michkal91 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Εκανα ρε γμτ και βγαζει αυτο...Πριν στειλω το screenshot το είχα κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Εκανα ρε γμτ και βγαζει αυτο...Πριν στειλω το screenshot το είχα κανει Πέρνα ξανά την rom με full wipe . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Οταν λες full wipe τι εννοεις; Πριν περασω τη ρομ εκανα wipe και το ιδιο μολις την περασα. Κανω κατι διαφορετικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Οταν λες full wipe τι εννοεις; Πριν περασω τη ρομ εκανα wipe και το ιδιο μολις την περασα. Κανω κατι διαφορετικο; Το ίδιο θα κάνεις για άλλη μια φορά πάλι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Α ΟΚ, Θα το δοκιμασω μόλις πάω σπίτι και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Μου ήρθε μια ενημέρωση μικρή που έλεγε για edge screen και πάτησα κατά λάθος απόρριψη και τώρα δεν μου ξαναρχεται τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μου ήρθε μια ενημέρωση μικρή που έλεγε για edge screen και πάτησα κατά λάθος απόρριψη και τώρα δεν μου ξαναρχεται τι πρέπει να κάνω; νομίζω πας στο samsung apps, και εκει που λεει ενημέρωση.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis_koll Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Προσφατα απόκτησα το edge+ 64gb, ψαχνω να βρω πως να κανω το μενου στην κυριο οθονη να ειναι κυλιόμενο και δεν το βρισκω βρε παιδια :blink::blink::blink:...Δηλαδη να πηγαινει απο την τελευταια στην πρωτη και να μην χρειάζεται να κανω πισω πισω...Καμια βοηθεια?? Υ.Γ Το θεμα για το edge plus γιατι ειναι κλειδωμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Παιδιά πως μπορώ να κάνω root το S6 Edge μου με το εξής firmware? http://i65.tinypic.com/sgl9wk.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 κανενας που να εχει δοκιμασει sixperience ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) παιδες καλημερα...μηπως ξερει κανεις πως μπορω να βλεπω τις ειδοποιησεις στην edge οθονη?? εννοω αναπαντητες,μηνυματα,fb και τετοια??? οταν δεν εχουν διαβαστει,να αναβει..σαν notification δηλ.. Edited September 8, 2016 by nickgiat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 κανενας ρε παιδια δε ξερει?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Νομιζω γινεται αμα εισαι root,με xposed.αλλα χανεις την εγγυηση ετσι και δεν νομιζω οτι αξιζει. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ειμαι root...μηπως ξερεις ποια εφαρμογη απο xposed;;;; ευχαριστω παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts