SlRator Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Εμης οπιος η οπια μας κουνιθει λιγω τιν βαζουμαι στιν θεση τις. Τις προαλες βιασαμαι μια καθιγιτρια ενορα μαθιματος μας εδιξαν και τα καναλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 pou na fantastis se emas otan pigena gymnasio eixai gia ena diastima club sandwich(den ksero ama to egrapsa kala :p ) kati loukanika patates mesa se psomi oti poio paxintiko kai an8iigino.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SlRator (26 Νοέ. 2004 , 14:24) Εμης οπιος η οπια μας κουνιθει λιγω τιν βαζουμαι στιν θεση τις. Τις προαλες βιασαμαι μια καθιγιτρια ενορα μαθιματος μας εδιξαν και τα καναλια 22 eton eisai?anaferese se sxoleio h se kapoia sxolh? sygnomh kiolas alla prospa8hse na dior8oseis thn or8ografia sou :o Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 βιάσανε καθηγήτρια έγραψε. Έτσι για να την βάλουν στη θέση της :blink: :blink: :wacko: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (26 Νοέ. 2004 , 17:29) βιάσανε καθηγήτρια έγραψε. Έτσι για να την βάλουν στη θέση της :blink: :blink: :wacko: Σπύρος Είτε νομίζει ότι "αστειεύεται" (τρομάρα του)... :blink: :wacko: :alien: Είτε δεν αστειεύεται, ως εκ τούτου είναι προφανές οτιδήποτε άλλο... Σε κάθε περίπτωση, είτε δεν "αντέχει" σοβαρό σχολιασμό, είτε...να συλληφθεί... :whistle: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SlRator (26 Νοέ. 2004 , 16:24) Εμης οπιος η οπια μας κουνιθει λιγω τιν βαζουμαι στιν θεση τις. Τις προαλες βιασαμαι μια καθιγιτρια ενορα μαθιματος μας εδιξαν και τα καναλια Λύσε, λοιπόν, την απορία μας: νομίζεις ότι είσαι διασκεδαστικός ή είσαι πράγματι Αλήτης;.. :confused: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (26 Νοέ. 2004 , 14:47) 22 eton eisai?anaferese se sxoleio h se kapoia sxolh? sygnomh kiolas alla prospa8hse na dior8oseis thn or8ografia sou :o Οπος ιπαι και η FREAK_OF_NATURE ιμαι 22 ετον και αναφερομαι στο σχολιο του χοριου μου και δεν το εκανα εγω :cool: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SlRator (26 Νοέ. 2004 , 17:24) Οπος ιπαι και η FREAK_OF_NATURE ιμαι 22 ετον και αναφερομαι στο σχολιο του χοριου μου και δεν το εκανα εγω :cool: :) esy pas se ayto to sxoleio? epithdes grafeis etsi h moy fainete? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SlRator (26 Νοέ. 2004 , 19:24) Οπος ιπαι και η FREAK_OF_NATURE ιμαι 22 ετον και αναφερομαι στο σχολιο του χοριου μου και δεν το εκανα εγω :cool: :) Συγχαρητηρια σε οποιον το εκανε :mad: :angry: Ρε σεις οτι κ να σας εκανε η καθηγητρια ουτε κατα διανοια δε πρεπει να φτανει κανεις εκει! Και σορρυ κ ολας , τοσα ορθογραφικα τα κανεις επιτηδες για να μας βγουν τα ματια? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 δεν νομίζω να τα κάνει επίτηδες... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Εγώ, πάντως, μένω με την απορία... :wacko: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 εγω μενω στο τερμα του δρομου.. κανεις για γαλαρια?? Χεχ... μη βαραινουμε τα θεματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (26 Νοέ. 2004 , 16:01) axaxaxa Tρώτε λουκάνικα χαλούμι κλπ στο σχολείο; :wacko: Εστιατόριο το κάνατε ρε μπαγάσες. :p Δεν παραβάσαμε πάντως κάποιο κανόνα :worry: Κάναμε πρόταση στο κεντικό μαθητικό για barbeque party :cool: Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 χμμμμ πολύ μαθητόκοσμος έχει πέσει εδω....... εγώ πάντος είμαι απο την άλλη πλευρά και προς το παρόν.... παρακολουθώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget (26 Νοέ. 2004 , 21:23) Δεν παραβάσαμε πάντως κάποιο κανόνα :worry: Κάναμε πρόταση στο κεντικό μαθητικό για barbeque party :cool: τι;;;;;;;;;;;;;;;;; :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xristos69 (27 Νοέ. 2004 , 03:15) χμμμμ πολύ μαθητόκοσμος έχει πέσει εδω....... εγώ πάντος είμαι απο την άλλη πλευρά και προς το παρόν.... παρακολουθώ :p νιώθεις εγκλωβισμένος; Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (27 Νοέ. 2004 , 05:33) νιώθεις εγκλωβισμένος; Χαχαχα. Δεν νοιώθω εγκλωβισμένος με 300 παιδιά κάθε μέρα στο σχολείο και θα νοιώσω εδώ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Afto me ton "viasmo" tis kathigitrias pliroforikis to eixa akoysei kai egw.. Se ena xwrio dipla stis serres eixe ginei kai vouikse o topos ... Milame afth prepei na efage poly frikh!! Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (26 Νοέ. 2004 , 19:28) Και σορρυ κ ολας , τοσα ορθογραφικα τα κανεις επιτηδες για να μας βγουν τα ματια? :blink: Όχι, για να μην μπει η καθηγήτρια στο site και τον γνωρίσει από το γραφικό του χαρακτήρα ! :lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikos2004dj (25 Νοέ. 2004 , 00:24) εγω θυμαμαι ο καθηγητης που ειχαμε στην δευτερα λυκειου στα μαθηματικα σηκωνε μονο κοριτσια στον πινακα και σπανια αγορια.ο λογος?μαντεψτε και γιατι σηκωνε μονο τις καλλιγραμμες? Γιατί και μένα αυτό κάτι μου θυμίζει?????? Μήπως είχαμε τον ίδιο μαθηματικό??? Εγώ πάντως από τότε που τέλειωσα το σχολείο έχω να πω το εξής : κανείς καθηγητής μου δεν μου μιλάει (για άσχετους λόγους) εκτός από 3 καθηγήτριες (κοινωνιολογίας, αγγλικών, θρησκευτικών) οι οποίες με το που με βλέπουν τρελαίνονται.. και δως του κ πιανουμε κουβέντες ώρες ολόκληρες.. Ήταν οι μόνες καθηγήτριες που ήταν δίπλα μας.. μας στήριζαν .. μας αγαπούσαν και μας έβλεπαν σαν δικά τους παιδιά.. Δεν τους ένοιαζε μόνο να κάνουν το μάθημα και να φύγουν.. Μακάρι όλοι οι δάσκαλοι - καθηγητές σε όποια βαθμίδα της εκπαίδευσης και αν είναι να φέρονταν έτσι στους μαθητές τους.. Ειλικρινά αυτές οι 3 είναι μέσα στην καρδιά μου και στην εκτίμησή μου... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (26 Νοέ. 2004 , 20:09) εγω μενω στο τερμα του δρομου.. κανεις για γαλαρια?? Χεχ... μη βαραινουμε τα θεματα.. Έρχομαι...http://www.mplampla.gr/forum/images/smiles/cris_looney0061.gif Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 εμας ετσι οπως ειναι ουτε για βιασμο... :D Αλλα ειναι ολοι κ@λανθρωποι!!! Η φυλολογος μας ΧΑΙΡΕΤΑΙ να σημειωνει αδιαβαστους... ο μαθηματικος μας μια απο τα ιδια... ενωση καθηγιτων ματακιδων... μην πω για υπολοιπους... Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Για όσους νιώθουν καταπιεσμένοι απο τους καθηγητές στο σχολείο... που να δείτε στα ΤΕΙ και ΑΕΙ...Σας έχουν γραμμένο, γιατί ξέρουν οτι τους έχετε και εσείς! Αυτή είναι σχέση!!! :lol: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Pε παιδια ΕΛΕΟΣ!!! Σημερα πηρε τηλεφωνο σπιτι μου και λεει στη μανα μου οτι δεν διαβαζω ειμαι απροσεχτος και ολα αυτα επιδη μερικα παιδια δεν καναμε τις ασκησεις της ημερας!!!! ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!! Το τι ακουσα απο την μανα μου μεσημεριατικο δεν λεγεται... επιδη ενα βλακοκυβωτιο ειχε νευρα προχτες!!!!!!!! Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee (30 Νοέ. 2004 , 12:14) Για όσους νιώθουν καταπιεσμένοι απο τους καθηγητές στο σχολείο... που να δείτε στα ΤΕΙ και ΑΕΙ...Σας έχουν γραμμένο, γιατί ξέρουν οτι τους έχετε και εσείς! Αυτή είναι σχέση!!! :lol: Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ, σωστοοοοοος!!! :lol: Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts