jimlost Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 start-programms-και θα δεις το εικονηδειο της opera.νομιζω οτι τον εχει μεσα,δεν θυμαμαι να τον περασα εγω. τωρα αν οντως δεν τον εχει μεσα μπορω να στο στειλω το cab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 οχι δεν τον εχει!!ειμαι εκτος αθηνων για διακοπες απο το απογευμα οποτε δεν ειμαι στο pc μου,ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 να σου πω την αληθεια γιαννη ετοιμη ειμουνα το μεσημερι να δοκιμασω να την περασω αλλα το αφησα:Oκαποιον καλο browser για ιντερνετ εχεις να μου προτεινεις γιατι ο δικος του δεν....γιατι καλο μου παιδι θελεις να πειραξεις την συσκευη σου;σε πειραζει αυτη;:pασε την ρομ που εχεις γιατι δουλευει το μηχανακι σου μια χαρα,συμφωνω με τον μητσο να βαλεις τον οπερα,απο χτες κυκλοφορει στο ipmart η τελευταια εκδοση (1409)η οποια δουλευει μια χαρα,κατεβασε την εκδοση για vga,και κανε και καμμια βουτια για μας;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 και οταν κατι δουλευει Γιαννη.ποτε μα ποτε εσυ δεν το πειραζεις:lol::lol:εστω απο περιεργεια:lol::lol: καλο browser για internet σε τι?? ποιος δεν δουλευει καλα.μητσε δεν πειραζω τιποτα τωρα καλοκαιριατικα και δεν βαζω στο μηχανημα μου τιποτα αλλο εκτος tomal/ranju ειμαι οπαδος των ρομ του:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 γιατι καλο μου παιδι θελεις να πειραξεις την συσκευη σου;σε πειραζει αυτη;:pασε την ρομ που εχεις γιατι δουλευει το μηχανακι σου μια χαρα,συμφωνω με τον μητσο να βαλεις τον οπερα,απο χτες κυκλοφορει στο ipmart η τελευταια εκδοση (1409)η οποια δουλευει μια χαρα,κατεβασε την εκδοση για vga,και κανε και καμμια βουτια για μας;)με επεισες γιαννη:D,απλα θα βαλω τον οπερα οταν γυρισω,και φυσικα κανω βουτιες για σενα δεν σου ηρθε μια δροσια το μεσημερι;:pκαλο βραδυ σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 ισως εχεις δικιο,δεν επιμενω. αν ειναι στειλε μου pm να δουμε πως θα στο στειλω αν το θες. το εχει και ο Γιαννης φυσικα τον opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 τι να σου πω;δεν εχω δοκιμασει καμμια δικια του γιατι απλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο του tomal,και οταν κατι δουλευει σωστα και καλα ποτε δεν το πειραζουμε γιατι συνηθως μπλεκουμε μετασημερα εβγαλε και αλλη!!!:blink:αν ειναι δυνατον!!καθε μερα και αλλη!!!την 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 O τυπος εχει πολυ πλακα....απορω ανα πλεον ασχολειται κανεις να δοκιμασει καποια rom του.Δεν εχει και τιποτα μεσα και τη βαζεις γιατι;Για να δεις 35ΜΒ ραμ ελευθερα;Μετα τι... Το μονο (-) που εχει ειναι κατι με την καμερα,το οποιο εδω και 3-4 εκδοσεις δεν εχει διορθωθει.Αφου δεν εχει αλλα - τοτε τι αλλαζει και καθε φορα βγαζει νεα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 οκ να βγαλει μια light καλη να το καταλαβω(ωστε να βαλει ο καθενας μεσα οτι θελει),αλλα βγαζει καθε μερα την ιδια:lol:συν αυτο που ειπες με την καμερα,σε λιγο θα βγαζει 2 την ημερα,μια πρωινη και μια απογευματινη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Σαν χαπι θα την εχουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 :lol::lol::lol::lol: φίλε Γιάννη μήπως έχεις κανένα λαπτοπ με xp και χρόνο το Σαββατοκύριακο για να αναβαθμίσουμε το 9000 μου; Γιατί έχω μόνο βίστα :( Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 φυσικα και εχω και απο τα 2:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 καλησπερα. τι λετε δεν κανονιζουμε καμια συναντηση για καφε,να δουμε και τα 9000,να ανταλαξουμε καμια ιδεα?? τι λετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 παιδια εχουμε καμμια αξιολογη νεα ρομ;για συναντηση θα ηθελα να ερθω αλλα ειμαι εκτος αθηνων μεχρι σεπτεμβρη δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 κατι αλλο. εβαλα χθες τον καινουργιο opera την (1409) αλλα δεν μπορω να γραψω ολοκληρωμενη διευθηνση απο το hardware πληκτρολογειο.μου γραφει μεχρι 3 γραμματα,ενω απο το resco γραφω κανονικα την διευθηνση. καποια βοηθεια?? πιστευω οτι εγω δεν εχω κανει μια ρυθμηση,αλλα μηπως το εχει αντιμετωπησει και κανεις αλλος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 οχι ρε μητσε μια χαρα μου γραφει εμενα,κατι δεν κανεις καλα μαλλον,το σκ που θα βρεθω με τον τασο για την ρομ θελεις να ερθεις;και οποιος αλλος θελει και μπορει φυσικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 παιδια εχουμε καμμια αξιολογη νεα ρομ;για συναντηση θα ηθελα να ερθω αλλα ειμαι εκτος αθηνων μεχρι σεπτεμβρη δυστυχωςτιποτα,ακομα η καλυτερη μακραν για μενα παραμενει του tomal,και απο στιγμη σε στιγμη ανεβαζει και την 8 οπως λενε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 οχι ρε μητσε μια χαρα μου γραφει εμενα,κατι δεν κανεις καλα μαλλον,το σκ που θα βρεθω με τον τασο για την ρομ θελεις να ερθεις;και οποιος αλλος θελει και μπορει φυσικα:) ok,μιλαμε για το σκ.περιεργο παντος ρε γιαννη. εμενα μου γραφει μεχρι τα 3 γραμματα.μαλλον κατι κανω λαθος θα το κοιταξω και θα δω αν βρω λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 πειραξες τιποτα;το πληκτρολογιο το εχεις να γραφει αγγλικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 πειραξες τιποτα;το πληκτρολογιο το εχεις να γραφει αγγλικα; οχι βρε δεν πειραξα τιποτα. δεν προλαβενω να γραψω μια λεξη και μου μεγαλωνει την οθονη. ενω απο το resco γραφω κανονικα. κατι παιζει αλλα ακομα δεν το εχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 τι να σου πω ρε δημητρη;δεν παει καπου το μυαλο μου......περιεργα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 τι να σου πω ρε δημητρη;δεν παει καπου το μυαλο μου......περιεργα πραγματα τι να πω ρε γιαννη.καποια ρυθμηση ειναι και δεν την εχω βρει. αν βγουμε τελικα το σκ θα ριξουμε μια ματια σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 φυσικα φιλε,δεν μπορει σε μενα να δουλευει και σε σενα οχι,κατι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 φυσικα φιλε,δεν μπορει σε μενα να δουλευει και σε σενα οχι,κατι φταιει τι να πω??θα το βγαλω το προγραμμα και θα το ξαναπερασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts