Jump to content

smart watch για αθλητές και αθλητικες δραστηριοτητες

manostaz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σας.

ψάχνω καποιο smart watch που να ειναι για αθλητικες δραστηριοτητες

δηλαδη για ποδηλατο,τρεξιμο,αεροβια γυμναστικη,θερμιδες.να εχει οθονη που να μπορει να μου δειξει τις πληροφοριες αυτες.

εαν υπαρχει αδιαβροχο ακομη καλυτερα.

ποιο μου προτείνετε?

ευχαριστω πολυ

Οι πληροφορίες που ζητάς προέρχονται από τις εφαρμογές που τρέχει το ρολόι. Άρα αν πάρεις κάποιο που να μπορεί να τρέξει τέτοιες εφαρμογές είσαι ΟΚ. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να είναι αδιάβροχο κτλ, κτλ.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τα Garmin ειναι ότι καλύτερο για τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Ειναι λίγο τσιμπιμενα αλλά ειναι αξιόπιστα.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

suunto Ambit 3 και Garmin Fenix 3.

Θεωρώ πω το Garmin Fenix 3 είναι πιο σύγχρονο και όμορφο αλλά το Suunto Ambit 3 (ειδικά το Peak) είναι μάλλον το απόλυτο.

Φυσικά αν είσαι στην κατηγορία αυτή και χρειάζεσαι κάτι τέτοιο τότε μπορείς να βρεις σχετικά στα αντίστοιχα forums

Ας επιχειρήσουμε...

Tα βαζω για οποιον ενδιαφερετε :) Δεν τα γνωριζω τα μοντελα, τροφη για σκεψη.........

Το sp24 ειναι αξιοπιστο, απο αυτο το site αγοραζω παπουτσια.

SONY SMARTWATCH 3 SWR50 BLACK 169 ευρω

GARMIN FORERUNNER 620 MIT HRM RUN BRUSTGURT

EPSON RUNSENSE SF-310

ADIDAS MICOACH SMART RUN

ADIDAS MICOACH FIT SMART WATCH

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• 1 month later...
Απο τα φθηνά κινέζικα smart watches\bracelets, υπάρχει κάποιο που να συνεργάζεται με το RunKeeper ή άλλο παρόμοιο πρόγραμμα;

• 2 weeks later...

Ψάχνω και εγώ τέτοιο γκατζετ.

Κάτι _ S1 , Ulefone κτλ

Αξίζουν ή πετάμε λεφτα;

In the down down of the writing we became robes...

Η μπαταρία του fenix 3 όταν το χρησιμοποιείς σαν ρολόι πόσο κρατάει και τι εννοεί σαν ρολόι. Το bluetooth είναι ενεργοποίημενο.? Στέλνει δεδομένα στο κινητό? Η οθόνη του είναι συνεχώς ανοιχτή όπως στο pebble? Και τον ύπνο τον μετράει χειροκίνητα η πατάς εσύ να ξεκινήσει να μετράει και το σταματάς εσύ?

Η μπαταρία του fenix 3 όταν το χρησιμοποιείς σαν ρολόι πόσο κρατάει και τι εννοεί σαν ρολόι. Το bluetooth είναι ενεργοποίημενο.? Στέλνει δεδομένα στο κινητό? Η οθόνη του είναι συνεχώς ανοιχτή όπως στο pebble? Και τον ύπνο τον μετράει χειροκίνητα η πατάς εσύ να ξεκινήσει να μετράει και το σταματάς εσύ?

1. Ρολόι ΚΑΙ μέτρημα βημάτων ΚΑΙ gps για τρέξιμο 1 φορά την εβδομαδα, η μπαταρία του κρατάει κάτι περισσότερο απο βδομάδα

2. bluetooth, συνεχώς ενεργοποιημένο. Ναι είναι συνεχώς σε σύνδεση με το κινητό (Αν το επιθυμείς)

3. Η οθόνη συνεχώς ανοικτή. Εκείνο που σβήνει μετά απο λίγο είναι ο φωτισμός. Πάντως και χωρίς φωτισμό, διαβάζεις τις ενδείξεις κανονικά

4. Ο ύπνος μετριέται αυτόματα, χωρίς εσύ να επιλέξεις κάτι.

Ελπίζω να βοήθησα

Αποστόλης

Ευχαριστώ πολύ Αποστόλη για τις απαντήσεις να σαι καλά. Κάτι ακόμα στο χέρι πώς είναι είναι εύκολο να το συνηθίσεις? Είναι άνετο σαν ρολόι για καθημερινή χρήση ?

Και εγώ το φοβόμουν αυτό. Παρά το μέγεθός του, είναι εντυπωσιακά ελαφρύ και το ξεχνάς. Μιλάω για την έκδοση με το πλαστικό λουρουράκι. Άκουσα ότι η έκδοση με τον μπρασελέ, δεν είναι για σπορ. Δεν το δοκίμασα, δεν εκφράζω άποψη. Εγω το φοράω όλη την ημέρα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αποστόλης

Και εγώ το φοβόμουν αυτό. Παρά το μέγεθός του, είναι εντυπωσιακά ελαφρύ και το ξεχνάς. Μιλάω για την έκδοση με το πλαστικό λουρουράκι. Άκουσα ότι η έκδοση με τον μπρασελέ, δεν είναι για σπορ. Δεν το δοκίμασα, δεν εκφράζω άποψη. Εγω το φοράω όλη την ημέρα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αποστόλης

Από ελληνικά πως πάει; Greeklish ή κινέζικα;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• 5 months later...
  • 3 weeks later...
καλησπέρα σας.

ψάχνω καποιο smart watch που να ειναι για αθλητικες δραστηριοτητες

δηλαδη για ποδηλατο,τρεξιμο,αεροβια γυμναστικη,θερμιδες.να εχει οθονη που να μπορει να μου δειξει τις πληροφοριες αυτες.

εαν υπαρχει αδιαβροχο ακομη καλυτερα.

ποιο μου προτείνετε?

ευχαριστω πολυ

Τσέκαρε αυτό https://mikromagazo.gr/_p4382.html, αν δεν έχεις βρει κάτι ως τώρα, δεν θυμάμαι αν είναι αδιάβροχο, το είχε πάρει η ξαδέρφη μου που έτρεχε στο μαραθώνιο.

• 4 weeks later...
Καλησπερα!βασικα δεν ηξερα που να το ποσταρω οποτε διαλεξα εδω..εχει υποψιν του κανεις κανενα smartwatch και απο κινα μερια που ναχει αξιοπιστο παλμογραφο;

Και εγω σκεφτομαι να αγορασω ενα για να μετραει καρδιακους παλμους κ θερμιδες ναναι αξιοπιστο κ τωρα οτι εξτρά καλοδεχουμενα...σκεφτομουν για το NO.1 G4 η NO.1 d3 η κατι αντιστοιχο...εχετε να προτείνετε κατι;

Και εγω σκεφτομαι να αγορασω ενα για να μετραει καρδιακους παλμους κ θερμιδες ναναι αξιοπιστο κ τωρα οτι εξτρά καλοδεχουμενα...σκεφτομουν για το NO.1 G4 η NO.1 d3 η κατι αντιστοιχο...εχετε να προτείνετε κατι;

Αν θες αξιόπιστη μέτρηση την ώρα της άθλησης, αυτά δεν κάνουν. Από όσο ξέρω μόνο κάποια running ρολόγια είναι αξιοπιστα (πχ Garmin)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)