

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Μα καλα το εχεις δουλεψει ? Επισης δεν γνωριζω καμια συσκευη wm5 που να εχει πανω απο 64 RAM

Δεν το έχω αλλά το έχω δουλέψει.Δεν υπάρχει συσκευή με 128 ΜΒ αλλά δεν υπάρχει και άλλη συσκευή με 1100 ευρώ(πριν λίγο καιρο)άρα αυτή η συσκευή έπρεπε να είχε.Αν υπήρχε το 9000 με 128 ΜΒ εσυ θα έπερνες 9000 με 64?Φυσικά όχι.

Το σημαντικό είναι να βλέπουμε τι θέλουμε και όχι τι έχει αυτή τη στιγμη.

Συμφωνείς?

Δεν το έχω αλλά το έχω δουλέψει.Δεν υπάρχει συσκευή με 128 ΜΒ αλλά δεν υπάρχει και άλλη συσκευή με 1100 ευρώ(πριν λίγο καιρο)άρα αυτή η συσκευή έπρεπε να είχε.Αν υπήρχε το 9000 με 128 ΜΒ εσυ θα έπερνες 9000 με 64?Φυσικά όχι.

Συμφωνείς?

Ειπαμε δεν υπαρχει στην αγορα καμοια συσκευη με 128RAM με windows mobile.Να ζηταμε κατι που υπαρχει οχι κατι που δεν εχει βγει ακομα. Επισης οταν ειχε βγει στην αγορα (γιατι τωρα εχει 750) ηταν το μονο 3g με windows mobile με κανονικο πληκτρολογιο που δεν σου βγαινουν τα δαχτυλα, με vga οθονη (οταν τα περισσοτερα εχουν 320X240), stereo ηχεια , και παρα πολλα ακομα. Το ποσο εχει και αν μπορεις η οχι να τα διαθεσεις φυσικα και ειναι δικο σου θεμα.Αλλα μην ζητας κατι που ακομα δεν υπαρχει ουτε σημερα.

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Συμφωνείς?

Άντε πάλι. Λέμε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΔΕΝΑ ΡΟΛΟ στην αξιοπιστία της συσκευής ή την απόκρισή της. ΔΕΝ θα πετύχεις στιγμή που να Γεμίσει, και το Σύστημα να σε ενημερώσει ότι έχεις πρόβλημα με την RAM. Ούτε η οποιαδήποτε καθυστέρηση οφείλεται στη RAM. Είναι αρκετά καλή η ποσότητά της. Είδες (διάβασες) πως οι beta ROMS που κυκλοφορούν στο xda, κάνουν το jasjar/9000 να ξεκινάει σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα. Η κανονική, σε κάτι λιγότερο από ενάμισι λεπτό στη χειρότερη. Εϊναι θέμα προγραμματισμού (και ενδιαφέροντος από την Microsoft που απουσιάζει -- το έχω εκφράσει πάμπολλες φορές το παράπονο)...

Τρέξε Myst, Fade, τρέξε Chopper Alley ή όπως αλλιώς λέγονται τα πιο "βαριά" παιχνίδια σε WM5, πρόβλημα με RAM δε θα δεις... ίσως πολλά άλλα... :-P αλλά όχι με τη RAM.

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

Βρε παιδια τελικα υπαρχει περιπτωση συντομα να δουμε νεα rom απο την ace?

ξερει κανεις τιποτε?

Στη θέση σου δε θα την περίμενα σύντομα. Μπορείς -σε λίγο καιρό- να δοκιμάσεις κάποια από τις Beta με AKU 3, που βγάζουν κάποιοι πανέξυπνοι τυπάδες στο xda-developers. Όταν εξελίξουν αρκετά (δε θέλει πάνω από 1... 1,5 μήνα) τις βασικές λειτουργίες (και τις οποίες πετυχαίνουν σε 2πλάσια ή 3πλάσια ταχύτητα απόκρισης σε σχέση με την ταχύτητα που ήδη χρησιμοποιείς το 9000 σου), θα βγάλουν ολοκληρωμένα πακέτα (όπως ήδη ξεκίνησε ένας) με προγράμματα στην Extended ROM κλπ.

Σε εκείνη την περίοδο, σίγουρα θα υπάρξει κι εδώ καταιγισμός θεμάτων για το πως θα βάλουμε ΟΛΟ το ελληνικό πακέτο της ACE πάνω σε αυτά τα firmware (με γλυκάκια/κολπάκια) και θα είσαι κύριος. :-)

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Σε λίγο θα καταλήξουμε όλοι να φοράμε τις Beta Roms που φτιάχνουν παιδία που έχουν όρεξη και θα γράψουμε κανονικά τις μαμά Roms.Μην περιμένετε δοκιμάσατε τις τελευταίες Beta που αναφέρονται στο Forum.Δεν έχουν κανένα πρόβλημα και είναι πολύ πολύ πιο γρήγορες από αυτές που είχατε συνηθίσει.Μια δοκιμή αρκεί ;)

Νόμιμος κάτοχος Imate Jasjar :superman:

http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=20539

Mακάρι να γίνει αυτος ο συνδυασμός...

Kάτι άλλο....έβαλα μερικά today plugins και το 9000 αρχισε να σέρνεται....Συγκεκριμένα το phone alarm και το pocket weather και το ilauncer....ειναι τόσο βαριά αυτά...? ειδικά το rotation στην οθόνη γίνεται μερικώς....με ορισμένα κομμάτια να μένουν για λίγο χρονικό διάστημα κολλημένα στην προηγούμενη θέση...όπως και καμιά φορά η μπάρα του start menou....γίνεται γκρί και κολάει...

D.G.

ειναι γενικη παρατηρηση οτι μολις βαλεις πραγματα στο desctop κανει καποιες καθυστερησεις .....τουλαχιστον εμενα οσες φορες και εαν εκανα hard reset και update τη rom μολις βαζω κατι στο desctop τσουπ.... αλλα δεν με νοιαζει και τοσο ;);)

Guest manthos
egw pali to exo me thn "mama" rom(i-mate jasjar), k den to exo allaxei akoma...PROTON dioti den exo kapou thn original rom pou "forao" ya na thn xanabalo, k blepo oti synexeia bgainoune betas....POLY SUNTOMA... 8elo ligo na "paixo"...me tis rom,alla ek tou asfalous panta...ti proteinete?

Χαιρετώ και με καλωσορίζω στο club των Qtekάδων ;) Μήπως έχετε πρόχειρες τις ρυθμίσεις για το Gmail?Θέλω να δημιουργήσω εναν λογαριασμό στο Outlook του κινητού για να βλέπω τα mail μου στο Gmail :) Can you help? :p

egw pali to exo me thn "mama" rom(i-mate jasjar), k den to exo allaxei akoma...PROTON dioti den exo kapou thn original rom pou "forao" ya na thn xanabalo, k blepo oti synexeia bgainoune betas....POLY SUNTOMA... 8elo ligo na "paixo"...me tis rom,alla ek tou asfalous panta...ti proteinete?

Καλημέρα σου.

Αν πάς http://www.imate.com/t-upgdwnld.aspx και διαλέξεις το μοντέλο σου Imate JasJar θα σε πάει να κατεβάσεις την τελευταία Rom της ίδιας της Imate.Προυπόθεση για αυτό είναι να έχεις κάνει ένα Register πρώτα.Οπότε αν έχεις όρεξη μπορείς άνετα να πειραματιστείς με τις άλλες Rom που κυκλοφορούνε.Αν και πιστεύω πως αν βάλεις μία από τις τελευταίες θα μείνεις ικανοποιημένος και δεν θα αλλάξεις. ;)

Χαιρετώ και με καλωσορίζω στο club των Qtekάδων ;) Μήπως έχετε πρόχειρες τις ρυθμίσεις για το Gmail?Θέλω να δημιουργήσω εναν λογαριασμό στο Outlook του κινητού για να βλέπω τα mail μου στο Gmail :) Can you help? :p

Καλωσόρισες και Καλορίζικο :)

Οι ρυθμίσεις για το Gmail είναι οι έξης : pop3 = pop.gmail.com

Smtp = smtp.gmail.com

Και για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να κοιτάξεις εδώ http://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&hl=en&answer=12103

Με την νεα ROM 3.2 της Imate, το φτιαχνει μονο του το account !:p

Είμαι τελικά εδώ και μια εβδομάδα κάτοχος του 9000. Τελικά στο άνοιγμα συμπιεσμένων με divx ή xvid avi's μέσω wi-fi έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από το 2020i αλλά κολλάει πάλι πότε - πότε γιά ένα-δύο δευτερόλεπτα. Γίνεται τελικά να αυξηθεί η ταχύτητα του wifi από 802.11b σε 802.11g με ρυθμίσεις στην registry;
RX8 rules!

Είμαι τελικά εδώ και μια εβδομάδα κάτοχος του 9000. Τελικά στο άνοιγμα συμπιεσμένων με divx ή xvid avi's μέσω wi-fi έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από το 2020i αλλά κολλάει πάλι πότε - πότε γιά ένα-δύο δευτερόλεπτα. Γίνεται τελικά να αυξηθεί η ταχύτητα του wifi από 802.11b σε 802.11g με ρυθμίσεις στην registry;

Όχι. Μύθος. Απλά η ρύθμιση δίνει καλύτερη συμβατότητα με b/g access points.

Μπορείς να μου πεις αυτή την ρύθμιση να δοκιμάσω ή κάποιο link να δω άν βελτιώνεται; Τέτοιο access point έχω,ένα 3Com με b/g ταυτόχρονα. Τα laptop παίζουν στα 802.11g και τα ppc στα 802.11b.
RX8 rules!

Μπορείς να μου πεις αυτή την ρύθμιση να δοκιμάσω ή κάποιο link να δω άν βελτιώνεται; Τέτοιο access point έχω,ένα 3Com με b/g ταυτόχρονα. Τα laptop παίζουν στα 802.11g και τα ppc στα 802.11b.

Βεβαίως. Αν κάνεις εγγραφή στο xda-developers, θα βρεις το αρχείο σε αυτήν την κατηγορία "WIFI G MODE ON", στο link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=257415