z953rr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 βγηκε η 4η εκδοση της FLYME δειτε την εδω http://www.letv.re/topic/129-flyme-os-rom-forth-edition/ την φοραω ηδη,δεν εχω δει crash στο ui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 βγηκε η 4η εκδοση της FLYME δειτε την εδω http://www.letv.re/topic/129-flyme-os-rom-forth-edition/ την φοραω ηδη,δεν εχω δει crash στο ui Ευχαριστούμε για την ενημέρωση για ακόμα μια φορά αδερφέ :up: και περιμένουμε εντυπώσεις! Σε άλλα νέα τώρα, αρχές Γενάρη ετοιμάζεται για παρουσίαση η LeTV...ίσως κάτι σε Snap 820... Όμως το σημαντικό για μένα δεν είναι ένα νέο μοντέλο...αλλά ότι η παρουσίαση γίνεται στο Αμέρικα!!! Άρα international Firmware????:cry::cry: Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 εντυπωσεις απο το πρωι.την εκανα dirty flash πανω απο την προηγουμενη που φοραγα,ξαναπερασα gapps k την ξαναρουταρησα ,κατεβαζοντας το SU ΚΑΙ ΤΟ SU PRO απο το playstore.δεν εχει κανει ΚΑΝΕΝΑ CRASH εως τωρα ενω το wifi της ειναι ΑΨΟΓΟ TO GPS ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ(3 μετρα ενω κινουμουν με 100χλμ/ωρα.η δε διαχειριση μπαταριας απο αλλο πλανητη...δεν χρησιμοποιω 2 sim οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 εντυπωσεις απο το πρωι.την εκανα dirty flash πανω απο την προηγουμενη που φοραγα,ξαναπερασα gapps k την ξαναρουταρησα ,κατεβαζοντας το SU ΚΑΙ ΤΟ SU PRO απο το playstore.δεν εχει κανει ΚΑΝΕΝΑ CRASH εως τωρα ενω το wifi της ειναι ΑΨΟΓΟ TO GPS ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ(3 μετρα ενω κινουμουν με 100χλμ/ωρα.η δε διαχειριση μπαταριας απο αλλο πλανητη...δεν χρησιμοποιω 2 sim οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη...:) το notification led δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 κανονικα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 εντυπωσεις απο το πρωι.την εκανα dirty flash πανω απο την προηγουμενη που φοραγα,ξαναπερασα gapps k την ξαναρουταρησα ,κατεβαζοντας το SU ΚΑΙ ΤΟ SU PRO απο το playstore.δεν εχει κανει ΚΑΝΕΝΑ CRASH εως τωρα ενω το wifi της ειναι ΑΨΟΓΟ TO GPS ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ(3 μετρα ενω κινουμουν με 100χλμ/ωρα.η δε διαχειριση μπαταριας απο αλλο πλανητη...δεν χρησιμοποιω 2 sim οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη...:) Launcher της ROM? (Πολύ γρήγορα βγήκε η Beta 4...Λογικά δεν θα αργήσει και η πρώτη stable...) Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 βγηκε η 4η εκδοση της FLYME δειτε την εδω http://www.letv.re/topic/129-flyme-os-rom-forth-edition/ την φοραω ηδη,δεν εχω δει crash στο ui εχεις κανενα οδηγο η καμια φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπέρα, Θα παραγγείλω το κινητό άμεσα από το vickmall γιατί από αυτά που έχω διαβάσει στο νήμα είναι το πιο αξιόπιστο..αλλά με έχω μπερδευτεί ρε παιδιά..να ζητήσω να μου βάλει το Ιταλού την 6s?υπάρχει πρόβλημα με τα μηνύματα? Να αφήσω την official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Παρηγγειλα πριν απο ωρες το κινητο απο το Vickmall τους ειπα να μου περασουν την Flyme OS 4 καλα εκανα? Μηπως να βαλω καποια stable? Και αν υπαρχει ποια ειναι αυτη? Εν το μεταξυ που θα δουμε της διαφορες των Custom rom με την stock του Letv? Ελπιζω ο Snapdragon 810 να μην κανει κανενα εγκαυμα στο χερι μετα απο ωρες gaming χρησης Edited December 24, 2015 by AbyssD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Περασα την τελευταία flyme os και δουλεύει πολυ καλα,εκτος τα gapps που κρασαραν και ξεζιπαρα τα αρχεια εφτιαξα τους φακελους με τα αντίστοιχα apk και ονομα φακελου με το ονομα του καθε apk,γιατι ηταν χύμα.