ioanna70 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 δυστυχως μου το κανει και μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 οσοι εχετε το προβλημα με την καμερα στην 7.7 η λυση ειναι να παμε στο HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\CameraWizard(Pocket PC)\3.00\Camera Preferences και να σβησουμε ολο το "values" μετα soft reset και τελος το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 :respect:γιαννη δουλευει:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 στο χερι του ηταν;:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 δηλ ιωανα λες να την περασω και εγω αυτη την rom?? για πες μου εντυπωσεις γιατι ο γιαννης παντα ειναι λιγο πιο ενθουσιωδεις. οχι οτι δεν ακουω την γνωμη του καθε αλλο αλλα θα ηθελα και απο εσενα την αποψη γυρω απο αυτη την rom. μια και εχεις το 9000 για κυρια συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 οσοι εχετε το προβλημα με την καμερα στην 7.7 η λυση ειναι να παμε στο HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\CameraWizard(Pocket PC)\3.00\Camera Preferences και να σβησουμε ολο το "values" μετα soft reset και τελος το προβλημααψογος γιαννη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Mα καλα ρε παιδια εσεις ακομα μαλωνετε για τις roms ,ενω κυκλοφορουν νεες με beta εκδοση βιντεοκλησης!!;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 δηλ ιωανα λες να την περασω και εγω αυτη την rom?? για πες μου εντυπωσεις γιατι ο γιαννης παντα ειναι λιγο πιο ενθουσιωδεις. οχι οτι δεν ακουω την γνωμη του καθε αλλο αλλα θα ηθελα και απο εσενα την αποψη γυρω απο αυτη την rom. μια και εχεις το 9000 για κυρια συσκευη.ειναι νωρις να σου πω την γνωμη μου ακομα jim μια και δεν εχω μεγαλη εμπειρια:Oκαι την εχω 3 μερες μονο,αν δεν εδινε βοηθεια ο γιαννης ουτε που θα το τολμουσα να κανω αυτο το βημα,η γνωμη που εχω προς το παρων σε σχεση με την ρομ με τα 5 ειναι οτι την βλεπω αρκετα πιο γρηγορη στις εντολες,οτι και αν δοκιμασα να κανω λειτουργει αψογα,και δεν μου εχει κανει κανενα κολημα ενω πριν ειχα κατι τετοια,επισης ειναι τα εικονιδια πιο ομορφα στο ματι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Mα καλα ρε παιδια εσεις ακομα μαλωνετε για τις roms ,ενω κυκλοφορουν νεες με beta εκδοση βιντεοκλησης!!;; :lol:το θεμα ειναι δουλευει σωστα ομως;γιατι αλλοι λενε ετσι και αλλοι γιουβετσι,δοκιμασες αν παιζει λεωνιδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Δεν εχω χρονο ακομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 καλα και εγω μια απο τα ιδια,συν την καλοκαιρινη βαρεμαρα:Oτο θεμα ειναι οτι θα βγαλουν ακρη και με την βιντεοκληση οπως πανε τα πραγματα,λεω να περιμενω τον tomal(ranju) γιατι μου αρεσουν πολυ οι ρομ του:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Μαζι σου και εγω.Αλλωστε πολλα ακουγονται για την 7.8 , απο την οποια δεν ειμαστε πολυ μακρια οπως συμπεραινω απο αποψεις μερικων.:) Ποτε θα κανουμε παλι Meeting;Ξερεις εμεις οι δυο και ο lepes;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 οταν θα βγει η 7.8 μην ερθουμε παλι με την ιδια ρομ:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 ε βεβαια!!Ωραια θα βαλω την rDosti v8,5 και θα ερθω να σας τη δειξω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 αν κανονισετε συναντηση και ειμαι εδω με θελετε και εμενα;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 καλησπερα. αν θα ειμαι και εγω καλα με το ποδι,μεσα και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 ε βεβαια!!Ωραια θα βαλω την rDosti v8,5 και θα ερθω να σας τη δειξω. :Dεισαι με παλια ρομ,ο τυπος εχει παλαβωσει!!βγαζει καθε μερα και αλλη:pεβγαλε την 9 και μεχρι την κυριακη θα βγαλει την 10:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 αν κανονισετε συναντηση και ειμαι εδω με θελετε και εμενα;:Oεξαρταται απο την διαγωγη σου:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 εμενα γιαννη?? με θελετε και εμενα στην παρεα σας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 αυτα δεν τα ρωτανε μητσαρα!!!!εσενα θα σε βαλουμε στο προεδρειο φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 εισαι με παλια ρομ,ο τυπος εχει παλαβωσει!!βγαζει καθε μερα και αλλη:pεβγαλε την 9 και μεχρι την κυριακη θα βγαλει την 10:p Moυ αρεσει που στα ποστ του λεει ποσο γρηγορες σταθερες και αξιοπιστες ειναι τη στιγμη που καθε μερα οπως λες λανσαρει νεα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Παντως εχουν μεγαλη μνημη ελευθερη οπως τα λεει,βρε λες να ειναι καλες;:confused:απλα εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη στον tomal:Oκαι η 7,7 μου δουλευει αψογα για αυτο δεν μπαινω στην διαδικασια της αλλαγης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Πιστευω πως για μερικους απο εμας που δεν ειμαστε cookers αξιζει τον κοπο μιας και δεν συμπεριλαμβανει μεσα αρκετη απο τη "σαβουρα" των αλλων εκδοσεων, που προσωπικα εγω δεν χρησιμοποιω ποτε. Οποτε ειναι πιο ευκολο και πιο ελαφρυ για την συσκευη να τη φερουμε στα μετρα μας... Αλλα εκδοση με την εκδοση αρχισε προαιρετικα να βαζει χρησιμα πραγματακια οπως το office αλλα και ηχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 ναι στην σημερινη που εβγαλε εχει χρησιμα πραγματα,για να δουμε και την αυριανη:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Ως επισημος ROM Tester μολις τελειωσα την εγκατασταση της και αρχιζω το σεταρισμα. Μια ερωτηση για αρχη : Στη μνημη program, στο Τοtal ποσο σας λεει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts