tasosvel Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ναι έχω είναι αυτή http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5662 Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Παιδιά έχω βαρεθεί το 9000 (είναι και VODA V1640) πού λέτε να πάω? 7500??? Εχει τα 6αρια από την μάνα του ή θα πρέπει να τα περάσω μόλις το πάρω?το 7500 δεν ειναι λιγο μεγαλο;:Oεδω με το ζορι κουβαλαμε το 9000:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 molis ekana to update se full flavor ths kainourgias rom tou labrenth.eixa ena problhma me ta vista 64bit (@##^$^#%vista@$#%@%%#) alla entaksei to dior8wsa kai ola kala.sas afhnw kai paw gia olonyxtio testing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 apogohteymenos apo thn ayth thn rom...isws perimena polla....leipoun polla basika oso gia to memory leak apo ta 27mb poy ksekina se 10min exei pesei sta 16mb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1agr Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Εγώ που την έβαλα(greek lang. paragon) λειτουργούσαν τα πλήκτρα κανονικά αλλά μου κολούσε και το απεγκατέστησα. έχω wm6 os5.2.1413 build 17913.03.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 κριμα:(τελικα κατι της προκοπης δεν εχουν καταφερει να βγαλουν τα παιδια,αυτος ειναι ενας λογος που ειμαι στα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 μολις εβαλα τη ρομ και τουλαχιστον εμφανισιακά ειναι τελειως πρωτότυπη!!! την εχω πανω 10 λεπτα και δεν μπορω να πω τπτ για leak ακομα!! αλλα εχει πολλα χρησιμα προγραματα που οπως τα taskbar σε λιγες ωρες-μερες το report!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 einai poly wraia kai pisteyw oti epese poly douleia gia to 8ema emfanishs kai telos.thn krathsa kana 40lepto kai ebala dokimastika apo ton Jwrightmcps aythn edw h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=339526 thn ekdosh gia to qtec kai pros to parwn eimai poly eyxaristhmenos. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Μόλις πέρασα κ εγώ την Jwrightmcps Crossbow ROM Update 2.12.04 WWE, για να δούμε τι θα δούμε! Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 δωσαν σημασια και στις εφαρμογες ;) οι Β&L Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agejon Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε η καινούργια rom των B+L, σε πρώτη ματιά. Ειμαι όμως ακόμα στο testing. Μου φαίνεται ότι η τελευταία rom του jwright είναι λίγο καλύτερη... αν διορθώσει και το memory leak τότε θα μιλάμε για την πιο ολοκληρωμένη wm6 rom!!! EDIT: Παρατήρησα ότι το memory leak της Β+L , είναι χειρότερο και απο του jwright!! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 μετα απο 2 soft reset η μνημη πλεον δεν πεφτει κατακορυφα... και μενει σταθερη κοντα στα 19 .. αλλα τα εχουν παραφορτωση μαλλον θα παω για τη vanila Που εχουν βγαλει γιατι η full εχει παρα πολλα αχρηστα εικονιδια και τα λοιπα.... Αυτα :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agejon Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 μετα απο 2 soft reset η μνημη πλεον δεν πεφτει κατακορυφα... και μενει σταθερη κοντα στα 19 .. αλλα τα εχουν παραφορτωση μαλλον θα παω για τη vanila Που εχουν βγαλει γιατι η full εχει παρα πολλα αχρηστα εικονιδια και τα λοιπα.... Αυτα :) Ναι με τα soft reset βελτιώνεται κάπως η κατάσταση. Και εγώ για vanila me βλέπω... Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 meta apo 24 sxedon wres symbiwshs me thn rom tou Jwrightmcps (kai xwris reset)h mnhmh menei sta 20 mb.paei arketa grhgora kai den exw dei kapoio kollhma h bug.makari na synexistei etsi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 meta apo 24 sxedon wres symbiwshs me thn rom tou Jwrightmcps (kai xwris reset)h mnhmh menei sta 20 mb.paei arketa grhgora kai den exw dei kapoio kollhma h bug.makari na synexistei etsi Με κανονική χρήση προγραμμάτων/τηλεφώνου; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 και εγω την θεωρω πολυ καλη απο αυτες που κυκλοφορουν,αν φτιαξουν και την βιντεοκληση καποια στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Δεν αντεχω αλλο με τις ρομ!! :D:D:D θελω μια σταθερη να τη κρατησω τουλαχιστον κανα 2μηνο!!! καθε βδομαδα και upgrade γμτ.. των B&L εχει και ενα καλο bug στο display οταν σε περνει καποιος τηλ με το που το σηκωνεις απλα δεν φαινετε με ποιον μιλας :(:( και το memery leak καλα κρατει με χρηση 3-4 ωρων φτανει τα 15!! και η παλια τους ηταν μια χαρα,τι τους επιασε να γεμισουν το τοπο εικονιδια και apps!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 ετσι οπως το παμε με τις ρομ στο τελος θα βγαλουν ποδια τα 9000 και θα τρεχουν:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 ετσι οπως το παμε με τις ρομ στο τελος θα βγαλουν ποδια τα 9000 και θα τρεχουν:p:p χεχε:) Πάντως απ αυτά που γράφετε κατάλαβα οτι δεν λέει να αλλάξω την ρομ που έχω τώρα στο 9000 !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 περιμενε λιγο ;) θα βγουν σε λιγο windows mobile σvista χαχαχα Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agejon Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Από ότι βλέπω οι περισσότεροι είμαστε απογοητευμένοι σε κάποιο βαθμό με τις wm6 rom. Όμως έχω να μεταφέρω ένα καλό νέο: Αγόρασα σήμερα μια 8GB SDHC class 6 card της Transcend, η οποία δουλεύει άψογα με την καίνουργια rom των BeastyLeo (την οποία τεσταρω). Κάμερα και installation/running προγραμμάτων χωρίς κανένα πρόβλημα, μάλιστα έχω την εντύπωση ότι τα προγράμματα τρέχουν πιο γρήγορα από την καινουργια κάρτα. Είμαι επίσης 99% σίγουρος ότι η κάρτα δουλεύει άψογα και στη rom του jwright, αφού οι Β+L χρησιμοποιούν το ίδιο driver. EDIT: Η κάρτα έχει διαθέσιμα 7686.50 MB Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 :) ναι αλλα εινα πολυ φωρτομενη ρε γμτ!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agejon Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 lepes, απλα έχω την rom των BeastyLeo μόνο για δοκιμή... Δεν είναι μόνο φορτωμένη αλλά έχει και αρκετά bugs... Μάλλον θα ξαναβάλω την rom του jwright. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 η δικια μου πάλι η 4gb sdhc δεν δουλεύει . Λέτε αν αλλάξω ρομ να δουλέψει? Του laurentius26 έχω την v07 Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agejon Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 τάσο δοκίμασε την τελευταία του jwright 2.12.04, και πες μας τι έγινε! Πάντως νομίζω ότι έπρεπε να δουλεύει και με την v07!!! Ίσως κάποιο incompatibility με την Kingston;; Περίεργο!!!! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts