demi82 Δημοσιεύτηκε April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2015 καλησπέρα!!!Θα ήθελα την βοήθεια σας σε σ΄χεση με την επιλογή κινητού! έχω επιδότηση και αποφάσια να την χρησιμοποιήσω για αγοράκινητού!είναι μικρή της τάξης των 65 ευρω και δεν σκέφτομαι να δώσω πολλά χρήματα παραπάνω!Έχω ήδη ένα samsung core αλλά επειδή έχει αρχίσει και σέρνεται θα ήθελα κάτι καλύτερο! Τί έχετε να μου προτέινετε??? Ευχαριστώωω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 1ον Γιατί άνοιξες 2 θέματα για τον ίδιο λόγο; 2ον θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο lumia γιατί τα android σε αυτά τα χρήματα είναι της πλακός. Από ποιά εταιρεία έχεις την επιδότηση; Edit: τσέκαρε κάποια εδώ http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/6747_516986/Windows-Phone-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-1-GB.html?price_max=100.001 Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 καλησπέρα!!!Θα ήθελα την βοήθεια σας σε σ΄χεση με την επιλογή κινητού! έχω επιδότηση και αποφάσια να την χρησιμοποιήσω για αγοράκινητού!είναι μικρή της τάξης των 65 ευρω και δεν σκέφτομαι να δώσω πολλά χρήματα παραπάνω!Έχω ήδη ένα samsung core αλλά επειδή έχει αρχίσει και σέρνεται θα ήθελα κάτι καλύτερο! Τί έχετε να μου προτέινετε??? Ευχαριστώωω!!!! Καλό θα ήταν να μας πεις πόσα χρήματα διαθέτεις για "συμπληρωμα" και από ποιο κατάστημα (vodafone, cosmote κτλ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demi82 Δημ. April 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 κατα λάθος έγινε η ανάρτηση στην προηγούμενη κατηγορία και δεν ήξερα πως διαγράφεται!:p Από την cosmote είναι η επιδότηση...περίμενα καλύτερη λόγω χρόνων συνδρομής αλλά :( Άρα προτείνεις lumia ? θα τα ψάξω και αυτά!έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές για την αυτονομία της μπαταρίας τους αλλά από την άλλη έχω συνηθίσει τα android και δεν ξέρω πως θα μου φανεί!Θα τα κοιτάξω!!!Σε ευχαριστώ!:) ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλό θα ήταν να μας πεις πόσα χρήματα διαθέτεις για "συμπληρωμα" και από ποιο κατάστημα (vodafone, cosmote κτλ.). σκέφτομαι το πολύ μέχρι 150€ να δώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 σκέφτομαι το πολύ μέχρι 150€ να δώσω! Το Huawei Ascend G620s στα 159€ νομίζω είναι μια πάρα πολύ καλή συσκευή. Επίσης LG Spirit στα 189€ ολοκαίνουργιο με την τελευταία έκδοση android. Δες εδώ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demi82 Δημ. April 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 to Huawei Ascend G620s μου φάνηκε καλό! ΤΟ lg Να σου πω την αλήθεια το φοβάμαι γιατί είχα παλιότερα και δεν είχα μείνει καθόλου ικανοποιημένη όπως και από τα mls! Αλλά το Huawei μου άρεσε!Θα πάω να το κοιτάξω κα από κοντά! Σε ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Επίσης να προσθέσω στα 159€ το ZTE Blade Vec 4G που είναι από τα πιο VFM σε αυτή την τιμή. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Lumia 640 από bestprice http://www.bestprice.gr/item/2154559487/microsoft-lumia-640-dual.html?qid=32ftlwCIqvz_a5041&seq=1 135 ευρώ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demi82 Δημ. April 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα!μια ακόμα ερώτηση... μετά από πολλές προσπάθειες και με μια μικρή αλλαγή σε οικογενειακό συμβόλαιο, έχω την επιλογή να πάρω δωρεαν το galaxy a5 ¨η με 180 ευρω το s5! έριξα μια ματιά σε κριτικές και μπλέχτηκα!εσείς τι προτείνετε? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα!μια ακόμα ερώτηση... μετά από πολλές προσπάθειες και με μια μικρή αλλαγή σε οικογενειακό συμβόλαιο, έχω την επιλογή να πάρω δωρεαν το galaxy a5 ¨η με 180 ευρω το s5! έριξα μια ματιά σε κριτικές και μπλέχτηκα!εσείς τι προτείνετε? :D Aνάλογα το τι ζητάς. Εγώ θα πήγαινα στο Α5 αφού δεν θα δώσει και χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demi82 Δημ. April 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 δε θέλω και κάτι τρελό...μια κάμερα που να βγάζει καλές φωτογραφίες και να μη τρώει πολλά κολλήματα όπως το core που έχω τώρα!μάλλον προς το a5 βλέπω να γέρνω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 δε θέλω και κάτι τρελό...μια κάμερα που να βγάζει καλές φωτογραφίες και να μη τρώει πολλά κολλήματα όπως το core που έχω τώρα!μάλλον προς το a5 βλέπω να γέρνω! :p Kαι τα 2 που είδες είναι κατά πολύ ανώτερα του core που έχεις. Στα ίδια λεφτά έχεις και το Ρ7 που είναι επίσης εμφανίσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demi82 Δημ. April 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 το p7 δεν μου το ειχαν στη λιστα με τις επιλογες και από όσα μου πρότειναν το a5 μου φάνηκε ότι ήταν το καλύτερο!!!και το s5 από σπόνα μπήκε λόγω της αλλαγής του συμβολαίου σε οικογενειακό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts