Jump to content

Motorola Moto X 2014 vs LG G3 16 ή 32 GB???

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια επειδη μετα το Samsung Galaxy S5 ειμαι σε διλλημα το ποια απο τις συσκευες του τιτλου να παρω θα ηθελα την γνωμη σας (κυριως απο οσους τα ειχαν και τα δυο η καποιο απο τα δυο)

Εχω διαβασει διαφορα προβληματα και για τις δυο συσκευες, οπως: Μπαταρια που δεν βγαζει μερα για το Moto X και μετρια καμερα γενικα, ενω για το G3 τα μυρια οσα.......απο αναιτιες επανεκινησεις, μεχρι ξαφνικο αδειασμα της μπαταριας μεχρι απιστευτο lag του lg UI.

Ως τωρα, μου φαινεται οτι κλεινω προς το Moto X και οι λογοι ειναι οτι εχει σιγουρα αλλο elegance στην ποιοτητα κατασκευης (δερμα θα παρω αν παρω) και οτι ειμαι σιγουρος οτι αποκλειεται να εχει το παραμικρο lag επειδη ειχα παλιοτερα το Moto x 1st Gen και πηγαινε σφαιρα....πραγμα που δεν θελω με τιποτα να ξαναζησω μετα την δραματικη εμπειρια μου με το S5 και το touchwiz που σε stock κατασταση εκανε 2 δευτερολεπτα να ανοιξει το πληκτρολογιο!!!

Τι λετε ομως και εσεις, οι γνωστες?? Ποιο αξιζει περισσοτερο?? Το G3 16GB στα 280, το Moto X στα 320 ευρω η το G3 32 GB στα 380 ευρω και γιατι???

Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου εγω απο G3 θα προτιμουσα το s5 που ηδη έχεις/ειχες.

Αν δε σε πολυνοιαζει η μπαταρια και η καμερα να ναι τοπ τοτε το moto x απο επιδοσεις και κατασκευη ειναι κινηταρα.

Αν εχεις ακομα το s5 θα πρότεινα να το ξανασκεφτεις. Το εχω εγω και σκέφτηκα σαν εναλλακτικες και τα δυο που αναφερεις Αλλα κατέληξα στο s5 αντι του moto x 2014 λογω μπαταριας και καμερας.

Δοκίμασε ενα factory reset στο s5, εγκατάσταση τυχον updates και παλι reset σε περιπτωση που δε τος εχεις βαλει. Μετα set as new για καλο και για κακο.

Εγω ειμαι με lollipop σε στοκ κι ειναι μια χαρα η συσκευη χωρις προβλήματα και κολληματα. Αν παρα ταυτα εχεις παλι προβλημα δες μηπως τυχον κατι παει πολυ στραβα με καποια αγνωστη εφαρμογη που τρεχει και δημιουργει προβληματα.

Αν έχεις κάνει Clean install άλλαξε dialer, gallery & πληκτρολόγιο με third party και δοκίμασε να δεις αν βελτιωθεί η κατάσταση ή βασικά αν σε καλύπτει. Από την στιγμή που έχεις ήδη s5 θα πρότεινα να το κρατήσεις....

Αλλιώς δες και m8.

Κι εγώ θα σου πρότεινα να το παλέψεις μήπως βρεις λύση στο S5.

Αν ωστόσο θέλεις καινούργια συσκευή πέραν από αυτές που σκέφτεσαι ρίξε μια ματιά στο HTC One (E8 για πιο φθηνά στα 293 ευρώ - Μ8 για καλύτερη ποιότητα κατασκευής) που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλές επιλογές.

ουτε καν third party apps δε χρειαζονται κατα εμενα. Μια χαρα θα πρέπει να είναι με σωστο σεταρισμα. Εχω δει και άλλα 2 3 s5 γνωστων μου που είναι επισης μια χαρα

To εδωσα το S5 παιδια!!!

Με nova το ειχα και ειχε βελτιωθει η κατασταση........δεν με γεμιζε γενικοτερα, θελετε λογω κατασκευης, θελετε λογω της λοξας που εχω να θελω τα κινητα να πετανε σε stock κατασταση........παντως δεν με γεμιζε!!

Απο εδω και περα σας ρωταω......Moto X η G3 η κατι αλλο??

Το Μ8 θεωρω οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη αλλα θεωρω πολλα τα 400 ευρω για μια συσκευη που εχει κυκλοφορισει ηδη ο διαδοχος της και σε σπεκς και κατασκευη δεν διαφερει και τοσο απο το Moto X (ιδιος επεξεργαστης, ιδια Ram , ιδιας ποιοτητας περιπου εξαιρετικο σασι)....αν ηταν στα 330-350 το Μ8 δεν θα ρωτουσα καν....οπως και κανεις εχω την εντυπωση!!!

Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

To εδωσα το S5 παιδια!!!

Με nova το ειχα και ειχε βελτιωθει η κατασταση........δεν με γεμιζε γενικοτερα, θελετε λογω κατασκευης, θελετε λογω της λοξας που εχω να θελω τα κινητα να πετανε σε stock κατασταση........παντως δεν με γεμιζε!!

Το Μ8 θεωρω οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη αλλα θεωρω πολλα τα 400 ευρω για μια συσκευη που εχει κυκλοφορισει ηδη ο διαδοχος της και σε σπεκς και κατασκευη δεν διαφερει και τοσο απο το Moto X (ιδιος επεξεργαστης, ιδια Ram , ιδιας ποιοτητας περιπου εξαιρετικο σασι)....αν ηταν στα 330-350 δεν θα ρωτουσα καν!!!

Γι'αυτό σου ανέφερα για το Ε8 που έχει ακριβώς τα ίδια specs με το Μ8 και απλά είναι η πλαστική έκδοση.

Και για αιτιολόγησε μου λιγο φιλε σε παρακαλω.......... γιατι π.χ. να παω στο Ε8 και οχι στο Μοto X?? Αν ηταν το Μ8 θα σου ελεγα μαζι σου.....αλλα πλαστικο με ιδια specs και blοatware.....εναντι αλουμινιου, δερματος και stock android.....πιστευω το Moto X κερδιζει κατα κρατος σε σχεση με το Ε8 και η διαφορα τους στην τιμη ειναι 20 ευρω!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

φίλε μου αφού σου αρέσει το stock android πας στο moto x,το g3 πάντως δεν έχει κανένα απο αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις (το είχα αρκετό καιρό με lollipop),για το moto x και το δέρμα είσαι σίγουρος?έχω διαβάσει οτι το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο και ευπαθές

To εδωσα το S5 παιδια!!!

Το Μ8 θεωρω οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη αλλα θεωρω πολλα τα 400 ευρω για μια συσκευη που εχει κυκλοφορισει ηδη ο διαδοχος της και σε σπεκς και κατασκευη δεν διαφερει και τοσο απο το Moto X (ιδιος επεξεργαστης, ιδια Ram , ιδιας ποιοτητας περιπου εξαιρετικο σασι)....αν ηταν στα 330-350 το Μ8 δεν θα ρωτουσα καν....οπως και κανεις εχω την εντυπωση!!!

Στο θέμα του Μ8 λένε ότι η vodafone έβγαλε προσφορά στα 350. Τώρα για να πετάει όπως θες, μάλλον κοιτάς το moto X & E8.

Και για αιτιολόγησε μου λιγο φιλε σε παρακαλω.......... γιατι π.χ. να παω στο Ε8 και οχι στο Μοto X?? Αν ηταν το Μ8 θα σου ελεγα μαζι σου.....αλλα πλαστικο με ιδια specs και blοatware.....εναντι αλουμινιου, δερματος και stock android.....πιστευω το Moto X κερδιζει κατα κρατος σε σχεση με το Ε8 και η διαφορα τους στην τιμη ειναι 20 ευρω!!!!

