Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2004 ο υπολογιστης μου ειναι : athlon 1800+ 512 mb ram 333mhz 120GB sata maxtor + 80gb wd ata (σκουπευω να αγορασω αλλα 200 gb σε sata ) μιτρητικη : 7vaxp ulta geforce 4 mx 440 :p :p CDRW (nec ) (σκοπευω να αγορασω dvdrw ) dvdrom (pioneer ) καθως εξαχνα για δισκο βρηκα τον AMD SEMPRON 3000+ 2.00GHz BOX στα 123.24 € . και σκεφτικα οτι σε αυτον τον τομεα εχω μηνει πολυ πισω . ομολογω οτι με τον παρον επεξεργαστη δεν εχω παραπανα. ο λογος που θελω να αλλαξω τον επεξεργαστη ειναι καθαρα ψυχολογικος . πιστευται οτι αξιζει ; τα προγραμμα που δουλευω δεν χρειαζονται πολυ επεξεργαστικη ισχυει αλλα μερικες φορες νιωθω τον υπολογιστη να ειναι αργος .......... πχ στο photoshop και corel οταν εχω μεγαλες εικονες σε επεξεργασια . επισεις οταν ακουω ειμαι ιντερνετ και συχρονος ακουω μουσικη . δεν ξερω αλλα νομιζω δεν ειναι θεμα ram μιας και χρησιμοποιω σπανια πανω απο 300mb .... σε μερικα προγραμμα ομως τα πραγματα ειναι λιγακι πιο σοβαρα . πχ στα Apophysis , Easy CD-DA Extractor , cool edit πολλες φορες το μηχανιμα μου αργει αρκετα να εκτελεσει αυτο που του ειπα . πιστευω οτι ειναι θεμα επεξεργαστη και οτι αν ειχα αλλον θα ηταν καλλιτερα πραγματα οπως και επισεις ο χρονος συμπιεσεις ταινιων πχ στο DVD Shrink . υπαρχει περιπτωση να βγει κατι καλλιτερο σε stocket A ? να περιμενω να πεσει ? η να μην κανω τιποτα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Εγώ θα σου πρότεινα Άλλα 512 mb μνήμης μια που ασχολείσαι με επεξερασία ήχου και εικόνας. Εμένα λένε τα XP τώρα ότι χρησιμοποιώ 240mb...και δεν κάνω τίποτα... Ψάξτο καλύτερα το θέμα με την μνήμη. Και τέλος αν μπορέσεις βρες έναν Athlon mobile 2500+ (80-90 ευρώ) οι οποίοι είναι ξεκλείδωτοι και μπορείς να τους τρέξεις στα επίπεδα του 3200+. Ο δικός μου τρέχει στα 2.4 ghz. (240Χ10) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 χμ , καμια αλλη γνωμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kyramas (24 Νοέ. 2004 , 01:35) Και τέλος αν μπορέσεις βρες έναν Athlon mobile 2500+ (80-90 ευρώ) οι οποίοι είναι ξεκλείδωτοι και μπορείς να τους τρέξεις στα επίπεδα του 3200+. Mε λιγα λεφτα κανεις καλη αναβαθμηση ;) Αυτο θα εκανα κ γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (23 Νοέ. 2004 , 23:33) ...επισεις οταν ακουω μουσικη και συχρονος ακουω μουσικη ... σιγουρα γι'αυτό χρειάζεσαι έναν Athlon 64FX :p :lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papathvas (24 Νοέ. 2004 , 17:07) σιγουρα γι'αυτό χρειάζεσαι έναν Athlon 64FX :p :lol: ΑΝΤΕ ..... δεν παω καθολου καλα χμ τελικα με βλεπω να αγοραζω ram τελικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts