TaKiZz Δημοσιεύτηκε April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2015 Γεια σας μετα απο πολλα χρονια ! ψαχνομαι για αγορα και δεν με συγκινει τιποτα στο σκρουτζ εκτος απο το G3 mini και το Moto G Ψαχνοντας επεσα πανω στο forum και καταλαβα οτι η κινεζικη αγορα εχει κανει μεγαλα βηματα σε τιμες χωμα με vfm κινητά. Επειδη το κινητο θελω να το χρησιμοποιησω για ενα game ( ingress ) αλλα και για τη καλοκαιρινη σεζον για δουλεια που δεν θα εχω laptop θελω να ειναι απο 5 και πανω ιντσες , να εχει ραδιο , extra card slot εκτος αν μαμά εχει > 32GB και επισης θελω εδω τα φωτα σας για ενα feature. Ποιος ειναι ο σενσορας που σου δειχνει τον χαρτη και καθως στριφογυριζεις το κινητο σου γυρναει και το χαρτη για να τον εχεις παντα μπροστα σου? Εχω μπερδευτει αλλα αποτι κοιταξα πρεπει να ειναι το gyroscope αλλα δεν ειμαι και σιγουρος γιατι ειναι πλεον πολλα τα σενσόρια που εχουνε οι συσκευες. Παντως τωρα με το Motorola moto e το πιο φτηνο για εξοικιωση με android δεν το κανει αυτο που ζηταω. Υπερβαση πανω απο 200ε εως 20ε max. Σας ευχαριστω πολυ και εδω ειμαι να δεχθω προτασεις σας Παράθεση "kicked by console" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Πρόσεξα πως το παιχνίδι στο οποίο αναφέρεσαι είναι κάπως βαρύ και όταν μιλάμε γενικότερα για παιχνίδια τότε ψάχνουμε για δυνατές και ολοκληρωμένες συσκευές με 2GB RAM και καλή μπαταρία. Στην Ελλάδα προς το παρών είναι κάπως δύσκολο να βρεις σε αυτές τις τιμές κάτι τόσο δυνατό. Η καλύτερη επιλογή είναι το LG G2 το οποίο όμως είναι στα 240 ευρώ. Άλλη δοκιμασμένη λύση είναι το Lenovo Golden Warrior A8 A806 το οποίο φαίνεται να υποστηρίζει gyroscope ωστόσο έχει ένα θεματάκι με την μπαταρία του. Επίσης υπάρχει και το Leagoo Elite 2 που έχει καλή μπαταρία αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι αξιόπιστη συσκευή ενώ δεν βρήκα αν υποστηρίζει τους σένσορες που θέλεις. Από Κίνα υπάρχουν διάφορες επιλογές. Τρεις εξ'αυτών που ακούγονται πολύ εδώ είναι είναι το Meizu M1 Note το Jiayu S3 και το Ulefone Be Pro (δεν βρήκα αν υποστηρίζει gyroscope αυτό). Σε αυτό το site ωστόσο μπορείς να ψάξεις συσκευές ανάλογα με τα γούστα σου και να δεις και τιμές. http://www.kimovil.com/en/ Edited April 15, 2015 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 To A806 υπάρχει και στο EU Warehouse του Vickmall (που μαντέψτε είναι στην Ελλάδα) και αν το παραγγείλεις από εκεί το έχεις σπίτι σου την επόμενη μέρα σε τιμή ... Κίνας... :p Ωραίες και οι άλλες προτάσεις που ανέφερε ο madman από πάνω, προσωπικά σε αυτά τα λεφτά πιθανότατα θα κινούμουν προς το Meizu κυρίως λόγω brand, ποότητας κατασκευής και υποστήριξης, αλλά νομίζω δεν έχει ράδιο και sd slot (αν μπορείς κάποιος ας επιβεβαιώσει)... Επίσης εντός των ημερών νομίζω περιμένουμε το νέο κτήνος ECOO Ε04 plus, για να δούμε πως θα πηγαίνει, γιατί από specs είναι εξαιρετικό και σε λιγότερα χρήματα από τo όριό σου... Όσον αφορά τον σένσορα που λες νομίζω τον έχουν τα περισσότερα αν οχι όλα τα κινητά (G Sensor) εκτός και καταλαβαίνω κάτι λάθος... Ορίστε και οι διαφορές που βρήκα πρόχειρες μεταξύ G-Sensor και Gyroscope: "A G-sensor (accelerometer) can measure the change in acceleration of the device towards a direction. If you move the handset with a constant speed (no acceleration) then it shouldn't pick any signal. However, when moving their hand people change the speed slightly so an accelerometer picks that, but it will look sluggish. A gyroscope can measure orientation, rotation and speed, so it can complement data collected from the accelerometer to smoothen out the reading of movement a great deal. It's not the most important thing ever, but it's definitely a plus. Apps that use gyroscopes (mostly games and augmented reality apps) behave way more smoothly with it." Y.Γ. Τσέκαρε το Kimovil που σου πρότεινε ο madman, είναι εξαιρετικό site. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TaKiZz Δημ. April 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλημερα Σας ευχαριστω για τις προτασεις! Μπαταρια δεν με ενδιαφερει και τοσο γιατι θα υπαρξει powerbank 10.000mah στην τσεπη για ωρα αναγκης. Επισης ουτε δικαρτο , ουτε να ειναι 4G . Στην αναζητηση μου βγαζει σαν επιλογή το Meizu M1 Note αλλα μαλλον δεν εχει ράδιο , αλλα site λενε οτι εχει αλλα οτι οχι. Βγαινει μήπως σε 5" ? Τo ulefone και το Lenovo εχουνε κατω στην βαση τα κουμπια που ειναι physical και οχι virtual. (Δεν ξερω πως λεγεται) κατα τα αλλα ταριαζουνε σε αυτα που ζητάω. Εχω συνηθισει με το Μοτορολα να ειναι virtual ή εστω το back να ειναι κατω αριστερά και οχι δεξια και ας ειναι κουμπί πανω στη συσκευή. Το ECOO 04 φενεται πανισχυρο αλλα και αυτο εχει αυτου του τυπου τα κουμπιά. Γινονται να αλλαχθουν δλδ να παει το back στα αριστερά? Thanks και για το kιmovil! Παράθεση "kicked by console" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Φιλε μ checkareis το leagoo elite 2 πιστευω οτι εχει πολλα απο αυτα π θελεις κ το βρίσκεις κ σε καλη τιμή αλλιως κ το g2 π σ ειπαν πιο πανω πιστευω ειναι δυνατό Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 στα 200 ευρω κοιτα το jiayu s3 με 3γιγα ραμ . εχει και φθηνοτερο με 2 γιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Προβλήματα υπάρχουν με το JIUAY S3? Εγώ από το thread είχα καταλάβει ότι έχουν υπάρξει κάποια προβληματάκια και το έχω απορρίψει για αυτό. Δυστυχώς είνα και το κινητό που έχει όλα όσα θέλω... Ισχύει ότι είναι προβληματικό; Ξέρει κανείς; Υπάρχει thread στο site που μπορείς να διαβάσεις και να μάθεις για το τηλέφωνο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=410401&page=119 Κατα τα άλλα μιας και επανήλθε το νήμα ας προτείνω και το Lenovo K3 Note που φαίνεται καλή περίπτωση http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-k3-note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TaKiZz Δημ. April 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 πανω κατω στην αναζητηση μου βγαζει αυτο το κινητο http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m1 δεν μπορω ομως να το βρω στα κινεζομαγαζα ουτε υπαρχει σχετικό νημα εδω για τη συσκευη. Εχει καταργηθει? επιασα στα χερια μου απο κοντα 5,5 ιντσες και δεν βολευουνε και τοσο για παραλια/μαγιό/τσεπη οποτε λεω να παω στις 5" Δίκαρτο δεν με ενδιαφέρει και με WIND που ειμαι επισης 4G βγαινει αχρηστο οποτε δεν.. ΖΤΕ Nubia Z5S επισης βγαινει στην αναζητηση ψηλα οπως και το Elephone P6000 αν και αρκετά φτηνο ( αλλα δεν λεει κατι αυτό ) Παράθεση "kicked by console" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts