Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οποτε δεν εχεις και πολλες επιλογες:(δεν βλεπω τιποτα αλλο απο 9000 και 7500

κ που θα τα βρω;:p:lol:

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σιγουρα!!!δεν ειναι και το πιο ευχρηστο στον τομεα τηλ,απλα εγω το εχω συνεχεια με bt και με φωνητικη κληση οποτε δεν το ακουμπαω:)

συμφωνω απολυτα μαζι σου,και εγω με bluetooth μιλαω,αλλα υπαρχει μια διαφορα στο να το κουβαλησω,αν σκεφτεις οτι με την μεγαλη μπαταρια και την θηκη ειναι πακετο να το κουβαλαω ενω εσυ λογικα εχεις τσαντα που το βαζεις μεσα.

εγω στο χερι γιατι δεν βολευει καθολου να το πιανω στην ζωνη,σκεψου την εικονα λιγο.:lol:

σιγουρα!!!δεν ειναι και το πιο ευχρηστο στον τομεα τηλ,απλα εγω το εχω συνεχεια με bt και με φωνητικη κληση οποτε δεν το ακουμπαω:)

λοιπον για πες μου λιγο στην περιπτωση με το bluetooth δεν σου χει ερθει ποτε να πεις "Πο πο! Το σιχαθηκα πια! Πιο μεγαλη συσκευη δεν μπορουσα να εχω;" και να το παρατησεις να πας να παρεις το πιο μικρο κινητο του κοσμου; θελω να πω εξω στο δρομο οταν θες να παρεις τηλεφωνο ή οταν σου στελνοθν μηνυμα δεν ειναι δυσχρηστο;

για να παρεις τηλ δεν υπαρχει προβλημα,βαζεις την φωνητικη κληση,οσο για το μηνυμα νταξει,πρεπει να ανοιξεις την συσκευη.

μικρο το κακο

οκ σιγουρα δεν ειναι το μικροτερο ppc στον κοσμο,αλλα αν θελεις μεγαλη οθονη και πληκτρολογιο δεν υπαρχει επιλογη για κατι πιο μικρο,οκ εισαστε αγορακια οποτε ναι υπαρχει προβλημα στην μεταφορα:pενω εγω το πεταω στην τσαντα και ολα οκ,αλλωστε η τσαντα μιας γυναικας εχει απιστευτα πραγματα μεσα,το 9000 θα με πειραξει:p

λοιπον για πες μου λιγο στην περιπτωση με το bluetooth δεν σου χει ερθει ποτε να πεις "Πο πο! Το σιχαθηκα πια! Πιο μεγαλη συσκευη δεν μπορουσα να εχω;" και να το παρατησεις να πας να παρεις το πιο μικρο κινητο του κοσμου; θελω να πω εξω στο δρομο οταν θες να παρεις τηλεφωνο ή οταν σου στελνοθν μηνυμα δεν ειναι δυσχρηστο;
μπα παντα με bt ειμουνα ολα μου τα χρονια,οκ το προβλημα ειναι οταν θελεις να παρεις ενα τηλ που δεν το εχεις στις επαφες

οκ σιγουρα δεν ειναι το μικροτερο ppc στον κοσμο,αλλα αν θελεις μεγαλη οθονη και πληκτρολογιο δεν υπαρχει επιλογη για κατι πιο μικρο,οκ εισαστε αγορακια οποτε ναι υπαρχει προβλημα στην μεταφορα:pενω εγω το πεταω στην τσαντα και ολα οκ,αλλωστε η τσαντα μιας γυναικας εχει απιστευτα πραγματα μεσα,το 9000 θα με πειραξει:p

συμφωνω απολυτα οσο αφορα το πληκτρολογιο και την οθονη,δεν το συζηταω καν,σιγουρα εχουμε ενα προβληματακι οσο αφορα την μεταφορα του,τωρα για το τι μπορει να εχει μια γυναικεια τσαντα μεσα,δεν εχω αποψη....σε καμια κοπελα που ειχα ποτε δεν ειχα την περιεργεια να δω το περιενχομενο μιας τσαντας.

ισως γιατι μπορει να εβρισκα κατι που θα με εκανε να σκεφτω καλυτερα την σχεση μου μαζι της:lol::lol::lol:

μπα παντα με bt ειμουνα ολα μου τα χρονια,οκ το προβλημα ειναι οταν θελεις να παρεις ενα τηλ που δεν το εχεις στις επαφες

και κατι αλλο.

τι bluetooth εχεις,και αν σου δουλευει καλα με το 9000.

Guest lagoudakis
συμφωνω απολυτα οσο αφορα το πληκτρολογιο και την οθονη,δεν το συζηταω καν,σιγουρα εχουμε ενα προβληματακι οσο αφορα την μεταφορα του,τωρα για το τι μπορει να εχει μια γυναικεια τσαντα μεσα,δεν εχω αποψη....σε καμια κοπελα που ειχα ποτε δεν ειχα την περιεργεια να δω το περιενχομενο μιας τσαντας.

ισως γιατι μπορει να εβρισκα κατι που θα με εκανε να σκεφτω καλυτερα την σχεση μου μαζι της:lol::lol::lol:

αστο ρε μητσο μην δεις κανενα πιστολι μεσα και αρχισεις να τρεχεις:p:p

αστο ρε μητσο μην δεις κανενα πιστολι μεσα και αρχισεις να τρεχεις:p:p
μπα οχι!!μια χαρα ειναι για αμυνα το 9000:D (ανοιγουμε και κανενα τηλ γιαννη και αδειασε λιγο τα pm σου;) ) screen protector θελω γιαννη,που θα βρω?

εχω ενα i-tech v clip που δουλευει μια χαρα,οσο για την τσαντα καλα κανεις και δεν εχεις δει το περιεχομενο,πιστεψε με.......:lol:

ετσι ετσι...:lol::lol:

Guest lagoudakis
μπα οχι!!μια χαρα ειναι για αμυνα το 9000:D (ανοιγουμε και κανενα τηλ γιαννη και αδειασε λιγο τα pm σου;) ) screen protector θελω γιαννη,που θα βρω?
εκει που εισαι τωρα δεν θα βρεις:p τα καλυτερα ειναι αυτα http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=00252&dept_id=030&cat_id=0649 μην βλεπεις που ειναι για 2020,κανουν μια χαρα και μπαινουν ανετα,ειναι για 3.5 οθονη,γιατι αυτα που βγαινουν για το 9000 (3.6) σου βγαζουν την παναγια για να κατσουν σωστα(ποτε δεν τα εβαλα τα συγκεκριμενα καλα με αποτελεσμα να πεταξω 2 στα σκουπιδια)

δηλαδη ρε παιδια με προτρεπετε να παρω το advantage 7510 που θελω; λετε οτι με ενα lbuetooth θα την παλεψω; ειναι κατα 3-4 ποντους πιο πλατυ απο το ιπακ 210 που εχω αλλα δεν μπορω να το φανταστω η να το βρω καπου να το δω... Ειναι το μονο pda που με καλυπτει και θυμιζει παραδοσιακο pda την σημερον ημερα που ολα ειναι γυαλιστερα πολυ και επι το πλειστον εφετζιδικα. Ρωταω εδω και εσας γιατι μονο εσεις ξερετε τι παει να πει μεγεθος και δυνατοτητες.. Οσο για την μεταφορα και γω ως φοιτητης παντα κουβαλαω μια ταχυδρομικη τσαντα η μια ωμου... αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα με ενοχλησει.Λετε να συνηθισω; Ευχαριστω για την προσοχη σας.

εχω παρει ενα hands free bluetooth και ενω προσπαθω να το συνδεσω με το 9000 δεν το βρησκει με τιποτα.

αντιθετα στο 3600 συνδεεται αμεσως.

εκανα μια δοκιμη στην συσκευη μεσω bluetooth και στην αναζητηση εβρισκε κανονικα και το 3600 και ενα νοκια που εχω αλλα οχι το hands free.

μπορει να μην ειναι συμβατο το 9000 με το συγκεκριμενο hands free ?

το hands free ειναι το jabra 3010.

εντομεταξυ διαβασα τις προδιαγραφες του hands free και λεει οτι ειναι συμβατο με bluetooth συσκευες απο την εκδοαση 1.1 και μετα.

αν θυμαμαι καλα το 9000 εχει bluetoth 1.2.

μηπως δεν κανω κατι καλα??

δηλαδη ρε παιδια με προτρεπετε να παρω το advantage 7510 που θελω; λετε οτι με ενα lbuetooth θα την παλεψω; ειναι κατα 3-4 ποντους πιο πλατυ απο το ιπακ 210 που εχω αλλα δεν μπορω να το φανταστω η να το βρω καπου να το δω... Ειναι το μονο pda που με καλυπτει και θυμιζει παραδοσιακο pda την σημερον ημερα που ολα ειναι γυαλιστερα πολυ και επι το πλειστον εφετζιδικα. Ρωταω εδω και εσας γιατι μονο εσεις ξερετε τι παει να πει μεγεθος και δυνατοτητες.. Οσο για την μεταφορα και γω ως φοιτητης παντα κουβαλαω μια ταχυδρομικη τσαντα η μια ωμου... αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα με ενοχλησει.Λετε να συνηθισω; Ευχαριστω για την προσοχη σας.

Καλησπερα! Επειδη εχω και τις δυο συσκευες σου προτεινω να παρεις το qtek 9000.

Κατα την αποψη μου το qtek ειναι πιο βολικο ως συνδιασμος κινητου και pda και το πληκτρολογιο του ειναι πολυ πιο πρακτικο και ευχρηστο απο αυτο του x7500.

Απο την αλλη, η οθονη του htc ειναι ιδανικη για σερφαρισμα στο ιντερνετ αλλα ειναι δυσχρηστη σε καθημερινες ασχολειες...

Επειδη εχω αυτη τη στιγμη και τις δυο συσκευες σκεφτομαι να πουλησω το htc x7500 και να αρχισω να ξαναχρησιμοποιω το qtek 9000!

To qtek το χρησιμοποιουσα και ως κινητο μεχρι να στραφω στο samsung u600 για ευνοητους λογους... αποτοξινωσης απο το τουβλο! ...αλλα δεν μπορεσα να χρησιμοποιησω σχεδον καθολου το htc x7500 ως κινητο! ... ειναι πολυ αβολο για κατι τετοιο!

Αυτα απο εμενα... καλες αγορες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Η λεξη τουβλο μαλλον τα λεει ολα και για τις 2 συσκευες.Στο τελος δεν θα παρω τιποτα. κυκλοφορει ακομα το 9000; η παραγωγη δεν εχει σταματησει αρκετο καιρο; γι αυτο λεω το 7500 αλλιως δεν θα εμπαινα σε διλλημα... Ή κανω λαθος;

Μα κυκλοφορει ακομα το 9000; η παραγωγη δεν εχει σταματησει αρκετο καιρο; γι αυτο λεω το 7500 αλλιως δεν θα εμπαινα σε διλλημα... Ή κανω λαθος;

και γιατι δεν το παιρνεις μεταχειρησμενο??

θα σου ερθει γυρω στα 250-300 και σε καλη κατασταση.

Guest lagoudakis
προσωπικα θα συμφωνησω με τον φιλο zlaths αν και το 7500 ετυχε να το δουλεψω λιγο(ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο το ηδη μεγαλο 9000)βεβαια εχει μια καταπληκτικη οθοναρα,το 9000 εχει σταματησει να βγαινει,για το 7500 δεν ξερω(αν και δεν ακουω να το πουλανε καπου)

Guest lagoudakis
εχω παρει ενα hands free bluetooth και ενω προσπαθω να το συνδεσω με το 9000 δεν το βρησκει με τιποτα.

αντιθετα στο 3600 συνδεεται αμεσως.

εκανα μια δοκιμη στην συσκευη μεσω bluetooth και στην αναζητηση εβρισκε κανονικα και το 3600 και ενα νοκια που εχω αλλα οχι το hands free.

μπορει να μην ειναι συμβατο το 9000 με το συγκεκριμενο hands free ?

το hands free ειναι το jabra 3010.

εντομεταξυ διαβασα τις προδιαγραφες του hands free και λεει οτι ειναι συμβατο με bluetooth συσκευες απο την εκδοαση 1.1 και μετα.

αν θυμαμαι καλα το 9000 εχει bluetoth 1.2.

μηπως δεν κανω κατι καλα??

μηπως κατι δεν κανεις καλα μητσε;προσωπικα με 3 bt που δοκιμασα το 9000 τα βρηκε αμεσως,και δεν φταιει η ρομ(την ιδια φοραμε)

τι δεν κανω καλα βρε γιαννη?

start-settings-bluetooth-devices-add new device...τιποτα δεν το βρισκει με τιποτα.

ειναι φυσικα ολα τσεκαρισμενα στο bluetooth και η ορατοτητα απο αλλες συσκευες και τσεκαρισμενο το beam ολα.

δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.

το ξερω οτι φοραμε την ιδια ρομ.

Guest lagoudakis
και βεβαια ειναι σε κατασταση ανιχνευσης το jabra ε;με την ιδια διαδικασια ειναι οκ με το 3600;τι να πω ρε μητσο;να επεσες στην περιπτωση;

και βεβαια ειναι σε κατασταση ανιχνευσης το jabra ε;με την ιδια διαδικασια ειναι οκ με το 3600;τι να πω ρε μητσο;να επεσες στην περιπτωση;

ακριβως την ιδια διαδικασια που κανω μ ετο 3600 και το βρισκει στο 9000 τιποτα.

και για να μην ειναι και οι δυο συσκευες αναμενες του 3600 το bluetooth το κανω απενεργοποιηση.αλλα τιποτα.

δεν το βρισκει πουθενα.γμτ

δεν κανεις μια διαγραφη το bt απο το νοκια-3600 και να δοκιμασεις με πρωτο το 9000;

καλα η πλακα ειναι οτι δεν μπορω να το κανω διαγραφη.

μ@@@@@ ειπα.

οκ το εκανα διαγραφη

για να δοκιμασω με το 9000 και βλεπουμε