Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
οσοι εχετε το προβλημα με την καμερα στην 7.7 η λυση ειναι να παμε στο HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\CameraWizard(Pocket PC)\3.00\Camera Preferences και να σβησουμε ολο το "values" μετα soft reset και τελος το προβλημα

δηλ ιωανα λες να την περασω και εγω αυτη την rom??

για πες μου εντυπωσεις γιατι ο γιαννης παντα ειναι λιγο πιο ενθουσιωδεις.

οχι οτι δεν ακουω την γνωμη του καθε αλλο αλλα θα ηθελα και απο εσενα την αποψη γυρω απο αυτη την rom.

μια και εχεις το 9000 για κυρια συσκευη.

οσοι εχετε το προβλημα με την καμερα στην 7.7 η λυση ειναι να παμε στο HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\CameraWizard(Pocket PC)\3.00\Camera Preferences και να σβησουμε ολο το "values" μετα soft reset και τελος το προβλημα
αψογος γιαννη:)

Mα καλα ρε παιδια εσεις ακομα μαλωνετε για τις roms ,ενω κυκλοφορουν νεες με beta εκδοση βιντεοκλησης!!;; :lol:

δηλ ιωανα λες να την περασω και εγω αυτη την rom??

για πες μου εντυπωσεις γιατι ο γιαννης παντα ειναι λιγο πιο ενθουσιωδεις.

οχι οτι δεν ακουω την γνωμη του καθε αλλο αλλα θα ηθελα και απο εσενα την αποψη γυρω απο αυτη την rom.

μια και εχεις το 9000 για κυρια συσκευη.

ειναι νωρις να σου πω την γνωμη μου ακομα jim μια και δεν εχω μεγαλη εμπειρια:Oκαι την εχω 3 μερες μονο,αν δεν εδινε βοηθεια ο γιαννης ουτε που θα το τολμουσα να κανω αυτο το βημα,η γνωμη που εχω προς το παρων σε σχεση με την ρομ με τα 5 ειναι οτι την βλεπω αρκετα πιο γρηγορη στις εντολες,οτι και αν δοκιμασα να κανω λειτουργει αψογα,και δεν μου εχει κανει κανενα κολημα ενω πριν ειχα κατι τετοια,επισης ειναι τα εικονιδια πιο ομορφα στο ματι:)

Guest lagoudakis
Mα καλα ρε παιδια εσεις ακομα μαλωνετε για τις roms ,ενω κυκλοφορουν νεες με beta εκδοση βιντεοκλησης!!;; :lol:
το θεμα ειναι δουλευει σωστα ομως;γιατι αλλοι λενε ετσι και αλλοι γιουβετσι,δοκιμασες αν παιζει λεωνιδα;

Guest lagoudakis
καλα και εγω μια απο τα ιδια,συν την καλοκαιρινη βαρεμαρα:Oτο θεμα ειναι οτι θα βγαλουν ακρη και με την βιντεοκληση οπως πανε τα πραγματα,λεω να περιμενω τον tomal(ranju) γιατι μου αρεσουν πολυ οι ρομ του:)

Μαζι σου και εγω.Αλλωστε πολλα ακουγονται για την 7.8 , απο την οποια δεν ειμαστε πολυ μακρια οπως συμπεραινω απο αποψεις μερικων.:)

Ποτε θα κανουμε παλι Meeting;Ξερεις εμεις οι δυο και ο lepes;:lol:

Guest lagoudakis
ε βεβαια!!Ωραια θα βαλω την rDosti v8,5 και θα ερθω να σας τη δειξω. :D
εισαι με παλια ρομ,ο τυπος εχει παλαβωσει!!βγαζει καθε μερα και αλλη:pεβγαλε την 9 και μεχρι την κυριακη θα βγαλει την 10:p

εισαι με παλια ρομ,ο τυπος εχει παλαβωσει!!βγαζει καθε μερα και αλλη:pεβγαλε την 9 και μεχρι την κυριακη θα βγαλει την 10:p

Moυ αρεσει που στα ποστ του λεει ποσο γρηγορες σταθερες και αξιοπιστες ειναι τη στιγμη που καθε μερα οπως λες λανσαρει νεα!!

Guest lagoudakis
Παντως εχουν μεγαλη μνημη ελευθερη οπως τα λεει,βρε λες να ειναι καλες;:confused:απλα εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη στον tomal:Oκαι η 7,7 μου δουλευει αψογα για αυτο δεν μπαινω στην διαδικασια της αλλαγης

Πιστευω πως για μερικους απο εμας που δεν ειμαστε cookers αξιζει τον κοπο μιας και δεν συμπεριλαμβανει μεσα αρκετη απο τη "σαβουρα" των αλλων εκδοσεων, που προσωπικα εγω δεν χρησιμοποιω ποτε.

Οποτε ειναι πιο ευκολο και πιο ελαφρυ για την συσκευη να τη φερουμε στα μετρα μας...

Αλλα εκδοση με την εκδοση αρχισε προαιρετικα να βαζει χρησιμα πραγματακια οπως το office αλλα και ηχους.

Ως επισημος ROM Tester μολις τελειωσα την εγκατασταση της και αρχιζω το σεταρισμα.

Μια ερωτηση για αρχη : Στη μνημη program, στο Τοtal ποσο σας λεει;