Aπό την στιγμή που έβαλες συγκριτικό μεταξύ g3 & Χ τότε μια χαρά μπορείς να βάλεις και το Ε8...άλλωστε και το g3 πλαστικό είναι....Το Ε8 έχει ίσως καλύτερη κάμερα από το Μ8 και απλά λόγω υλικού είναι πιο φθηνό από το Μ8. όσο για το bloat οι κάτοχοι htc μόνο για bloat δεν το βλέπουν από ότι ακούω.

Edited by enigma84

enigma ευχαριστω φιλε......αν πραγματικα εχουν ριξει το Μ8 στα 350 το εχω παρει πρωι πρωι παιρνω τα καταστηματα vodafone με τη σειρα........ευχησου μου καλη τυχη.....χαχαχαχα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλό το m8 άλλα μέγεθος οθόνης σε σχέση με το σασί πού έχει?εμ δεν ξέρω,νομίζω αρκετά μεγάλο για μόνο 5ιντσών οθόνη.

Από την αλλη,καλό το motorola,ποιοτικό,άλλα τα 16gb λίγα και η κάμερα κατά την γνώμη μου,διακοσμητική.

Το g3 32gb,πολύ καλό και κανένα πρόβλημα στις νέες συσκευές.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ημουν αναμεσα σε παρομοιες συσκευες και περιορισα τις επιλογες σε s5 και moto x . Πήρα το s5 αλλα θα μπορουσα να ειχα παρει και το μοτο τελικα,ειδικα μετα απο καποια bugs που βρηκα στο s5. Το moto εχει τρια μειονεκτηματα,μπαταρια,καμερα,αποθηκευτικο χωρο που ειναι μετρια. Σε ολα τ αλλα θεωρω ειναι πολυ μπροστα απ τον ανταγωνισμο. Θες ποιοτητα κατασκευης,αισθηση στο χερι, λογισμικο το καλυτερο απ ολα ,γρηγορες αναβαθμίσεις και το κυριοτερο πολυ καλη ποιοτητα κλήσεων που ειναι παραγνωρισμενο σήμερα που σπανια τηλεφωνουμε απ τις συσκευες μας. Οσα review εχω διαβασει το θεωρούν την καλυτερη android συσκευη πριν βγει το s6,εφοσον υπαρχουν μικρες απαιτησεις απο κάμερα και μπαταρια.

Καλά για το καλύτερό android εννοείται δεν ισχύει.υπάρχουν καλύτερες συσκευές,όμως είναι συμπαθητικό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πιστευω οτι το εννοουν ως την καλυτερη Android εμπειρια,οσον αφορα το λειτουργικο δηλαδη. Νομίζω εχουν δικιο. Πρέπει να ειναι η γρηγοροτερη και πιο ομαλη συσκευη αυτη τη στιγμη. Βεβαια, τα περισσότερα ξενα site ειναι αμερικανικα και ευνοουν καπως τη μοτορολα. Οι ναυαρχιδες της απευθυνονταν ανεκαθεν σε μερακληδες εκτος Αμερικης,κριμα που δεν ειναι ολοκληρωμενο σε όλους τους τομεις,ισως η επομενη εκδοση του να ειναι.

Τελικα πηγα σε Μ8 στα 350 ευρω απο Vodafone (μετα απο τυχη, περιπετεια, επιμονη και συγκυριες........:p:p)......σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις και ιδιαιτερα τον enigma84 που μου ειπε για την προσφορα!!!!

Δεν υπηρξε καμια δευτερη η τριτη σκεψη στο μυαλο μου με το που ειδα αυτην την τιμη στο Μ8.....οπως νομιζω αντικειμενικα και σε κανενα δεν θα υπηρχε για πολλους λογους υπερεχει σε συγκριση με G3 και Μoto X!!!!

Ευχαριστω παιδια!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]