gnt Δημοσιεύτηκε April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2015 Το θέμα αυτό δημιουργήθηκε για να μαζευτούν όλες οι πληροφορίες για τις διαθέσιμες τροποποιήσεις/βελτιώσεις/hacks που αφορούν το HTC One (M9). Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Hellooooo :):) Aναρωτιομουν τοσο καιρο ανθρωπος δεν θα γραψει εδω..:D Ε ηρθε η ωρα . Μεχρι και πριν απο κανα 3τριωρο ελεγα να φλασαρω.. να μην φλασαρω:lol::lol: οπως καταλαβαινετε αδερφια δεν αντεξα λυγισα ο ανθρωπος ΦΛΑΣΑΡΑ:D:D:D:D image hosting 12mb [url=https:// Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλησπερα στην παρεα πως το βλεπετε εσεις που το κατεχετε καλυτερα απο μενα ? adult image sharing Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλημερα στην παρεα :) μια ερωτηση -απορια τι ειναι- τι βλεπουμε απο το logcat txt , μου ζητησαν ενα απο το xda το εκανα και βλεπω πολλα failed . Eυχαριστω Νεκ.:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Kαλησπερα στην παρεα :) ειμαι με custom rom οπως ξερετε :) Εχω το rootcloak version 2.1.1 και την winbank wallet εκδοση 1.6 ,ειμαι που λετε στο αεροδρομιο για ψωνια στο leroy, λεω δεν κανω δοκιμη να πληρωσω με το winbank wallet, παιδια δουλεψε.. πληρωσα κανονικα :) Απο τι φαινεται το wallet 1.6 δουλευη σε root συσκευη. Αυτα τα ολιγα :lol: Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Καλησπερα για να περασεις το update που βλεπεις θες stock recovery και κλειδωμα του bootloader,αποψη μου αφου εισαι s off μπες στο download mode και δες ποια εκδοση firmware εχεις ,αν εχεις os 3.35 .401.12 εισαι ετοιμος με οτι εχει να κανει με custom rom και φλασαρισμα δεν θες κατι αλλο αν οχι θα πρεπει να αναβαθμισεις το firm και μετα προχωρας σε φλασαρισμα . Για να μην χαλαμε το νημα εδω με custom θεματα οτι θελεις μπορουμε να τα λεμε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414399 Σε συνεχεια των παραπανω λοιπον το firmware μου ειναι OS-3.41.651.4. Αυτο μαλλον γιατι ειναι branded ισως στην sprint? Μπορω να περασω οποιοδηποτε firmware ή μονο της sprint? Edited November 16, 2016 by math01141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Απο τι βλεπω εχεις το τελευταιο http://forum.xda-developers.com/sprint-one-m9/development/ruu-sprint-htc-one-m9-1-32-651-17-t3073355 αρα εισαι οκ , νομιζω πως αφου εισαι s off γινεται να το αλλαξεις το firmware ,δεν το εχω κανει ποτε εδω δεν εχω δυνατοτητα να βοηθησω . Προτεινω να παρεις ενα nandroid backup απο την rom που εχεις για παν ενδεχομενο και εχεις επιλογες για φλασαρισμα ρομ http://forum.xda-developers.com/one-m9/development Εγω εχω την ice που ειναι port απο το 10 οπως και οι περισσοτερες sense rom Aν θελεις να αλλαξεις το firm φανταζομαι θα το δει καποιος φιλος και θα σε βοηθηση περισσοτερο. Αν θελεις να φλασαρης ρομ εδω ειμαι να βοηθησω οσο μπορω. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Απο τι βλεπω εχεις το τελευταιο http://forum.xda-developers.com/sprint-one-m9/development/ruu-sprint-htc-one-m9-1-32-651-17-t3073355 αρα εισαι οκ , νομιζω πως αφου εισαι s off γινεται να το αλλαξεις το firmware ,δεν το εχω κανει ποτε εδω δεν εχω δυνατοτητα να βοηθησω . Προτεινω να παρεις ενα nandroid backup απο την rom που εχεις για παν ενδεχομενο και εχεις επιλογες για φλασαρισμα ρομ http://forum.xda-developers.com/one-m9/development Εγω εχω την ice που ειναι port απο το 10 οπως και οι περισσοτερες sense rom Aν θελεις να αλλαξεις το firm φανταζομαι θα το δει καποιος φιλος και θα σε βοηθηση περισσοτερο. Αν θελεις να φλασαρης ρομ εδω ειμαι να βοηθησω οσο μπορω. Το τελευταιο δεν ειναι το Sprint_HTC_One_M9_3.41.651.31_RUU? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπερα sorry φιλε που αργησα να απαντησω ειχα πολυ τρεξιμο. Απο τι βλεπω ναι αυτο ειναι. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπερα sorry φιλε που αργησα να απαντησω ειχα πολυ τρεξιμο. Απο τι βλεπω ναι αυτο ειναι. Ok καταλαβα τι πρεπει να κανω με το firmware. Επειδη το κινητο ειναι sprint πρεπει να βαζω μονο απο τις rom sprint ή μπορω οτι rom θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Κοιτα απο τι στιγμη που εισαι s off περνας οτι θελεις εχουν ελληνικα οι ρομ για sprint? Η custom rom που εχω ειναι και για sprint το τσεκαρα, και νομιζω πως ολες οι sense rom τρεχουν στην συσκευη σου Ριξε και μια ματια στο αντιστοιχο νημα στο xda να δεις τι εχει. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Κοιτα απο τι στιγμη που εισαι s off περνας οτι θελεις εχουν ελληνικα οι ρομ για sprint? Η custom rom που εχω ειναι και για sprint το τσεκαρα, και νομιζω πως ολες οι sense rom τρεχουν στην συσκευη σου Ριξε και μια ματια στο αντιστοιχο νημα στο xda να δεις τι εχει. Περασα το τελευταιο φιρμ και την Venom 5.3 http://forum.xda-developers.com/one-m9/development/rom-viperonem9-1-0-0-tweaks-hub-t3072773 μια χαρα ολα... Μονο που δεν εχω σημα στο τηλεφωνο... Μηπως ειναι sim locked στην sprint? πριν πως ειχα σημα?? Edited November 19, 2016 by math01141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Στον οδηγο εγκαταστασης τι επελεξες sprint η international εκδοση ? καμια ρομ δεν ειναι sim locked. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Στον οδηγο εγκαταστασης τι επελεξες sprint η international εκδοση ? καμια ρομ δεν ειναι sim locked. Εχει επιλογες Default ATT Sprint κτλ Στην default δεν προχωραει... Μηπως επειδη εβαλα το frimware απο την sprint? ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μισο... προχωρησε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Και με default τιποτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Ξανα περνα το firmware,οπως εισαι με την viper περιεργο μου φαινεται ειδα και τα post σου στο xda . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Ξανα περνα το firmware,οπως εισαι με την viper περιεργο μου φαινεται ειδα και τα post σου στο xda . Ναι το ψαχνω και εκει να δουμε... Ποιο να περασω ομως? Να δοκιμασω το γενικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Ναι το ψαχνω και εκει να δουμε... Ποιο να περασω ομως? Να δοκιμασω το γενικο? To κοιταω και εγω περνα το τελευταιο. Κοιταω στο νημα της viper αν λεει κατι για το σημα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 To κοιταω και εγω περνα το τελευταιο. Κοιταω στο νημα της viper αν λεει κατι για το σημα. Τελευταιο της σπριντ ομως? Ή γενικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Τελευταιο της σπριντ ομως? Ή γενικα? Απο τι βλεπω στο νημα της viper για το sprint θελει το UPDATED Sprint base (3.41.651.4) post 2 προς το τελος. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Αυτο που ειχα αρχικα δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Αυτο που ειχα αρχικα δηλαδη? σου στελνω pm στο xda. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 https://www.dropbox.com/s/sw75wbcoeop4ve9/Screenshot_20161119-103813.png?dl=0 Την πατησαμε μαλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλησπερα καλησπερα :) αν καποιος φιλος ενδιαφερεται βγηκε η ice android 7 σε status beta δεν την εχω φλασαρη ακομα, δεν εχω ιδεα τι λεει :) Post #3123 & post 3126 http://forum.xda-developers.com/one-m9/development/rom-insertcoin-m9-1-0-0-sense-7-android-t3074217/page313 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts