Guest lagoudakis Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 τασο αλλαξε καμμια ρομ,1 μηνα με την ιδια εισαι:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 μπα δεν την αλλάζω !! ασε αυτή που έχω είναι αρκετά σταθερή. Εκλεισα να την πουλήσω την κάρτα αλλά ούτε που βρήκα χρόνο ακόμα για να συνενοηθώ. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Ρε παιδιά, αυτή η καλή ρομ που περιμέναμε σήμερα βγήκε; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 βγηκε,τωρα το ποσο καλη ειναι θελει κουβεντα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Υπάρχει link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=340713 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 entypwsh mou einai h o jwright thn 2.12.04 thn ebgale twra?giati xtes proxtes pou katebasa ayth pou htan panw sto xda prepei na einai h 2.12.00 h 2.12.02 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agejon Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 entypwsh mou einai h o jwright thn 2.12.04 thn ebgale twra?giati xtes proxtes pou katebasa ayth pou htan panw sto xda prepei na einai h 2.12.00 h 2.12.02 Κυκλοφόρησε πριν μια βδομάδα... Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 δεν μαζευομαστε καπου να φτιαξουμε τη myphone rom ??? χαχαχα ρε τι εχουμε παθει.Παντως μερα με τη μερα τη συνιθιζω εβαλα και το της ο2 το skin για το τηλεφωνο και τωρα πλεον βλεπω με ποιον μιλαω... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 και ρομ να μην φτιάξουμε μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις για τα μηχανάκια μας:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agejon Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Για να αλλάξουμε το phone skin της τελευταίας rom των BeastyLeo με το default και επομένως να βλέπουμε με ποιον μιλάμε , κάνουμε το εξής: Ανοίγουμε το regedit και πάμε στο HKLM\Security\Phone\Skin, κάνουμε διπλό κλικ στο Enabled και αλλάζουμε το Value Data σε 0. Soft reset και είμαστε έτοιμοι. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Old_Trafford Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Donation εχει κανει κανενας; εχω εκανα 1.5 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Donation εχει κανει κανενας; εχω εκανα 1.5 ευρω!καλο ειναι οποιος μπορει να δινει τον οβολον του:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=340713 Αξίζει αυτή η ρομ; Να τη βάλω, γιατί ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί. Ουσιαστικά θέλω μια απλή ρομ που να δουλεύει το wifi και το 3g και ας μην δουλεύει η βιντεοκλήση, αν είναι δυνατόν χωρίς τραγικό memory leak. Υπάρχει κάποια τέτοια; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ρε λεβέντες, το PocketCM πώς το βγάζω από default contacts manager στην τελευταία Full Flavor των B&L; Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αξίζει αυτή η ρομ; Να τη βάλω, γιατί ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί. Ουσιαστικά θέλω μια απλή ρομ που να δουλεύει το wifi και το 3g και ας μην δουλεύει η βιντεοκλήση, αν είναι δυνατόν χωρίς τραγικό memory leak. Υπάρχει κάποια τέτοια; :wacko:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=325466 η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=339526 ριχτες στο καπακι και δες ποια σου αρεσει πιο πολυ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Την πρώτη την είχα, καλή αλλά κράσαρε το τηλέφωνο (αν και κάπως το είχα βολέψει με καρφωτό το δίκτυο). Το άλλο πρόβλημά της δεν το χα λύσει, με το που έβαζα δόνηση ή έκλεινα εντελώς τον ήχο, άντε γεια το κουδούνισμα. Ήθελε hard reset ή registry restore και δεν τα μπορώ αυτά. Θα δοκιμάσω και την δεύτερη. Thnx! edit: δεν μπορώ να συνδεθώ με wifi στο ρούτερ μου με την δεύτερη. :cry: Μήπως τελικά δεν παίζει το wifi με αυτήν;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 συγκεκριμενα σε ενα 9000 φιλου που εχει αυτη δεν εχει τετοιο προβλημα που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Και εγώ με την 2.12.04 συνδέομαι κανονικά στο ρουτέρι :) Αν και υπάρχουν ακόμα προβλήματα στην κάμερα :( btw την επόμενη εβδομάδα μάλλον θα έχουμε new release του jwright βασισμένη στο φρέσκο 5.2.1933 core που λογικά θα λύνει πολλά υπάρχοντα προβλήματα ;) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Τελικά έβαλα την full και όλα καλά, wifi, ήχος εισερχομένων οκ. Κράσαρε το τηλέφωνο μια φορά και έτσι του ξανάβαλα καρφωτό το δίκτυο, νομίζω ότι βοηθάει. Το πρόγραμμα του τηλεφώνου βελτιωμένο, μπορείς και παίρνεις τηλέφωνο χωρίς να πας στο ιστορικό μόνο που δεν δουλεύει με ελληνικά το smartdialing...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 γενικα παντως υπαρχουν προβληματακια σε αυτες τις ρομ,εχουν ακομα δουλεια για να πουμε οτι ειναι καλες,υπομονη....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 γενικα παντως υπαρχουν προβληματακια σε αυτες τις ρομ,εχουν ακομα δουλεια για να πουμε οτι ειναι καλες,υπομονη....... πολύυυ υπομονήηηηηη!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agejon Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ρε λεβέντες, το PocketCM πώς το βγάζω από default contacts manager στην τελευταία Full Flavor των B&L; Ανοίγουμε το regedit και πάμε στο HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Shell\Rai\:MSCONTACTS , κάνουμε διπλό κλικ στο \Windows\PocketCM.exe και αλλάζουμε το Value Data σε ":MSPOUTLOOK contacts" Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ανοίγουμε το regedit και πάμε στο HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Shell\Rai\:MSCONTACTS , κάνουμε διπλό κλικ στο \Windows\PocketCM.exe και αλλάζουμε το Value Data σε ":MSPOUTLOOK contacts" Είσαι γίγαντας!:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1agr Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 έχω βάλει μία άλλη sim που έχει και επαφές μέσα και μου βγάζει τις επαφές του τηλεφώνου και τις sim.Ξέρει κάποιος πως γίνεται να βλέπω μόνο τις επαφές του τηλεφώνου;έχω os5.2.1413 build 17913.0.3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts