Jump to content

[S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπίζω στην πεντηκοστή φόρτιση να μου αποδώσει το κάτι παραπάνω.

Προς το παρόν.

Χειρότερό σε αυτονομία από.

S5,g3,s4.

Η συσκευή μπορεί να είναι τούμπανο αλλά αν συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό,νομίζω πως θα πάρει πόδι.

τι εχεις ανοιχτο?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω κανει καθε προβλεπομενη κινηση για μειωση της καταναλωσης.

δικτυο κινητου διπλη λειτουργια μεχρι 3g.

απενεργοποιημενος ο συχρονισμος.

greenify.

mymail μονο ενεργο.

viber on.

καθε κινηση απενεργοποιημενη εκτος της καταγραφης οθονης με το περασμα του χεριου.

φωτεινοτητα λιγο κατω απο την μεση,με βολευει εκει.

απενεργοποιημενες οι παρακατω εφαρμογες.

google movies.

hangout.

shealth.

svoice.

google+.

μουσικη google play.

δεδομενα ανοιγω περιπου για κανενα 3ωρο και σερφαρω λιγο,περισσοτερο τα εχω ανοιχτα για κανενα email η viber.

φοραω nova και μαλιστα εχω ρυθμισει οταν τραβαω προς τα κατω την οθονη με το δαχτυλο να κατεβαινει η μπαρα ειδοποιησεων,κατι που δεν γινεται και δεν ξερω γιατι,ουτε και με apex,καθε αλλη συντομια που εχω βαλει δουλευει.

περιπου 1 ωρα με 1:30 κλησεις,οχι ομως στανταρ,υπαρχει και μερα που μιλαω μισαωρο.

απο 2 εως και 10 μηνυματα με textra καθε μερα.

παντα ανοιχτο wifi.

παντα συνδεμενο με bt.

Με λιγα λογια,αδικαιολογητη η μπαταρια.και προσοχη εχω τσεκαρει αν καποια εφαρμογη δουλευει συνεχεια με τα στατιστικα του κινητου αλλα δεν εχει καποιο θεμα.φυσιολογικα ολα.

2 φορτισεις καθημερινως εκτος σημερα που το φορτισα το απογευμα πρωτη φορα και δεν το σκαλισα και πολυ.82% με 55 λεπτα οθονη αυτη την στιγμη και 2 λεπτα ομιλια.

μιλαμε ουτε nexus 5 η s4 9506 αυτο το χαλι.

Και οχι,δεν ειναι προβληματικη η συσκευη,τσεκαρω καθημερινως 2 τηλεφωνα που εχουν 2 φιλοι μου και ειναι στα ιδια επιπεδα.ευελπιστω σε βελτιωση της αυτονομιας ειδαλως δωσιμο.ομορφο,δυνατο,ποιοτικο,ομως θελω και αυτονομια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

greenify.

mymail μονο ενεργο.

viber on.

καθε κινηση απενεργοποιημενη εκτος της καταγραφης οθονης με το περασμα του χεριου.

google movies.

hangout.

shealth.

svoice.

google+.

μουσικη google play.

δεδομενα ανοιγω περιπου για κανενα 3ωρο και σερφαρω λιγο,περισσοτερο τα εχω ανοιχτα για κανενα email η viber.

φοραω nova και μαλιστα εχω ρυθμισει οταν τραβαω προς τα κατω την οθονη με το δαχτυλο να κατεβαινει η μπαρα ειδοποιησεων,κατι που δεν γινεται και δεν ξερω γιατι,ουτε και με apex,καθε αλλη συντομια που εχω βαλει δουλευει.

περιπου 1 ωρα με 1:30 κλησεις,οχι ομως στανταρ,υπαρχει και μερα που μιλαω μισαωρο.

παντα ανοιχτο wifi.

παντα συνδεμενο με bt.

Με λιγα λογια,αδικαιολογητη η μπαταρια.και προσοχη εχω τσεκαρει αν καποια εφαρμογη δουλευει συνεχεια με τα στατιστικα του κινητου αλλα δεν εχει καποιο θεμα.φυσιολογικα ολα.

2 φορτισεις καθημερινως εκτος σημερα που το φορτισα το απογευμα πρωτη φορα και δεν το σκαλισα και πολυ.82% με 55 λεπτα οθονη αυτη την στιγμη και 2 λεπτα ομιλια.

Και οχι,δεν ειναι προβληματικη η συσκευη,τσεκαρω καθημερινως 2 τηλεφωνα που εχουν 2 φιλοι μου και ειναι στα ιδια επιπεδα.ευελπιστω σε βελτιωση της αυτονομιας ειδαλως δωσιμο.ομορφο,δυνατο,ποιοτικο,ομως θελω και αυτονομια.

δοκιμασε τα εξης

location/google location history =off

nfc=off

bluetooth=off

mobile data=off

Βγαλε το Nova...τσεκαρισμενο τρωει μπαταρια.Ξαναβαλε touchwiz

μηπως εχεισ κανει root Η περασεσ κανα recovery?

τι παροχο εχεις;

κατι μου λεει οτι παιζει μεγαλο ρολο να ειναι σωστες οι ρυθμισεις και να δενει καλα με το δικτυο το κινητο.

Συναδελφοι σε TIM Italia δεν εχουν δει αυτα τα νουμερα ουτε στο ονειρο τους.

Νικο πετυχες το μονο κινητο με μπαταρια τελεια.

Κρατησε το :lol:

ΥΓ θα βγαλουν ωρες απο το fw οι κορεατες,φαινεται εκαναν καλυτερη δουλεια στο edge,περιμενουμε να την περασουν και στο flat.

99%% θέμα παρόχου Δημήτρη .

Εγώ με wind σε όλες τις συσκευές μου είμαι πάντα ένα 30% κάτω απο οτι ακούω σε voda, Cosmote...

δοκιμασε τα εξης

nfc=off

bluetooth=off

mobile data=off

Με όλα αυτά κλειστά βγάζεις 5+ ώρες SOT;

Με mobile data μόνιμα ανοιχτά και χωρίς wifi πόσες ώρες αυτονομίας πετυχαίνει η συσκευη με τη χρήση που έχεις περιγράψει σε παλαιότερο ποστ για το s6;

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

99%% θέμα παρόχου Δημήτρη .

Εγώ με wind σε όλες τις συσκευές μου είμαι πάντα ένα 30% κάτω απο οτι ακούω σε voda, Cosmote...

Εγω πάντως Βαγγελη wind που εχω μια 3τια τωρα δεν εχω κανένα θέμα τουλαχιςτον στο λεκανοπέδιο της Αττικης.

Και με Vodafone πριν στα ιδια μέρη που συχνάζω η περνάω το ίδιο ποιοτικό σήμα εχω οπως και με wind σήμερα.

Αρα το σήμα παρόχου επηρεάζει αρνητικά την συσκευη αυστηρά σε περιοχές που υπάρχει κακή κάλυψη κινητής.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δοκιμασε τα εξης

nfc=off

bluetooth=off

mobile data=off

Αν ειναι να τα έχουμε ολα off τι νόημα εχει;

Πάντως Nova σε όσες συσκευές το βάζω ποτε δεν καταναλώνει περιςςοτερο απο τους μαμισιους εκτός αν εχει κανει πατατα η Samsung με οποιοδήποτε τροπο ετςι ώστε υποχρεωτικά τον δικό της launcher να χρησιμοποιείς.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω. Ποια είναι η λογική να τα έχουμε όλα off σε ένα κινητό τούμπανο μπας και βγάλουμε μισή μερα;

Τα ίδια μαύρα χάλια έχει και το S4 μου που για να βγάλει 5 ώρες θέλει να τα κλείσεις όλα. Και 2 μοντέλα μετά έχουμε πάλι τα ίδια;

greenify.

mymail μονο ενεργο.

viber on.

google movies.

hangout.

shealth.

svoice.

google+.

μουσικη google play.

παντα ανοιχτο wifi.

παντα συνδεμενο με bt.

Συμφωνώ μαζι σου!! ειναι απαράδεχτο σε μπαταρια, δεν τολμας να κανεις τιποτα με μια συσκευη που θελουν να την προβάλουν σαν τουμπανο, 2-3 φορες τη μερα φόρτιση ειναι απαράδεχτο!! Ουτε παιχνιδια παιζω ουτε 4G ανοιγω, εχω τις ιδιες εφαρμογες που εχω στο νοτε και σε ιδιους χρονους το νοτε δεν παει κατω απο 60% και στο S6 παει 10% απαραδεχτο, δεν ξερω τα αλλα παιδια πως βγαζουν 3,5 ωρες οθονη οταν εμενα πανω απο 1,30 δεν φτανει.

Edited by manolis

Συμφωνώ μαζι σου!! ειναι απαράδεχτο σε μπαταρια, δεν τολμας να κανεις τιποτα με μια συσκευη που θελουν να την προβάλουν σαν τουμπανο, 2-3 φορες τη μερα φόρτιση ειναι απαράδεχτο!! Ουτε παιχνιδια παιζω ουτε 4G ανοιγω, εχω τις ιδιες εφαρμογες που εχω στο νοτε και σε ιδιους χρονους το νοτε δεν παει κατω απο 60% και στο S6 παει 10% απαραδεχτο, δεν ξερω τα αλλα παιδια πως βγαζουν 3,5 ωρες οθονη οταν εμενα πανω απο 1,30 δεν φτανει.

Μανωλιο δεν είναι δυνατόν να βγάζεις 1:30 ώρα οθόνη όπως τα λες. Κάτι ρουφάει την μπαταρία σου.

Κατά την γνώμη μου κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και ξαναστειστο από την αρχή.

Πραγματικά δεν ήξερα πως το απλό σε σχέση με το edge μπορεί να έχουν τέτοια διαφορά που λένε τα παιδιά.

Εδώ όπως είπα και πιο πάνω είμαι τουλάχιστον 1 ώρα παραπάνω σε οθόνη από το noteli 4 και ποτέ κάτω από 5:30 ώρες οθόνης στο 16ωρο χρήσης.

Τα ίδια ακριβώς στο noteli μαξιμουμ 4:15 ώρες οθόνη.

Πιστεύω πως κάτι γίνεται μετά το τελευταίο update παιδιά.

Κοιτάξτε το.

Screenshot_2015-04-09-22-42-53

Screenshot_2015-04-09-22-43-03

Ένα δείγμα από την μπαταρία στο Edge

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μανωλιο δεν είναι δυνατόν να βγάζεις 1:30 ώρα οθόνη όπως τα λες. Κάτι ρουφάει την μπαταρία σου.

Κατά την γνώμη μου κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και ξαναστειστο από την αρχή.

Πραγματικά δεν ήξερα πως το απλό σε σχέση με το edge μπορεί να έχουν τέτοια διαφορά που λένε τα παιδιά.

Εδώ όπως είπα και πιο πάνω είμαι τουλάχιστον 1 ώρα παραπάνω σε οθόνη από το noteli 4 και ποτέ κάτω από 5:30 ώρες οθόνης στο 16ωρο χρήσης.

Τα ίδια ακριβώς στο noteli μαξιμουμ 4:15 ώρες οθόνη.

Πιστεύω πως κάτι γίνεται μετά το τελευταίο update παιδιά.

Κοιτάξτε το.

Screenshot_2015-04-09-22-42-53

Screenshot_2015-04-09-22-43-03

Ένα δείγμα από την μπαταρία στο Edge

Φιλε Νικο δεν αμφισβητώ τη γνωμη σου και τις γνώσεις σου, εμενα ετσι ειναι απο μπαταρία και πραγματικά με ενοχλεί παρα πολυ η διάρκεια του, το ειχα κανει επαναφορά μετα την αναβάθμιση και δεν ειδα διαφορα στη διάρκεια.

Φιλε Νικο δεν αμφισβητώ τη γνωμη σου και τις γνώσεις σου, εμενα ετσι ειναι απο μπαταρία και πραγματικά με ενοχλεί παρα πολυ η διάρκεια του, το ειχα κανει επαναφορά μετα την αναβάθμιση και δεν ειδα διαφορα στη διάρκεια.

Τι να πω. Όπως και να έχει πέρα από το edge έχεις μεγάλη διαφορά και από τα απλά.

Δυστυχώς μόνος σου μπορείς να βρεις τι φταίει, το να έχεις τέτοια χάλια απόδοση δεν είναι νορμάλ.

Αν έχεις doa ακόμα δωστο πίσω αν όχι δεν ξέρω τι να πω.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τι να πω. Όπως και να έχει πέρα από το edge έχεις μεγάλη διαφορά και από τα απλά.

Δυστυχώς μόνος σου μπορείς να βρεις τι φταίει, το να έχεις τέτοια χάλια απόδοση δεν είναι νορμάλ.

Αν έχεις doa ακόμα δωστο πίσω αν όχι δεν ξέρω τι να πω.

Doa εχω αλλα δεν νομιζω να είναι κάποιο πρόβλημα συσκευής

Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω. Ποια είναι η λογική να τα έχουμε όλα off σε ένα κινητό τούμπανο μπας και βγάλουμε μισή μερα;

Τα ίδια μαύρα χάλια έχει και το S4 μου που για να βγάλει 5 ώρες θέλει να τα κλείσεις όλα. Και 2 μοντέλα μετά έχουμε πάλι τα ίδια;

Δεν ειπαμε να τα χεις ολα off...ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει.

το S6 εχει φοβερη αυτονομια....κατω απο 5 ωρες οθονη δεν εχω πεσει ποτε...maximum βγαζω 5.30 ωρες.

απ'αυτες τις 5.30 ωρες η καμερα ειναι ανοιχτη γυρω στις 3 ωρες περιπου.

Στο Lumia 930...με 20 λεπτα ανοιχτη καμερα η μπαταρια επεφτε απο το 100 στο 75%

Να και ενα video απο τον γνώστο Ζedomax του youtube που δειχνει στο περιπου ποσες ωρες βγαζουν SOT το note 3,note 4,S5 και το S6.Δεν τα παει και ασχημα αλλα θα μπορουσε και λιγο καλυτερα το S6.

δοκιμασε τα εξης

nfc=off

bluetooth=off

mobile data=off

Το location επίσης off το εχω.

Bluetooth με τίποτα off καθώς εδώ και χρόνια μόνο με bluetooth μιλάω.

Nova επίσης δεν αφαιρώ,μία χαρά τα δούλευαν όλα οι προηγούμενές μου συσκευές,γιατί όχι κι αυτό?

Κανένα root η rom.

Επαναφορά εφαρμογών μονό από play.

Γιατί έχω την εντύπωση οτι η πίσω του πλευρά δεν είναι απο γυαλί αλλά απο πλαστικό;

Κι εγώ εχω την ιδία εντύπωσή,καθαρό γυαλί αμφιβάλω αν είναι.

Το location επίσης off το εχω.

Bluetooth με τίποτα off καθώς εδώ και χρόνια μόνο με bluetooth μιλάω.

Nova επίσης δεν αφαιρώ,μία χαρά τα δούλευαν όλα οι προηγούμενές μου συσκευές,γιατί όχι κι αυτό?

Κανένα root η rom.

Επαναφορά εφαρμογών μονό από play.

Κι εγώ εχω την ιδία εντύπωσή,καθαρό γυαλί αμφιβάλω αν είναι.

ποσες ωρες βγαζεις οθονη?

ποσες ωρες βγαζεις οθονη?

Σημερινά στατιστικά.[ATTACH]60002[/ATTACH]

Σημερινά στατιστικά.

Καλυτερα τα πραγματα σε σχεση με πριν βλεπω.

Γενικα θελει 4-5 πληρες φορτισεις εως αποδοσει τα μεγιστα,αλλιως το σουταρεις αμα δεν μεινεις ικανοποιημενος

Σημερινά στατιστικά.[ATTACH]60002[/ATTACH]

μια χαρα την βλεπω την αυτονομια 19 ωρες με 2 ωρες οθονη και 63%. Αρκει βεβαια με το υπολοιπο 63% να βγαλει αλλες 2.5-3 ωρες οθονη και να φτασει την 1 1/2 μερα

μια χαρα την βλεπω την αυτονομια 19 ωρες με 2 ωρες οθονη και 63%. Αρκει βεβαια με το υπολοιπο 63% να βγαλει αλλες 2.5-3 ωρες οθονη και να φτασει την 1 1/2 μερα

Ναι 5 ωρες το minumum αμα βγαζει καλα ειναι για τετοια χωρητικοτητα μπαταριας.

Μην περιμενουμε θαυματα οσο και λιγη ενεργεια να καταναλωνει η οθονη η ο επεξεργαστης.

κομπλε εισαι...που ειναι το προβλημα?

Μαλλον του κακοφαινεται και του εκατσε βαρυ στο στομαχι και εχοντας γλυκαθει απο την προηγουμενη συσκευη του που ηταν ατρωτη σε αυτο το τομεα:p

Οντως σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματά,μακάρι.

Μετά το σοκ των δύο πρώτων ημερών νομίζω ότι η κατανάλωση άρχιζει και στρώνει. Υπολογίζω ότι θα βγάλει 4 ώρες οθόνη και η κατανάλωση τη νύχτα με ανοιχτό wifi και 3g ήταν 3%. Νομίζω ότι επιβάλλεται οποίος έχει πρόβλημα με την μπαταρία, να κάνει μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αν δεν έχει κάνει μετά το update.

Οντως σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματά,μακάρι.

Τώρα έβαλα και γω το gsam και αύριο αν φτάσει η μπαταρία θα σας βάλω εικόνα να δείτε τη δικιά μου μπαταρία η οποία είναι στην τεταρτη φόρτιση.

• The title was changed to [S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία