Superuser Δημοσιεύτηκε April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2015 (edited) Εδώ συζητάμε αποκλειστικά για ότι έχει να κάνει με τη μπαταρία των Galaxy S6/S6 Edge. Παρακαλώ να δίνονται τα απαραίτητα στοιχεία (Firmaware, kernel κ.τ.λ.) ώστε να γίνονται οι συγκρίσεις μεταξύ των χρηστών. Edited September 5, 2015 by Sofos_5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Από μπαταρία τι λέει παιδιά? Εγώ είμαι στην δεύτερη φόρτιση αλλά δεν με ενθουσιάζει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Από μπαταρία τι λέει παιδιά? Εγώ είμαι στην δεύτερη φόρτιση αλλά δεν με ενθουσιάζει ακομα Αν θες ακου μια συμβουλη: λογικα οταν το ανοιξες σου ρθε ενα update περιπου 200+ mb. Κανε το update, μετα καντου hard reset και ξαναστησε το απο την αρχη. Ετσι εκανα κι εγω και ειδα βελτιωση στην μπαταρια. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) 60% καμερα και βιντεο...περιπου 200 φωτο και μερικα 4κ βιντεο 20% ιντερνετ, mail, youtube, facebook κ.τ.λ 10% gaming 10% google earth, google maps, navigation Με παρομοια χρηση το Lumia 930 θα μου ειχε σβησει 3 φορες Edited April 24, 2015 by paok4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 60% καμερα και βιντεο...περιπου 200 φωτο και μερικα 4κ βιντεο 20% ιντερνετ, mail, youtube, facebook κ.τ.λ 10% gaming 10% google earth, google maps, navigation Με παρομοια χρηση το Lumia 930 θα μου ειχε σβησει 3 φορες Ωραιοι χρονοι, εγω ουτε καν τους πλησιαζω. Οθονη πανω απο 2,5 ωρες δεν εχω δει. Φυσικα δεν αφηνω την μπαταρια να πεσει κατω απο 20% γιατι δεν της κανει καλο, οπότε θα σου συνιστουσα να το αποφευγεις κι εσυ! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 κατα την γνωμη μου η μπαταρια δεν δειχνει αμεσως,ουτε και μετα την τριτη φορτιση,θελει καμποσο χρονο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 κατα την γνωμη μου η μπαταρια δεν δειχνει αμεσως,ουτε και μετα την τριτη φορτιση,θελει καμποσο χρονο. ...θελει καμια εβδομαδα.Μετα το update καντε hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Μετα απο hard reset αν επαναφέρουμε το backup που έχουμε κρατήσει υπάρχει θέμα ή πρέπει να την ξαναστησουμε απο την αρχη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Περνάει τα πάντα αλλά σαφώς θέλει στήσιμο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Μονο οι 4 επεξεργαστες δουλευουν απο τους 8...αυτοι που ειναι χρονισμενοι στα 1.5ghz. Οι αλλοι ι στα 2.1ghz...ειναι κλειδωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αντε και στα 598 το κινητο σημερα!Η μπαταρια τελικα τι λεει? αντεχει τη βαρια χρηση ημερας? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Μονο οι 4 επεξεργαστες δουλευουν απο τους 8...αυτοι που ειναι χρονισμενοι στα 1.5ghz. Οι αλλοι ι στα 2.1ghz...ειναι κλειδωμενο Νομίζω ότι οι υπόλοιποι δουλεύουν αν πέσει ζόρισμα. Αντε και στα 598 το κινητο σημερα!Η μπαταρια τελικα τι λεει? αντεχει τη βαρια χρηση ημερας? Ευχαριστω. Εγώ δεν το βλέπω πρόθυμο πάντως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αντε και στα 598 το κινητο σημερα!Η μπαταρια τελικα τι λεει? αντεχει τη βαρια χρηση ημερας? Ευχαριστω. Με δεύτερη φοίτηση 1.30 ομιλία και αρκετές φωτό απο 100% έπεσε στα 55% σε 3 ώρες με 1.30 λεπτά οθόνη. Δεν βλέπω να βγάζει μέρα με βαριά χρήση. Ούτε μπορώ ακόμα να πω με σιγουριά. Ίσως καλύτερο απο το iPhone 6 να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Με δεύτερη φοίτηση 1.30 ομιλία και αρκετές φωτό απο 100% έπεσε στα 55% σε 3 ώρες με 1.30 λεπτά οθόνη. Δεν βλέπω να βγάζει μέρα με βαριά χρήση. Ούτε μπορώ ακόμα να πω με σιγουριά. Ίσως καλύτερο απο το iPhone 6 να είναι. προς το παρον δεν βλεπω να ειναι καλυτερο απο το iphone 6.και τελικα αμφιβαλλω αν η γρηγορη φορτιση ειναι πραγματικη,μαλλον placebo νομιζω... τωρα φορτιζω με τον ασυρματο φορτιστη,πιο αργη φορτιση,για να δουμε τι θα πει απο αυτονομια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 προς το παρον δεν βλεπω να ειναι καλυτερο απο το iphone 6.και τελικα αμφιβαλλω αν η γρηγορη φορτιση ειναι πραγματικη,μαλλον placebo νομιζω... τωρα φορτιζω με τον ασυρματο φορτιστη,πιο αργη φορτιση,για να δουμε τι θα πει απο αυτονομια. Σε παρακαλώ δες πόσο χρόνο κάνει με την ασύρματη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Σε παρακαλώ δες πόσο χρόνο κάνει με την ασύρματη φόρτιση γυρω στις 2:30 ωρες το πολυ νομιζω κανει.60% ειναι τωρα και λεει ακομα 1 ωρα φορτιση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 γυρω στις 2:30 ωρες το πολυ νομιζω κανει.60% ειναι τωρα και λεει ακομα 1 ωρα φορτιση. Ειναι πολλες ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδιά σε πόση ώρα φορτίζει απο το 10%?? Στα 500 και κάτι ψηλά λεω να το χτυπήσω!! Τώρα έχω note 3 ελπίζω να αξίζει η μετάβαση :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ειναι πολλες ωρες καθολου πολλες,στο 20% περιπου το εβαλα κι αν φανταστεις οτι οι περισσοτερες συσκευες κανουν σχεδον τον ιδιο χρονο για να φορτισουν με κανονικο φορτιστη,τοτε μιλαμε για καλο χρονο φορτισης και μαλιστα με ασυρματο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 γυρω στις 2:30 ωρες το πολυ νομιζω κανει.60% ειναι τωρα και λεει ακομα 1 ωρα φορτιση. Παιδιά στα κουμπιά κάτω γίνεται να ανάβουν συνέχεια όπως στο note4? Σε εμένα φορτίζει σε μια ώρα από σχεδόν άδειο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Η φόρτιση με καλωδιο θελει 1-1.15, ενω με ασύρματο περιπου 2.30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 ποσες ωρες SOT βγαζετε; Πάνω από 3:30 ώρες δεν εχω δει με 1 ώρα κλήσεις,λίγα μηνύματα. Και 2 φορτίσεις την μέρα:-( Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Πάνω από 3:30 ώρες δεν εχω δει με 1 ώρα κλήσεις,λίγα μηνύματα. Και 2 φορτίσεις την μέρα:-( Τραγικά τα νούμερο Ταξιδιώτη με κανει να το σκέφτομαι ακόμα και για δοκιμή. Μάλλον οι πλειοψηφία των reviews που έλεγαν στην καλύτερη average είχαν υπόψη αυτονομίες τύπου iPhone που δούλευαν για προηγούμενη συσκευη τους. Αν για την Samsung ειναι απλά να εχει 3-4 % παραπάνω αυτονομια απο το μήλο να το χαίρονται μόνοι τους και ας πουλήσει παραπάνω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Τραγικά τα νούμερο Ταξιδιώτη με κανει να το σκέφτομαι ακόμα και για δοκιμή. Μάλλον οι πλειοψηφία των reviews που έλεγαν στην καλύτερη average είχαν υπόψη αυτονομίες τύπου iPhone που δούλευαν για προηγούμενη συσκευη τους. Αν για την Samsung ειναι απλά να εχει 3-4 % παραπάνω αυτονομια απο το μήλο να το χαίρονται μόνοι τους και ας πουλήσει παραπάνω. [ATTACH]59959[/ATTACH]κάπως ετσι έχουν τα πράγματά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μια χαρα εισαι ταξιδιωτη! Εγω ακομα παλευω να ξεπερασω τις 2,5 ωρες οθονη! :lol: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts