Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεγιές, μεγιές!

@geovass: Όταν είναι κλειστό, όπως στη φωτό με το XDA IIs δηλαδή, μπορείς να απαντήσεις μια κλήση χωρίς να το ανοίξεις;

Περιμένουμε εντυπώσεις!

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kalorizika kalorizika :)

Perimenoume entypwseis :) :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Μεγιές, μεγιές!

@geovass: Όταν είναι κλειστό, όπως στη φωτό με το XDA IIs δηλαδή, μπορείς να απαντήσεις μια κλήση χωρίς να το ανοίξεις;

Περιμένουμε εντυπώσεις!

Και βεβαια, με τα κουμπακια που εχει στο πλαι ! ;)

Αμα σε παιρνει καποιος τηλεφωνο και ανοιξεις το folder θα απαντηθει η κληση αυτοματα? Αν ναι, μπορεις να απενεργοποιησεις αυτη την λειτουργια?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για τις ευχές σας. Από το βραδάκι αρχίζουν τα πειράματα. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις -πριν μπεί στη φόρτιση- ήταν εξαιρετικές.

Και το μέγεθος τελικά είναι μικρότερο από ότι το φανταζόμουν από τις φωτογραφίες, ενώ η ακουστική στην πρώτη κλήση που έκανα πάρα πολύ καλή. Το βλέπω και σκέφτομαι πόσο χρόνο θα κρατήσει αυτός ο έρωτας. Πολύ... παρά πολύ, όσο κι αν δεν μας αφήνει ο πειρασμός σε ησυχία. Από αυτή την άποψη χαλάλι τόσα Ευρώ...

Άσε που με βλέπω να πουλάω το laptop με αυτά που κάνει το μικρό...

Αμα σε παιρνει καποιος τηλεφωνο και ανοιξεις το folder θα απαντηθει η κληση αυτοματα? Αν ναι, μπορεις να απενεργοποιησεις αυτη την λειτουργια?

Οχι δεν απανταει αμεσως. Ανοιγεις βλεπεις ποιος σε καλει και με τα αν θες του απαντας.

Παιδια δυσκολευομαι να το κανω sync μεσο BT - Activesync.

Εχω μπερδευτει με τα com ports... :wacko:

Λοιπον...

Μερικα προγραματα που δεν μου παιζουν...

SPB Pocket Plus 3 - Γιοκ!

Destinator 3 - Γιοκ (σου βγαζει Unkown device processor type) :(

edit:

Επαιξε το Destinator 3 (δεν το εχω ακομα συνδεσει με το BT) - με copy/paste ολο το directory και μετα run το mai.cab. Δουλευει και το hack στη registry για να παιζει σπο την Storage Card!

Οχι δεν απανταει αμεσως. Ανοιγεις βλεπεις ποιος σε καλει και με τα αν θες του απαντας.

Παιδια δυσκολευομαι να το κανω sync μεσο BT - Activesync.

Εχω μπερδευτει με τα com ports... :wacko:

Σβήσε καλύτερα τις προηγούμενες καταχωρήσεις από άλλα PPC που έχεις, αν δεν τα έχεις ακόμα βέβαια. Ετσι θα αδειάσουν αρκετές θύρες για να επιλέξεις...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Λοιπον...

Μερικα προγραματα που δεν μου παιζουν...

SPB Pocket Plus 3 - Γιοκ!

Destinator 3 - Γιοκ (σου βγαζει Unkown device processor type) :(

Το PN τουλάχιστον παίζει;

Σβήσε καλύτερα τις προηγούμενες καταχωρήσεις από άλλα PPC που έχεις, αν δεν τα έχεις ακόμα βέβαια. Ετσι θα αδειάσουν αρκετές θύρες για να επιλέξεις...

Ολες τις εχω σβησει!

Μπορεις να μου θυμισεις τι κανω με τις Port γιατι το μιαλο μου εχει θολωσει!

ps. Και το Destinator PN αλλα με προβληματα λογο της VGA :( ;)

Υπαρχει καποιο patch Για την VGA για το Dest 3 ?

Δεν έχει καμιά σχέση να σβήσεις παλιές συνδέσεις..

Να υποθέσω πως έχεις Active Sync 4.. Αν δεν έχεις βάλει πρέπει να βάλεις για τα wm2005.

Τώρα αν έχεις θα πας File-->Connection Settings και θα επιλέξεις "Allow Connections to one of the following" Com5

Για το Destinator 3 μπορεί να τρέξει σε vga (ή landscape) αλλά όχι το DTweak (ούτε το PN).

Αν θέλεις vga ανάλυση χωρίς pixel doubling χρησιμοποιήσε το Tweaks2k2.. Θα διαλέξεις το αρχείο Destinator.exe

(μετά μπορείς να πάρεις το αρχείο, (.0409.MUI) και να το κάνεις rename ώστε να δοκιμάσεις vga σε άλλες εφαρμογές (που δεν το έχουν ενεργοποιημένο) να δεις αν τρέχουν.

Δεν έχει καμιά σχέση να σβήσεις παλιές συνδέσεις..

Να υποθέσω πως έχεις Active Sync 4.. Αν δεν έχεις βάλει πρέπει να βάλεις για τα wm2005.

Τώρα αν έχεις θα πας File-->Connection Settings και θα επιλέξεις "Allow Connections to one of the following" Com5

Για το Destinator 3 μπορεί να τρέξει σε vga (ή landscape) αλλά όχι το DTweak (ούτε το PN).

Αν θέλεις vga ανάλυση χωρίς pixel doubling χρησιμοποιήσε το Tweaks2k2.. Θα διαλέξεις το αρχείο Destinator.exe

(μετά μπορείς να πάρεις το αρχείο, (.0409.MUI) και να το κάνεις rename ώστε να δοκιμάσεις vga σε άλλες εφαρμογές (που δεν το έχουν ενεργοποιημένο) να δεις αν τρέχουν.

Ναι βρε, Activesync 4 εχω βαλει ! του εχω δηλωσει και την com5. Στο jasjar τι πορτα του δηλωνω?

Ναι βρε, Activesync 4 εχω βαλει ! του εχω δηλωσει και την com5. Στο jasjar τι πορτα του δηλωνω?

Το εκανε το εκανε το εκανε !!!!!

Λοιπον, θελει com4 στο Active Sync και στο jasjar (δεν με αφηνει να δω, νομιζω ομως οτι θελεις και αυτο ή 5 ή 6)

Ρε σεις, η πόρτα δεν είναι στάνταρ. Η πόρτα μπαίνει μετά το pairing της συσκευής με το PC. Εκεί θέτει inbound και outbound θύρες. Μπορει μετά το pairing του jasjar με το PC σου να έχει βάλει την COM 8 για παράδειγμα για εισερχόμενες... και εσύ να του έχεις την 5 να περιμένει connection... Ε δε θα συνδεθεί ποτέ.

Βρες ποιες είναι οι θύρες που έχει θέσει το PC για connections με το ppc. Στο AS επέλεξε την Incoming. Πήγαινε και στον Device Manager και επιβεβαίωσε οτι υπάρχουν οι Ports (Bluetooth Com Ports). Στο Properties της κάθε θύρας, επέλεξε Advanced και εκεί θέσε τη θύρα COM που σε βολεύει...

Bluetooth via AS είχα κάνει σε όλα τα PPC μου, ανετα ευκολα και απλά. Ψιλοσκούριασα 4 μήνες με το 6680 και δε θυμάμαι 100%... Ελπίζω να βρεις λύση. Δεν ξέρω και τι settings θέλει το jasjar στο AS του. Είναι ίδιο με των Windows Mobile SE? Μήπως θέλει τπτ περίεργες ρυθμίσεις;

Thn akoustikh tsekarete paidia epimenw se afto mhn to blepete mono san pp alla kai san thlefwno .

Peste mas an :

Akougete o sinomilitis dinata kai kathara h prpei na anoigete to exwteriko hxeio

Einai poio dinatoi oi hxoi klhshs

Exei kali lipsi ?