περασα το supersu 2.52 απο recovery μετα την ρομ. Edited December 24, 2015 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ελπιζω ο Snapdragon 810 να μην κανει κανενα εγκαυμα στο χερι μετα απο ωρες gaming χρησης Δηλαδή πόσες ώρες σκοπεύεις να παίζεις την μέρα. Πάντως μετα από δυο τρεις φορές αν τρέξεις το Antutu ζεσταίνεται αρκετά. Έχει πάρει κάνεις με Singapore Post ποσό ασφαλείς είναι γιατί παράγγειλα και ένα Huawei Mate S να δούμε και διάφορες από το LeTV . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Η καινούργια Flyme rom beta4 είναι σούπερ. Έχω βάλει Nova launcher και φυσάει. WiFi πολύ καλο, 4g μια χαρά με 2 sim μέσα. Ακόμα και η διαχείριση μπαταρίας τα σπάει. %5Bimg%5Dhttp%3A//i.imgur.com/3pZ5fO6.jpg?2[/img] http://i.imgur.com/cs18Nw0.jpg?1 Edited December 24, 2015 by Nirvana1979 Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosdm Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλημέρα και καλές γιορτές! Παρέλαβα το κινητό προχθές και στα καπάκια του πέρασα cuoco 8s. Με προβληματίζει η μπαταρία, δεν κρατάει παραπάνω από μέρα με wifi ή 4g ανοικτά. Η flyme είναι καλύτερη όσον αφορά στην αυτονομία; Επίσης, επειδή 1 χρόνο δούλεψα αρκετά με το ui της zte, στο z7 mini, στην κάμερα, γίνεται να το ανεβάσει κάποιος ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Η καινούργια Flyme rom beta4 είναι σούπερ. Έχω βάλει Nova launcher και φυσάει. WiFi πολύ καλο, 4g μια χαρά με 2 sim μέσα. Ακόμα και η διαχείριση μπαταρίας τα σπάει. %5Bimg%5Dhttp%3A//i.imgur.com/3pZ5fO6.jpg?2[/img] http://i.imgur.com/cs18Nw0.jpg?1 απο προβληματα γενικα?και αν εχεις καποιον οδηγο?εκτοσ αν ειναι η στανταρ διαδικασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 καλησπέρα παιδια,την παρέλαβα σημερα την συσκευη.ειχε μεσα την 2s.αναβαθμησα σε 8s ,επαιξα λιγο και μετα αρχισα τα γνωστα..twrp ,root kai rom..εβαλα την flyme,δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει αν και με ενδιαφερει οχι η εμφανιση αλλα η λειτουργηκοτητα.δυστυχως ενω δεν εχω κρασαρισματα ,βλεπει την καρτα της wind,δεν εχει δικτυο..εκανα wipes,ρεσταρτσ,οτι να ναι..δεν εχει servise..καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 καλησπέρα παιδια,την παρέλαβα σημερα την συσκευη.ειχε μεσα την 2s.αναβαθμησα σε 8s ,επαιξα λιγο και μετα αρχισα τα γνωστα..twrp ,root kai rom..εβαλα την flyme,δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει αν και με ενδιαφερει οχι η εμφανιση αλλα η λειτουργηκοτητα.δυστυχως ενω δεν εχω κρασαρισματα ,βλεπει την καρτα της wind,δεν εχει δικτυο..εκανα wipes,ρεσταρτσ,οτι να ναι..δεν εχει servise..καμια ιδεα? Κάποιος αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα, τσεκαρε στο νήμα κάποιες σελίδες πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 [/color]για τον φιλο που εχει προβλημα με το σημα,αυτο ηταν καποιο bug στις ΕUI rom.δοκιμασε να κανεις wipe ta panta EKTOΣ INTERNAL!!ξαναπερασε τη καθαρη κ λογικα θα δουλεψει. μακαρι να λυσει η μαμα rom τα προβληματα της,ειναι ΚΡΙΜΑ τετοια συσκευη να χωλαινει στο λειτουργικο..ΑΝ αλλαξω συσκευη θα ειναι η νεα LETV X910 ΠΟΥ φημολογειται οτι σκοτωνει.....(καπου πηρε το ματι μου ενα teaser πανεμορφο):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 παιδες,θα το θέσω αλλιώς...ποια rom πρεπει να βάλω για να έχω μια απλή χρήση χωρίς bugs αρχικά..απλά πραγματάκια( να αναγνωρίζει τις δυο κάρτες sim,να έχει καλό wifi και gps).. και να παίζω κανένα παιχνιδάκι...στην πορεία αν έχω χρόνο και ενδιαφέρον θα ασχοληθώ με τις rom...τι λέτε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Να ρωτήσω αν το πήρε κάποιος με Singapore post πόσες μέρες έκανε, γιατί μου στείλανε σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosdm Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Γενικά από Singpost αγοράζω από Κίνα...όταν αγοράζω από pandawill.com τους παίρνει γύρω στις 20-25 μέρες, το letv που το πήρα από aliexpress το πήρα σε 10 εργάσιμες...Πάντως, αν αυτό το θεωρήσεις ευχάριστο, ποτέ δεν πέρασε μήνας με singpost...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shatz Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Να ρωτήσω αν το πήρε κάποιος με Singapore post πόσες μέρες έκανε, γιατί μου στείλανε σήμερα. Παραγγελία από vickmall στις 29 Νοεμβρίου, αποστολή την 1η Δεκεμβρίου με singapore. Σύμφωνα με το tracking ήταν στην Ελλάδα στις 6 Δεκεμβρίου. Από τα ΕΛΤΑ η επόμενη ανανέωση ήταν στις 19 Δεκεμβρίου, και η παραλαβή χθες (κανονικά από προχθές θα έπρεπε να το έχω, αλλά ο ταχυδρόμος αντί να χτυπά την πόρτα, αφήνει σημειώματα). Με λίγα λόγια, πιο πολλές μέρες παραμένουν σε αναμονή στην Ελλάδα, παρά να έρθουν απέξω. Edited December 24, 2015 by Shatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Γενικά από Singpost αγοράζω από Κίνα...όταν αγοράζω από pandawill.com τους παίρνει γύρω στις 20-25 μέρες, το letv που το πήρα από aliexpress το πήρα σε 10 εργάσιμες...Πάντως, αν αυτό το θεωρήσεις ευχάριστο, ποτέ δεν πέρασε μήνας με singpost...:D Από Aliexpress πηρα ενα Huawei Mate S το παραγείλα χθές και σήμερα μου το έστειλαν, γι αυτό ρωτάω, το LeTV το πήρα με Chronopost και το πήρα σε περίπου 15 ημέρες απο την αποστολή του. Ευχαριστώ για τίς απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 παιδες,θα το θέσω αλλιώς...ποια rom πρεπει να βάλω για να έχω μια απλή χρήση χωρίς bugs αρχικά..απλά πραγματάκια( να αναγνωρίζει τις δυο κάρτες sim,να έχει καλό wifi και gps).. και να παίζω κανένα παιχνιδάκι...στην πορεία αν έχω χρόνο και ενδιαφέρον θα ασχοληθώ με τις rom...τι λέτε???? Επειδή θα το παραγγείλω σήμερα...Ποια ROm να ζητήσω από το vickmall?????βοήθηστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Επειδή θα το παραγγείλω σήμερα...Ποια ROm να ζητήσω από το vickmall?????βοήθηστε!!! Την 8S Cuoco του Ιταλου δηλαδη. Ειναι η πιο σταθερη, η καλυτερη μαλλον. Ζητησε να σου κανει root. Edited December 24, 2015 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shatz Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Από Aliexpress πηρα ενα Huawei Mate S το παραγείλα χθές και σήμερα μου το έστειλαν, γι αυτό ρωτάω, το LeTV το πήρα με Chronopost και το πήρα σε περίπου 15 ημέρες απο την αποστολή του. Ευχαριστώ για τίς απαντήσεις. Το "έστειλαν" είναι σχετικό. Δες κατ' αρχήν αν το tracking number που σου έδωσαν βγάζει αποτέλεσμα στο site της singapore post (ή σε site όπως τα https://www.aftership.com/ ή http://www.17track.net/en ) κι αν ναι, αν σου λέει ότι το έχουν παραλάβει ή απλά έχουν την ειδοποίηση να το παραλάβουν. Συνήθως χρειάζεται 1-2 ημέρες να ενημερωθεί το tracking, και 3-5 ημέρες να το παραλάβουν (άσχετα αν ο πωλητής λέει ότι το έχει στείλει). ΥΓ. Από aliexpress δεν ξέρω τι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts