Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia tn perasa!!! na merika screen shots xoris na exo perasei akoma kanena programma

Ποια κατεβασες ?

Απο το thread Windows Mobile 6/Crossbow ROM ή Midget v0.1 Vanilla Crossbow Rom ?

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια κατεβασες ?

Απο το thread Windows Mobile 6/Crossbow ROM ή Midget v0.1 Vanilla Crossbow Rom ?

φιλε μου κατεβασε την πρωτη.η δευτερη απλα δεν εχει add ons και γλυτωνεις 10mb μνημης στην συσκευη σου.να ξερεις επισης οτι λειπουν τα mms κ απο τις 2 εκδοσεις που αναφερεις.ελπιζω να βγει καποιο cab πο να διορθωσει το προβλημα με τα mms.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

φιλε μου κατεβασε την πρωτη.η δευτερη απλα δεν εχει add ons και γλυτωνεις 10mb μνημης στην συσκευη σου.να ξερεις επισης οτι λειπουν τα mms κ απο τις 2 εκδοσεις που αναφερεις.ελπιζω να βγει καποιο cab πο να διορθωσει το προβλημα με τα mms.

Απο οτι ειδα και οι 2 (nk.nbf) ειναι ιδιες, οποτε ειναι η ιδια ROM.

Κατεβασα και εστησα την δευτερη χωρις τα add ons...

Μια χαρα παει!:D

paidia tn perasa!!! na merika screen shots xoris na exo perasei akoma kanena programma http://img62.imageshack.us/img62/8055/screen001ji3.png

Σιγουρα ειναι wm6? Για ποσταρε το about.

ρε παιδια στην καινουρια rom,mms υπαρχουν?γιατι στο xda καπου διαβασα οτι δεν υπαρχουν.σε ποια υπαρχουν?μπορει καποιος να μου απαντησει για να δω ποια θα περασω?παρακαλω πολυ.....ειναι οντως wm 6?ή προκειται απλα για μια καινουρια rom,ταχυτερη με περισσοτερα add ons?συγνωμη αν σας κουρασα με τις ερωτησεις μου.οποιος ειναι On line ας μου απαντησει.

ρε παιδια στην καινουρια rom,mms υπαρχουν?γιατι στο xda καπου διαβασα οτι δεν υπαρχουν.σε ποια υπαρχουν?μπορει καποιος να μου απαντησει για να δω ποια θα περασω?παρακαλω πολυ.....

Ακομα δεν υπαρχουν και δεν παιζουν σωστα.

Περιμενε λιγακι εαν τα θες τοσο επιμονα, και καποιος θα βγαλει εκσοδη που να παιζουν στα WM6.

δεν ειναι θεμα επιμονης.σιγουρα θα βγει εκδοση που τα υποστηριζουν.απλα νομιζα οτι θα ειναι ολα οκ αν την περναγα σημερα.εχω πολυ πηξιμο αυτο τον καιρο κ μου ειναι δυσκολο να την περασω τωρα κ μετα να περασω καποια αλλη.βλεπεις δεν ειναι μονο τα 20 λεπτα περιπου που χρειαζεται.πρεπει να φορτισω κ το ppc ως το 100%,ωστε να μην εχω προβλημα μετα με την μπαταρια.επισης πρπει να περασω και ολα μου τα προγραμματα εκ νεου.κ ειναι πολλα τα ατιμα.ευχαριστω για την απαντηση σου

δεν ειναι θεμα επιμονης.σιγουρα θα βγει εκδοση που τα υποστηριζουν.απλα νομιζα οτι θα ειναι ολα οκ αν την περναγα σημερα.εχω πολυ πηξιμο αυτο τον καιρο κ μου ειναι δυσκολο να την περασω τωρα κ μετα να περασω καποια αλλη.βλεπεις δεν ειναι μονο τα 20 λεπτα περιπου που χρειαζεται.πρεπει να φορτισω κ το ppc ως το 100%,ωστε να μην εχω προβλημα μετα με την μπαταρια.επισης πρπει να περασω και ολα μου τα προγραμματα εκ νεου.κ ειναι πολλα τα ατιμα.ευχαριστω για την απαντηση σου

Τελικα εχω την εντυπωση πως δουλευουν φιλε drmdtsap!!

Εστειλα σε ενα φιλο μου και η συσκευη συνδεθηκε κανονικα και εστειλε!:D (δεν μου εχει απαντησει ακομα εαν το πηρε...)

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ!!!!παντως υπαρχει μια εκδοση που υποστηριζει κανονικοτατα τα mms.εσυ ποια εβαλες φιλε μου?λεω σε λιγο που θα φορτισει να κανω την δευτερη αναβαθμιση μου.χα

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ!!!!παντως υπαρχει μια εκδοση που υποστηριζει κανονικοτατα τα mms.εσυ ποια εβαλες φιλε μου?λεω σε λιγο που θα φορτισει να κανω την δευτερη αναβαθμιση μου.χα

την Vanila εχω βαλει και παει σφαιρα!:D

To about ειναι

OS 5.2.318 (Built 15341.0.0.0)

OS 5.1.342 (Built 15698.3.5.0) ειναι η aku 3.5 που βρηκα στο xda.developers, αυτη τι ειναι η aku 0? H μηπως η πρωτη ισως και alpha εκδοση των wm6?

Δεν θα επρεπε να λεει ομως OS 6.2.318? :confused:

Και ενα δωρακι για οσους δεν εχουν τα αυθεντικα sounds των Crossbow!

http://rapidshare.com/files/11880765/True_WM6_Sounds.rar.html :lol:

Και ενα δωρακι για οσους δεν εχουν τα αυθεντικα sounds των Crossbow!

http://rapidshare.com/files/11880765/True_WM6_Sounds.rar.html :lol:

οι ηχοι αυτοι δεν υπαρχουν στην rom?που μεταφερεις τους ηχους για να δουλεψουν?στο φακελο windows?

οι ηχοι αυτοι δεν υπαρχουν στην rom?που μεταφερεις τους ηχους για να δουλεψουν?στο φακελο windows?

Απο την rom τους πηρα για αυτους που δεν θελουν να βαλουν ακομα wm6 αλλα θελουν τους ηχους!

Τα MMS ...παιζουν !!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Παιδια τα WM6 εχουν Windows Update Function, Windows Live, Streaming Media και αλλα πολλα νεα (ή παλια - απο λειτουργικο windows) features!

την Vanila εχω βαλει και παει σφαιρα!:D

οντως παει σφαιρα,ομως που ειναι το εικονιδιο της μπαταριας κ της αντιστροφης της οθονης οεο???!!!!καποιο cab για αυτα υπαρχει?επισης εν ταχει μπορεις να μου πεις ποια add ons λειπουν?

οντως παει σφαιρα,ομως που ειναι το εικονιδιο της μπαταριας κ της αντιστροφης της οθονης οεο???!!!!καποιο cab για αυτα υπαρχει?επισης εν ταχει μπορεις να μου πεις ποια add ons λειπουν?

για δες αυτο για την οθονη...

f@p://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Uploads/Universal/Uni_AKU3_WWE/Jwrightmcps/Extras/Default_Signed_Screen_Rotate_Icon.zip

δες και εδω για την μπαταρια.. δεν ξερω εαν θα κανει τιποτα...

h@tp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=289003&highlight=battery+icon+on+universal

Βαλε αυτο για να εχεις μπαταρια στο κατω μερος της οθονης !

f@p://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Uploads/Universal/Uni_AKU3_WWE/Ivan/Extrom/Default_Unsigned_Powertray_Shell_Clock_Ivan.cab

Κατι αλλο που βρηκα ειναι οτι δεν χρειαζετε να τρεξεις κανενα cab για να "δει" τις com του BT GPS σας! (οπως καναναμε στα Wm5), το dest6 βρήκε κατευθείαν το BT GPS μου και συνδεθηκε στο αψε σβησε!:lol:

Τα WM6 παιζουν και WMA για ringtones!:D

με πρόλαβες: ROM upgrade for HTC Universal with Windows Mobile 6 ( Crossbow ) leaked on the Internet

είναι η RTM νομίζω.

geovass, τι νέα είδες? με ενδιαφέρει ως προς την ταχύτητα. αλλαγές στα office?

(αμέσως να πας στο Iphone...)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)