yiannisv2000 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Για τα plus ξερω απο την χρηση και τον δυο, μου κραταγε 3 ωρες παραπανω στην χρηση παντα. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Για τα plus ξερω απο την χρηση και τον δυο, μου κραταγε 3 ωρες παραπανω στην χρηση παντα. Το plus εχει πολυ καλή μπαταρια,το απλό όμως ψιλό χάλια εχει διαχρονικά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Για τα plus ξερω απο την χρηση και τον δυο, μου κραταγε 3 ωρες παραπανω στην χρηση παντα. Ετσι, το 6 Plus εννοειται οτι εχει καλυτερη μπαταρια απο το S6, εγω μιλουσα για το απλο 6αρι. Τεσπα, να χαιρεσαι το νεο σου κινητο! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Δεν με καταλαβες. Λεω οτι iphone 6 plus εχει ανωτερη μπαταρια απο edge plus. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Δεν με καταλαβες. Λεω οτι iphone 6 plus εχει ανωτερη μπαταρια απο edge plus. Το ιδιο λεμε. To iphone 6 plus εχει ανωτερη μπαταρια απο οποιοδηποτε s6 (απλο, edge,edge plus). Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Τελικα και μετα απο αρκετους κυκλους φορτισης μετα απο hard reset και clear cashe partition, το s6 εξακολουθει να χανει μεσα στη νυχτα τουλαχιστον 15% σε airplane mode και ολα κλειστα. Μαλλον θα το παω smartec σημερα να δω τι θα μου πουν. Το κινητο τσαντιστικε που ακουσε οτι θα το παω για service και τωρα αναβοσβηνει πρασινη η οθονη και δε μπορω να κανω τιποτα, και μετα απο restart τα ιδια. Ωραια πραγματα!!! Edited September 29, 2015 by truckman Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το κινητο τσαντιστικε που ακουσε οτι θα το παω για service και τωρα αναβοσβηνει πρασινη η οθονη και δε μπορω να κανω τιποτα, και μετα απο restart τα ιδια. Ωραια πραγματα!!! Χα χα κινητό με προσωπικότητα :p Στείλτω σήμερα ιςως και να προλάβεις εως Παρασκευή να το πάρεις πιθανότητα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το κινητο τσαντιστικε που ακουσε οτι θα το παω για service και τωρα αναβοσβηνει πρασινη η οθονη και δε μπορω να κανω τιποτα, και μετα απο restart τα ιδια. Ωραια πραγματα!!! Κλαιω απο τα γελια! Αυτο σημαινει προχωρημενη τεχνολογια! Αμα το κανεις αγκαλιτσες παιζει να φτιαξει! Σοβαρα τωρα, πηγαινε το γρηγορα! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ναι ειμαι κοντα στο service οποτε περιμενω να παει 9:00 που ανοιγει για να το παω. Λετε να κανουν τοσες πολλες μερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ναι ειμαι κοντα στο service οποτε περιμενω να παει 9:00 που ανοιγει για να το παω. Λετε να κανουν τοσες πολλες μερες? Αμα το πάρεις Παρασκευή καλά ειναι,να το έχεις το Σ/Κ. Αμα πήγαινες αύριο όμως,πιο πολλές οι πιθανότητες απο εβδομάδα να το έχεις. Εκτός αν είσαι τυχερός. Είπαμε,οπουδήποτε θελει και λίγη τύχη :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Η μπαταρία σε flight mode κλειστά όλα από 23.00-07.00 παρέμεινε 100%. Βέβαια με το που το άνοιξα και πήρα κάτι μηνύματα και ειδοποιήσεις πήγε 99%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Η μπαταρία σε flight mode κλειστά όλα από 23.00-07.00 παρέμεινε 100%. Βέβαια με το που το άνοιξα και πήρα κάτι μηνύματα και ειδοποιήσεις πήγε 99%. Κομπλέ είσαι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Η μπαταρία σε flight mode κλειστά όλα από 23.00-07.00 παρέμεινε 100%. Βέβαια με το που το άνοιξα και πήρα κάτι μηνύματα και ειδοποιήσεις πήγε 99%. Αυτή είναι η φυσιολογική χρήση για την μπαταρία. 0%-2% την νύχτα παιδιά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Είχα διαβάσει τα σχόλια για την μπαταρία και ήταν τα μόνα που με είχαν κάνει επιφυλακτικό στην αγορά του γιατί χρησιμοποιώ το κινητό πολύ για ομιλία και mails. Τελικά αποφάσισα και το πήρα την Παρασκευή. Έκανα την εγκατάσταση και hard reset αλλά η μπαταρία για τα δικά μου δεδομένα είναι μικρή. Το μεσημερι θα του κάνω μιά φόρτιση γι να φτάσω το βράδυ πριν τον ύπνο που θα ξαναφορτίσει. Αποτυχία η μπαταρία του κινητού ιδίως αν το συγκρίνω με το LG GII που είχα μέχρι τώρα, αλλά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν παίζεται. Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Είχα διαβάσει τα σχόλια για την μπαταρία και ήταν τα μόνα που με είχαν κάνει επιφυλακτικό στην αγορά του γιατί χρησιμοποιώ το κινητό πολύ για ομιλία και mails. Τελικά αποφάσισα και το πήρα την Παρασκευή. Έκανα την εγκατάσταση και hard reset αλλά η μπαταρία για τα δικά μου δεδομένα είναι μικρή. Το μεσημερι θα του κάνω μιά φόρτιση γι να φτάσω το βράδυ πριν τον ύπνο που θα ξαναφορτίσει. Αποτυχία η μπαταρία του κινητού ιδίως αν το συγκρίνω με το LG GII που είχα μέχρι τώρα, αλλά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν παίζεται. Καταρχας κανενα κινητο στις μερες δεν ανταποκρινεται στα επιπεδα μπαταριας του G2, εκτος απο το Ζ3 και το iPhone Plus. Aυτο θα επρεπε να το ξερεις γιατι εχει ειπωθει πολλακις. Απο την αλλη, μεγαλο ρολο στην αυτονομια της συσκευης παιζει και η ποιοτητα του σηματος. Αν παλι με καλο σημα σου φτανει η μπαταρια μεχρι το μεσημερι μονο, τοτε σημαινει οτι εισαι "καφτης" (εννοω οτι χρησιμοποιεις το κινητο παρα πολυ για τη δουλεια σου) και με κανενα κινητο πλην των 3 παραπανω, δε θα εβγαζες πολυ παραπανω. Υ.Γ. για να μη με παρεξηγησεις δε σε κατηγορω που χρησιμοποιεις το κινητο πολυ, ισα ισα αυτο σημαινει οτι πραγματικα ειναι εργαλειο της δουλειας σου. Αν το πηρες ομως για ομιλια και emails, πιστεψε με, υπαρχουν εκει εξω πολυ καλυτερες συσκευες για αυτη τη δουλεια! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καταρχας κανενα κινητο στις μερες δεν ανταποκρινεται στα επιπεδα μπαταριας του G2, εκτος απο το Ζ3 και το iPhone Plus. Aυτο θα επρεπε να το ξερεις γιατι εχει ειπωθει πολλακις. Απο την αλλη, μεγαλο ρολο στην αυτονομια της συσκευης παιζει και η ποιοτητα του σηματος. Αν παλι με καλο σημα σου φτανει η μπαταρια μεχρι το μεσημερι μονο, τοτε σημαινει οτι εισαι "καφτης" (εννοω οτι χρησιμοποιεις το κινητο παρα πολυ για τη δουλεια σου) και με κανενα κινητο πλην των 3 παραπανω, δε θα εβγαζες πολυ παραπανω. Υ.Γ. για να μη με παρεξηγησεις δε σε κατηγορω που χρησιμοποιεις το κινητο πολυ, ισα ισα αυτο σημαινει οτι πραγματικα ειναι εργαλειο της δουλειας σου. Αν το πηρες ομως για ομιλια και emails, πιστεψε με, υπαρχουν εκει εξω πολυ καλυτερες συσκευες για αυτη τη δουλεια! Μα δεν το πήρα μόνο για αυτό, το πήρα για όλο το πακέτο που προσφέρει. Πίστεψε με ξέρω τι επηρεάζει μιά μπαταρία και πόσο αλλά για την χρήση που του κάνω η μπαταρία του είναι μικρή. Βέβαια επειδή το ξέρω έχω φορτιστή στο σπιτι στο γραφείο και στο αυτοκίνητο οπότε δεν θα ξεμείνω ποτέ Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καταρχας κανενα κινητο στις μερες δεν ανταποκρινεται στα επιπεδα μπαταριας του G2, εκτος απο το Ζ3 και το iPhone Plus. Aυτο θα επρεπε να το ξερεις γιατι εχει ειπωθει πολλακις. Απο την αλλη, μεγαλο ρολο στην αυτονομια της συσκευης παιζει και η ποιοτητα του σηματος. Αν παλι με καλο σημα σου φτανει η μπαταρια μεχρι το μεσημερι μονο, τοτε σημαινει οτι εισαι "καφτης" (εννοω οτι χρησιμοποιεις το κινητο παρα πολυ για τη δουλεια σου) και με κανενα κινητο πλην των 3 παραπανω, δε θα εβγαζες πολυ παραπανω. Υ.Γ. για να μη με παρεξηγησεις δε σε κατηγορω που χρησιμοποιεις το κινητο πολυ, ισα ισα αυτο σημαινει οτι πραγματικα ειναι εργαλειο της δουλειας σου. Αν το πηρες ομως για ομιλια και emails, πιστεψε με, υπαρχουν εκει εξω πολυ καλυτερες συσκευες για αυτη τη δουλεια! Πολυ σωστή προσέγγιση. Εμένα 1.5 ημέρα μου βγάζει άνετα αλλα z3 δεν ειναι που είχα 2 ημέρες άνετα με κανονική χρήση. Αν του κάνω μέτρια χρήση(λογο οτι χρησιμοποιώ και tablet παραλληλα Windows και iPad) μου εχει τύχει και 2 ημέρες αυτονομια να μου βγάλει. Πιστεύω αν έβαζε μια 2900-3000 μπαταρια θα έπιανε σχετικά άνετα το z3. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Πολυ σωστή προσέγγιση. Εμένα 1.5 ημέρα μου βγάζει άνετα αλλα z3 δεν ειναι που είχα 2 ημέρες άνετα με κανονική χρήση. Αν του κάνω μέτρια χρήση(λογο οτι χρησιμοποιώ και tablet παραλληλα Windows και iPad) μου εχει τύχει και 2 ημέρες αυτονομια να μου βγάλει. Πιστεύω αν έβαζε μια 2900-3000 μπαταρια θα έπιανε σχετικά άνετα το z3. Επισης πολυ σωστο αυτο που λες Αλεξ! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Για ακόμα καλύτερη μπαταρία και ειδικά όταν είναι σε stand by η συσκευή απενεργοποιηστε την εφαρμογή Google. Θα δείτε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Εκτός και αν σας ενδιαφέρει. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εγω γυρισα το σημα σε 2g και ειδα μεγαλη διαφορα στην καταναλωση μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εγω γυρισα το σημα σε 2g και ειδα μεγαλη διαφορα στην καταναλωση μπαταριας Όταν λες μεγάλη διαφορά, πόση ώρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Εγω γυρισα το σημα σε 2g και ειδα μεγαλη διαφορα στην καταναλωση μπαταριας Εγω πάντα σε 2g το εχω και απλά γυρνάω σε 3G οταν σερφάρω με δίκτυο κινητής. Ετσι κάνω σε όλα τα κινητά μου. Δεν βρίσκω νόημα σε 3 η 4g να το εχω απλά και μονο για το σήμα της κινητής που με 2g παλι καμπάνα ειναι και βοηθάω καλύτερη εξοικονόμηση η μπαταρια να ειναι. Ετσι κι αλλιώς αν είσαι σε περιοχή με προβληματικό 3 η 4g τότε ψάχνοντας το κινητό να βρει το σωστο και αποδοτικό σήμα προκαλείς καταπόνηση και κατανάλωση μπαταρίας και μεγαλύτερη θερμότητα. Ακόμα και full 3/4g να υπήρχε και στο υπόγειο του μετρο παλι σε 2g θα το είχα εφόσον δεν χρειάζομαι δεδομένα μέσω κινητής. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Όταν λες μεγάλη διαφορά, πόση ώρα ? το βραδυ επεφτε γυρω στο 18%τωρα χανει 1% μονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 το βραδυ επεφτε γυρω στο 18%τωρα χανει 1% μονο! Δεν μπορεί να οφείλεται στο δίκτυο τόσο μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Και μενα μου φανηκε περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts