jim_jt Δημοσιεύτηκε April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2015 Καλησπέρα! Ένας φίλος μου θέλει να πάρει καινούριο κινητό (από Ελλάδα) και σκέφτεται ένα από αυτά τα δύο. Έχετε κάτι να προτείνετε; Ποιο είναι καλύτερο; Και αν έχετε κάποιο άλλο υπόψιν σας στην ίδια τιμή, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 ας δωσει 10 ευρω παραπάνω να παει σε αυτό παρά στα αλλα δυο https://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE-8GB.html αν δεν μπορει να κανει υπερβαση παει σε αυτο (που και παλι ειναι καλυτερο απο τα αλλα δυο) https://www.skroutz.gr/s/5053051/Huawei-Ascend-G630.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Κανένα από τα δύο. Το Samsung για 5άρα οθόνη έχει πολύ χαμηλές αναλύσεις (800 x 480), το γεγονός πως η οθόνη του είναι TFT είναι μειονέκτημα ενώ και γενικότερα τα specs του είναι αρκετά μέτρια. Το Sony είναι κάτω του μετρίου. Αν εξαιρέσω την εμφάνιση που το σουλούπωσαν λίγο σε σχέση με το Ε3 σε όλα τα άλλα το E3 παίζει να είναι και καλύτερο. Πραγματικά απορώ με τη Sony. Σε αυτές τις τιμές η πιο ολοκληρωμένη πρόταση είναι το Huawei Ascend G620s. Έχει καλύτερο επεξεργαστή, υποστηρίζει 4G, έχει ικανοποιητικές κάμερες καλές αναλύσεις και γενικότερα είναι κατά την γνώμη μου το ποιό vfm στην κατηγορία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Όρμα..... Lenovo A806. Θεσσαλονίκη είναι το EU warehouse και θα το έχεις την επόμενη μέρα !!! Η σύγκριση με τα 2 που αναφέρεις,είναι άδικη....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Όρμα..... Lenovo A806. Θεσσαλονίκη είναι το EU warehouse και θα το έχεις την επόμενη μέρα !!! Η σύγκριση με τα 2 που αναφέρεις,είναι άδικη....... σοβαρά?? σε μας η αποθήκη τους? δεν το ήξερα thanx θα το εχω στο νου μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Πήρα από το EU για ένα φίλο,ένα Doogee DG800 Valencia. Κυριακή το παρήγγειλα,Τρίτη μεσημέρι το παρέλαβα από courier των ΕΛΤΑ. Για 10-20 ευρώ εξτρα,γλυτώνεις χρόνο παράδοσης και φόβο τελωνείου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Πήρα από το EU για ένα φίλο,ένα Doogee DG800 Valencia. Κυριακή το παρήγγειλα,Τρίτη μεσημέρι το παρέλαβα από courier των ΕΛΤΑ. Για 10-20 ευρώ εξτρα,γλυτώνεις χρόνο παράδοσης και φόβο τελωνείου! καθόλου άσχημο αν και έχουν ελάχιστες συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 καθόλου άσχημο αν και έχουν ελάχιστες συσκευες Αυτό παρατηρούσα κι εγώ. Μόλις 3 τη δεδομένη στιγμή! Φέρνει ή είναι πάντα σε μια τέτοια φάση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Αυτό παρατηρούσα κι εγώ. Μόλις 3 τη δεδομένη στιγμή! Φέρνει ή είναι πάντα σε μια τέτοια φάση? για europe σινιθος δεν έρχονται πολλές συσκευές (φόρος γαρ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion13 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 καθόλου άσχημο αν και έχουν ελάχιστες συσκευες Oi EU αποθήκες λύνουν τα χέρια όντως, απλά δεν έχουν μεγάλη ποικιλία. Αν είσαι τυχερός και έχει το κινητό που θες όμως, το παίρνεις ταχύτατα :) Παράθεση “I feel a little dizzy," said Orion. "But also wonderfully elated. I feel that I am on the verge of finding a rhyme for the word orange." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Oi EU αποθήκες λύνουν τα χέρια όντως, απλά δεν έχουν μεγάλη ποικιλία. Αν είσαι τυχερός και έχει το κινητό που θες όμως, το παίρνεις ταχύτατα :) αλλιώς υπομονή 20 ήμερο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45i Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 αλλιώς υπομονή 20 ήμερο :p Έχω κλείσει και 31 ημέρες αναμονή :p Άστα, δράμα η υπόθεση :lol: Παράθεση k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire - Vodafone Smart 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Έχω κλείσει και 31 ημέρες αναμονή :p Άστα, δράμα η υπόθεση :lol: πικραααααααααα εμενα μεχρι τωρα 22 μερες δεν ξεπερασε (φτου φτου μην το ματιαξω) ποιο πολύ απο ολα εκανε το mate 7 (dual sim 32 gb storage 3 gb ram) και άρχισα να αγχώνουμε γιατι ήταν 600 ευρω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts