Jump to content

Pote tha allazate to PC sas?

sonymobby
 Κοινοποίηση

Pote tha allazate to PC sas?  

54 members have voted

1. 1. Pote tha allazate to PC sas?

• Kathe 2 xronia.
      3
    • Kathe 3 xronia.
      11
    • Otan xalasei.
      5
    • Apla kanw anavathmisi siga siga.
      35

Recommended Posts

Εγω σιγαααα σιγααα...Κομματι κομματι.Ποτε δεν το αλλαζω ολοκληρο με μιας.Αλλα το αλλαζω οποτε χρειαζομαι παραπανω επιδοσεις.Πχ ειχα εδω και 2.5 χρονια μια Nvidia GeForce 2 MX400 64MB και την αλλαξα πριν απο μια βδομαδα.Αφου με καλυπτε.Επομενος στοχος:Οθονη και επεξεργαστης(2GHz με στοχο τα 3.4)

τον εχω 3 χρονια και θα το κρατήσω μέχρι τα longhorn δηλαδη μεχρι 2006 αν και φυσικά έχω κανει μερικες αναβαθμισείς ενδιαμεσα, κάρτα γραφικών και ram!! :)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Mία φορά μόνο έχω αλλάξει ολόκληρη την μονάδα. Γενικά αναβαθμίζω όταν χρειάζεται ή όταν απλά μου καρφωθεί να αγοράσω κάτι και έχω το χρήμα :Ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Περίπου κάθε 3 χρόνια με μικροαναβαθμίσεις στα ενδιάμεσα αν χρειαστεί. Πιστεύω πως αποδίδει καλύτερα να είναι όλα τα εξαρτήματα του H/Y στα ίδια επίπεδα παρά το ένα σύγχρονο και το άλλο παλιό.

Τον δικο μου τον εχω δυο χρονακια. Μερικες αναβαθμισεις ηταν βεβαια απαραιτητες (μνημη, δισκος). Με τον καινουργιο χρονο παμε γι' αλλα.

Αλλαγμα επεξεργαστη, μητρικη και μια καλη οθονη. Και μια καρτα γραφικων, τροφοδοτικο( ωχ, πολλα φαινονται!! :wacko: )

Αναβαθμιση του κάνω οποτε αισθανομαι οτι το χρειαζεται. Φανταστειτε οτι Modem το εχω εδω και 6 χρονια και ακομα δεν το εχω αλαξει εφοσον με καλυπτει(όπως και αλλα περιφεριακα). Ετσι κουτσα κουτσα, κομματι κομματι ο υπολογιστης αναβαθμιζεται. Αλλα εχω την εντυπωση οτι αν αλλαζεις το καθετι σχεδον καθε εναν η δυο μηνες ειναι βλαβερο για το πορτοφολι. Ααααχ αυτη η τεχνολογια μας εχει παρει τα μυαλά!

Σιγά-σιγά γιατί δεν υπάρχουν τα γράγκα για να πάρω κατευθείαν ολόκληρο καινούργιο pc. Πάντως την επόμενη εβδομάδα περιμένω μια ένα pc ( μόνο τον πύργο ) θα γίνει server στο δίκτυο του σπιτιού μου :D Επεξεργαστή το λιγότερο που έχω ζητήσει είναι amd στα 2 GHz ( ή ο αντίστοιχος pentium 4 ) , μνήμη 256 mb και σκληρό 20gb. Επαναλαμβάνω ότι αυτά είναι τα ελάχιστα που έχω ζητήσει και υπάρχουν ΠΟΛΥ μεγάλες πιθανότητες να είναι καλύτερος από αυτό που θέλω ( π.χ. 512 ram ) :D
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

ton exo 2 xronia... p4-2.6G, 512ram, 2x40GB-raid0, 250GB backup, ATI9800pro, SB audigy2, 19" othoni, DVDRW NEC3500.

ta mona pou anavathmisa opos vlepete einai to dvdr kai i karta grafikon...

tha minei etsi mexri na vgoun ta longhorn kai na ensomatothoun oi nees texnologies pci-x, 64bit, DDR2-3, HDdvd, kai kapoia kali kai fthini tote 19" tft... kai oti allo mas erthei pou de mporo na to thimitho...

genika... stis metavatikes periodous panta meno me palio mixanima...

Κάθε 6 μήνες περίπου και μια αναβάθμιση, χρειάζεται νομίζω.. φτάνει να έχεις φράγκα.
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

χμ ολοκληρη την μοναδα εχω να την αλλαξω εδω και 3χρονια περιπου αλλα εχω κανει παρα πολλες αναβαθμησεις , μονο case δεν εχω αλλαξει και επεξεργαστη κατι που σκοπευω να κανω :)

Αποκλειστικά και μόνο όταν θα χρειαστώ κάποιο σημαντικό πρόγαμμα (όχι παιχνίδια και διάφορες μα****ίες) και δεν θα τρέχει με την υπάρχουσα σύνθεση. Γενικώς, αναβάθμιση κάνω όταν την χρειάζομαι, όχι όταν κρίνει κάποιος άλλος για μένα. :p

Υπό αυτό το πρίσμα τον βλέπω να αντέχει τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια. Το πολύ να του προσθέσω μνήμη, άντε και ένα 2ο σκληρό. Άθλον 1,2 256 ΜΒ ραμ, GeForce Ti4200 128 MB, 20 GB WD.

Φυσικά είναι προφανές ότι θα περιμένω τουλάχιστον τα λόνγκχορν να συμπληρώσουν τουλάχιστον χρόνο κυκλοφορίας πριν ψωνίσω αντίστοιχο υπολογιστή.