Ti leei apo aftonomia

Ρε σεις, η πόρτα δεν είναι στάνταρ. Η πόρτα μπαίνει μετά το pairing της συσκευής με το PC. Εκεί θέτει inbound και outbound θύρες. Μπορει μετά το pairing του jasjar με το PC σου να έχει βάλει την COM 8 για παράδειγμα για εισερχόμενες... και εσύ να του έχεις την 5 να περιμένει connection... Ε δε θα συνδεθεί ποτέ.

Βρες ποιες είναι οι θύρες που έχει θέσει το PC για connections με το ppc. Στο AS επέλεξε την Incoming. Πήγαινε και στον Device Manager και επιβεβαίωσε οτι υπάρχουν οι Ports (Bluetooth Com Ports). Στο Properties της κάθε θύρας, επέλεξε Advanced και εκεί θέσε τη θύρα COM που σε βολεύει...

Bluetooth via AS είχα κάνει σε όλα τα PPC μου, ανετα ευκολα και απλά. Ψιλοσκούριασα 4 μήνες με το 6680 και δε θυμάμαι 100%... Ελπίζω να βρεις λύση. Δεν ξέρω και τι settings θέλει το jasjar στο AS του. Είναι ίδιο με των Windows Mobile SE? Μήπως θέλει τπτ περίεργες ρυθμίσεις;

Ευχαριστω για τις συμβουλες! οπως εγραψα και πιο πανω, τελικα επαιξε!

Δουλευει αψογα με το HBH-608 της SE (BT) και η μπαταρια ακομα ειναι στα 19%. Δεν το εχω φορτισει απο την ωρα που το πηρα και ολη την ωρα το σκαλιζω, sms,mms, internet, BT, installations κλπ κλπ !

Ρε παιδια, πειτε μου ενα προγραμα που να κλεινει τα προγραμματα απο το Χ, γιατι το pocket plus 3 δεν στηνεται και μου μενουν ανοιχτα πολλα !

Στο AS του PPC δε διαλέγεις com.

Το jasjar έχει widcomm driver.

Έχει By default επιλεγμένες inbound την 5 και outbound την 8.Αυτά τουλάχιστον στην 1.5 έκδοση που έχω στο ipaq 4700

Ευχαριστω για τις συμβουλες! οπως εγραψα και πιο πανω, τελικα επαιξε!

Δουλευει αψογα με το HBH-608 της SE (BT) και η μπαταρια ακομα ειναι στα 19%. Δεν το εχω φορτισει απο την ωρα που το πηρα και ολη την ωρα το σκαλιζω, sms,mms, internet, BT, installations κλπ κλπ !

Ρε παιδια, πειτε μου ενα προγραμα που να κλεινει τα προγραμματα απο το Χ, γιατι το pocket plus 3 δεν στηνεται και μου μενουν ανοιχτα πολλα !

Handy Switcher, Wisbar Advance2

Έχει By default επιλεγμένες inbound την 5 και outbound την 8.Αυτά τουλάχιστον στην 1.5 έκδοση που έχω στο ipaq 4700

Δεν εχει windcomm driver. MS εχει ! :(

Τώρα ξενέρωσα... Καλά εδώ βάλανε στο Wizard και αφήσανε το jasjar με MS?

Ναι, και ομως ετσι ειναι ! :(

Δεν είπα να διαλέξει com στο AS του JasJar, αλλά στου PC. Εγώ στο 2020 είχα τις 8 και 9. Στο 2020i τις 10 και 13... Στο S100 περιμένω να δω...

MS Drivers εχει το JasJar btw, παίζει το Qtek 9000 να έχει Widcomm.

Ξανακοίταξα το post..κατάλαβα λάθος.. Τέλοσπαντων το σημαντικό είναι πως το πρόβλημα του geovass λύθηκε..

Αν έχει το qtek 9000 Widcomm μάλλον την επόμενη μέρα θα αποκτήσουν και τα jasjar/t-mobile widcomm..

Μακάρι..