Jump to content

Μαγαζιά που να παίρνουν παλιά pc;

sculper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω (δεν είμαι και σίγουρος) ότι τα μαγαζιά που αγοράζουν μεταχειρισμένα κινητά (βλ. Buy an sell και Κάιζερ) αγοράζουν...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (25 Νοέ. 2004 , 10:53)

Νομίζω (δεν είμαι και σίγουρος) ότι τα μαγαζιά που αγοράζουν μεταχειρισμένα κινητά (βλ. Buy an sell και Κάιζερ) αγοράζουν...

ayta ta magazia agorazoun sinithws laptops..

Και γιατί δεν το βάζεις στο fleamarket? Πιο πολλά θα πάρεις.
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chtrox (26 Νοέ. 2004 , 14:09)

Και γιατί δεν το βάζεις στο fleamarket? Πιο πολλά θα πάρεις.

Γιατι μαλλον ειναι αρκετα παλιο και δεν λεει.

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (24 Νοέ. 2004 , 23:35)

computing...

Δεν είσαι κάπως μικρή για moderator; :p :lol:

Ένα μαγαζί που αγοράζει παλιά PC υπάρχει στην Πηλίου (κάθετη της Πατησίων δίπλα στην πλατεία Κολιάτσου). Είναι ημιυπόγειο, στα δεξιά όπως ανεβαίνεις από Πατησίων) και δεν έχει κανένα αναγνωριστικό για να το βρεις. Η Πηλίου πάντως είναι ένα σοκάκι, ούτε μέχρι το 20 δε φτάνει, οπότε δε σου ξεφεύγει.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

sakaflias den einai palio to pc....kai alloste rothsa magazi kai oxi onlie dhmoprasies kai polhseis.to na sxoliazeis einai kalutero na bohthas?

lewton thanks katarxhn,ayto einai thessalonikh h athina?...les na mhn to vro?otan les palia pc ti ennoeis?metaxeirismena h palia?

Αθήνα είναι, δεν το τόνισα επειδή ο δημιουργός του thread ζητάει για Αθήνα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για δοκίμασε στα Direct.Ξερω οτι μπορεις να δωσεις κατι παλιο π.χ. μνημη ,επεξεργαστη κλπ και να σου μειωσει απο την τιμη του καινουριου.

Μπορει να το αγοραζουν και για ανταλλακτικα γιατι δεν βρισκεις πια παλια mobo και μνημες.

P@niS

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AERAS1989 (27 Νοέ. 2004 , 12:43)

sakaflias den einai palio to pc....kai alloste rothsa magazi kai oxi onlie dhmoprasies kai polhseis.to na sxoliazeis einai kalutero na bohthas?

Καλα κι εσυ αμεσως αρπαχτηκες;;; Δεν είπαμε δα και τιποτα ασχημο!

Για μαγαζι ελεγα και εγω γιατι ήθελα να δωσω υπολογιστη (παλιο)αν θα επιανε κατι στην αγορα. Τι το κακο βρηκες;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

ok. κανενα προβλημα.

Ας πουν τωρα αυτοι πουξερουν συγκεκριμενα πραγματα γιαυτο που ζηταει ο φιλος μας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (27 Νοέ. 2004 , 12:27)

Δεν είσαι κάπως μικρή για moderator; :p :lol:

Ένα μαγαζί που αγοράζει παλιά PC υπάρχει στην Πηλίου (κάθετη της Πατησίων δίπλα στην πλατεία Κολιάτσου). Είναι ημιυπόγειο, στα δεξιά όπως ανεβαίνεις από Πατησίων) και δεν έχει κανένα αναγνωριστικό για να το βρεις. Η Πηλίου πάντως είναι ένα σοκάκι, ούτε μέχρι το 20 δε φτάνει, οπότε δε σου ξεφεύγει.

δεν το κατααβα αυτο, εμεις οι πιο μικροι τι ειμαστε :( απλως για να πιανουμε χωρο :p :p :p