akpe Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Αλήθεια χρησιμοποιεί κανείς το 9000 σε VGA mode με το ozvga....? και αν ναι ποιες ρυθμίσεις προτείνεται? Κάτι που με ενδιαφέρει και εμένα...θα ήθελα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή,έτσι για να δώ τι παίζει, αλλά να μπορώ να το ξαποστείλω όποτε θέλω χωρίς να μου σκίσει το κινητό...αν το χρησιμοποιεί κανείς χωρίς προβλήματα ας σφυρίξει :cool: btw, δοκίμασα προχτές το δίκτυο wifi στο Σύνταγμα. Αν και καθόμουν σε καφετέρια μακριά σχετικά από τις κεραίες (και αναγκάστηκα να ρυθμίσω την ισχύ του wifi στο τέρμα) έμεινα άκρως ικανοποιημένος... άντε και το επόμενο meeting εκεί :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 [asxetos mode:ON]Sorry κιόλας αλλά τι ακριβώς κάνει το ozvga? :p [asxetos mode:OFF] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 [asxetos mode:ON]Sorry κιόλας αλλά τι ακριβώς κάνει το ozvga? :p [asxetos mode:OFF] Δίνει πραγματική ανάλυση 640x480 στο κινητό! Κάπως έτσι: http://www.schrankmonster.de/content/binary/IMG_3624_thumb.JPG Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Sorry για την μεγάλη μου περιέργεια,αλλά και τώρα 640Χ480 δεν έχουμε?Χθές παρέλαβα το δικό μου exec και δεν ξέρω πολλά (ακόμη,ελπίζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 παιδια ποια εκδοση destinator παιζει στο 9000 ? σε vga mode ?? mporoyme na tin broyme poythena ?? s@@meni ? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Sorry για την μεγάλη μου περιέργεια,αλλά και τώρα 640Χ480 δεν έχουμε?Χθές παρέλαβα το δικό μου exec και δεν ξέρω πολλά (ακόμη,ελπίζω). Ναι ειναι η true_vga και η se_vga. Τωρα το 9000 λειτουργει σε se_vga και απεικονιζει τα παντα οπως ενα κανονικο ppc με οθονη 320*240. Οταν το γυρισεις σε true_vga θα εχεις τα αποτελεσματα στην φωτο που εδωσε ο φιλος akpe. Απλα θα εχεις μεγαλυτερη επιφανεια εργασιας κτλ, αλλα θα δυσκολευεσαι να τα δεις και να γραφεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Αα ναι τώρα που το λες και το παρατηρώ. Καλύτερα είναι sevga. Αμα χρειαστείς κανονικό vga το βάζεις. Άλλωστε έχει τόσο μεγάλη οθόνη που είναι πλεονασμός τα μικρότερα γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 παιδια ποια εκδοση destinator παιζει στο 9000 ? σε vga mode ?? mporoyme na tin broyme poythena ?? s@@meni ? Παιδια το destinator PN πως παιζει σε vga mode ???? υπάρχει κανενα path ??? καμια λύση ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Δεν παίζει ακόμα σε Vga mode...ούτε και το 6...αλλα το καλό με το 6 είναι οτι δεν χάνει το στίγμα... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Νομίζω αυτό ούτε το TCPMP μπορεί να το κάνει. Το site που ανέφερες, φορτώνει τα video και τις σειρές σε μορφή Google Video. Λογικά προγραμματίζεται, αλλά ακόμη δεν υφίσταται λειτουργικός player για PocketPC για Google Videos. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechnoPrisoner Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 παιδια μια ερωτηση σαν νεοπας εδω μεσα , οταν το 9000 ειναι συνδεμενο με καλωδιο στον υπολογιστη που exei dsl συνδεση μπαινει στο internet και το 9000 ????????(γιατι κατι τετοιο παρατηρησα εκτος και αν κανω λαθος ) kapios apadise oti ginete auto.... ligi perisoteri voithia gia to pos ginete auto....giati k go neopas ime... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 kapios apadise oti ginete auto.... ligi perisoteri voithia gia to pos ginete auto....giati k go neopas ime...Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά να έχεις το activesync εγκατεστημένο και το 9000 συνδεδεμένο με τον υπολογιστή. Αν πληρείς τα παραπάνω και προσπαθήσεις να ανοίξεις μια σελίδα, αυτή θα ανοίξει κανονικά ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 παιδια συνδέθηκα με την ντιεσελ μου απο το πισι μεσω γιουεσμπι και γραφω κανονικα απο το εξεκ μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Πρεπει καποια στιγμη να ανακαλυψεις το wifi :ρ Να υποθεσω οτι εννοεις 'ενθηκα' = συνδεθηκα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechnoPrisoner Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 ok το καταφερα,ευχαριστω!!! τωρα θα ηθελα να μου πειτε και εναν web browser με @@ που να τρεχει ομορφα στο 9000....και freeware παρακαλω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Πρεπει καποια στιγμη να ανακαλυψεις το wifi :ρ Να υποθεσω οτι εννοεις 'ενθηκα' = συνδεθηκα? Οκ πάνε αγόρασε το usb stick για wifi για το αρχαίο σου λαπτοπ, για να καταφέρει να συνδεθεί με το αρχαίο σου κινητό και μετά μίλα μου :p Sorry για το offtopic... On-topic mode: Εν τέλει η καλύτερη ρομ (ανεξαρτήτως εταιρίας γλώσσας κλπ) που μπορεί κανείς να έχει στο universal του τώρα ποια είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Ρε παιδιά συγγνώμη για το off-topic, αλλά χθες έπιασα στα χέρια μου και έπαιξα με ένα 9000.... Είναι λίγο ως αρκετά ογκώδες για τηλέφωνο, αλλά είναι φανταστικό μηχανάκι!!! Άλλη κλάση κανονικά! Πολύ μπροστά! Το keyboard λειτουργικότατο και σου δίνει μία αίσθηση αρχοντιάς! Καλά μιλάγανε για top gadget of the year! Να το χαίρεστε όσοι το έχετε! Σόρρυ και πάλι για το άσχετο, απλά ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με αυτό το μηχάνημα! :) :D Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Οκ πάνε αγόρασε το usb stick για wifi για το αρχαίο σου λαπτοπ, για να καταφέρει να συνδεθεί με το αρχαίο σου κινητό και μετά μίλα μου :p Sorry για το offtopic... On-topic mode: Εν τέλει η καλύτερη ρομ (ανεξαρτήτως εταιρίας γλώσσας κλπ) που μπορεί κανείς να έχει στο universal του τώρα ποια είναι? Καλα, πανε αγορασε πρωτα ενα ασυρματο ρουτερ για το παλαιολιθικο σου pc και μετα ελα να μου την πεις.:p (για να μην μιλησω για το κινητο -ppc- μου που παιρνει και 2003 και 2003se και 2005 και η βαση του υποστιρηζει 2η μπαταρια [ελα αλεκο!!!! μπορει η βαση σου να φορτισει 2η μπαταρια? ΤΙ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΗ? ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧ :ρ) Μετα λιγα λογια για το laptop (το οποιο δεν ειναι δικο μου :p) Παμε ον τοπικ Αποτι εχω ακουσει η καλυτερη rom ειναι της imate. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Γιατί δεν το στέλνεις στον Βασιλάκη (όχι τον Άγιο :p ) με αγάπη?!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 παιδια κανενα site με free vga themes HQ υπάρχει ?? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Αν 8εσ σου δινω το δικο μου που ειναι Τ-mobile mda ετσι 8α εχεις το κινητο που αγορασες κ δε 8α ειναι Qtek!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 paidia exw mia aporeia.phra to qtek9000 vodafone branted(v1640) kai exei mia agglikh rom.mporw na balw aythn apo thn ace? iparxei kapou na thn kanw download kai na thn perasw sto ppc? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 τελικα τι εγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxantho Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πεί τι Car Charger χρειάζεται το Qtek 9000? 12volt ή 5 Volt? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 paidia exw mia aporeia.phra to qtek9000 vodafone branted(v1640) kai exei mia agglikh rom.mporw na balw aythn apo thn ace? iparxei kapou na thn kanw download kai na thn perasw sto ppc?δεν μπορεις φιλε μου γιατι ειναι κλειδωμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts