sonymobby Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 Anoigw auto thread apla apo periergia kai gia na dw ti kanene kai praxw analoga! Otan lew pote allazate to PC ennow mono ton pyrgo! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Εγω σιγαααα σιγααα...Κομματι κομματι.Ποτε δεν το αλλαζω ολοκληρο με μιας.Αλλα το αλλαζω οποτε χρειαζομαι παραπανω επιδοσεις.Πχ ειχα εδω και 2.5 χρονια μια Nvidia GeForce 2 MX400 64MB και την αλλαξα πριν απο μια βδομαδα.Αφου με καλυπτε.Επομενος στοχος:Οθονη και επεξεργαστης(2GHz με στοχο τα 3.4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 τον εχω 3 χρονια και θα το κρατήσω μέχρι τα longhorn δηλαδη μεχρι 2006 αν και φυσικά έχω κανει μερικες αναβαθμισείς ενδιαμεσα, κάρτα γραφικών και ram!! :) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Mία φορά μόνο έχω αλλάξει ολόκληρη την μονάδα. Γενικά αναβαθμίζω όταν χρειάζεται ή όταν απλά μου καρφωθεί να αγοράσω κάτι και έχω το χρήμα :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
April Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Περίπου κάθε 3 χρόνια με μικροαναβαθμίσεις στα ενδιάμεσα αν χρειαστεί. Πιστεύω πως αποδίδει καλύτερα να είναι όλα τα εξαρτήματα του H/Y στα ίδια επίπεδα παρά το ένα σύγχρονο και το άλλο παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Τον δικο μου τον εχω δυο χρονακια. Μερικες αναβαθμισεις ηταν βεβαια απαραιτητες (μνημη, δισκος). Με τον καινουργιο χρονο παμε γι' αλλα. Αλλαγμα επεξεργαστη, μητρικη και μια καλη οθονη. Και μια καρτα γραφικων, τροφοδοτικο( ωχ, πολλα φαινονται!! :wacko: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αναβαθμιση του κάνω οποτε αισθανομαι οτι το χρειαζεται. Φανταστειτε οτι Modem το εχω εδω και 6 χρονια και ακομα δεν το εχω αλαξει εφοσον με καλυπτει(όπως και αλλα περιφεριακα). Ετσι κουτσα κουτσα, κομματι κομματι ο υπολογιστης αναβαθμιζεται. Αλλα εχω την εντυπωση οτι αν αλλαζεις το καθετι σχεδον καθε εναν η δυο μηνες ειναι βλαβερο για το πορτοφολι. Ααααχ αυτη η τεχνολογια μας εχει παρει τα μυαλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Σιγά σιγά. Γιατί έρχεται πιο μαλακά στη τσέπη. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. November 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Omws apo oti mou fainete oloi tha alaxoume PC rizika giati irthan kainourgia dedomena. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 όταν βγουν τα longhorn Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Σιγά-σιγά γιατί δεν υπάρχουν τα γράγκα για να πάρω κατευθείαν ολόκληρο καινούργιο pc. Πάντως την επόμενη εβδομάδα περιμένω μια ένα pc ( μόνο τον πύργο ) θα γίνει server στο δίκτυο του σπιτιού μου :D Επεξεργαστή το λιγότερο που έχω ζητήσει είναι amd στα 2 GHz ( ή ο αντίστοιχος pentium 4 ) , μνήμη 256 mb και σκληρό 20gb. Επαναλαμβάνω ότι αυτά είναι τα ελάχιστα που έχω ζητήσει και υπάρχουν ΠΟΛΥ μεγάλες πιθανότητες να είναι καλύτερος από αυτό που θέλω ( π.χ. 512 ram ) :D Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 ton exo 2 xronia... p4-2.6G, 512ram, 2x40GB-raid0, 250GB backup, ATI9800pro, SB audigy2, 19" othoni, DVDRW NEC3500. ta mona pou anavathmisa opos vlepete einai to dvdr kai i karta grafikon... tha minei etsi mexri na vgoun ta longhorn kai na ensomatothoun oi nees texnologies pci-x, 64bit, DDR2-3, HDdvd, kai kapoia kali kai fthini tote 19" tft... kai oti allo mas erthei pou de mporo na to thimitho... genika... stis metavatikes periodous panta meno me palio mixanima... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Κάθε 6 μήνες περίπου και μια αναβάθμιση, χρειάζεται νομίζω.. φτάνει να έχεις φράγκα. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 χμ ολοκληρη την μοναδα εχω να την αλλαξω εδω και 3χρονια περιπου αλλα εχω κανει παρα πολλες αναβαθμησεις , μονο case δεν εχω αλλαξει και επεξεργαστη κατι που σκοπευω να κανω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Σιγα σιγα αναλογα με το τι βρησκω στο e-shop.gr!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αποκλειστικά και μόνο όταν θα χρειαστώ κάποιο σημαντικό πρόγαμμα (όχι παιχνίδια και διάφορες μα****ίες) και δεν θα τρέχει με την υπάρχουσα σύνθεση. Γενικώς, αναβάθμιση κάνω όταν την χρειάζομαι, όχι όταν κρίνει κάποιος άλλος για μένα. :p Υπό αυτό το πρίσμα τον βλέπω να αντέχει τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια. Το πολύ να του προσθέσω μνήμη, άντε και ένα 2ο σκληρό. Άθλον 1,2 256 ΜΒ ραμ, GeForce Ti4200 128 MB, 20 GB WD. Φυσικά είναι προφανές ότι θα περιμένω τουλάχιστον τα λόνγκχορν να συμπληρώσουν τουλάχιστον χρόνο κυκλοφορίας πριν ψωνίσω αντίστοιχο υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. December 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Opws vlepw esis tha kanate anavathmisi para allagi eksoloklirou. Egw omws skeuftome na allaxw mb, cpu kai ram. Auta den einai san ta 3/4 tou pc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts