DENIOR Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 Poia h gnomi sas gia tin peiratia sti mousiki?Poso tin vlaptei kai giati?Einai sosto na agorazoume peiratika cd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Εγω πιστευω πως δεν την βλαπτει καθολου. Αν τα αλμπουμς στοιχιζαν 15 ευρω με τον ΦΠΑ εγω θα αγοραζα με 50 ευρω 3 αλμπουμς καθε μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Όχι, δεν την σκοτώνει... Δηλαδή τόσες χιλιάδες χρόνια που οι άνθρωποι απολάμβαναν μουσική χωρίς να πληρώνουν ήταν πεθαμένη; :p Όσο για τα πειρατικά CDs είναι λίγο βλακεία... Η αγοράζεις από το δισκοπωλείο ή κατεβάζεις από το Internet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Όπως έχουμε ξανασυζητήσει εδώ, τη μουσική τη σκοτώνουν οι εξωφρενικές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχω αγοράσει ποτέ πειρατικό μουσικό cd. Tα κομμάτια-albums τα οποία μου αρέσουν, τα έχω αυθεντικά. Για καμία "αρπαχτή" με κάνα συγκρότημα κλπ υπάρχουν και τα ΜΡ3 :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Φυσικα και την σκοτωνει, γιατι οπως εδειχνε και σε ενα επεισοδιο του σαουθπαρκ, λογω πειρατειας η μπριτνευ δεν μπορεσε να παρει το τελευταιο μοντελο ιδιωτικου τζετ,αλλα περιοριστηκε στο περσινο :p ας κατεβασουν λιγο τις τιμες,και ας κανουν κανενα αλμπουμ της προκοπης (απο πλευρα ενθετων και ετσι) και μετα τα ξαναλεμε. . . Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Συμφωνω κai με τον Bayern και με τον xourxoulitso. ;) Προσωπικα εχω παψει να αγοραζω cd's αυθεντικα(μονο σε πολυ σπανιες περιπτωσεις) γιατι μπορει η πειρατια να "σκοτωνει" την μουσικη,αλλα η τιμη του καθε cd σκοτωνει...την τσεπη μου. :cry: :!: Ας ριξουν τις τιμες και βλεπουμε... :whistle: Υ.Γ.@xourxoulitso:πολυ γέλιο το south park! ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Skotonei kai ftinei kai to koukoutsi...:blink: I mi peiratia skotonei omos emena,opote den tha dino ena merokamato gia ena disko afou mporo na ton vro fthinotera. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Κι εγώ πιστεύω πως δεν την σκοτώνει την μουσική η πειρατία αλά οι τιμές. Ο κλάδος της μουσικής που μου αρέσει (metal) έχει αρκετά φθηνά cds κι έτσι έχω 9 αυθεντικά :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 εγω απλα δεν θα παω να πληρωσω χρυσο κατι αν δεν ξερω τι ειναι. Και για να ξερω τι ειναι πρεπει να το ακουσω. Και για να το ακουσω απο καπου θα το κατεβασω. Κι αν μου αρεσει θα παω να το αγορασω -γιατι κακα τα ψεμματα αλλη η ποιοτητα του αυθεντικου cd κι αλλο το Mp3.... αλλα να παω να δωσω ενα σκασμο λεφτα για το καινουργιο cd του οποιουδηποτε, απο το οποιο ακουγονται δυο κομματια συνεχεια σαν διαφημιση και να μου βγει το υπολοιπο πατατα, συγγνωμη αλλα δεν το κανω! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Μπαααα... Δεν την σκοτωνει σε καμια περιπτωση Ειναι δυνατον να αγοραζουμε γυρω στα 20ευρω Albums που εχουν μεσο ορο ζωης 1 με 2 μηνες; (Σκουπιδια οπως λεει κι ο Μουρατιδης :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 oxi bebaia....toso kairo griniaoun,mexri kai diafhmish bgalane"h peiratia ktl ktl" eidate toso kairo kamai allagh gia an boh8hsoun thn katastash?eidate kanenan na stamataei? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 την έχουν σκοτώσει ήδη στην Ελλάδα. αναλογίες (οι τιμές στο περίπου): βασικός μισθός US: 1500 USD με τιμή album 15 - 21 USD βασικός μισθός GR: 600 euro με τιμή album 18 - 23 euro με αυτά τα δεδομένα και αν υποθέσω οτι 1 USD = 0.80 ευρώ ,βγάζω οτι το GR album θα πρέπει να είχε ελάχιστη τιμή 4,8 ευρώ και να υποθετικά να κυμαίνεται γύρω στα 6,5 ευρώ. Τι φταίει ο μαυρούλης που επιβιώνει? Τι φταίω κι εγώ που πληρώνω το εγχώριο album 20 ολόκληρα ευρώ? Ας είναι καλά το play.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Και βεβαια ΟΧΙ... Οι πολυεθνικες-μεγαλοεταιριες σκοτωνουν τη μουσικη.Τεςπα... Η πειρατεια , καθε μορφης , ειτε αυτη ειναι σε mp3 ειτε σε αντιγραμμενα cdακια , σε καμια περιπτωση δεν σκοτωνει τη μουσικη. Ισα Ισα μας βοηθαει να διευρυνουμε το ακουστικο μας φασμα!!Με αλλα λογια να ακουμε τα παντα! Και οποιος ασχολειται με τη μουσικη δεν θα σταματησει ΠΟΤΕ να αγοραζει cd. Για παραδειγμα (απο προσωπικη εμπειρια) καθε φορα που ακουω ενα cd που κατεβαζω απο mp3 και μου αρεσει πραγματικα μετα παω και το αγοραζω στανταρ,,,!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Βασικά με όλους τους μαύρους που πουλάνε CD το σύνθημα έπρεπε να ήταν "Η Αραπία σκοτώνει την μουσική" :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 bre mporei na ton skotonei alla i mousiki skotoni tin tsepi mas!!!!!!! Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Λιγάκι την σκοτώνει,αλλά θέλω να πω και κάτι άλλο,για να μην υπάρχει πειρατεία πρέπει οι τιμές να είναι πιο χαμηλές Μένια Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 mporei na ψηφησα ναι...αλλα τώρα που το ξανασκέφτομαι....δεν την "σκοτώνει" :blink: μπορεί οι εταιρείες να χάνουν σα κέρδη ,και στην ουσία να χάνει ο συνθέτης και ο στιχουργός...... αλλά από την άλλη η μουσική δεν παθαίνει τίποτα απολύτως...περισσότερα άτομα πχ παίρνουν ενα Cd , άρα περισσότερα άτομα ακούνε μουσική :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 (edited) H peiratia skotonei ti mousiki.Oi kallitexnes den antamoivontai gia ton kopo tous.... Edited January 25, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Μουσικη=επαγγελμα. σι-ντι=κερδος με ποσοστο 10% στον καλλιτεχνη * πωλησεις δισκων = 34,000 ευρω (με πωλησεις 20,000 και κοστος 17 ευρω) Νυχτοκαματο = απο 1,500 ευρω - 20,000 ευρω ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ. = 24,000 ευρω τον μηνα (με 4 νυχτες κεφιου) - 320,000 ευρω. Ποιος σκοτωνει ποιον? Βαλτε κατω και ριχτε λιγοτερα χρηματα. 500 ευρω τη νυχτα * 4 νυχτες την βδομαδα * 4 βδομαδες = 8,000 ευρω τον ΜΗΝΑ. Μεσος βασικος μισθος Ελληνα = 600 ευρω το μηνα. Ποιος παλι σκοτωνει ποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Εγώ πάλι κατέβασα ολόκληρο CD, μου άρεσε και σκοπεύω να πάω να το πάρω και αυθεντικό. Μόνο σκότωμα της μουσικής δε λέγεται αυτό... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Ο.Κ το δεχομαι να πληρωσω και 25 με 30 ευρω για να αγορασω ενα CD καποιου καλλιτεχνη που εχει δωσει την ψυχη του πανω στη μουσικη αλλα οχι και να πληρωνω τον Φοιβο (Κοκκινου, Βανδη κ.τ.λ) 20ευρω το καθε CD για ενα ειδος μουσικης που καθε album αντεχει 3 μηνες το πολυ ! Για να προλαβω καποιες αντδρασεις λεω οτι κι εγω ακουω τους συνθετες/στιχουργους, Φοιβο, Καρβελα, Θεοφανους, Γερμανου κ.α αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ειδος που θα σε ανεβασει με την παρεα, θα το ακουσεις στο αυτοκινητο και μετα θα παραμεινει στην CDθηκη για πολυυυυ καιρο... Και σκεφειτε και το αλλο, Αν τα πουλουσαν στα 10 με 12ευρω το CD θα υπηρχε πολυς κοσμος που παρολο που δεν ακουει κυριως τετοια μουσικη , θα αγοραζε το CD γιατι πλακα πλακα ολοι μας θελουμε να εχουμε τις ανεβαστικες μας στιγμες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Όχι δεν τη σκοτώνει...Αγοράζω πειρατικά cd κυρίως διάφορες συλλογές και ας είναι καλά και το net και τα p2p...Εννοείται ότι αγοράζω και αυθεντικά αλλά όταν ένα cd έχει τέτοια τιμή τότε το χεράκι δεν το βάζω στην τσέπη.. @gkr41: Κι εγώ το έχω κάνει αυτό κι άλλοι φαντάζομαι.. :) Αυτή τη μπανανίτσα όποτε τη βλέπω λύνομαι.. :lol: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris79 (25 Νοέ. 2004 , 15:40) Μουσικη=επαγγελμα. σι-ντι=κερδος με ποσοστο 10% στον καλλιτεχνη * πωλησεις δισκων = 34,000 ευρω (με πωλησεις 20,000 και κοστος 17 ευρω) Νυχτοκαματο = απο 1,500 ευρω - 20,000 ευρω ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ. = 24,000 ευρω τον μηνα (με 4 νυχτες κεφιου) - 320,000 ευρω. Ποιος σκοτωνει ποιον? Βαλτε κατω και ριχτε λιγοτερα χρηματα. 500 ευρω τη νυχτα * 4 νυχτες την βδομαδα * 4 βδομαδες = 8,000 ευρω τον ΜΗΝΑ. Μεσος βασικος μισθος Ελληνα = 600 ευρω το μηνα. Ποιος παλι σκοτωνει ποιον? x2 Αν και μόνο αν αξίζει ενα cd ή μια συλλογή, μόνο τότε θα ρίξω χρήματα επάνω της :cool: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_zeppelin Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Εγώ ένα έχω να πώ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts