giorgos_dinamik Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ρυθμίσεις -εφαρμογές -διαχείρισης εφαρμογών -όλα και κατέβα προς τα κάτω για να βρεις την εφαρμογή κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ρυθμίσεις -εφαρμογές -διαχείρισης εφαρμογών -όλα και κατέβα προς τα κάτω για να βρεις την εφαρμογή κάμερα Σε ευχαριστώ πολύ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Λύθηκε το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Νομίζω πως ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Χαίρετε παιδιά. Ερώτηση κυρίως για κατόχους Edge plus. Εάν πέρασε κανείς την dev 6 MM μπορεί να μου πει τι ρυθμίσεις έχει στο manual mode? Shutter speed ISO κλπ? Και το εύρος της κάθε παραμέτρου. Ουσιαστικά εάν πιάνει λίγο το G4 με το manual mode του με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Να σας ρωτήσω κάτι κι εγω σχετικά με την κάμερα. Παρατηρω πως σε βραδινές ληψεις με φωτισμό λαμπας-φωτιστικου μεσα σε σπίτι χρησιμοποιεί πολυ λιγες φορές το φλας. Παλιότερα ειχα το s3 και σε συνθηκες χαμηλού φωτισμου χρησιμοποιουσα την εφαρμογη για "χαμηλό φωτισμό" οπως την έλεγε και εβγαιναν οι φωτογραφίες μια χαρά.. Υπαρχει καποια τέτοια εφαρμοφη ή πρεπει να παιξω με το wb? Γενικά τι ρυθμίσεις κάνετε με χαμηλό φωτισμό; Δεν πολύ ξέρω απο φωτογραφία και χρησιμοποιώ κυρίως auto.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ρε παιδες, πηγα να τραβηξω με κοντρα τον ηλιο και ειδα αυτο: 20160211_163902 by Nikos Bletas, on Flickr την κουκιδα εννοω που κανει πανω στο νησακι. Αυτο δεν το εβγαζε παρα μονο οταν μες το πλανο ειχα τον ηλιο, και δεν ηταν σταθερο, οσο εφερνα τον ηλιο στο κεντρο τοσο πλησιαζε αυτο προς τον ηλιο, οσο πηγαινα μακρυα αυτο κατεβαινε. Σαν μια αντανακλαση. Αλλα δεν το εχω ξαναδει, ειναι φυσιολογικο?? Πχ εδω πηγα πιο κατω την καμερα -αρα πιο ψηλα τον ηλιο και αυτο πηγε πιο χαμηλα. 20160211_163917 by Nikos Bletas, on Flickr εδω τιποτα: 20160211_164152 by Nikos Bletas, on Flickr εχω και αλλες στο αλμπουμ. Καμια ιδεα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Να σας ρωτήσω κάτι κι εγω σχετικά με την κάμερα. Παρατηρω πως σε βραδινές ληψεις με φωτισμό λαμπας-φωτιστικου μεσα σε σπίτι χρησιμοποιεί πολυ λιγες φορές το φλας. Παλιότερα ειχα το s3 και σε συνθηκες χαμηλού φωτισμου χρησιμοποιουσα την εφαρμογη για "χαμηλό φωτισμό" οπως την έλεγε και εβγαιναν οι φωτογραφίες μια χαρά.. Υπαρχει καποια τέτοια εφαρμοφη ή πρεπει να παιξω με το wb? Γενικά τι ρυθμίσεις κάνετε με χαμηλό φωτισμό; Δεν πολύ ξέρω απο φωτογραφία και χρησιμοποιώ κυρίως auto.. Έχει κάποιος καμία άποψη για το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilie Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Αυτο που σε εβγαλε ειναι απο την ακτινα του ηλιου. Δεν ειναι προβλημα του φακου :) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν πατησεις κατω δεξια λεει Λειτουργια. Απο εκειπηγαινε στο προηγμενη λειτουργια και μπορεις να μεγαλωσεις το izo και λιγο το φωτισμο. Ή αλλιως μπορεις απλα να βαλεις το φλας να ειναι on ������ Edited February 13, 2016 by ilie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilie Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Πως βαζουμε φωτογραφιες??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Μετα απο την αναβαθμιση σε 6.01 ειδα σημαντικη διαφορα στο αυτοματο σε βραδυνες, σε ιδιες συνθηκες στο ιδιο μερος πριν ειχε πολυ περισσοτερο θορυβο (ανεβαζε το iso στο θεο), ενω τωρα ελαχιστο. Εχω isosell. Πριν για να βγει ετσι η φωτογραφια κατεβαζα iso... τωρα το κανει στο auto https://goo.gl/photos/WrCdm6YXZZpVorN38 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Μετα απο την αναβαθμιση σε 6.01 ειδα σημαντικη διαφορα στο αυτοματο σε βραδυνες, σε ιδιες συνθηκες στο ιδιο μερος πριν ειχε πολυ περισσοτερο θορυβο (ανεβαζε το iso στο θεο), ενω τωρα ελαχιστο. Εχω isosell. Πριν για να βγει ετσι η φωτογραφια κατεβαζα iso... τωρα το κανει στο auto https://goo.gl/photos/WrCdm6YXZZpVorN38 Λένε ότι στην 6άρα ο isocell έχει καλύτερα αποτελέσματα από τον Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Λένε ότι στην 6άρα ο isocell έχει καλύτερα αποτελέσματα από τον Sony. ετσι νομιζα και γω που τα βαλαμε διπλα διπλα με ενος φιλου με sony. Και παλι υπερτερει ο sony.Απλα εφτιαξαν ελαφρως και τον isocell Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ετσι νομιζα και γω που τα βαλαμε διπλα διπλα με ενος φιλου με sony. Και παλι υπερτερει ο sony.Απλα εφτιαξαν ελαφρως και τον isocell Αυτό είναι το πιο δίκαιο (έτσι πως τα κάναν με τους αισθητήρες!), να τους φέρουν στο ίδιο επίπεδο. Εν τω μεταξύ λένε ότι το S7 θα φοράει τον Sony IMX 260. Το βλέπω πάλι το καλοκαιράκι να αρχίσει να λανσάρει στη ζούλα τον BRITECELL! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 παιδια νομιζω οτι το εχουμε εξαντλησει το θεμα με τους αισθητηρες..ανεβαστε καμια φωτο που ολοι θελουμε εδω μεσα να χαρουμε!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 https://goo.gl/photos/p3oJ1P2xxqkhVLxw7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 https://goo.gl/photos/p3oJ1P2xxqkhVLxw7 ωραιες αλλα υπερεπεξεργασια παντου, στισ ημερισιες, στα βραχια, στα φυτα..χαμος. Οταν ζουμαρεις βεβαια δεν εχει τετοια αισθηση αλλα αν δεν ζουμαρεις φαινονται υπερβολικα. Ασχετο, το google photos δε μαρεσε αλλα βλεπω οτι σε αφηνει να ζουμαρεις πολυ περισσοτερο απο το flickr Και σκεφτομαι να το υοθετησω.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Σημαντική βελτίωση στην κάμερα ο isocell. Έφτασε τον Sony ειδικά στις βραδινές όπου τα έβγαζε κίτρινα. Αν προλάβω θα ανεβάσω φωτογραφία αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 https://goo.gl/photos/fnJjnpTvWmEG7JHP9 Εμενα με ικανοποιει αρκετα παντως η καμερα, και δεν νομιζω οτι κανει τοσο πολυ υπεροξινση, οπως το note 4 που ειχα πριν, ειναι σε σωστη ισορροπια κατα τη γνωμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 https://goo.gl/photos/fnJjnpTvWmEG7JHP9 Εμενα με ικανοποιει αρκετα παντως η καμερα, και δεν νομιζω οτι κανει τοσο πολυ υπεροξινση, οπως το note 4 που ειχα πριν, ειναι σε σωστη ισορροπια κατα τη γνωμη μου. Νομίζω οτι οι φωτό που ανεβασες είναι εξαιρετικές.Και στο λέω εγώ που δεν τραβάω πια νυχτερινές γιατί με τσαντίζει ο θόρυβος στο auto.Αλλά μετά τις δικές σου θα περιμένω την αναβάθμιση με λαχτάρα. Οι νυχτερινές είναι στο αυτόματο;Δώσε μερικές πληροφορίες αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 https://goo.gl/photos/fnJjnpTvWmEG7JHP9 Εμενα με ικανοποιει αρκετα παντως η καμερα, και δεν νομιζω οτι κανει τοσο πολυ υπεροξινση, οπως το note 4 που ειχα πριν, ειναι σε σωστη ισορροπια κατα τη γνωμη μου. Πολυ ομορφες φωτο!! στο Πρινε πως βρεθηκες? χαχα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Απο τον Πρινε ειναι η μανα μου, και ειμουνα εκει το ΣΚ εκεινο.... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω οτι οι φωτό που ανεβασες είναι εξαιρετικές.Και στο λέω εγώ που δεν τραβάω πια νυχτερινές γιατί με τσαντίζει ο θόρυβος στο auto.Αλλά μετά τις δικές σου θα περιμένω την αναβάθμιση με λαχτάρα. Οι νυχτερινές είναι στο αυτόματο;Δώσε μερικές πληροφορίες αν γίνεται. Αυτες ειναι πριν την αναβαθμιση, οι νυχτερινες ειναι με κατεβασμενο το iso στην προηγμενη λειτουργια. Αν ηταν στο αυτοματο θα ηταν τιγκα στο θορυβο. Τωρα μετα την αναβαθμιση μπορει να τις εβγαζε καπως ετσι και στο αυτοματο... απο λιγες δοκιμες μου φαινεται οτι πλεον και το αυτοματο κατεβάζει αρκετα το iso. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μπορει κάποιος να μου πεί πως να μεταφέρω τις φωτό από το OneDrive στη Συλλογή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 S6 στα κρύα και στα χιόνια 2016-01-11_12-43-45 by V M, on Flickr αλλά και παρέα με ένα ζεστό καφεδάκι 2015-11-21_11-58-11 by V M, on Flickr Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 https://goo.gl/photos/yNsKqhCSCJi98gFt5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts