gpou Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Βγήκε το Ulefone Be Touch 2, (με καλύτερη ανάλυση στην οθόνη και καλύτερη μπαταρία, συν Glonass αν δεν κάνω λάθος) αλλά πιστεύω τα βασικά είναι ίδια, οπότε μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου! 1) το dual flash και το μπροστινό κάνουν καλή δουλειά? ειδικά το φλας της βασικής (πίσω) κάμερας, φωτίζει καλά την φωτογραφία ή δεν έχει δύναμη? το μπροστινό φλας είναι μόνο διακοσμητικό? 2) το μαύρο περιθώριο της οθόνης είναι όντως πολύ άσχημο? και μετράει στις 5.5 ίντσες ή αυτές είναι καθαρές στην οθόνη, χώρια το περιθώριο? 3) Το android έχει κάποια προβλήματα ή λακαρίσματα? έχει ελληνικά από default, όπως και Google play? 4) το GPS πως πάει? κλειδώνει γρήγορα ή όχι? Θα σας πω και εγώ τη γνώμη μου μιας και το πήρα χτες: 1) Το πίσω φλας είναι σχετικά αδύνατο....Το μπροστά είναι πολύ αδύνατο... 2) Ελάχιστα μπέζελς στα άκρα.... 3) Έχει Ελληνικά κανονικά, και play store. Βασικά είναι σχεδόν AOSP Rom. Πολύ γρήγορο χτες που το έλιωσα. Μου έβγαλε περίπου 3 1/2 ώρες οθόνη 4) GPS λίγο το είδα φαίνεται να δουλεύει σωστά και γρήγορα Αυτό που δουλεύει τέλεια είναι ο αισθητήρας αποτυπώματος. Δεν έχει γυροσκόπιο, notification led, NFC. Το κακό για εμένα είναι πως αν σου έρθει κάποια ειδοποίηση, και έχεις κλειδωμένη την οθόνη με δακ. αποτύπωμα, δεν βλέπεις τις ειδοποιήσεις μέχρι να ξεκλειδώσεις την οθόνη. Δηλαδή αν πατήσεις στιγμιαία το power button και φωτίσει η οθόνη δεν βλέπεις τίποτα. Πρέπει να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο... Αυτό για εμένα είναι τρομερά εκνευριστικό μιας και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έφυγα από Windows phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Θα σας πω και εγώ τη γνώμη μου μιας και το πήρα χτες: 1) Το πίσω φλας είναι σχετικά αδύνατο....Το μπροστά είναι πολύ αδύνατο... 2) Ελάχιστα μπέζελς στα άκρα.... 3) Έχει Ελληνικά κανονικά, και play store. Βασικά είναι σχεδόν AOSP Rom. Πολύ γρήγορο χτες που το έλιωσα. Μου έβγαλε περίπου 3 1/2 ώρες οθόνη 4) GPS λίγο το είδα φαίνεται να δουλεύει σωστά και γρήγορα Αυτό που δουλεύει τέλεια είναι ο αισθητήρας αποτυπώματος. Δεν έχει γυροσκόπιο, notification led, NFC. Το κακό για εμένα είναι πως αν σου έρθει κάποια ειδοποίηση, και έχεις κλειδωμένη την οθόνη με δακ. αποτύπωμα, δεν βλέπεις τις ειδοποιήσεις μέχρι να ξεκλειδώσεις την οθόνη. Δηλαδή αν πατήσεις στιγμιαία το power button και φωτίσει η οθόνη δεν βλέπεις τίποτα. Πρέπει να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο... Αυτό για εμένα είναι τρομερά εκνευριστικό μιας και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έφυγα από Windows phone. Ευχαριστούμε πολύ! Βλέπω ότι όντως δεν έχει "μπέζελς" στα άκρα, αλλά στο κάτω μέρος το παρακάνει! Μπορείς να μερίσεις διαγώνιο της φωτιζόμενης οθόνης και να το μετατρέψουμε σε ίντσες να δούμε αν είναι καθαρά τα 5.5? Ας ελπίσουμε στο 2, να έχουν βελτιώσει κάποια από αυτά τα βασικά αρνητικά γιατί κατά τα άλλα φαίνεται τούμπανο! Έχω ορκιστεί :p να μην πάρω ξανά τηλέφωνο με αδύναμο φλας ( γινόμουν ρεζίλι με τις φωτογραφίες που έβγαζε το δικό μου και όλοι λέγανε ...τι περιμένεις από κινεζιά) ...και να έχει γρήγορο GPS !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Έκατσα και τη μέτρησα με το χάρακα όσο πιο καλά μπορούσα και την έβγαλα 13,9εκ. το οποίο το google μου λέει ότι είναι 5,47 ίντσες, οπότε είναι είναι 5,5'' προφανώς. Επίσης το πίσω φλας μια χαρά μου φαίνεται, το μπροστά είναι όντως πολύ αδύναμο, αλλά καλύτερα από καθόλου φλας υποθέτω. Άλλα κολλήματα δεν έχει κάνει. Το κάτω μπέζελ είναι το μόνο πραγματικά μεγάλο, το πάνω και τα πλάγια είναι κανονικά. Παραθέτω και μία φωτογραφία για να δεις το πλαίσιο που λέω. Το χρώμα είναι σχεδόν το ίδιο γι αυτό και δεν φαίνεται ή ξεχωρίζει. Το GPS δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Αυτή τη στιγμή είναι στο 38% μπαταρία με 2ω30λ οθόνη http://i.imgur.com/Qkq7TMXl.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Έκατσα και τη μέτρησα με το χάρακα όσο πιο καλά μπορούσα και την έβγαλα 13,9εκ. το οποίο το google μου λέει ότι είναι 5,47 ίντσες, οπότε είναι είναι 5,5'' προφανώς. Επίσης το πίσω φλας μια χαρά μου φαίνεται, το μπροστά είναι όντως πολύ αδύναμο, αλλά καλύτερα από καθόλου φλας υποθέτω. Άλλα κολλήματα δεν έχει κάνει. Το κάτω μπέζελ είναι το μόνο πραγματικά μεγάλο, το πάνω και τα πλάγια είναι κανονικά. Παραθέτω και μία φωτογραφία για να δεις το πλαίσιο που λέω. Το χρώμα είναι σχεδόν το ίδιο γι αυτό και δεν φαίνεται ή ξεχωρίζει. Το GPS δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Αυτή τη στιγμή είναι στο 38% μπαταρία με 2ω30λ οθόνη http://i.imgur.com/Qkq7TMXl.jpg Ευχαριστώ πολύ φίλε για τον κόπο σου! Υποθέτω δεν μέτρησες και το κάτω "μπέζελ" μαζί! :D ...και όντως το αδύναμο μπροστινό φλας, σίγουρα είναι καλύτερο από το καθόλου φλας :p:lol: υποθέτω λόγω του Fingerprint δύσκολα να βρεις tempered glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Όχι, μόνο την αναμμένη οθόνη μέτρησα αλλά προφανώς είναι αρκετά πρόχειρο έτσι με τον χάρακα. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα από αξεσουάρ ακόμα, ειδικά σε θήκη δεν υπάρχει κάτι. Επίσης για notification led που ρώτησε κάποιος δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις που να λέει για το led φλας να λειτουργήσει ως led ειδοποιήσεων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Όχι, μόνο την αναμμένη οθόνη μέτρησα αλλά προφανώς είναι αρκετά πρόχειρο έτσι με τον χάρακα. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα από αξεσουάρ ακόμα, ειδικά σε θήκη δεν υπάρχει κάτι. Επίσης για notification led που ρώτησε κάποιος δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις που να λέει για το led φλας να λειτουργήσει ως led ειδοποιήσεων Πάντως αυτό με το φλας που γίνεται και Notification led το είδα σε ένα review στο youtube ...αλλα δεν έδειχνε πως γίνεται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Αν γίνεται αυτό με το μπροστινό φλας είναι πολύ μεγάλη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Αν γίνεται αυτό με το μπροστινό φλας είναι πολύ μεγάλη βοήθεια ο τύπος στο review έλεγε για το πίσω! Λίγο κουφό πάντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbcole Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 γινεται με εφαρμογη οπως το flash alert αλλα δε το εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_fo Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 δυστυχως εχει καποια bugs η lollipop εκδοση 1ον υπερθερμανση στο πισο μερος κοντα στην καμερα 2ον η οθονη δεν ανταποκρινετε πολυ καλα 3ον το αδυναμο wifi που μερικες φορες ειναι συνδεδεμενο και συμπεριφερετε λες και δεν εχει ιντερνετ 4ον συμβαινει και οταν εχεις δεδομενα κινητου ανοιχτο 5ον η καμερα το βραδυ ειναι αδυναμη και εχει θορυβο στην επισημη σελιδα του facebook που εχει η ulefone γραφει οτι η καμερα δεν ειναι sony https://www.facebook.com/notes/ulefone/letter-of-apology/771457576276655 στα θερικα να πω οτι η μπαταρια κραταει μια χαρα το δακτυλικο αποτυπομα ειναι μια χαρα και αυτο στο needrom υπαρχει μια εκδοση 4.4 την δοκιμασε κανεις ;;; σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο να το γυρισω εκει μηπως ειναι καλυτερο αλλα λογω φτηνης υποστηριξης και πληθωρας ρομ δεν το εκανα ακομη μη τυχον και γινει καμια ζημια στο imei και αντε μετα στους επεξεργαστες 6752 να το επαναφερεις ροοτ ακομη δεν γινετε βεβαια ενας τυπος στο χδα εκανε κατι κολπακια και το καταφερε αλλα απο την στιγμη που ακομη kingroot και λοιπες εφαρμογες δεν το ροοταρουν το αφησα προς το παρον φημες λενε οτι σε λιγο καιρο θα παρει την 5.1 εκδοση αλλα οι κινεζοι στις ημερομηνιες που δινουν ποτε δεν ειναι ακριβης δυτυχως ολα τα κινητα ερχονται με lollipop και στην επισημη σελιδα δεν υπαρχει ρομ κκ παρα μονο lollipop μονο στο needrom βρηκα 4.4 και δεν παιρνω το ρισκο να την φορτωσω ακομη παντως οι επιδοσεις συμφωνα με αυτα που φοραει δεν ειναι καλες και οταν μιλαω για επιδοσεις μιλαω πρακτικα οχι με antutu ακομη και στις επιλογες προγραματιστη αν βαλεις στο 0χ και αναγκαστικη αποδοση gpu δεν ειδα κατι ιδιαιτερο μα ειναι δυνατον το cubot απλο 8πυρηνο 32bit να ανοιγει πιο γρηγορα σελιδες επαφες και γενικα οτιδηποτε στο κινητο ετσι περναει απο το μυαλο μου οτι η ρομ δεν ειναι η καταλληλη για το κινητο αν ηταν βγει καμια καλυτερη εκδοση πιστευω να ανεβαι στα ματια μου αυτο το κινητο παντως για ναυρχιδα δεν το προσεξαν καλα το κινητο τους αυτοι στην ulefone καναν και την μλκια με το be pro και τωρα βγαινουν και λενε στους αγοραστες να γυρισουν στην κκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) για την έλλειψη Notification Led υπάρχει τελικά λύση "LED Blinker Notifications" από aptoide http://m.naor-ahdut.store.aptoide.com/app/market/com.ledblinker.pro/179/8009329/LED+Blinker+Notifications το Google play έχει μόνο την Lite έκδοση δωρεάν :p δείτε και το βίντεο, ανάβει η οθόνη σε ένα σημείο στρογγυλό σαν led και βάζεις όποιο χρώμα θέλεις ανά εφαρμογή! Edited June 16, 2015 by PopCorn1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos292 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 το εχω στα χερια μου απο την παρασκευη + απιστευτο κατασκευαστικα , χωρις τριγμους χωρις ατέλιες και αψογο φινιρισμα wifi δεδομενα και gps τέλεια , ακουστικο και ηχειο πολυ πιο πανω απο τα αναμενόμενα μπαταρια χθες (γιατι το σ/κ επαιξα πολυ μαζι του) πολυ ομιλια αρκετα δεδομενα λιγο wifi και κανα 2ωρο lite παιχνιδια απο τις 06:30 στις 00:30 ειχε ακομη 47% μπαταρια τωρα που γραφω χωρις τα παιχνιδια ιδια χρηση με χθες εχει ακομη 88% απο τα ξημερωματα παρα πολυ γρηγορο και smooth ραμ ελευθερη απο 1,5 εως 1,8 gb , δεν κολλαει πουθενα ουτε σε πολυ βαρια παιχνιδια που δοκιμασα - θα ηθελα πιο φωτεινη οθονη , στο φως χανεται λιγο οταν το κλεινω χανει το ringtone και μου εκανε μια φορα restart μονο του χαλια η θηκη σιλικονης που ειχε μεσα στο πακετο (δεν εφαρμοζει καλα) φοραει android 5.0 εκανε μια αναβαθμιση με το που το ανοιξα πιστευω πως αν οχι το καλυτερο ισως ενα απο απο τα καλυτερα κινεζικα που εχω πιασει στα χερια μου τα 3 τελευταια χρονια ελπιζω να αντεξει και στον χρονο και να παρει και τις αναβαθμισεις που λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 το εχω στα χερια μου απο την παρασκευη + απιστευτο κατασκευαστικα , χωρις τριγμους χωρις ατέλιες και αψογο φινιρισμα wifi δεδομενα και gps τέλεια , ακουστικο και ηχειο πολυ πιο πανω απο τα αναμενόμενα μπαταρια χθες (γιατι το σ/κ επαιξα πολυ μαζι του) πολυ ομιλια αρκετα δεδομενα λιγο wifi και κανα 2ωρο lite παιχνιδια απο τις 06:30 στις 00:30 ειχε ακομη 47% μπαταρια τωρα που γραφω χωρις τα παιχνιδια ιδια χρηση με χθες εχει ακομη 88% απο τα ξημερωματα παρα πολυ γρηγορο και smooth ραμ ελευθερη απο 1,5 εως 1,8 gb , δεν κολλαει πουθενα ουτε σε πολυ βαρια παιχνιδια που δοκιμασα - θα ηθελα πιο φωτεινη οθονη , στο φως χανεται λιγο οταν το κλεινω χανει το ringtone και μου εκανε μια φορα restart μονο του χαλια η θηκη σιλικονης που ειχε μεσα στο πακετο (δεν εφαρμοζει καλα) φοραει android 5.0 εκανε μια αναβαθμιση με το που το ανοιξα πιστευω πως αν οχι το καλυτερο ισως ενα απο απο τα καλυτερα κινεζικα που εχω πιασει στα χερια μου τα 3 τελευταια χρονια ελπιζω να αντεξει και στον χρονο και να παρει και τις αναβαθμισεις που λενε Το WiFi δεν είναι λίγο χαμηλό ρε συ όπως λένε; Γιατί κι εγώ που το χω είναι χαμηλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 το εχω στα χερια μου απο την παρασκευη + απιστευτο κατασκευαστικα , χωρις τριγμους χωρις ατέλιες και αψογο φινιρισμα wifi δεδομενα και gps τέλεια , ακουστικο και ηχειο πολυ πιο πανω απο τα αναμενόμενα μπαταρια χθες (γιατι το σ/κ επαιξα πολυ μαζι του) πολυ ομιλια αρκετα δεδομενα λιγο wifi και κανα 2ωρο lite παιχνιδια απο τις 06:30 στις 00:30 ειχε ακομη 47% μπαταρια τωρα που γραφω χωρις τα παιχνιδια ιδια χρηση με χθες εχει ακομη 88% απο τα ξημερωματα παρα πολυ γρηγορο και smooth ραμ ελευθερη απο 1,5 εως 1,8 gb , δεν κολλαει πουθενα ουτε σε πολυ βαρια παιχνιδια που δοκιμασα - θα ηθελα πιο φωτεινη οθονη , στο φως χανεται λιγο οταν το κλεινω χανει το ringtone και μου εκανε μια φορα restart μονο του χαλια η θηκη σιλικονης που ειχε μεσα στο πακετο (δεν εφαρμοζει καλα) φοραει android 5.0 εκανε μια αναβαθμιση με το που το ανοιξα πιστευω πως αν οχι το καλυτερο ισως ενα απο απο τα καλυτερα κινεζικα που εχω πιασει στα χερια μου τα 3 τελευταια χρονια ελπιζω να αντεξει και στον χρονο και να παρει και τις αναβαθμισεις που λενε και πες μας και για το φλας! ...μέρες που διανύουμε πρέπει να έχουμε καλή φωτογραφική στο σκοτάδι!:p πως βγάζει φωτο σε σκοτεινό δωμάτιο? βγάλε μια συγκριτική με ένα άλλο κινητό αν έχεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos292 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 οπως θα καταλαβατε δεν αναφερθηκα καθολου στην καμερα γιατι δεν καιγομαι πολυ ουτε ειχα τρελες απαιτησεις μιας και γνωριζω τι αγορασα (κινεζικο) στο φως αρκετα καλες φωτο για κινεζος νυχτα και φλας δεν εχω δοκιμασει με την πρωτη ευκαιρια θα το κανω και θα επανελθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts