ziaba Δημοσιεύτηκε April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2015 Οπως λεει κ ο τιτλος ψαχνω για δικαρτο: 1) δε με νοιαζει αν ειναι 3g ή 4g απλα θελω και οι 2 καρτες να υποστηρίζουν 3g-4g κ οχι μονο η μια και η αλλη gsm. 2) να ναι αξιοπιστο 3) με καλη μπατραρια........... υπαρχει ή ζηταω πολλα? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 μου ερχεται στο μυαλο το redmi 2 αλλα δεν εχει πολυ καλη μπαταρια. μην ανησυχεις, θα υπαρχουν κι αλλα, αν εχω χρονο αργοτερα θα ψαξω. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 μου ερχεται στο μυαλο το redmi 2 αλλα δεν εχει πολυ καλη μπαταρια. μην ανησυχεις, θα υπαρχουν κι αλλα, αν εχω χρονο αργοτερα θα ψαξω. ουσιαστικα αυτος ζηταει dual active λογικα (για να λει ταυτοχροννα θελει δυο καιρεες και δυο modem) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) ουσιαστικα αυτος ζηταει dual active λογικα (για να λει ταυτοχροννα θελει δυο καιρεες και δυο modem) @egodemis εγω νομιζω οτι δεν ειναι dual active που θελει. θελει να μπορουν και οι 2 θεσεις sim να του παρεχουν σημα 3G/4G για να διαλεγει καθε φορα σε ποια καρτα θα εχει 4G χωρις να σβηνει τη συσκευη για να αλλαξει τη θεση των sim. @ziaba (1) το elephone p6000 αν θυμαμαι καλα κανει αυτο που θες. δεν εχω τη συσκευη στα χερια μου τωρα αλλα το ιδιο λεει κι αλλος χρηστης, κλικ εδω. δηλαδη μπορουν και οι 2 θεσεις (οχι ταυτοχρονα) να εχουν σημα 3G/4G αλλα πρεπει να διαλεγεις (εναλλασσεις απο τις ρυθμισεις) ποια απο τις 2 θα δουλευει με 4G καθε φορα. (2) το ποσο αξιοπιστο θα αποδειχθει, θα ξερουμε σε 2+ χρονια, αλλα μεχρι τοτε προφανως δε θα διατιθεται προς πωληση. (3) η μπαταρια γραφει 2700mah και βγαζει ανετα πανω απο μια μερα το p6000 τυγχαινει να ειναι σε πολυ καλη προσφορα αυτες τις μερες: €110/$120. αν σε ενδιαφερει βιασου, ηδη απο καποια κατ/τα εξαντληθηκαν τα τεμαχια της προσφορας. νομιζω το http://www.pandawill.com και το http://www.dx.com ακομα εχουν συσκευες στην τιμη της προσφορας. Edited April 13, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 @egodemis εγω νομιζω οτι δεν ειναι dual active που θελει. θελει να μπορουν και οι 2 θεσεις sim να του παρεχουν σημα 3G/4G για να διαλεγει καθε φορα σε ποια καρτα θα εχει 4G χωρις να σβηνει τη συσκευη για να αλλαξει τη θεση των sim. @ziaba (1) το elephone p6000 αν θυμαμαι καλα κανει αυτο που θες. δεν εχω τη συσκευη στα χερια μου τωρα αλλα το ιδιο λεει κι αλλος χρηστης, κλικ εδω. δηλαδη μπορουν και οι 2 θεσεις (οχι ταυτοχρονα) να εχουν σημα 3G/4G αλλα πρεπει να διαλεγεις (εναλλασσεις απο τις ρυθμισεις) ποια απο τις 2 θα δουλευει με 4G καθε φορα. (2) το ποσο αξιοπιστο θα αποδειχθει, θα ξερουμε σε 2+ χρονια, αλλα μεχρι τοτε προφανως δε θα διατιθεται προς πωληση. (3) η μπαταρια γραφει 2700mah και βγαζει ανετα πανω απο μια μερα το p6000 τυγχαινει να ειναι σε πολυ καλη προσφορα αυτες τις μερες: €110/$120. αν σε ενδιαφερει βιασου, ηδη απο καποια κατ/τα εξαντληθηκαν τα τεμαχια της προσφορας. νομιζω το http://www.pandawill.com και το http://www.dx.com ακομα εχουν συσκευες στην τιμη της προσφορας. Ναι αυτο ακριβως και οι 2 σιμ να υποστηρίζουν τουλαχ 3g χωρις να αλλαζω τη θεση καθε φορα που τελειωνουν τα MB Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αν θες και επώνυμο κιόλας, το οποίο καλύπτει όλα αυτά που ζητάς, παίρνεις το Sony E4g. Απ' ότι διαβάζω, γύρω στα 130-135 θα' ναι η τιμή του. Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αν θες και επώνυμο κιόλας, το οποίο καλύπτει όλα αυτά που ζητάς, παίρνεις το Sony E4g. Απ' ότι διαβάζω, γύρω στα 130-135 θα' ναι η τιμή του. Thx ωραιο το νεο μικρο Xperia αλλα......, αν διαβαζεις καλυτερα θα καταλαβεις οτι το ζητημα μου δεν ειναι να ναι απλα δικαρτο αλλα και τα δυο slots να υποστιριζουν 3g-4g :ninja: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Και στις 2 sim να έχεις 3G γίνεται και με το Coolpad f1 με custom rom Kit Kat.. Φτηνό και καλό κινητό... Απλά θα πρέπει να γνωρίζεις από φλασαρισμα.. Σε πιο ακριβό κινητό είναι το Nubia z7 mini που υποστηρίζει και στις 2 sim 4G...Αλλά δεν έτυχε ποτέ να το δοκιμάσω γιατί στη δεύτερη sim δεν έχω mb..Στο coolpad είναι δοκιμασμένο πάντως.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Και στις 2 sim να έχεις 3G γίνεται και με το Coolpad f1 με custom rom Kit Kat.. Φτηνό και καλό κινητό... Απλά θα πρέπει να γνωρίζεις από φλασαρισμα.. Σε πιο ακριβό κινητό είναι το Nubia z7 mini που υποστηρίζει και στις 2 sim 4G...Αλλά δεν έτυχε ποτέ να το δοκιμάσω γιατί στη δεύτερη sim δεν έχω mb..Στο coolpad είναι δοκιμασμένο πάντως.. :wacko: το coolpad f1 δε διαθετει μοντεμ 4G οποτε δεν προκειται ποτε να εχει 4G οποια ρομ και να φορεσει Edited April 14, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Εννοείτε ότι δεν έχει 4G βρε.. Αφού λέει η 3g η 4g να έχει η συσκευή δεν έχει θέμα, απλά να υποστηρίζει δεδομένα και στις 2 sim.. Το Coolpad υποστηρίζει 3G δεδομένα και στις 2 sim.. Αφού το τονίζω και στο προηγμένο ποστ μου ότι υποστηρίζει 3G και στις δυο κάρτες.. Βρε φίλε telefoneri για εντελώς άβγαλτο με πέρασες.. :-P Edited April 14, 2015 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Εννοείτε ότι δεν έχει 4G βρε.. Αφού λέει η 3g η 4g να έχει η συσκευή δεν έχει θέμα, απλά να υποστηρίζει δεδομένα και στις 2 sim.. Το Coolpad υποστηρίζει 3G δεδομένα και στις 2 sim.. Αφού το τονίζω και στο προηγμένο ποστ μου ότι υποστηρίζει 3G και στις δυο κάρτες.. Βρε φίλε telefoneri για εντελώς άβγαλτο με πέρασες.. :-P :p ε κριμα να παρει χωρις 4G αμα ειναι χωρις 4G ειναι και το lenovo s660 που χωρις φλασαρισμα υποστηριζει 3G και στις 2 θεσεις και εχει και καλυτερη αυτονομια λογω αναλυσης και μπαταριας 3000mah :O Edited April 14, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 :p ε κριμα να παρει χωρις 4G αμα ειναι χωρις 4G ειναι και το lenovo s660 που χωρις φλασαρισμα υποστηριζει 3G και στις 2 θεσεις και εχει και καλυτερη αυτονομια λογω αναλυσης και μπαταριας 3000mah :O Όλοι λέμε για 4G να υποστηρίζει το κινητό μας , αλλά λίγοι έχουμε πακέτο με 4G ... συν ότι πρέπει να έχουμε και σωστή κάλυψη ..Εγώ πάντως με το nubia z7 mini δεν έχω μπει ποτέ με 4G , γιατί δεν έχω και τέτοιο πακέτο από την εταιρία ..Μόνο 3G χρησιμοποιω και αυτά άμα δεν έχω κάποιο εύκαιρο wifi ..Καταραμένη φτώχια :p Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Και στις 2 sim να έχεις 3G γίνεται και με το Coolpad f1 με custom rom Kit Kat.. Φτηνό και καλό κινητό... Απλά θα πρέπει να γνωρίζεις από φλασαρισμα.. Σε πιο ακριβό κινητό είναι το Nubia z7 mini που υποστηρίζει και στις 2 sim 4G...Αλλά δεν έτυχε ποτέ να το δοκιμάσω γιατί στη δεύτερη sim δεν έχω mb..Στο coolpad είναι δοκιμασμένο πάντως.. το coolpad ειναι οντως καλο.....οταν μπορεσεις δοκιμασε να μ πεις για το nubia τι παιζει γιατι μ αρεσει πολυ αυτη η συσκευη:!: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :p ε κριμα να παρει χωρις 4G αμα ειναι χωρις 4G ειναι και το lenovo s660 που χωρις φλασαρισμα υποστηριζει 3G και στις 2 θεσεις και εχει και καλυτερη αυτονομια λογω αναλυσης και μπαταριας 3000mah :O thx αλλα θα ηθελα καποια πιο δυνατη σε specs γιατι θα ξενερωσω αγρια με το s660 επεδη προερχομαι απο z ultra-> g3-> mx4 και τωρα εχω n5 :worry: ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επεισεις αν γνωριζει καποιος εαν το ZTE Blade S6 κ το ZTE Nubia Z9 mini υποστιριζουν στις 2 θεσεις 3g-4g Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Πάντως αν δεν έχεις πολύ εξειδικευμένες απαιτήσεις από εφαρμογές και θες να δοκιμάσεις WP ρίξε μια ματιά στα lumia 640 και lumia 640xl θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τέλος Απριλίου στα 169 και 229 ευρώ αντίστοιχα. Βγαίνουν σε εκδόσεις dual sim 3G και dual sim 4G αν και η 4G έκδοση δε γνωρίζω αν θα έρθει Ελλάδα. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Redmi 2 Advanced κοντά στα 150 ευρώ με dual 4G. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Redmi 2 Advanced κοντά στα 150 ευρώ με dual 4G. Πω είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα ευχαριστώ....! ....Μήπως γνωρίζει κανένας κάποιο αξιόπιστο κατάστημα που να το έχει σε στοκ να το παραγγείλω. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Πω είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα ευχαριστώ....! ....Μήπως γνωρίζει κανένας κάποιο αξιόπιστο κατάστημα που να το έχει σε στοκ να το παραγγείλω. Και τα δυο ειναι αξιοπιστα.. http://www.etotalk.com/xiaomi-redmi-2-216gb_p7623.html http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-dual-sim-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Οπως λεει κ ο τιτλος ψαχνω για δικαρτο: 1) δε με νοιαζει αν ειναι 3g ή 4g απλα θελω και οι 2 καρτες να υποστηρίζουν 3g-4g κ οχι μονο η μια και η αλλη gsm. 2) να ναι αξιοπιστο 3) με καλη μπατραρια........... υπαρχει ή ζηταω πολλα? Redmi 2 Advanced κοντά στα 150 ευρώ με dual 4G. Πω είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα ευχαριστώ....! ....Μήπως γνωρίζει κανένας κάποιο αξιόπιστο κατάστημα που να το έχει σε στοκ να το παραγγείλω. Και τα δυο ειναι αξιοπιστα.. http://www.etotalk.com/xiaomi-redmi-2-216gb_p7623.html http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-dual-sim-white.html - εθεσες κριτηριο την καλη μπαταρια. το redmi 2 εχει μονο 2200mah. το redmi 2 το ανεφερα κι εγω μολις στο δευτερο ποστ, αλλα εγραψα για τη σχετικα μικρη μπαταρια. ισως δεν προσεξες τι γραφουνε τα πρωτα μηνυματα-απαντησεις. - θεωρω πιο συμφερουσα προταση το p6000 στα €110 αλλα βεβαιως δικα σου χρηματα-αποφαση ειναι - προσεχε το etotalk συνηθως χρεωνει μεταφορικα Edited April 15, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts