sculper Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 8a h8ela na rothso an uparxoun magazia pou na pairnoun palia pc ktl.....an gnorizete kanena na mou peite.......thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 computing... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 μεταφορά στο computing :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Νομίζω (δεν είμαι και σίγουρος) ότι τα μαγαζιά που αγοράζουν μεταχειρισμένα κινητά (βλ. Buy an sell και Κάιζερ) αγοράζουν... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (25 Νοέ. 2004 , 10:53) Νομίζω (δεν είμαι και σίγουρος) ότι τα μαγαζιά που αγοράζουν μεταχειρισμένα κινητά (βλ. Buy an sell και Κάιζερ) αγοράζουν... ayta ta magazia agorazoun sinithws laptops.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Πόσο παλιά; ΡΜ me. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Και γιατί δεν το βάζεις στο fleamarket? Πιο πολλά θα πάρεις. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 thessalonikh magazia pou na pernoun metaxeirismena pc xerete?thelo na poulhso to pc mou....mporeite na mou dosete kapoies dieythynseis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chtrox (26 Νοέ. 2004 , 14:09) Και γιατί δεν το βάζεις στο fleamarket? Πιο πολλά θα πάρεις. Γιατι μαλλον ειναι αρκετα παλιο και δεν λεει. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (24 Νοέ. 2004 , 23:35) computing... Δεν είσαι κάπως μικρή για moderator; :p :lol: Ένα μαγαζί που αγοράζει παλιά PC υπάρχει στην Πηλίου (κάθετη της Πατησίων δίπλα στην πλατεία Κολιάτσου). Είναι ημιυπόγειο, στα δεξιά όπως ανεβαίνεις από Πατησίων) και δεν έχει κανένα αναγνωριστικό για να το βρεις. Η Πηλίου πάντως είναι ένα σοκάκι, ούτε μέχρι το 20 δε φτάνει, οπότε δε σου ξεφεύγει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 sakaflias den einai palio to pc....kai alloste rothsa magazi kai oxi onlie dhmoprasies kai polhseis.to na sxoliazeis einai kalutero na bohthas? lewton thanks katarxhn,ayto einai thessalonikh h athina?...les na mhn to vro?otan les palia pc ti ennoeis?metaxeirismena h palia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 opoios allos xerei kanena s pei...eyxaristo polu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αθήνα είναι, δεν το τόνισα επειδή ο δημιουργός του thread ζητάει για Αθήνα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Οκ.Υπαρχει καποιος που να ξερει για Θεσ/νικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Για δοκίμασε στα Direct.Ξερω οτι μπορεις να δωσεις κατι παλιο π.χ. μνημη ,επεξεργαστη κλπ και να σου μειωσει απο την τιμη του καινουριου. Μπορει να το αγοραζουν και για ανταλλακτικα γιατι δεν βρισκεις πια παλια mobo και μνημες. Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AERAS1989 (27 Νοέ. 2004 , 12:43) sakaflias den einai palio to pc....kai alloste rothsa magazi kai oxi onlie dhmoprasies kai polhseis.to na sxoliazeis einai kalutero na bohthas? Καλα κι εσυ αμεσως αρπαχτηκες;;; Δεν είπαμε δα και τιποτα ασχημο! Για μαγαζι ελεγα και εγω γιατι ήθελα να δωσω υπολογιστη (παλιο)αν θα επιανε κατι στην αγορα. Τι το κακο βρηκες; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 oxi den arpaxthka apla to tonisa gia na mhn ginei lathos kai gia tous allous pou tha theloun na apanthsoun...ola ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 ok. κανενα προβλημα. Ας πουν τωρα αυτοι πουξερουν συγκεκριμενα πραγματα γιαυτο που ζηταει ο φιλος μας. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (27 Νοέ. 2004 , 12:27) Δεν είσαι κάπως μικρή για moderator; :p :lol: Ένα μαγαζί που αγοράζει παλιά PC υπάρχει στην Πηλίου (κάθετη της Πατησίων δίπλα στην πλατεία Κολιάτσου). Είναι ημιυπόγειο, στα δεξιά όπως ανεβαίνεις από Πατησίων) και δεν έχει κανένα αναγνωριστικό για να το βρεις. Η Πηλίου πάντως είναι ένα σοκάκι, ούτε μέχρι το 20 δε φτάνει, οπότε δε σου ξεφεύγει. δεν το κατααβα αυτο, εμεις οι πιο μικροι τι ειμαστε :( απλως για να πιανουμε χωρο :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Computron computron.gr Brgds KGP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopelia Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Έχω κι εγώ ένα pc πανάρχαιο. pentium II, 333MHz... Εκτός από το να τον πετάξω,τι άλλο μπορώ να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts